Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Nagyon furcsa elektromos probléma! Biztosíték vagy más?

2017.03.31. 23:28

Köszönöm Gallaca a segítséget! Motoroztatás közben rátartottam, elkezdett kattogni, majd bezárt. Motoros kinyitáskor már a helyes pontban állt meg.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek hamoriarpi az itt látható tagok köszönték meg: Gallaca
Értékelés: 4.76%

2017.04.01. 07:06

hamoriarpi írta:Köszönöm Gallaca a segítséget! Motoroztatás közben rátartottam, elkezdett kattogni, majd bezárt. Motoros kinyitáskor már a helyes pontban állt meg.

Kézrátételes gyógyítás

Asus Z00AD

Ezt a hozzászólást a szerzőnek F_E_K_ az itt látható tagok köszönték meg: hamoriarpi

2017.04.01. 14:58

F_E_K_ írta:
hamoriarpi írta:Köszönöm Gallaca a segítséget! Motoroztatás közben rátartottam, elkezdett kattogni, majd bezárt. Motoros kinyitáskor már a helyes pontban állt meg.

Kézrátételes gyógyítás

Asus Z00AD

Amúgy nekem fizikai fájdalmat okozott hallgatni azt a kattogó hangot. Mintha fogaskerekek recsegtek volna egymáson.

2017.04.01. 15:08

hamoriarpi írta:
F_E_K_ írta:

Kézrátételes gyógyítás

Asus Z00AD

Amúgy nekem fizikai fájdalmat okozott hallgatni azt a kattogó hangot. Mintha fogaskerekek recsegtek volna egymáson.

Ez valószínűleg azért volt mert fogaskerek recsegtek egymáson...

Asus Z00AD

2017.04.18. 21:24

Sziasztok. Igazából nem tudom jó helyre írtame, de gondoltam valaki hátha meg tudná mondani hogy az autó bezárásakor és nyitásakor miért nem villannak az irányjelzők? Sem a távirányítóval sem kulcsal való zárás-nyitáskor nem villan, mi lehet a baja?

2017.04.18. 21:44

Zsoltee.e39 520d írta:Sziasztok. Igazából nem tudom jó helyre írtame, de gondoltam valaki hátha meg tudná mondani hogy az autó bezárásakor és nyitásakor miért nem villannak az irányjelzők? Sem a távirányítóval sem kulcsal való zárás-nyitáskor nem villan, mi lehet a baja?

Ha nincs benne gyári riasztó, akkor ez az opció nem aktív.

2017.04.18. 22:02

És akkor nem villan soha? Nekem a fábiámban sem emlékszem hogy lett volna sem a zafiránkban nincs tudtommal de azok lezaráskor villannak. Esetleg valahogy nem lehet ezt aktiválni riaszto beszerelése nélkül?

2017.04.18. 22:37

Zsoltee.e39 520d írta:És akkor nem villan soha? Nekem a fábiámban sem emlékszem hogy lett volna sem a zafiránkban nincs tudtommal de azok lezaráskor villannak. Esetleg valahogy nem lehet ezt aktiválni riaszto beszerelése nélkül?

Alapból nem villan, de be lehet kapcsolni a riasztó funkciót, akkor be lehet programozni a villanást és a hangot is. Hibát fog írni a riasztó komponenseire, de ez csak diagon látható.

2017.04.18. 22:47

Oké. Köszi a választ.

2017.04.19. 06:17

Gallaca írta:
Zsoltee.e39 520d írta:És akkor nem villan soha? Nekem a fábiámban sem emlékszem hogy lett volna sem a zafiránkban nincs tudtommal de azok lezaráskor villannak. Esetleg valahogy nem lehet ezt aktiválni riaszto beszerelése nélkül?

Alapból nem villan, de be lehet kapcsolni a riasztó funkciót, akkor be lehet programozni a villanást és a hangot is. Hibát fog írni a riasztó komponenseire, de ez csak diagon látható.

Nálam is így van.-részben
Nyitásra nem lehet programozni és nem ad hangot.
Magyarul csak zárásra villan. :)
Most mondj ellent, és kirugom a Diagheadem! :)

2017.04.20. 12:06

Sziasztok! Nekem olyan problémám volna hogy hideg motornál a fordulatszámmérőm nem megy,ill ha pár perc járás után elindul akkor is késve mutatja az értéket. Esetleg valami ötlet, 525tds a beteg .Köszi

2017.04.21. 10:52

veneszp írta:Sziasztok! Nekem olyan problémám volna hogy hideg motornál a fordulatszámmérőm nem megy,ill ha pár perc járás után elindul akkor is késve mutatja az értéket. Esetleg valami ötlet, 525tds a beteg .Köszi

Vedd le az akksit tíz percre majd csinálj egy tesztet a titkosmenüben, hogy mit mutat.

