![]() |
2008.02.28. 12:11
[/quote]
Félreértés neessék nem sirni akarok ,de amikor az a sok ... nyáron a tökigérö melegbenn áztatja a tökeit akkor én minden este a barackosombann meg a szölőbenn rohadok ,és volt ojan nyár hogy 3szor fürödtem a balcsibann és amim van énteremtettem meg magamnak és nemtolta alám senki ! 2008.02.28. 12:15
efer írta:egy kicsit más:
a BMW tavaly rekord profitot termelt. konklúzió: elbocsátunk 8.000 embert...
érdekesen gondolkoznak ezek a tőkések.
2008.02.28. 19:34
2008.02.28. 19:53
Labi írta:Üdv mindenkinek!
Abban a kellemes meglepetésben volt részem a tegnapi nap, hogy valamelyik kis homi úgy rávágta szegény kis tütümre az ajtaját, hogy az tisztességesen behorpadt!ez nem volt neki elég és a hátsó ajtómnak is adott egyet, de szerencsére az nem nagy, kb újnyi horpadás. Az első ajtomon lévő olyan, mintha kézéllel függőlegesen beleba...ott volna....tehát egyértelmű, hogy vki irigységből (mert nem tudok másra gondolni) tette!
![]()
De mivel minden jóban van valami rossz, akarom mondani, minden rosszban van vmi jó! ...szerencsére pont azt az oldalt trafálta el az a kis bu..i, amit amúgy is (korábbi sérülés miatt) meg akartam csináltatni!
A kérdésem a következő: korábban volt szó olyan technológiáról, ami a fényezés károsítása nélkül képes "kiszippantani" a horpadást és érdeklődnék, hogy vki volt e már ilyen helyzetben, műhelyben...és milyenek a tapasztalatai. Árak, helyszínek érdekelnének.
Köszi,
Labi
2008.02.28. 20:11
Labi írta:Üdv mindenkinek!
Abban a kellemes meglepetésben volt részem a tegnapi nap, hogy valamelyik kis homi úgy rávágta szegény kis tütümre az ajtaját, hogy az tisztességesen behorpadt!ez nem volt neki elég és a hátsó ajtómnak is adott egyet, de szerencsére az nem nagy, kb újnyi horpadás. Az első ajtomon lévő olyan, mintha kézéllel függőlegesen beleba...ott volna....tehát egyértelmű, hogy vki irigységből (mert nem tudok másra gondolni) tette!
![]()
De mivel minden jóban van valami rossz, akarom mondani, minden rosszban van vmi jó! ...szerencsére pont azt az oldalt trafálta el az a kis bu..i, amit amúgy is (korábbi sérülés miatt) meg akartam csináltatni!
A kérdésem a következő: korábban volt szó olyan technológiáról, ami a fényezés károsítása nélkül képes "kiszippantani" a horpadást és érdeklődnék, hogy vki volt e már ilyen helyzetben, műhelyben...és milyenek a tapasztalatai. Árak, helyszínek érdekelnének.
Köszi,
Labi
2008.02.28. 20:11
admin írta:Labi írta:Üdv mindenkinek!
![]()
Köszi,
Labi
Igy járnak azok a válalkozók akik nem fizetik ki az alválalkozókat![]()
Viccet félre téve itt Csepelen is van egy ilyen cég aki ezzel foglalkozik.Álitólag egész jól eltüntetik.
2008.02.28. 20:20
Labi írta:admin írta:Labi írta:Üdv mindenkinek!
![]()
Köszi,
Labi
Viccet félre téve itt Csepelen is van egy ilyen cég aki ezzel foglalkozik.Álitólag egész jól eltüntetik.
Még a végén azt hiszik itt, hogy nem fizetek vkinek!![]()
..Én mindenkit kifizetek!!
![]()
...de tudjuk csak vicceltél, ezért nem ugrok neked!![]()
![]()
![]()
![]()
Amúgy köszi a gyors választ!! Tudsz adni vmi telefonszámot!?
Köszi!!!
