Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2008.02.03. 14:45

Sziasztok!
Nincs véletlenül valakinek rossz ablakemelője? Nem a motor érdekelne hanem a szerkezet. Nem lenne baj, ha a bowden el van szakadva, vagy a bowdent vezető műanyag kerék törött. Az a kis alumínium "kocsi" kellene amire az üveget csavarozzák. Úgy néz ki, hogy nekem ennek a teteje tört el, mert a bowden felfelé tekeréskor kiugrik belőle.

Köszönettel: Qwerti

2008.02.03. 16:27

nm lehet külön cserélni csak egybe nekem is ez volt a gondom a jobb hátsó ablakkal kompletten kellett vennem egyet bontoba asszem valami 7000 forcsi volt és figyelni kell arra hogy a 96-osba máshogy van rögzitve az alja mint a 98 utániakba ,mert ha 98 utánit veszel akkor azt is be lehet rakni annyi különbséggel hogy az ajtóba lévő fix vaslemez ami trapéz alaku le kell vágni a trapéz részt hogy négyzet leszen és akkor bemegy a másik variáció is ,igaz ez egy kicsit szívós meló mert csak egy nagyon elkopott flexkoronggal lehet megoldani ami befér az ajtóba alulra mert máskülönben szétvágod az ajtót az meg ugy csunya lesz.

2008.02.03. 16:43

Én úgy láttam, hogy le lehet szedni, de nem szereltem ki az egészet, de akkor ezekszerint marad a bontó. Viszont köszi hogy felhívtad a figyelmemet erre a 98 előtti dologra!

Más dolog, ez a kódos indításgátló ami gyárilag benne van mennyire használható? Nekem navis az autóm és ott van egy code menüpont amibe ha beírok egy kódot akkor nem lehet índítózni. Tudja valaki, hogy hogyan működik ez? Ha jól tudom olyan autóban is létezik amit MID-el szereltek.

Üdv.: Qwerti

2008.02.03. 17:11

Qwerti írta:Én úgy láttam, hogy le lehet szedni, de nem szereltem ki az egészet, de akkor ezekszerint marad a bontó. Viszont köszi hogy felhívtad a figyelmemet erre a 98 előtti dologra!

Más dolog, ez a kódos indításgátló ami gyárilag benne van mennyire használható? Nekem navis az autóm és ott van egy code menüpont amibe ha beírok egy kódot akkor nem lehet índítózni. Tudja valaki, hogy hogyan működik ez? Ha jól tudom olyan autóban is létezik amit MID-el szereltek.

Üdv.: Qwerti

Ha leveszed és visszarakod az akkusarut, 15 perc múlva indítható. Szóval jó-jó, de nem Wertheim.

2008.02.03. 20:09

http://index.hu/cikkepek/totalcar/magaz ... /gp_e1.jpg
Mintha már láttam volna ilyet mutyuki emblémával.

2008.02.03. 21:16

Muinap nekem be halt a csomi zárja nem lehetet be zárni szetszedtem nezem egy kis rugo el tört azon mult az egész tetem bele egy masikat es már jo is pont tegnap beszeltunk pappkarival hogy nem olyan rég hasonloan járt.

2008.02.03. 21:59

ez igy igaz :D

10 perc alatt megcsinálták.burkolat le rugo a helyére és burkolat vissza

Re: Tanuljatok az esetemből...

2008.02.03. 23:03

Schnitzer írta:
Stephanus_Rex írta:Ma azt hiszem kiléptem az aktív fórumtagok sorából...
http://kepfeltoltes.hu/view/080131/3101 ... es.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/080131/3101 ... es.hu_.jpg
:cry: :cry: :cry

Most látom ezt a durva képeket.Részvétem S......Rex.Kár az autódért!!!!!!!Reméljük minnél elöbb talpra fog álni!!! :drive
Ja és egyre több klubtag árulni akarja a bömiét?Mi történik veletek????Ügye nem valami Audi,vagy más talicska jár a fejetekbe :nono: ????Vagy talán valami ujabb,erösebb BMW-lesz majd a végeredmény?(Visor,Mate,...????????????? :bmw :bmw :bmw

Természetesen nem más talicska jár a fejemben. :wink: Ahogy írtad egy újabb eősebb BMW lesz a végeredmény 8) (E61,530d) :lol:

2008.02.03. 23:34

pappkari írta:nm lehet külön cserélni csak egybe nekem is ez volt a gondom a jobb hátsó ablakkal kompletten kellett vennem egyet bontoba asszem valami 7000 forcsi volt és figyelni kell arra hogy a 96-osba máshogy van rögzitve az alja mint a 98 utániakba ,mert ha 98 utánit veszel akkor azt is be lehet rakni annyi különbséggel hogy az ajtóba lévő fix vaslemez ami trapéz alaku le kell vágni a trapéz részt hogy négyzet leszen és akkor bemegy a másik variáció is ,igaz ez egy kicsit szívós meló mert csak egy nagyon elkopott flexkoronggal lehet megoldani ami befér az ajtóba alulra mert máskülönben szétvágod az ajtót az meg ugy csunya lesz.

