Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Javítás, szerelgetés, Let's Build it!

2015.10.11. 19:22

Schnitzer írta:Dani mondta :oops: Pedig tudjuk ő lámpákban ott van.De ha valaki bevállalja a szétszedést, akkor viszem is az enyém :roll: :?:

Hozzad Szabi , én szétszedem... :D
( ... de összerakásról nem volt szó ... :mrgreen: )

2015.10.11. 19:33

jlaci74 írta:
Schnitzer írta:Dani mondta :oops: Pedig tudjuk ő lámpákban ott van.De ha valaki bevállalja a szétszedést, akkor viszem is az enyém :roll: :?:

Igaz :facepalm:
Akkor módosítom:aki utána,szakszerűen össze is rakja(ragassza) :wink:
Na ki??????????Jerry kivételével.Ausztráliába nem szeretnék kimenni :twisted:
Ha már itt vagy J.Laci"
Valami jobb fajta xenon égő amit ajánlasz.Ami kicsit javítana rajta"???Jelenleg Osram Xenarc 4330k van benne
Philips D2S BlueVision Xenon 6000K
Philips X-treme Vision D2S Xenon HD
Osram Cool Blue Intense 5500k
................????????????
Vagy egy jó szemüveg már el kellene nekem lehet" :shock:

2015.10.11. 20:00

Schnitzer írta:
jlaci74 írta:

Igaz :facepalm:
Akkor módosítom:aki utána,szakszerűen össze is rakja(ragassza) :wink:
Na ki??????????Jerry kivételével.Ausztráliába nem szeretnék kimenni :twisted:
Ha már itt vagy J.Laci"
Valami jobb fajta xenon égő amit ajánlasz.Ami kicsit javítana rajta"???Jelenleg Osram Xenarc 4330k van benne
Philips D2S BlueVision Xenon 6000K
Philips X-treme Vision D2S Xenon HD
Osram Cool Blue Intense 5500k
................????????????
Vagy egy jó szemüveg már el kellene nekem lehet" :shock:

Ahogy a srácok is írták, szerintem is a foncsorral lesz a gond, a Xenarc szerintem jó, pláne ha új.
A nagyobb Kelvinesek kékülnek, de ezzel arányosan romlik a fényerejük ...
https://www.youtube.com/watch?v=b1TV68jwztE

2015.10.11. 20:15

Vágom,tudom hogy foncsorozás sokat segítene"Sőt ha megnézem belül a búra is homályos kicsit,ahogy Laci írta.
Ezért kellene szét szedni.
Ezért keresek olyan személyt aki meg tudja oldani???!!!!Még mindig"Na valaki????????

2015.10.11. 20:40

Schnitzer írta:Vágom,tudom hogy foncsorozás sokat segítene"Sőt ha megnézem belül a búra is homályos kicsit,ahogy Laci írta.
Ezért keresek olyan személyt aki meg tudja oldani???!!!!Még mindig"Na valaki????????

1.Meghirdeted eladod és veszel egy pár újat :wink:
2. Casco kilopják és veszel újat természetesen biztositásra :wink:

2015.10.11. 20:42

Schnitzer írta:Vágom,tudom hogy foncsorozás sokat segítene"Sőt ha megnézem belül a búra is homályos kicsit,ahogy Laci írta.

Nézd meg a fényszóróház összeillesztését, ahol az üveg rá van illesztve a hátuljára. Ha a ragasztó képlékeny, nyúlós, fekete motyó, szét lehet sütni. Csak akkor nem jön szét, ha szélvédőragasztóval van összerakva, mint a 2002 utáni E39 Hella lámpák. Azt megismered. A gyártó is elárulja talán, mert a hatos lámpája, és az E46 lámpák sem Hella gyártmányok már, hanem ha jól emlékszem valami Ai logósak. Hátha azok nem bolondultak meg, és ragasztották össze örökre.
Engem kellemes meglepetés ért, hogy szét lehetett szedni, így simán át tudtam alakítani, nem kellett vennem bele balkormányos lámpákat.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Gallaca az itt látható tagok köszönték meg: Schnitzer
Értékelés: 4.76%

2015.10.11. 21:28

Sziasztok!
Lassan megőrülök a viszkómtól, most már hidegben is fullra becsatol némi dugózás után, tehát cserés… Legalábbis nagyon remélem, hogy ez okozza.
Gyári BMW horror, bontottat mégegyszer nem játszanék be. Ki melyik márkát ajánlja, mi a tapasztalat?
üdv
Zsolt

2015.10.11. 21:45

widerstand írta:Sziasztok!
Lassan megőrülök a viszkómtól, most már hidegben is fullra becsatol némi dugózás után, tehát cserés… Legalábbis nagyon remélem, hogy ez okozza.
Gyári BMW horror, bontottat mégegyszer nem játszanék be. Ki melyik márkát ajánlja, mi a tapasztalat?
üdv
Zsolt

Bontott gyárit pl. Szabitól :!:

2015.10.11. 21:46

SvidronyA írta:
üdv
Zsolt

Bontott gyárit pl. Szabitól :!:

Az búg. Teljesen jó volt, lassan beszart, mint minden normális alkatrész ennyi év után… :)
Tehát új kellene, előbb-utóbb minden bontott csereérett lesz.

