![]() |
2011.12.20. 18:22
2011.12.27. 21:45
2011.12.27. 22:34
yusuf3 írta:Sziasztok! 30 éves vagyok, Janinak hívnak 3hete van nálam egy e39-es. Szép, tiszta megbízható eddig, remélem így is marad. Ha lessz vele valami remélem fordulhatok szakmai tanácsért hozzátok.
2012.01.12. 10:32
2012.01.12. 10:37
Lex deBoer írta:Szervusztok,
Lex vagyok Belgiumbol.
2012.01.13. 08:47
Lex vagyok Belgiumbol. Egy 520d Touringot fogok venni heteken belul, jelenleg a v?logat?s izgalmakkal teli f?zis?ban j?rok.![]()
P?r szo magamrol. 42 multam, eredeti szakm?m kozlekedésgépész, b?r az elmult tizenvalah?ny évet foleg a karosszériajavit?s és fényezés teruletén toltottem. Eddig tulnyomorészt svéd, stuttgarti és wolfsburgi autoim voltak, a BMW-k valahogy mindig elkerultek, b?r tobbszor is azon kaptam magam, hogy a csillag mögül a mellettem halado bajort vizslatom.Teh?t most jott el az ido.
A stilusom idonként - b?r soha nem ok nélkul - karcos, kérem nézzétek el nekem, a nevem is ez: Lex a Paraszt (gazd?lkodo, foldmuves, telepes).![]()
Evek ota tobb m?s forumot is l?togatok, igy ez a kozosségi forma sz?momra nem ismeretlen, igyekszem hamar beilleszkedni és a maxim?lis tiszteletet tanusitom minden forumozo t?rsam felé.
Errol egyelore ennyit, ugyanakkor "in medias res", mindj?rt egy kérdésem is volna:
Van-e valamiféle tapasztalat arrol, hogy a kettostomegu lendkerék nagyj?bol milyen fut?steljesitmény t?jék?n v?lik csereéretté?
A v?lasz(oka)t elore is koszonom, mindenkinek tov?bbi jo forumoz?st és szép napot!
2012.01.15. 10:45
2012.01.15. 11:02
csokko írta:Bemutatkoznék!Semmi komoly nicsen benne, 23 éves vagyok Bátonyterenyei lakos, de budapesten lakok és dolgozok. Vettem egy 99-es 520i-t vannak gondjai, nem is kevés, de szeretném megcsinállni.
Mellette egy clio williams van, ami rendszeres használatban van, kicsi méregszák. előző autóm egy E30 m3 volt, amiben egy s14b23 motor duruzsolt kissé megpiszkálva. rally I., rte., és sprinteken szervizeltem, egy pár bajnok autót.... motorcross az megy, na meg persze a BMW
))) Hát rövidre fogva ennyi
2012.01.15. 11:53
2012.01.15. 12:27
csokko írta:Bemutatkoznék!Semmi komoly nicsen benne, 23 éves vagyok Bátonyterenyei lakos, de budapesten lakok és dolgozok. Vettem egy 99-es 520i-t vannak gondjai, nem is kevés, de szeretném megcsinállni.
Mellette egy clio williams van, ami rendszeres használatban van, kicsi méregszák. előző autóm egy E30 m3 volt, amiben egy s14b23 motor duruzsolt kissé megpiszkálva. rally I., rte., és sprinteken szervizeltem, egy pár bajnok autót.... motorcross az megy, na meg persze a BMW
))) Hát rövidre fogva ennyi
2012.01.15. 17:39
Lex vagyok Belgiumbol. Egy 520d Touringot fogok venni heteken belul, jelenleg a v?logat?s izgalmakkal teli f?zis?ban j?rok.![]()
P?r szo magamrol. 42 multam, eredeti szakm?m kozlekedésgépész, b?r az elmult tizenvalah?ny évet foleg a karosszériajavit?s és fényezés teruletén toltottem. Eddig tulnyomorészt svéd, stuttgarti és wolfsburgi autoim voltak, a BMW-k valahogy mindig elkerultek, b?r tobbszor is azon kaptam magam, hogy a csillag mögül a mellettem halado bajort vizslatom.Teh?t most jott el az ido.