2017.04.21. 18:50

Sziasztok!

Reggel óta töltőn volt a kocsi, most levettem, de ha gyújtásra teszem világít a refi úgy, hogy nincs a világítás bekapcsolva.

Ha a refi karrt előretolom, tehát felkapcsolom, akkor kapcsol ki! :shock:

Ugye nem LCM? :facepalm: :D

Gallaca segítség!!!!!!!! :mrgreen:

2017.04.21. 21:16

bendegúz írta:Sziasztok!

Reggel óta töltőn volt a kocsi, most levettem, de ha gyújtásra teszem világít a refi úgy, hogy nincs a világítás bekapcsolva.

Vagy indexkapcsoló.

2017.04.22. 08:12

Gallaca írta:

Vagy indexkapcsoló.

Köszi!
Azt hogy lehet kiszűrni?
Vagy meg kell, hogy látogassalak asszem! :facepalm: :D

2017.04.22. 16:52

bendegúz írta:
Gallaca írta:

Vagy indexkapcsoló.

Köszi!
Azt hogy lehet kiszűrni?

Mindenképp laptopmóka.

2017.04.22. 21:48

Gallaca írta:
bendegúz írta:
Gallaca írta:

Vagy indexkapcsoló.

Köszi!
Azt hogy lehet kiszűrni?

Mindenképp laptopmóka.

Ami, ugyebár, rendelkezésedre áll (egy telefonos egyeztetést követően). :wink:

2017.04.23. 00:49

SvidronyA írta:
Gallaca írta:
bendegúz írta:
Gallaca írta:

Vagy indexkapcsoló.

Köszi!
Azt hogy lehet kiszűrni?

Mindenképp laptopmóka.

Ami, ugyebár, rendelkezésedre áll (egy telefonos egyeztetést követően). :wink:

Na az jól hangzik!
Felhívlak András hétfő körül!
Köszi addig is!

2017.04.28. 23:43

Üdv Urak!

Még mindig küzdök a JH szintező szenzorommal.
Egy ideje panaszkodik a CC, hogy a szintező inaktív. Ráolvasás, a JH szenzor nem kap delejt a hibatárolóban és az online tesztben sem.
A bal oldalon jelzi a kb 2,5V-ot a jobbon folyamatos 0V.
A csati nem látszik oxidosnak, de azért kapott kenést, a kábelen nem látni sérülést.
Ma kapott egy új Febi szenzort (THX to bendegúz! ;) ), de a helyzet nemigazán változott.
Az érdekes az, hogy a hátulja rendesen áll, korrigál, ha kell, a két sárvédőívnél kb megegyzik a magasság sík terepen, ha egyenetlen, akkor hozzáigazítja az elejének megfelelően....
Lecsatlakoztattam a vezérlőt is, de ott sem látok oxidot, a biztik rendben vannak...
Talán már csak a méregetés jöhet szóba, de azt csak valami WDS guru segítségével tudom...

2017.04.29. 19:20

BMWFUN írta:Üdv Urak!

Még mindig küzdök a JH szintező szenzorommal.
Egy ideje panaszkodik a CC, hogy a szintező inaktív. Ráolvasás, a JH szenzor nem kap delejt a hibatárolóban és az online tesztben sem.
A bal oldalon jelzi a kb 2,5V-ot a jobbon folyamatos 0V.
A csati nem látszik oxidosnak, de azért kapott kenést, a kábelen nem látni sérülést.
Ma kapott egy új Febi szenzort (THX to bendegúz! ;) ), de a helyzet nemigazán változott.
Az érdekes az, hogy a hátulja rendesen áll, korrigál, ha kell, a két sárvédőívnél kb megegyzik a magasság sík terepen, ha egyenetlen, akkor hozzáigazítja az elejének megfelelően....
Lecsatlakoztattam a vezérlőt is, de ott sem látok oxidot, a biztik rendben vannak...
Talán már csak a méregetés jöhet szóba, de azt csak valami WDS guru segítségével tudom...

Nézd csak, ez kell neked, ha a fényszóród automata szintezős :wink:

Kép

:franko:

Ha pedig a nem, akkor ez alapján méricskélj:

Kép

Ezt a hozzászólást a szerzőnek atesz155 az itt látható tagok köszönték meg: BMWFUN
Hozzászólás küldése

VigLink badge