Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2008.02.04. 23:48

mate írta:Hát majdnem lett egy M5.... mondjuk törötten :lol: Jut eszembe luc72 ha itt vagy és sikerült megnézni az autót, akkor írj! Na majd ha meglesz az E61, akkor tarhatunk egy közös autómosós napot :lol: kis :sör: -sel egybekötve :wink:

Az sem baj ha törött az M5 úgy is elválalom :drive .Legalább már nem kell annyira vigyázni rá.Lehet neki csapatni akkor,meg driftelni"szerintem vegyél egyett. :lol: :evil: De ha nem akkor mosuk az E61-et,meg egy (óvatos) kör vele.Ja meg egy kis drink.!

2008.02.04. 23:50

Schnitzer írta:
mate írta:Hát majdnem lett egy M5.... mondjuk törötten :lol: Jut eszembe luc72 ha itt vagy és sikerült megnézni az autót, akkor írj! Na majd ha meglesz az E61, akkor tarhatunk egy közös autómosós napot :lol: kis :sör: -sel egybekötve :wink:

Az sem baj ha törött az M5 úgy is elválalom :drive .Legalább már nem kell annyira vigyázni rá.Lehet neki csapatni akkor,meg driftelni"szerintem vegyél egyett. :lol: :evil: De ha nem akkor mosuk az E61-et,meg egy (óvatos) kör vele.Ja meg egy kis drink.!

Ehhez lenne eszete!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vigyetek engem is! :sör: :drunk :roki

2008.02.05. 00:35

Elárulom a titkom shit: Ismerettségből ajánlottak egy megbízható vasat az enyém helyett, olyan tuti tipp, hogy foglalóval mentem Kecskemétre, megnézni. Link: Kályha-2

Hát nem tudom. Bárcsak soha nem ültem volna, abban a rothadt STi-ben, azóta minden vezethetetlen lassú szarnak tűnik. Dehát az meg nem autó, hanem egy darab polistirol. :cry:
Érzem, hogy el fog borulni az agyam és fogok venni és Golf V TDi-t vagy valami hasonló kis városi szart, mert győzni fog bennem a faszariság :lol:

2008.02.05. 09:59

Csáá

A gond az volt, hogy írtad, az ipse nem válaszolt. Volt 5 percünk, hogy kiszaladjunk Valenciába megnézni. Én nagyon feszítettem, mert egy BMW WTCC kisbuszal mentünk ki, de szerintem ez volt a baj! Egy kis utcában, régi bérházak között, van egy csarnok szerű szervíz, vagy mi a szösz(kokány műhely). Kerestünk egy embert, aki mondta, hogy várjunk. 10 percet ültünk, de semmi. Ráadásul az nem tudot, csak spanyolul. Amennyire be tudtunk nézni a sötétbe, a csarnokba, az édes kevés volt. De még mindig azt mondja a srác, hogy nagyon bruta. Nem tudom, hogy mi lehetett a baj. De a haverom fején már látszott, hogy letépik a fejét, ha nem megyünk vissza a pályára időbe.
Annyit mondott, hogy kérd meg a tagot, fotozzon alá, és a baloldalról befelé!

luc72

2008.02.09. 11:29

luc72 írta:

Csáá

A gond az volt, hogy írtad, az ipse nem válaszolt. Volt 5 percünk, hogy kiszaladjunk Valenciába megnézni. Én nagyon feszítettem, mert egy BMW WTCC kisbuszal mentünk ki, de szerintem ez volt a baj! Egy kis utcában, régi bérházak között, van egy csarnok szerű szervíz, vagy mi a szösz(kokány műhely). Kerestünk egy embert, aki mondta, hogy várjunk. 10 percet ültünk, de semmi. Ráadásul az nem tudot, csak spanyolul. Amennyire be tudtunk nézni a sötétbe, a csarnokba, az édes kevés volt. De még mindig azt mondja a srác, hogy nagyon bruta. Nem tudom, hogy mi lehetett a baj. De a haverom fején már látszott, hogy letépik a fejét, ha nem megyünk vissza a pályára időbe.
Annyit mondott, hogy kérd meg a tagot, fotozzon alá, és a baloldalról befelé!
ha nem zavarnák bene lenék én is.