2008.02.28. 20:24
uh tényleg! Köszönöm!!! felkeresem őket, nincsenek messze
2008.02.28. 20:25
Labi írta:admin írta:Labi írta:Üdv mindenkinek!
![]()
Köszi,
Labi
Még a végén azt hiszik itt, hogy nem fizetek vkinek!![]()
..Én mindenkit kifizetek!!
![]()
...de tudjuk csak vicceltél, ezért nem ugrok neked!![]()
![]()
![]()
![]()
Amúgy köszi a gyors választ!! Tudsz adni vmi telefonszámot!?
Köszi!!!
2008.02.28. 20:32
és szerinted valaki irt rá valamit???......még azt sem,hogy itt járt Labi..2008.02.28. 20:32
2008.02.28. 20:48
A tujákat 98.bann ültettem mikor készlett a ház, de van 1 gyönyörű labradorom 10 hónapos és ez a szemét minden este úgyvár haza hogy a szájábann van a fél tuja
de úgynézrám hogy nemtudom bántani és eszt tudja is ez a mocsok "dög" Más 2008.02.28. 20:51
és szerinted valaki irt rá valamit???......még azt sem,hogy itt járt Labi..2008.02.28. 22:59
Labi írta:Egyébként vagy két hete én is úgy jártam,hogy bal hátúlján meghúzta valaki a sárvédőmet illetve a löksimet igaz nem mély szántás de a sárvédőt biztosan fényeztetni kell...![]()
és szerinted valaki irt rá valamit???......még azt sem,hogy itt járt Labi..
2008.02.28. 23:13
sxoe írta:Labi írta:Egyébként vagy két hete én is úgy jártam,hogy bal hátúlján meghúzta valaki a sárvédőmet illetve a löksimet igaz nem mély szántás de a sárvédőt biztosan fényeztetni kell...![]()
és szerinted valaki irt rá valamit???......még azt sem,hogy itt járt Labi..
ezek a kis homik nem érzik az autójukat és zokszó nélkül elhajtanak!![]()
...és az a legbosszantóbb, Hogy vettem 2 hete egy kis 1,3CDTI szappantartót, hogy azt amortizáljam, mivel csak a belvárosban járok ... mivel én is kaptam hasonló "ügyes" parkírozótól származó sérülést, szerettem volna kímélni egy kicsit a német csodát, de tegnap amikor hazaértem és beálltam a Bömi mellé, ott éktelenkedett az oldalán a "mű" (zárt parkolóban, fix helyen) szóval nem is tudom mikor történt! (pedig lassan 9 hónapja vettem és még majd minden alkalommal körbejárom, hogy megcsodáljam, mikor kiszállok)
.....Pedig én mindíg annyira vigyázok basszus!
2008.02.29. 00:42
Labi írta::kalapács uh tényleg! Köszönöm!!! felkeresem őket, nincsenek messze
Köszi Máté!
2008.02.29. 01:02
mate írta:Labi írta::kalapács uh tényleg! Köszönöm!!! felkeresem őket, nincsenek messze
Köszi Máté!
Ha voltál náluk, akkor várnék tapasztalatokat! Lehet én is elugranék a vassalHozzám (22.ker) is nagyon közel vannak
2008.02.29. 01:29
Labi írta:mate írta:Labi írta::kalapács uh tényleg! Köszönöm!!! felkeresem őket, nincsenek messze
Köszi Máté!
Ha voltál náluk, akkor várnék tapasztalatokat! Lehet én is elugranék a vassalHozzám (22.ker) is nagyon közel vannak
Renben! mindenképp megyek...lehet hogy a jövő hét közepén. ha megvolt, írok!
2008.02.29. 01:59
dcs73 írta:strobiA tujákat 98.bann ültettem mikor készlett a ház, de van 1 gyönyörű labradorom 10 hónapos és ez a szemét minden este úgyvár haza hogy a szájábann van a fél tuja
de úgynézrám hogy nemtudom bántani és eszt tudja is ez a mocsok "dög" Más
nemtudom nézitek e az idöjárást ,de ezek a majmok havatmondanak jövöhétre énmeg mult szombaton felraktam a nyári szettet , lehet szivacslesz
2008.02.29. 09:55