Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Minden, amit mondani akarsz...

2012.12.13. 20:02

csiatt írta:
ruckroland írta:Kép
:franko:

Nálunk (Szegeden) most hemzsegnek ezek, mert volt belőlük gyári CNG üzemű, és most hordják be az 1400Ft/100km-es üzemanyagfogyasztás miatt. Rengeteg van a városban.

1400Ft/100km ha kúton tankolsz. Ismerősömnek három CNG üzemű taxija van és otthon tankolja őket. Egyszer kölcsönvettem tőle egy Doblót, megtankolt 2000 forintért és lementem vele 330km-t!!!!

2012.12.13. 21:31

Gallaca írta:
Imco írta:
Gallaca írta:
popi0910 írta:Sziasztok csak azt szeretnem megkerdezni hogy az e39 ben 530 d ben van telefon a konyektamaszban...
Az zavarja vagy nyomja a konyokunket?? vagy eszre sem lehet venni? Vagy van jelentosege annak a telefonnak? ki lehet szereltetni?
Koszonom a valaszokat:)

Nem könyökölsz el odáig. Legalábbis én nem.Így nem zavar.

Az enyém csak 520i. Valószínű ezért, de szétkönyöklöm a telcsim! :lol: :wink:

Lehet, hogy kor és testalkat függő, de nyugis autózásnál szinte fekszem a jobb egyen!

(Megjegyzem, hogy valamelyik bölcs klubtárs ajánlotta, hogy a BIT2 telcsit fordítsam meg a tokban.
Lássunk csodát, most már "csak" a kevésbé sérülékeny hátulján könyöklök.) :)

:lol: Én bal kézzel a kormány bal oldalát fogom, nem a jobbot! De dőlj át jobban, és akkor a hónod alatt lesz a telcsi! :nyelves:

Azért valljuk be férfiasan, ezt a telcsi témát a bajorok elbaszták, ahogy a hamutartót is :!:

2012.12.13. 21:35

simi64 írta:
Gallaca írta:
Imco írta:
Gallaca írta:
popi0910 írta:Sziasztok csak azt szeretnem megkerdezni hogy az e39 ben 530 d ben van telefon a konyektamaszban...
Az zavarja vagy nyomja a konyokunket?? vagy eszre sem lehet venni? Vagy van jelentosege annak a telefonnak? ki lehet szereltetni?

Lehet, hogy kor és testalkat függő, de nyugis autózásnál szinte fekszem a jobb egyen!

(Megjegyzem, hogy valamelyik bölcs klubtárs ajánlotta, hogy a BIT2 telcsit fordítsam meg a tokban.

:lol: Én bal kézzel a kormány bal oldalát fogom, nem a jobbot! De dőlj át jobban, és akkor a hónod alatt lesz a telcsi! :nyelves:

Azért valljuk be férfiasan, ezt a telcsi témát a bajorok elbaszták, ahogy a hamutartót is :!:

... hogy a többiről ne is beszéljünk ... :mrgreen:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek jlaci74 az itt látható tagok köszönték meg: popi0910
Értékelés: 4.76%

2012.12.13. 23:15

kiara írta:
csiatt írta:
ruckroland írta:Kép
:franko:

Nálunk (Szegeden) most hemzsegnek ezek, mert volt belőlük gyári CNG üzemű, és most hordják be az 1400Ft/100km-es üzemanyagfogyasztás miatt. Rengeteg van a városban.

1400Ft/100km ha kúton tankolsz. Ismerősömnek három CNG üzemű taxija van és otthon tankolja őket. Egyszer kölcsönvettem tőle egy Doblót, megtankolt 2000 forintért és lementem vele 330km-t!!!!

Ja egy otthoni töltő állomás 6-800eFt. Mondjuk Taxisnak (több autóval főleg) lehet gyorsan bejön az ára.

2012.12.13. 23:17

simi64 írta:
Gallaca írta:
Imco írta:
Gallaca írta:

Mi baj a hamutartóval? Én nem dohányzok, így nem sűrűn használom :)

2012.12.13. 23:21

Hamutarto: gondolom, olyan helyre tettek, hogy az nem igazan esik kezre :facepalm:
Ezzel is elosegitve dohanyzasrol valo leszokast :)

2012.12.13. 23:22

csiatt írta:
Mi baj a hamutartóval? Én nem dohányzok, így nem sűrűn használom :)

Szar helyen van, de az összes BMW-ben :!:
Gyújts rá, meglátod :!:

2012.12.15. 22:39

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... lors=BEIGE

2012.12.16. 08:24

:shock:

Azt még értem, hogy mondjuk a navi működik.

De a maradék párszáz haszontalan menüponttal mi van? :roll:

2012.12.16. 11:51

kzolee írta::shock:

Dísz. :facepalm:

2012.12.16. 12:16

Padre540 írta:
kzolee írta::shock:

Dísz. :facepalm:

menő dísz, azért az úgy már zsír :mrgreen:

2012.12.16. 13:38

Padre540 írta:http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bmw-728i-festplattennavigation-vom-f01-m%C3%BCnchen/171623610.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=4&scopeId=C&sortOption.sortBy=creationTime&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=33%2C34%2C35%2C36%2C37%2C38%2C39%2C40%2C41%2C63&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&makeModelVariantExclusion1.searchInFreetext=false&minFirstRegistrationDate=1994-01-01&maxFirstRegistrationDate=2001-12-31&transmissions=AUTOMATIC_GEAR&negativeFeatures=EXPORT&interiorColors=BEIGE

Ebben milyen navi van? Meg mi az a sok csili-vili gomb?

2012.12.16. 13:42

csiatt írta:
Ebben milyen navi van? Meg mi az a sok csili-vili gomb?

Ott van:"vom F01"

2012.12.16. 15:33

ROC - élőben a Sport1-en.

2012.12.16. 16:25

Schumi még mindig nagyon jó! :roker:

2012.12.16. 17:54

jlaci74 írta:ROC - élőben a Sport1-en.

Ha valaki nem ismerné ROC múltját, na az sajnálhatja...
Nem mindig stadionba rendezték játékautókkal... :

Ezt a hozzászólást a szerzőnek jlaci74 az itt látható tagok köszönték meg: LeviM5

2012.12.16. 18:22

jlaci74 írta:
jlaci74 írta:ROC - élőben a Sport1-en.

Ha valaki nem ismerné ROC múltját, na az sajnálhatja...
Nem mindig stadionba rendezték játékautókkal... :

Ma már a motorsport is csak show és pénz..

2012.12.16. 19:49

A Show- ról szól az biztos.
2 éve Düsseldorf-ban ott voltam.
Felejthetetlen élmény volt az biztos.
Pár méterre a sofőröktől mászkálni, sasolni.(Schumi,Vettel,Prost,Kovalainen,Leob,stb.)
Belelátni mi zajlik a "kulisszák" mögött, hogy zajlik le egy ilyen verseny.
Örök emlék marad.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek velencei75 az itt látható tagok köszönték meg: LeviM5

2012.12.16. 20:43

Ilyen Salamander vagy mi a lotusz-faktusz bemutató autó is volt, aminek ilyen jele van, mint a Feco avatara.

2012.12.16. 20:49

velencei75 írta:Ilyen Salamander vagy mi a lotusz-faktusz bemutató autó is volt, aminek ilyen jele van, mint a Feco avatara.

--- A szalamandra ---
Hozzászólás küldése

VigLink badge