2015.10.11. 22:38

widerstand írta:előbb-utóbb minden bontott csereérett lesz.

Hahaha, nem bántásból, de az ég pedig kék! :mrgreen: :facepalm: Az is cserés lesz amit tegnap még a pici kinai kezek szereltek. Vedd a gyárit, abból baj nem lehet... esetleg az asszony agyonver.

2015.10.11. 23:06

PapaBoss írta:

Hahaha, nem bántásból, de az ég pedig kék! :mrgreen: :facepalm: Az is cserés lesz amit tegnap még a pici kinai kezek szereltek. Vedd a gyárit, abból baj nem lehet... esetleg az asszony agyonver.

Az biztos, listaár kb 80.000Ft volt egy hónapja…
Tudom a kicsi kínai kezeket, el nem hinnéd, hogy mennyi öreg cuccal vettem körbe magam az elmúlt 15 évben… :)
Viccet félretéve a gyárit kicsit erősnek érzem árban, főleg, hogy ugyanúgy Hella vagy Sachs vagy Behr, nem?
A bontottal nem lenne bajom, hogy ha tudom, hogy nem kezdi el megint a porszívó üzemmódot egy éven belül.
Tanácstalanság… :shock:
Zs

2015.10.12. 00:57

Facebook csoportban KARA GÁBORt favorizálják.
Bömbölő Dani?

2015.10.12. 08:22

Schnitzer írta:Na ki??????????Jerry kivételével.Ausztráliába nem szeretnék kimenni :twisted:

Pedig amíg a kenguru steak elkészülne a barbecue sütőn, addig a lámpádat is megszerelnénk!
Szóval ne kéresd magad, csak 16 000 km meg egy kis kompozás. :mrgreen:

2015.10.12. 10:50

widerstand írta:
PapaBoss írta:

Az biztos, listaár kb 80.000Ft volt egy hónapja…
Tudom a kicsi kínai kezeket, el nem hinnéd, hogy mennyi öreg cuccal vettem körbe magam az elmúlt 15 évben… :)
Viccet félretéve a gyárit kicsit erősnek érzem árban, főleg, hogy ugyanúgy Hella vagy Sachs vagy Behr, nem?
A bontottal nem lenne bajom, hogy ha tudom, hogy nem kezdi el megint a porszívó üzemmódot egy éven belül.
Tanácstalanság… :shock:
Zs

Behr Hella jó, sosem volt még vele gond, gyári beszállító ...
Tudok küldeni ...

2015.10.12. 11:49

üdv
Zsolt

ava-t,vagy olcsó sz.rt ne vegyél,nálam az ava már hidegen is búg,mintha fordítva működne.mire bemelegszik rendesen a motor,ami ilyen hideg időben már lassan megy,addig hallani hogy a fordulat emelkedéssel együtt pörög.talán amit jlaci mond,behr-sachs.nekem a boltos ember mondta,hogy ezeket is szorosabbra gyártják,úgyhogy én is kiváncsi volnék,hogy hideg indítás után mikor oldanak le.

2015.10.12. 15:34

Szólj ha találtál, vagy esetleg sikerült, mert ez engem is érdekelne! :mrgreen: Sajnos az enyémre is ráférne minimum egy polírozás, de lehet nekem sem lenne elég! :roll:

2015.10.12. 18:32

Melyik helyet ajánljátok foncsoroztatásra?????Laci,te hol csináltattad????

2015.10.12. 18:33

Szép estét az lenne a kérdésem, hogy honnan tudok beszerezni bal oldali fényre sötétedő (olajzöldnek sarcolom a színét) kerekített szélű tükörlapot ? Mert nekem kicsit hiányos a folyadék közötte.
És hogyan jön ki csak letapintom és kész vagy van valami trükk?

2015.10.12. 19:54

Schnitzer írta:Melyik helyet ajánljátok foncsoroztatásra?????Laci,te hol csináltattad????

Tudom, hogy nem nekem szólt a kérdés , de pl. : http://www.foncsorozas.hu/ ,
illetve Tomi.i klubtársnak is van tapasztalata , ha nem jár erre írj rá, vagy pü.-ben megadom a számát ...

Ezt a hozzászólást a szerzőnek jlaci74 az itt látható tagok köszönték meg: jimbi525d
Értékelés: 4.76%

2015.10.12. 20:23

jlaci74 írta:
Schnitzer írta:Melyik helyet ajánljátok foncsoroztatásra?????Laci,te hol csináltattad????

Tudom, hogy nem nekem szólt a kérdés , de pl. : http://www.foncsorozas.hu/ ,
illetve Tomi.i klubtársnak is van tapasztalata , ha nem jár erre írj rá, vagy pü.-ben megadom a számát ...

Köszi.Neked is,meg mindenkinek szólt a kérdés.Amit köszönok is :roll:
Én is őket néztem,de kell egy másik lehetőség is ha van....mert nagyon időhöz kötött lesz a művelet. 1 nap alatt kész kell lennie :twisted: Ha nem vállalják,akkor kell egy B" terv
Hozzászólás küldése

VigLink badge