![]() |
2013.05.26. 23:57
2013.05.27. 06:07
Gabesz81 írta:ma megvolt az első kocc...![]()
Petra vezetett, balra kanyarodtunk, irányjelzővel ahogy kell stb, faszikám mögöttünk mégis úgy gondolta, hogy ő minket "megelőz" a saját sávunkban, neki az eleje, nekünk a bal hátsó sarka kapott (lökös ill. felette és a lámpa között a karosszéria)
bal oldali utcából ahova be akartunk kanyarodni volt egy jobbra kanyarodni akaró szemtanunk (10évig rendőr volt) mindenki számára egyértelmű volt a szitu, csak az emberünk számára nem, merthogy mi, a sávunk közepéről bevágtunk elé mondogatta, jó mondom akkor hívjunk rendőrt, laza 2 óra múlva meg is jöttek, mondták rögtön h számukra ez egyértelműen követési távolság be nem tartása, emberünk ennek ellenére még mindig okos volt, úgyh megtörtént a papírozás, várjuk a fejleményeket![]()
![]()
(a sávunk szélesebb mint egy normál sáv, de egy sáv, mi a felezőtől kb 1m-re kezdtünk kanyarodni szélesebben, mert balra a tanunk bent állt, ha szűkre vesszük elvisszük az elejét, mögöttünk a faszi a felezőtől fél méterre kb (nem tudom ezen a fél egy méter difin ő hogy akart előzni sávon belül???) nyugtassatok meg h nem mi voltunk a hülyék)
2013.05.27. 06:54
Padre540 írta:Ma muhaati a tudtán kívül hozzásegített egy garnitúra Styling44-hez.Már fel is pattintottam a szekérre.
2013.05.27. 08:43
Gabesz81 írta:ma megvolt az első kocc...![]()
Petra vezetett, balra kanyarodtunk, irányjelzővel ahogy kell stb, faszikám mögöttünk mégis úgy gondolta, hogy ő minket "megelőz" a saját sávunkban, neki az eleje, nekünk a bal hátsó sarka kapott (lökös ill. felette és a lámpa között a karosszéria)
bal oldali utcából ahova be akartunk kanyarodni volt egy jobbra kanyarodni akaró szemtanunk (10évig rendőr volt) mindenki számára egyértelmű volt a szitu, csak az emberünk számára nem, merthogy mi, a sávunk közepéről bevágtunk elé mondogatta, jó mondom akkor hívjunk rendőrt, laza 2 óra múlva meg is jöttek, mondták rögtön h számukra ez egyértelműen követési távolság be nem tartása, emberünk ennek ellenére még mindig okos volt, úgyh megtörtént a papírozás, várjuk a fejleményeket![]()
![]()
(a sávunk szélesebb mint egy normál sáv, de egy sáv, mi a felezőtől kb 1m-re kezdtünk kanyarodni szélesebben, mert balra a tanunk bent állt, ha szűkre vesszük elvisszük az elejét, mögöttünk a faszi a felezőtől fél méterre kb (nem tudom ezen a fél egy méter difin ő hogy akart előzni sávon belül???) nyugtassatok meg h nem mi voltunk a hülyék)
2013.05.27. 09:22
2013.05.27. 09:38
muhaati írta:Padre540 írta:Ma muhaati a tudtán kívül hozzásegített egy garnitúra Styling44-hez.Már fel is pattintottam a szekérre.
?
2013.05.29. 17:09
2013.05.29. 19:52
muhaati írta:
Ma délután nálam járt Merga13 klubtársunk.
Most jött haza, beugrott hozzám, és egy meglepi " vásárfiával" ajándékozott meg!
2013.05.29. 19:57
kovessyroli írta:muhaati írta:
Ma délután nálam járt Merga13 klubtársunk.
Most jött haza, beugrott hozzám, és egy meglepi " vásárfiával" ajándékozott meg!
Ati, van egy ügyes kárpitosom, egy délután átkárpitozza neked a kombinód vezető ülését ezzel a kis baribőrrel![]()
Lehet, hogy még az M-es kormányra is marad belőle
2013.05.29. 20:06
2013.05.29. 20:22
2013.05.29. 20:30
muhaati írta:Ma délután nálam járt Merga13 klubtársunk.
Elcsuklott a hangom, és elmorzsoltam egy könnycseppet is.
Ha még emlékeztek rá, egy hete indult volna nyaralni, és megromlott a kocsi. Természetesen reggel azonnal neki is álltam , kész is lett , el tudtak menni. Ez eddig nem is különlegesség, hiszen ezért vagyok nektek. NODE:
Merthogy ott járt az Alföldön,vásár volt, és eszébe jutott , hogy a rossz gerincemnek ez jó.
2013.05.29. 20:33
Tomi.i írta:muhaati írta:Ma délután nálam járt Merga13 klubtársunk.
Elcsuklott a hangom, és elmorzsoltam egy könnycseppet is.
Ha még emlékeztek rá, egy hete indult volna nyaralni, és megromlott a kocsi. Természetesen reggel azonnal neki is álltam , kész is lett , el tudtak menni. Ez eddig nem is különlegesség, hiszen ezért vagyok nektek. NODE:
Merthogy ott járt az Alföldön,vásár volt, és eszébe jutott , hogy a rossz gerincemnek ez jó.
Úgy tűnik vannak még jó érzésű,jól nevelt emberek ebben a m.cskos világban.Ezennel gratulálok mindenkinek(Muhaati,Hamoriarpi) a szép új verdákhoz sok balesetmentest hozzá és sok örömöt.Tényleg divat lett a "touring".A baribunda mindent visz!
2013.05.29. 20:36
Tomi.i írta:Ez hogy van hogy az előbb kombit írtam,mégis touring van a hozzá szólásban?????????
2013.05.29. 20:37
hamoriarpi írta:Leslie klubtárs jóvoltából már a Touringon is van klubos rendszámkeret. Nagyon sokkal jövök már Neki:!:;)
2013.05.29. 20:38
Imco írta:Tomi.i írta:Ez hogy van hogy az előbb kombit írtam,mégis touring van a hozzá szólásban?????????
A fórummotor tiszteletre tanít!
2013.05.29. 20:38
Tomi.i írta:Úgy tűnik vannak még jó érzésű,jól nevelt emberek ebben a m.cskos világban.Ezennel gratulálok mindenkinek(Muhaati,Hamoriarpi) a szép új verdákhoz sok balesetmentest hozzá és sok örömöt.Tényleg divat lett a "touring".A baribunda mindent visz!
2013.05.31. 15:01
2013.05.31. 18:06
Lehetséges mikor is lesz pontosan? Idő függvénye is!spider2 írta:Soltvadkerti BMW találkozóra jön innen valaki?
2013.05.31. 19:40
Orsika írta:Lehetséges mikor is lesz pontosan? Idő függvénye is!spider2 írta:Soltvadkerti BMW találkozóra jön innen valaki?