Re: Tanuljatok az esetemből...

2008.02.10. 01:02

mate írta:
[ :bmw :bmw :bmw

Természetesen nem más talicska jár a fejemben. :wink: Ahogy írtad egy újabb eősebb BMW lesz a végeredmény 8) (E61,530d) :lol:[/quote]

hali mate

milyen motor ez a 25d?
milyen tapasztalataid vannak vele?

2008.02.10. 01:07

kovessyroli írta:
mate írta:

Természetesen nem más talicska jár a fejemben. :wink: Ahogy írtad egy újabb eősebb BMW lesz a végeredmény 8) (E61,530d) :lol:

kovessyroli írta:hali mate

milyen motor ez a 25d?

Szia!
Nekünk nagyon bevált! Semmien gondunk nem volt vele 3éve van meg a vas. Sor 6 ugyanolyan mint a 30d (M57), csak ennek bírja a váltója a nyomatékot (350NM)..164LE. Összehasonlítva a 30d-vel kevesebbet eszik, és egy árnyalattal ""lomhább". De igazándiból nem nagyon érezhető az ~ 25LE többlet. Talán kicsit végsebbeségre. 220 fölé még nem sikerült menni vele.Összegezve: Gyönyörű szép hangja van jól húz nyomatékos pont megfelelő :lol:

2008.02.10. 09:19

Sziasztok!

Remélem nem néztek komplett hülyének, de az a kérdésem lenne, hogy az 525d motor turbos vagy sem?
Köszi a segítséget!

Zola

2008.02.10. 11:31

Zola írta:Sziasztok!

Remélem nem néztek komplett hülyének, de az a kérdésem lenne, hogy az 525d motor turbos vagy sem?
Köszi a segítséget!

Zola

Természetesen turbos!- Szóval vigyázni kell rá ( Indulás elött egy percet hagyni melegedni, hidegen nem hajtani, nagy csapatások után szintén egy percet hülni hagyni- így hosszú életű marad.) :wink:

2008.02.10. 14:59

mate írta:
kovessyroli írta:
mate írta:

Természetesen nem más talicska jár a fejemben. :wink: Ahogy írtad egy újabb eősebb BMW lesz a végeredmény 8) (E61,530d) :lol:

milyen motor ez a 25d?

Szia!
Nekünk nagyon bevált! Semmien gondunk nem volt vele 3éve van meg a vas. Sor 6 ugyanolyan mint a 30d (M57), csak ennek bírja a váltója a nyomatékot (350NM)..164LE. Összehasonlítva a 30d-vel kevesebbet eszik, és egy árnyalattal ""lomhább". De igazándiból nem nagyon érezhető az ~ 25LE többlet. Talán kicsit végsebbeségre. 220 fölé még nem sikerült menni vele.Összegezve: Gyönyörű szép hangja van jól húz nyomatékos pont megfelelő :lol:

hali mate.

bocsi, hogy megint téged zargatlak, de te vagy képben ezekkel a 25d-kel.
mi a véleményed, mennyi lehet a használtpiaci értéke egy 2000.novemberi tehát már a faceliftes 525d-nek?
(limousin, fekete, sérülésmentes, 180ekm, alu, szövetkárpit, xenon, manuális váltó, elektromos ablak)
ja, és mennyivál jársz el városban, illetve városon kívül?

köszi
roland

2008.02.10. 16:54

ViSoR írta:Elárulom a titkom shit: Ismerettségből ajánlottak egy megbízható vasat az enyém helyett, olyan tuti tipp, hogy foglalóval mentem Kecskemétre, megnézni. Link: Kályha-2

Hát nem tudom. Bárcsak soha nem ültem volna, abban a rothadt STi-ben, azóta minden vezethetetlen lassú szarnak tűnik. Dehát az meg nem autó, hanem egy darab polistirol. :cry:
Érzem, hogy el fog borulni az agyam és fogok venni és Golf V TDi-t vagy valami hasonló kis városi szart, mert győzni fog bennem a faszariság :lol:

Tavaly ebből a kereskedésből vettünk egy 2003as A6 avantot (4.3M) a barátomnak, hát mit ne mondjak jó nagy fals (neked fars) :) társaság.
Ember szinte le sem szart minket, azt kamuzta hogy nincs rétegvastagság-mérőjük, de különben is sérülésmentes a kocsi. Tényleg gyönyörű volt a vas, meg is vettük de később kiderült, hogy körbe volt törve. A hátsó sárvédő kajak gittes és már púposodik is felfelé...
Ha tanácsolhatom csak vezetett szervízkönyvvel vegyél ilyen autót és előtte mindenképp vidd el egy korrekt szervízbe átnézetni.
Sajna a mai világban a kintről hozott kocsik vagy töröttek voltak, vagy millió a km benne mert csak ezt éri meg behozni olyan magas a regisztráció és magasak kint is a vételárak...

2008.02.10. 17:34

Az autó ismerősé, a kereskedés csak besegít az eladásban. Vakon nem mennék bele, teljesen jogos. De igazából mindegy, mert változatlanul azt mondom, hogy az E60 ratyi. Újta mentem a 35d-veé és szigorúbb, mint emlékeztem, de még nehezebben érezhető, kiismerhető és még inkább elektromos feeling, nem tetszik. Élményt akarok, erőt és izgalmat, jó fogyasztást és megbízhatóságot. Úgyhogy rájöttem egy autóból, még ha 15 milla sem tudom ezt megvalósítani, úgyhogy veszek egy touring dízel fostalicskát olcsón, mert építkezek és valami turbós szörnyet. Úgy néz ki nem szerepel a palettámon BMW, áruló szar vagyok :?
Ajánlom mindekinek, hogy egy 320d touring és mellé egy Evo a garázsba. Diabolica szerintem egy gyík :lol: , de egyben igaza van, több autó, több karakter - élvezetesebb és praktikusabb az élet velük.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ViSoR 2008.02.10. 17:39-kor.

maxi

2008.02.10. 17:39

Maxi írta:Száradjon le a keze /hogy többet ne tudjon kormányozni/ annak a bal....sz illetönek,aki ma meghuzta az autómat!!! :twisted: Naná hogy lelépett a szemét!!
ma én is igy jártam az egyik spanom a6 osát az ashanál meghuzták persze nálam volt a kocsi.

2008.02.10. 17:50

kovessyroli írta:
mate írta:
kovessyroli írta:
mate írta:

milyen motor ez a 25d?

Szia!

hali mate.

mi a véleményed, mennyi lehet a használtpiaci értéke egy 2000.novemberi tehát már a faceliftes 525d-nek?
(limousin, fekete, sérülésmentes, 180ekm, alu, szövetkárpit, xenon, manuális váltó, elektromos ablak)

köszi
roland

Használtpiaci értéke az általad írt autónak :2,7millió - 3,3 millió.

Fogyasztási adatok:
Városban nincsen használva, arra van másik autó.
Városon kivűl:
6,5-7 pályán 140-200km/h
kicsit nyugodtabban 5,5-6 eszik.

Ma jön haza fater Párizsból, és akkor mondok egy durva átlagot :lol:

Re: maxi

2008.02.10. 19:41

orban10 írta:
Maxi írta:Száradjon le a keze /hogy többet ne tudjon kormányozni/ annak a bal....sz illetönek,aki ma meghuzta az autómat!!! :twisted: Naná hogy lelépett a szemét!!
ma én is igy jártam az egyik spanom a6 osát az ashanál meghuzták persze nálam volt a kocsi.

