![]() |
2017.03.31. 23:28
2017.04.01. 07:06
hamoriarpi írta:Köszönöm Gallaca a segítséget! Motoroztatás közben rátartottam, elkezdett kattogni, majd bezárt. Motoros kinyitáskor már a helyes pontban állt meg.
2017.04.01. 14:58
F_E_K_ írta:hamoriarpi írta:Köszönöm Gallaca a segítséget! Motoroztatás közben rátartottam, elkezdett kattogni, majd bezárt. Motoros kinyitáskor már a helyes pontban állt meg.
Kézrátételes gyógyítás![]()
Asus Z00AD
2017.04.01. 15:08
hamoriarpi írta:F_E_K_ írta:hamoriarpi írta:Köszönöm Gallaca a segítséget! Motoroztatás közben rátartottam, elkezdett kattogni, majd bezárt. Motoros kinyitáskor már a helyes pontban állt meg.
Kézrátételes gyógyítás![]()
Asus Z00AD
Amúgy nekem fizikai fájdalmat okozott hallgatni azt a kattogó hangot. Mintha fogaskerekek recsegtek volna egymáson.
2017.04.18. 21:24
2017.04.18. 21:44
Zsoltee.e39 520d írta:Sziasztok. Igazából nem tudom jó helyre írtame, de gondoltam valaki hátha meg tudná mondani hogy az autó bezárásakor és nyitásakor miért nem villannak az irányjelzők? Sem a távirányítóval sem kulcsal való zárás-nyitáskor nem villan, mi lehet a baja?
2017.04.18. 22:02
2017.04.18. 22:37
Zsoltee.e39 520d írta:És akkor nem villan soha? Nekem a fábiámban sem emlékszem hogy lett volna sem a zafiránkban nincs tudtommal de azok lezaráskor villannak. Esetleg valahogy nem lehet ezt aktiválni riaszto beszerelése nélkül?
2017.04.18. 22:47
2017.04.19. 06:17
Gallaca írta:Zsoltee.e39 520d írta:És akkor nem villan soha? Nekem a fábiámban sem emlékszem hogy lett volna sem a zafiránkban nincs tudtommal de azok lezaráskor villannak. Esetleg valahogy nem lehet ezt aktiválni riaszto beszerelése nélkül?
Alapból nem villan, de be lehet kapcsolni a riasztó funkciót, akkor be lehet programozni a villanást és a hangot is. Hibát fog írni a riasztó komponenseire, de ez csak diagon látható.
2017.04.20. 12:06
2017.04.21. 10:52
veneszp írta:Sziasztok! Nekem olyan problémám volna hogy hideg motornál a fordulatszámmérőm nem megy,ill ha pár perc járás után elindul akkor is késve mutatja az értéket. Esetleg valami ötlet, 525tds a beteg .Köszi
2017.04.21. 18:50
2017.04.21. 21:16
bendegúz írta:Sziasztok!
Reggel óta töltőn volt a kocsi, most levettem, de ha gyújtásra teszem világít a refi úgy, hogy nincs a világítás bekapcsolva.
Ha a refi karrt előretolom, tehát felkapcsolom, akkor kapcsol ki!![]()
Ugye nem LCM?![]()
Gallaca segítség!!!!!!!!
2017.04.22. 08:12
Gallaca írta:bendegúz írta:Sziasztok!
Reggel óta töltőn volt a kocsi, most levettem, de ha gyújtásra teszem világít a refi úgy, hogy nincs a világítás bekapcsolva.
Ugye nem LCM?![]()
Gallaca segítség!!!!!!!!
Vagy indexkapcsoló.
2017.04.22. 16:52
bendegúz írta:Gallaca írta:bendegúz írta:Sziasztok!
Ugye nem LCM?![]()
Gallaca segítség!!!!!!!!
Vagy indexkapcsoló.
Köszi!
Azt hogy lehet kiszűrni?
Vagy meg kell, hogy látogassalak asszem!![]()
2017.04.22. 21:48
Gallaca írta:bendegúz írta:Gallaca írta:bendegúz írta:Sziasztok!
Ugye nem LCM?![]()
Gallaca segítség!!!!!!!!
Vagy indexkapcsoló.
Köszi!
Azt hogy lehet kiszűrni?
Mindenképp laptopmóka.
2017.04.23. 00:49
SvidronyA írta:Gallaca írta:bendegúz írta:Gallaca írta:bendegúz írta:Sziasztok!
Ugye nem LCM?![]()
Gallaca segítség!!!!!!!!
Vagy indexkapcsoló.
Köszi!
Azt hogy lehet kiszűrni?
Mindenképp laptopmóka.
Ami, ugyebár, rendelkezésedre áll (egy telefonos egyeztetést követően).
2017.04.28. 23:43
2017.04.29. 19:20
BMWFUN írta:Üdv Urak!
Még mindig küzdök a JH szintező szenzorommal.
Egy ideje panaszkodik a CC, hogy a szintező inaktív. Ráolvasás, a JH szenzor nem kap delejt a hibatárolóban és az online tesztben sem.
A bal oldalon jelzi a kb 2,5V-ot a jobbon folyamatos 0V.
A csati nem látszik oxidosnak, de azért kapott kenést, a kábelen nem látni sérülést.
Ma kapott egy új Febi szenzort (THX to bendegúz!), de a helyzet nemigazán változott.
Az érdekes az, hogy a hátulja rendesen áll, korrigál, ha kell, a két sárvédőívnél kb megegyzik a magasság sík terepen, ha egyenetlen, akkor hozzáigazítja az elejének megfelelően....
Lecsatlakoztattam a vezérlőt is, de ott sem látok oxidot, a biztik rendben vannak...
Talán már csak a méregetés jöhet szóba, de azt csak valami WDS guru segítségével tudom...