Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Minden, amit mondani akarsz...

2013.05.26. 23:57

ma megvolt az első kocc... :cry:
Petra vezetett, balra kanyarodtunk, irányjelzővel ahogy kell stb, faszikám mögöttünk mégis úgy gondolta, hogy ő minket "megelőz" a saját sávunkban, neki az eleje, nekünk a bal hátsó sarka kapott (lökös ill. felette és a lámpa között a karosszéria)
bal oldali utcából ahova be akartunk kanyarodni volt egy jobbra kanyarodni akaró szemtanunk (10évig rendőr volt) mindenki számára egyértelmű volt a szitu, csak az emberünk számára nem, merthogy mi, a sávunk közepéről bevágtunk elé mondogatta, jó mondom akkor hívjunk rendőrt, laza 2 óra múlva meg is jöttek, mondták rögtön h számukra ez egyértelműen követési távolság be nem tartása, emberünk ennek ellenére még mindig okos volt, úgyh megtörtént a papírozás, várjuk a fejleményeket :facepalm: :(
(a sávunk szélesebb mint egy normál sáv, de egy sáv, mi a felezőtől kb 1m-re kezdtünk kanyarodni szélesebben, mert balra a tanunk bent állt, ha szűkre vesszük elvisszük az elejét, mögöttünk a faszi a felezőtől fél méterre kb (nem tudom ezen a fél egy méter difin ő hogy akart előzni sávon belül???) nyugtassatok meg h nem mi voltunk a hülyék)

2013.05.27. 06:07

Gabesz81 írta:ma megvolt az első kocc... :cry:
Petra vezetett, balra kanyarodtunk, irányjelzővel ahogy kell stb, faszikám mögöttünk mégis úgy gondolta, hogy ő minket "megelőz" a saját sávunkban, neki az eleje, nekünk a bal hátsó sarka kapott (lökös ill. felette és a lámpa között a karosszéria)
bal oldali utcából ahova be akartunk kanyarodni volt egy jobbra kanyarodni akaró szemtanunk (10évig rendőr volt) mindenki számára egyértelmű volt a szitu, csak az emberünk számára nem, merthogy mi, a sávunk közepéről bevágtunk elé mondogatta, jó mondom akkor hívjunk rendőrt, laza 2 óra múlva meg is jöttek, mondták rögtön h számukra ez egyértelműen követési távolság be nem tartása, emberünk ennek ellenére még mindig okos volt, úgyh megtörtént a papírozás, várjuk a fejleményeket :facepalm: :(
(a sávunk szélesebb mint egy normál sáv, de egy sáv, mi a felezőtől kb 1m-re kezdtünk kanyarodni szélesebben, mert balra a tanunk bent állt, ha szűkre vesszük elvisszük az elejét, mögöttünk a faszi a felezőtől fél méterre kb (nem tudom ezen a fél egy méter difin ő hogy akart előzni sávon belül???) nyugtassatok meg h nem mi voltunk a hülyék)

Nem ti voltatok a hulyek! Ismet mas miatt torik a BMW :mereg:
Egyutt erzek !

2013.05.27. 06:54

Padre540 írta:Ma muhaati a tudtán kívül hozzásegített egy garnitúra Styling44-hez.Már fel is pattintottam a szekérre.

?

2013.05.27. 08:43

Gabesz81 írta:ma megvolt az első kocc... :cry:

Hülyék mindig lesznek, ezzel nincs mit tenni. Szerencse, hogy Nektek nem esett bajotok.

- Amúgy meg biztos az adrenalin késztette előzésre, hogy ejha bmw-t fogok előzni :facepalm:

2013.05.27. 09:22

én tegnap egy Trabanttal jártam így, csak kocc nélkül, meg nem is volt veszélyes, csak vicces. M0, nemsoká jön a lekanyarodó, nem is megyek csak 130-cal, aztán a Trabis úgy rámtapadt csak néztem, hogy tud ez ennyivel jönni :lol: gondolom szélárnyék :facepalm:

aztán balról kielőzött és szépen elhaladt mellettem, a lánya meg mosolygott a BMW-re hogy huhu lehagytuk!

ha és csak azért hogy bejöjjön elém és felvezessen hazafele. De meglepően jól ment, biztos csipszelve volt :doglotlo:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zoley88 2013.05.27. 09:38-kor.

2013.05.27. 09:38

muhaati írta:
Padre540 írta:Ma muhaati a tudtán kívül hozzásegített egy garnitúra Styling44-hez.Már fel is pattintottam a szekérre.

?

Face-en kérdeztél rá az ET-re. :D
Amúgy 43.

2013.05.29. 17:09

Ma délután nálam járt Merga13 klubtársunk.

Elcsuklott a hangom, és elmorzsoltam egy könnycseppet is.

Ha még emlékeztek rá, egy hete indult volna nyaralni, és megromlott a kocsi. Természetesen reggel azonnal neki is álltam , kész is lett , el tudtak menni. Ez eddig nem is különlegesség, hiszen ezért vagyok nektek. NODE:
Most jött haza, beugrott hozzám, és egy meglepi " vásárfiával" ajándékozott meg!

Kép

Merthogy ott járt az Alföldön,vásár volt, és eszébe jutott , hogy a rossz gerincemnek ez jó.

:kösz

Ezt a hozzászólást a szerzőnek muhaati az itt látható tagok köszönték meg: Merga13
Értékelés: 4.76%

2013.05.29. 19:52

muhaati írta:

Most jött haza, beugrott hozzám, és egy meglepi " vásárfiával" ajándékozott meg!