Sziasztok.Nekem is multkorában a házunknál valaki megnyomta az elsö sárvédömet.Ja és persze lelépett.Most nem tudom hogy mit tegyek.Van bontott 25e ft-ért,vagy utángyártott ujjak,de állitólag ezekkel az a baj hogy hiába festik le jól,1-2éven belül rozsdásodni fog.Van olyan akinek valami ut.gyártott elem került a kocsijára,és mi a véleménye erröl?Vagy kasznis,netán autófényező aki tudna valami okosat mondani ezzel kapcsolatban,hogy igaz-e ez a "rozsdásodási" dolog? :help: :help: :help2
Üdv

Re: maxi

2008.02.10. 20:11

Schnitzer írta:
orban10 írta:

Sziasztok.Nekem is multkorában a házunknál valaki megnyomta az elsö sárvédömet.Ja és persze lelépett.Most nem tudom hogy mit tegyek.Van bontott 25e ft-ért,vagy utángyártott ujjak,de állitólag ezekkel az a baj hogy hiába festik le jól,1-2éven belül rozsdásodni fog.Van olyan akinek valami ut.gyártott elem került a kocsijára,és mi a véleménye erröl?Vagy kasznis,netán autófényező aki tudna valami okosat mondani ezzel kapcsolatban,hogy igaz-e ez a "rozsdásodási" dolog? :help: :help: :help2
Üdv

nem a rozsdásodás a gázos, hanem a méretpontosság.
arra kell számítani, hogy esetleg a hézagok beállíthatatlanok leszenk - kalapács nélkül.
vegyél hibátlan bontottat, az a tuti!

2008.02.10. 20:27

ViSoR írta:Az autó ismerősé, a kereskedés csak besegít az eladásban. Vakon nem mennék bele, teljesen jogos. De igazából mindegy, mert változatlanul azt mondom, hogy az E60 ratyi. Újta mentem a 35d-veé és szigorúbb, mint emlékeztem, de még nehezebben érezhető, kiismerhető és még inkább elektromos feeling, nem tetszik. Élményt akarok, erőt és izgalmat, jó fogyasztást és megbízhatóságot. Úgyhogy rájöttem egy autóból, még ha 15 milla sem tudom ezt megvalósítani, úgyhogy veszek egy touring dízel fostalicskát olcsón, mert építkezek és valami turbós szörnyet. Úgy néz ki nem szerepel a palettámon BMW, áruló szar vagyok :?
Ajánlom mindekinek, hogy egy 320d touring és mellé egy Evo a garázsba. Diabolica szerintem egy gyík :lol: , de egyben igaza van, több autó, több karakter - élvezetesebb és praktikusabb az élet velük.

A 320d touringgal is csak egy baj van, hogy durván túlárazott. Annyiért kapsz extrásabb 5öst is...

Szted én véletlenül építek egy e30 3.5 turbót 400-500 lóval?:)

2008.02.10. 23:11

hát én lemondok a hátsókerékhajtásról, főleg 400-500 lónál mókás az :lol:

E21 3.5turbo LINK nakérem szépen, ez már beszéd és még hobbinak is olcsó. Előnye, hogy egész évben olyan kocsikázni vele, mintha hó lenne, hátránya a véges időn belül bekövetkező biztos halál :lol:

Ma este gyorsultam pár srác / egy 528i ellen a Lágymányosi-hídon, ha valaki magára ismer szóljon!

2008.02.10. 23:38

BMW-s kollégának bérelhető kordont keresek! Aki tud valamit, írjon egy PÜ-t legyenszíves!! Előre is köszönjük!!

:bmwkiraly

2008.02.10. 23:59

mate írta:
kovessyroli írta:
mate írta:
kovessyroli írta:
mate írta:

milyen motor ez a 25d?

Szia!

hali mate.

köszi
roland

Használtpiaci értéke az általad írt autónak :2,7millió - 3,3 millió.

Fogyasztási adatok:
Városban nincsen használva, arra van másik autó.
Városon kivűl:
6,5-7 pályán 140-200km/h
kicsit nyugodtabban 5,5-6 eszik.

Ma jön haza fater Párizsból, és akkor mondok egy durva átlagot :lol:

Budapest-Párizs-Budapest : 6,4l.
túlnyomórészt pálya (ott is nyugodtabban)
Hozzászólás küldése

VigLink badge