A stilusom idonként - b?r soha nem ok nélkul - karcos, kérem nézzétek el nekem, a nevem is ez: Lex a Paraszt (gazd?lkodo, foldmuves, telepes).![]()
Evek ota tobb m?s forumot is l?togatok, igy ez a kozosségi forma sz?momra nem ismeretlen, igyekszem hamar beilleszkedni és a maxim?lis tiszteletet tanusitom minden forumozo t?rsam felé.
Errol egyelore ennyit, ugyanakkor "in medias res", mindj?rt egy kérdésem is volna:
Van-e valamiféle tapasztalat arrol, hogy a kettostomegu lendkerék nagyj?bol milyen fut?steljesitmény t?jék?n v?lik csereéretté?
A v?lasz(oka)t elore is koszonom, mindenkinek tov?bbi jo forumoz?st és szép napot!
2012.01.15. 17:47
2012.01.15. 23:44
bmw520ds írta:Lex deBoer írta:Szervusztok,
Szeva!
Van tapasztalatom. 400000 körül cseréltettem ki. Úgy néz ki, nem is volt baja.
Egyetlen módja a kímélésének, ha leállításkor is benyomod a kuplung pedált.
Ha már rossz, olyan hangot ad, mint ha bedobtak volna a motortérbe egy szerszámokkal teli ládát...
Akinek szintén volt baja, neki 400 körül jött ez a jól észlelhető hang, de lusta volt cselekedni...
Főtengellyel egybekötve cserélte újra.
Van mezőgazdasági vállalkozásod odakint? Választ inkább privát üzenetbe, hogy ne off-juk szét a topicot! Ne felejts el az üzenetnek valami címet adni, mert különben nem jön át!
2012.01.16. 12:00
Szeva!
Van tapasztalatom. 400000 körül cseréltettem ki. Úgy néz ki, nem is volt baja.
Egyetlen módja a kímélésének, ha leállításkor is benyomod a kuplung pedált.
Ha már rossz, olyan hangot ad, mint ha bedobtak volna a motortérbe egy szerszámokkal teli ládát...
Akinek szintén volt baja, neki 400 körül jött ez a jól észlelhető hang, de lusta volt cselekedni...
Főtengellyel egybekötve cserélte újra.
Van mezőgazdasági vállalkozásod odakint? Választ inkább privát üzenetbe, hogy ne off-juk szét a topicot! Ne felejts el az üzenetnek valami címet adni, mert különben nem jön át!

2012.01.16. 12:08
2012.01.17. 15:40
Lex deBoer írta:Ja és igen, csak egy konyhakert erejéig van mezogazdas?gi kotodésem, b?r egy kicsi faluban lakom, a kertunk végében lovak tany?znak, a jobb szomszédom ut?n meg kezdodik a kukoric?s.
2012.01.18. 04:24
2012.01.18. 08:41
jackson írta:Lex deBoer írta:Ja és igen, csak egy konyhakert erejéig van mezogazdas?gi kotodésem, b?r egy kicsi faluban lakom, a kertunk végében lovak tany?znak, a jobb szomszédom ut?n meg kezdodik a kukoric?s.
Milyen jó helyen laksz:
konyhakert= kaja amikor össze omlik a "pénzügyi" rendszer
lovak= amit majd lehet használni BMW helyett ha már drága az kőolaj. Tényleg van fekete ló? Kéne nekem BMW-nek hivnám![]()
kukoricás= ott is kaja vagy "bioetanol"??
Egyébként meg Üdv.
Jackson, aki kielemzi
2012.01.18. 08:49
czipolaci írta:Sziasztok!
Czipo Laszlo a becsuletes nevem. 2011 novenberben vettem az automat de mar kb egy eve itt nezelodom a forumon.
Dublinban elek es fel kell meg fedeznem itt a jo bmw-s szereloket.
sokat fogok kerdezni
Udv nektek
L.
2012.01.18. 08:51
Lex deBoer írta:czipolaci írta:Sziasztok!
Czipo Laszlo a becsuletes nevem. 2011 novenberben vettem az automat de mar kb egy eve itt nezelodom a forumon.
Dublinban elek es fel kell meg fedeznem itt a jo bmw-s szereloket.
sokat fogok kerdezni
Udv nektek
L.
Udv,
Milyen az ido Dublinban?