![]() |
2013.06.11. 07:05
2013.06.11. 08:08
2013.06.11. 08:23
2013.06.11. 08:31
PeeT írta:Sziasztok,
Olyan kérdésem lenne, hogy a jobb oldali A oszlop borítást, hogy tudom leszedni? Úgy tűnik, hogy ott ázik be az autó. A napfénytető vízelvezető csöve van ott ha minden igaz. Ezt szeretném kitisztítani.
Előre is köszi,
PeeT
2013.06.11. 08:54
morv írta:Bortex rendszeru, mint a porzsak nelkuli porszivo. E60-tol van ez gyarilag. Elmeletileg gondozasmentes, de sokan javasoljak minden 3-ik olajcserenel a cserejet. Eltomodni nem fog, mint a regi fajta.
Nekem ilyen van a kocsiban, a regi hazaba is beteheto, nem muszaly azt is megvenni. Figyelj, mert ket fele van, a 30-as motorhoz a nagyobb lyuku kell, a 20-ashoz a kisebb. Ha csak a betetet veszed, ahoz is adjak a tomiteskeszletet.
2013.06.11. 09:22
Krisz320i írta:morv írta:Bortex rendszeru, mint a porzsak nelkuli porszivo. E60-tol van ez gyarilag. Elmeletileg gondozasmentes, de sokan javasoljak minden 3-ik olajcserenel a cserejet. Eltomodni nem fog, mint a regi fajta.
Nekem ilyen van a kocsiban, a regi hazaba is beteheto, nem muszaly azt is megvenni. Figyelj, mert ket fele van, a 30-as motorhoz a nagyobb lyuku kell, a 20-ashoz a kisebb. Ha csak a betetet veszed, ahoz is adjak a tomiteskeszletet.
Köszönöm.
2013.06.16. 15:06
2013.06.16. 17:48
fekegy írta:Sziasztok!
Az autóm (520i 2001 Touring) alacsony sebességi fokozatokban váltásokkor és hátramenetbe kapcsoláskor zörög, olyan fémes hang, olyan mintha a kipufogó rezonálna be és érne hozzá valamihez és az zörögne. Van valakinek ötlete, hogy mi lehet ez a hang?
Talán tényleg csak a kipufogó?
Köszi!
2013.06.16. 20:00
barbrady írta:fekegy írta:Sziasztok!
Az autóm (520i 2001 Touring) alacsony sebességi fokozatokban váltásokkor és hátramenetbe kapcsoláskor zörög, olyan fémes hang, olyan mintha a kipufogó rezonálna be és érne hozzá valamihez és az zörögne. Van valakinek ötlete, hogy mi lehet ez a hang?
Köszi!
Nem ilyen csilingelő a hang?
Tapatalk2 ST25i
2013.06.16. 20:53
fekegy írta:barbrady írta:fekegy írta:Sziasztok!
Köszi!
Nem ilyen csilingelő a hang?
Tapatalk2 ST25i
Tulajdonképpen, igen csilingelő...
2013.06.21. 17:54
2013.06.21. 19:50
Kovee írta:Sziasztok,
Olyan kerdesem lenne, hogy.
A kollegam nemreg kapta vissza a kocsijat a szerelötöl, turbolapat nagyon laza volt neki, de nem ez a lenyege a kerdesemnek.
Azt mondta neki a szerelö hogy frissitette a vezerloegysegek softwaret.
kevesebbet fogyaszt, jobban müködik az abs stb.. javitasok vannak benne.
Ennek van valosagalapj vagy csak siman lehuzta a szerelö?
Köszönöm
2013.06.21. 19:55
Imco írta:Kovee írta:Sziasztok,
A kollegam nemreg kapta vissza a kocsijat a szerelötöl, turbolapat nagyon laza volt neki, de nem ez a lenyege a kerdesemnek.
Köszönöm
Majd az okosak megmondják, de lehúzás szaga van.
Minden vezérlőt biztosan nem frissített. Inkább adaptáció rezet, vagy valami hasonló "eladásáról" van szó!
Na meg az is kérdés, hogy ezért mit számolt fel, mennyi volt a projekt ára?
2013.06.21. 20:37
leslie írta:Imco írta:Kovee írta:Sziasztok,
Köszönöm
Majd az okosak megmondják, de lehúzás szaga van.
Minden vezérlőt biztosan nem frissített. Inkább adaptáció rezet, vagy valami hasonló "eladásáról" van szó!
Na meg az is kérdés, hogy ezért mit számolt fel, mennyi volt a projekt ára?
Jobban működik az ABS ???
2013.06.21. 20:41
2013.06.21. 21:16
GZa Jr írta:Hallo márkatársak!!!
teljesen új vagyok e39 téren,az 34et már kitanultam,most gondoltam továbblépek,és nem régiben boldog tulaja lettem egy 530d touringnak.:D
Az auto megvásárlása,névreiratása,és szerviezlése után a következő problémába futottam bele:Nem tudom resetelni az olajcsere periódus jelző ledecskéket.Az autó 99-es,ezért úgy tudom,hogy elvileg a 7es 19es láb összezár,majd 12 másodperc gyújtás,és gyújtáson kihúz a vezeték,és utána visszáll.Nos,így nem működött a sztori.Próbáltam a nyomkodós módszert is,az sem működött.Igazából már egy led sem világit,és nincs inspektion felirat sem,csak a ledek helye világít.És így zavar a sztori,és nem igazán tudom,hogy mi lehet a megoldás.
Továbbá van egy olyan gondom is,hogy 180-nál megáll az autó,nem gyorsul tovább.Erre esetleg tud valaki valamit mondani,hogy ez miért van?????Ez így normális 326000 km-mel,vagy ettöl azért többet kéne tudnia egy 30dénesnek????
Előre is köszi mindenkinek!!!!!!
2013.06.21. 21:18
GZa Jr írta:Továbbá van egy olyan gondom is,hogy 180-nál megáll az autó,nem gyorsul tovább.Erre esetleg tud valaki valamit mondani,hogy ez miért van?????Ez így normális 326000 km-mel,vagy ettöl azért többet kéne tudnia egy 30dénesnek????
2013.06.21. 21:49
Kovee írta:Sziasztok,
Köszönöm
2013.06.22. 11:24
hamoriarpi írta:Kovee írta:Sziasztok,
Köszönöm
Lehet valós is. A DME/DDE, az AGS és az LCM szoftverezhető.
A frissítéskori Km állás pedig visszakereshető a vezérlőben.
Véleményem szerint megalapozatlanul nem kell senkit mindenfélének elmondani.
2013.06.23. 23:44