Ezt én is eljátszottam, de nekem sikerült megoldanom vágás nélkül. Az ablakemelő alsó rögzítése ami eltérő szerintem, én azt hiszem annyit tettem, hogy más csavarral fogattam oda, és úgy is teljesen jó lett. Régi ajtóba tettem új emelőt.

Qwerty a régi 96-os emelő még megvan, ha kell oda tudom adni, azon a bowdenvégfogadó műanyag tört el, ha szerencséd van nem pont az amelyik Neked kell.

2008.02.04. 17:46

Sziasztok!
Diabolica ment a PÜ!

2008.02.04. 22:22

mate írta:Természetesen nem más talicska jár a fejemben. :wink: Ahogy írtad egy újabb eősebb BMW lesz a végeredmény 8) (E61,530d) :lol:

Hát egy páran biztos irigykednek majd rád.De legalább böminél maradsz az a lényeg :lol: !!!!De láttom a touring,és a dizel tipus azért marad.Ha meglesz akkor meg csinálsz egy E61 klubot........és már az E39-et el is felejted.....mi :nono:
Hát akinek jól megy!!!!!!
ÜDV :drunk

2008.02.04. 22:32

Schnitzer írta:
mate írta:Természetesen nem más talicska jár a fejemben. :wink: Ahogy írtad egy újabb eősebb BMW lesz a végeredmény 8) (E61,530d) :lol:

Hát egy páran biztos irigykednek majd rád.De legalább böminél maradsz az a lényeg :lol: !!!!De láttom a touring,és a dizel tipus azért marad.Ha meglesz akkor meg csinálsz egy E61 klubot........és már az E39-et el is felejted.....mi :nono:

Én nem úgy ismertem meg Maté-t, hogy hűtlen legyen "hozzánk"!
Különben is a szíve vissza húzná az oldalra! :D :D

2008.02.04. 22:55

kbhont írta:
Schnitzer írta:

Én nem úgy ismertem meg Maté-t, hogy hűtlen legyen "hozzánk"!
Különben is a szíve vissza húzná az oldalra! :D :D

Ez így van! :wink: De nem szakadok el az E39-től. Veszek egy 535-öt vagy 540-et :lol: Fater meg járkál a dizel E61-el, nekem ahoz semmi közöm sem lesz :lol: -néha lemosom....annyit még engedni fog az öreg :lol:

2008.02.04. 23:00

Az oldaltól való elszakadástól annyit, hogy az első e39-es klub oldal az én nevemhez fűzödik :oops: Ennek az oldalnak a létrejöttéről én tudtam másodiknak Laci után -mivel ő csinálta :lol: Nézd meg, hogy hányadik regisztrált tag vagyok :lol: :lol: Tehát összegezve bármi is történjen én mindig itt maradok :lol: 8)

2008.02.04. 23:10

Meg lehet kérdezni, hogy az e61-es, az az e60-as touring kivitelű tesója? :?:

2008.02.04. 23:15

Stephanus_Rex írta:Meg lehet kérdezni, hogy az e61-es, az az e60-as touring kivitelű tesója? :?:

Így van, ahogy írtad! 5er E60: Limo E61: Touring

2008.02.04. 23:19

mate írta:Az oldaltól való elszakadástól annyit, hogy az első e39-es klub oldal az én nevemhez fűzödik :oops: Ennek az oldalnak a létrejöttéről én tudtam másodiknak Laci után -mivel ő csinálta :lol: Nézd meg, hogy hányadik regisztrált tag vagyok :lol: :lol: Tehát összegezve bármi is történjen én mindig itt maradok :lol: 8)

Nem is gondoltam komolyan azt hogy elszakadsz tőlünk.......Azt meg nem kell megnéznem hogy hanyadik reg.tag vagy mert tudom hogy az elejétöl itt vagy,és neked is sok közöd van a klub zavartalan müködéséhez.És ezt mi köszönjÜk neked meg Adminak hogy van ez a klub.Akkor ezt megbeszéltük szerintem"Az E61 lemosásába meg én is besegitenék"De ha egy M5-öt vennél véletlenül,akkor lennék a söföröd....
ÜDV :sör:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Schnitzer 2008.02.04. 23:27-kor.

2008.02.04. 23:24

Na jah, az a sofőr dolog túljelentkezős lenne ( :) ), bár én a csütörtöki "eksön" után aligha nyernék... :(

2008.02.04. 23:33

Hát majdnem lett egy M5.... mondjuk törötten :lol: Jut eszembe luc72 ha itt vagy és sikerült megnézni az autót, akkor írj! Na majd ha meglesz az E61, akkor tarhatunk egy közös autómosós napot :lol: kis :sör: -sel egybekötve :wink:

2008.02.04. 23:40

Ahogy így elnézem néhány éven belül az e39 klub továbblép e60(61) klubbá! :D
Végülis nem is lenne rossz, hiszen egy nagyon jó társaság már összejött!
Hozzászólás küldése

VigLink badge