![]() |
2015.10.11. 19:22
Schnitzer írta:Dani mondtaPedig tudjuk ő lámpákban ott van.De ha valaki bevállalja a szétszedést, akkor viszem is az enyém
![]()
2015.10.11. 19:33
jlaci74 írta:Schnitzer írta:Dani mondtaPedig tudjuk ő lámpákban ott van.De ha valaki bevállalja a szétszedést, akkor viszem is az enyém
![]()
Hozzad Szabi , én szétszedem...![]()
( ... de összerakásról nem volt szó ...)
2015.10.11. 20:00
Schnitzer írta:jlaci74 írta:Schnitzer írta:Dani mondtaPedig tudjuk ő lámpákban ott van.De ha valaki bevállalja a szétszedést, akkor viszem is az enyém
![]()
Hozzad Szabi , én szétszedem...![]()
( ... de összerakásról nem volt szó ...)
Igaz![]()
Akkor módosítom:aki utána,szakszerűen össze is rakja(ragassza)![]()
Na ki??????????Jerry kivételével.Ausztráliába nem szeretnék kimenni![]()
Ha már itt vagy J.Laci"
Valami jobb fajta xenon égő amit ajánlasz.Ami kicsit javítana rajta"???Jelenleg Osram Xenarc 4330k van benne
Philips D2S BlueVision Xenon 6000K
Philips X-treme Vision D2S Xenon HD
Osram Cool Blue Intense 5500k
................????????????
Vagy egy jó szemüveg már el kellene nekem lehet"
2015.10.11. 20:15
2015.10.11. 20:40
Schnitzer írta:Vágom,tudom hogy foncsorozás sokat segítene"Sőt ha megnézem belül a búra is homályos kicsit,ahogy Laci írta.
Ezért kellene szét szedni.
Ezért keresek olyan személyt aki meg tudja oldani???!!!!Még mindig"Na valaki????????
2015.10.11. 20:42
Schnitzer írta:Vágom,tudom hogy foncsorozás sokat segítene"Sőt ha megnézem belül a búra is homályos kicsit,ahogy Laci írta.
Ezért keresek olyan személyt aki meg tudja oldani???!!!!Még mindig"Na valaki????????
2015.10.11. 21:28
2015.10.11. 21:45
widerstand írta:Sziasztok!
Lassan megőrülök a viszkómtól, most már hidegben is fullra becsatol némi dugózás után, tehát cserés… Legalábbis nagyon remélem, hogy ez okozza.
Gyári BMW horror, bontottat mégegyszer nem játszanék be. Ki melyik márkát ajánlja, mi a tapasztalat?
üdv
Zsolt
2015.10.11. 21:46
SvidronyA írta:widerstand írta:Sziasztok!
Lassan megőrülök a viszkómtól, most már hidegben is fullra becsatol némi dugózás után, tehát cserés… Legalábbis nagyon remélem, hogy ez okozza.
Gyári BMW horror, bontottat mégegyszer nem játszanék be. Ki melyik márkát ajánlja, mi a tapasztalat?
üdv
Zsolt
Bontott gyárit pl. Szabitól
2015.10.11. 22:38
widerstand írta:előbb-utóbb minden bontott csereérett lesz.
Az is cserés lesz amit tegnap még a pici kinai kezek szereltek. Vedd a gyárit, abból baj nem lehet... esetleg az asszony agyonver.
2015.10.11. 23:06
PapaBoss írta:widerstand írta:előbb-utóbb minden bontott csereérett lesz.
Hahaha, nem bántásból, de az ég pedig kék!![]()
Az is cserés lesz amit tegnap még a pici kinai kezek szereltek. Vedd a gyárit, abból baj nem lehet... esetleg az asszony agyonver.
2015.10.12. 00:57
2015.10.12. 08:22
Schnitzer írta:Na ki??????????Jerry kivételével.Ausztráliába nem szeretnék kimenni![]()
2015.10.12. 10:50
widerstand írta:PapaBoss írta:widerstand írta:előbb-utóbb minden bontott csereérett lesz.
Hahaha, nem bántásból, de az ég pedig kék!![]()
Az biztos, listaár kb 80.000Ft volt egy hónapja…
Tudom a kicsi kínai kezeket, el nem hinnéd, hogy mennyi öreg cuccal vettem körbe magam az elmúlt 15 évben…
Viccet félretéve a gyárit kicsit erősnek érzem árban, főleg, hogy ugyanúgy Hella vagy Sachs vagy Behr, nem?
A bontottal nem lenne bajom, hogy ha tudom, hogy nem kezdi el megint a porszívó üzemmódot egy éven belül.
Tanácstalanság…![]()
Zs
2015.10.12. 11:49
widerstand írta:Sziasztok!
üdv
Zsolt
2015.10.12. 15:34
2015.10.12. 18:32
2015.10.12. 18:33
2015.10.12. 19:54
Schnitzer írta:Melyik helyet ajánljátok foncsoroztatásra?????Laci,te hol csináltattad????
2015.10.12. 20:23
jlaci74 írta:Schnitzer írta:Melyik helyet ajánljátok foncsoroztatásra?????Laci,te hol csináltattad????
Tudom, hogy nem nekem szólt a kérdés , de pl. : http://www.foncsorozas.hu/ ,
illetve Tomi.i klubtársnak is van tapasztalata , ha nem jár erre írj rá, vagy pü.-ben megadom a számát ...