Ati, van egy ügyes kárpitosom, egy délután átkárpitozza neked a kombinód vezető ülését ezzel a kis baribőrrel :mrgreen:
Lehet, hogy még az M-es kormányra is marad belőle :mrgreen:

2013.05.29. 19:57

kovessyroli írta:
muhaati írta:

Ati, van egy ügyes kárpitosom, egy délután átkárpitozza neked a kombinód vezető ülését ezzel a kis baribőrrel :mrgreen:
Lehet, hogy még az M-es kormányra is marad belőle :mrgreen:

Köszi, de nekem elég, ha ráborítom az ülésre. :nyelves:

2013.05.29. 20:06

Leslie klubtárs jóvoltából már a Touringon is van klubos rendszámkeret. Nagyon sokkal jövök már Neki:!:;)

2013.05.29. 20:22

Egészséges üzleti szellem a hahun az "Autócentrum Cégcsoport Kispesti Régió" jóvoltából:"VEVŐ-IMITÁTOR VÁLOGATÁSUNK TÚLJELENTKEZÉS MIATT VÉGET ÉRT, EZÉRT MEGKÉRÜNK MINDENKIT, HOGY KIZÁRÓLAG VALÓS VÁSÁRLÁSI SZÁNDÉKKAL JELENTKEZZEN!"

2013.05.29. 20:30

muhaati írta:Ma délután nálam járt Merga13 klubtársunk.

Ha még emlékeztek rá, egy hete indult volna nyaralni, és megromlott a kocsi. Természetesen reggel azonnal neki is álltam , kész is lett , el tudtak menni. Ez eddig nem is különlegesség, hiszen ezért vagyok nektek. NODE:

Kép

Merthogy ott járt az Alföldön,vásár volt, és eszébe jutott , hogy a rossz gerincemnek ez jó.

Úgy tűnik vannak még jó érzésű,jól nevelt emberek ebben a m.cskos világban.Ezennel gratulálok mindenkinek(Muhaati,Hamoriarpi) a szép új verdákhoz sok balesetmentest hozzá és sok örömöt.Tényleg divat lett a "touring". :mrgreen: A baribunda mindent visz!

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Tomi.i az itt látható tagok köszönték meg: hamoriarpi

2013.05.29. 20:33

Tomi.i írta:
muhaati írta:Ma délután nálam járt Merga13 klubtársunk.

Kép

Úgy tűnik vannak még jó érzésű,jól nevelt emberek ebben a m.cskos világban.Ezennel gratulálok mindenkinek(Muhaati,Hamoriarpi) a szép új verdákhoz sok balesetmentest hozzá és sok örömöt.Tényleg divat lett a "touring". :mrgreen: A baribunda mindent visz!

Ez hogy van hogy az előbb kombit írtam,mégis touring van a hozzá szólásban?????????Vagy meg hülyültem?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tomi.i 2013.05.29. 20:36-kor.

2013.05.29. 20:36

Tomi.i írta:Ez hogy van hogy az előbb kombit írtam,mégis touring van a hozzá szólásban?????????

A fórummotor tiszteletre tanít! :lol:

2013.05.29. 20:37

hamoriarpi írta:Leslie klubtárs jóvoltából már a Touringon is van klubos rendszámkeret. Nagyon sokkal jövök már Neki:!:;)

Nincs mit! :)
Kicsit bovebben :
Lattam ma Hamori Arpi uj vasat !!!!! :nyelves: Makulatlan es nem mellesleg csinos mitfahrer-rel rendelkezik ! Megfordult a fejemben, hogy a holgyet az autoval kapta ?! :) :nyelves: Mert akkor veszek en is!
Komolyra forditva a szot, tenyleg nagyon jo allapotban van az uj vas! Meg egyszer gratula hozza.
Ma talalkoztam szemelyesen eloszor Arpival... szimpatikus uriember, akivel orakat tudnek beszelgetni, ha lenne ra idonk :(

2013.05.29. 20:38

Imco írta:
Tomi.i írta:Ez hogy van hogy az előbb kombit írtam,mégis touring van a hozzá szólásban?????????

A fórummotor tiszteletre tanít! :lol:

Micsoda?Cenzurázzák a fórumot?Bameg! :lovoldozos

2013.05.29. 20:38

Tomi.i írta:Úgy tűnik vannak még jó érzésű,jól nevelt emberek ebben a m.cskos világban.Ezennel gratulálok mindenkinek(Muhaati,Hamoriarpi) a szép új verdákhoz sok balesetmentest hozzá és sok örömöt.Tényleg divat lett a "touring". :mrgreen: A baribunda mindent visz!

Köszönöm(jük) szépen, jólesik az őszinte gratuláció!!!!!!!!!!!!!!!!

2013.05.31. 15:01

Soltvadkerti BMW találkozóra jön innen valaki?

2013.05.31. 18:06

spider2 írta:Soltvadkerti BMW találkozóra jön innen valaki?
Lehetséges mikor is lesz pontosan? Idő függvénye is!

2013.05.31. 19:40

Orsika írta:
spider2 írta:Soltvadkerti BMW találkozóra jön innen valaki?
Lehetséges mikor is lesz pontosan? Idő függvénye is!

Júni 21-23 http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... HWwhbyDWZI

Ezt a hozzászólást a szerzőnek spider2 az itt látható tagok köszönték meg: Orsika
Hozzászólás küldése

VigLink badge