![]() |
2013.06.03. 09:20
leslie írta:spider2 írta:MChris írta:spider2 írta:Soltvadkerti BMW találkozóra jön innen valaki?
ez mekkora
volt "saját topikja" aztán érdektelenség miatt törölve lett...
Mert mi a baj vele?
Fent írva volt: érdektelenség.....
2013.06.03. 09:28
2013.06.03. 09:31
2013.06.03. 09:44
kanyobence írta:Sziasztok.
Lassan beköszönt a normális jó idő. És ezzel jön a bemutatózások időszaka nálunk.
Pár képet feldobok nektek, hátha valaki kedvet kap, és eljön megnézni egy ilyet.
2013.06.01. Mátramindszent Rendőrségi Kutyás Bemutató
Én a "csibész" szerepkörben tevékenykedtem....meg ugye a dörzsölt "vén" rókák a kutya másik oldalán.
Hosszú élménybeszámolós leírást leírást nem mellékelek. mint a HA.HU-n el kell jönni, meg kell nézni!
2013.06.03. 09:47
Jerry írta:kanyobence írta:Sziasztok.
Lassan beköszönt a normális jó idő. És ezzel jön a bemutatózások időszaka nálunk.
Pár képet feldobok nektek, hátha valaki kedvet kap, és eljön megnézni egy ilyet.
Én a "csibész" szerepkörben tevékenykedtem....meg ugye a dörzsölt "vén" rókák a kutya másik oldalán.
Hosszú élménybeszámolós leírást leírást nem mellékelek. mint a HA.HU-n el kell jönni, meg kell nézni!
Olyat lehet csinálni, hogy beállni a csibész szerepébe, természetesen ebben a jó kis védőöltözetben? Kiváncsi lennék milyen élmény az, amikor egy habzó szájú rendőrkutya nekiesik az embernek.
2013.06.03. 09:53
Olyat lehet csinálni, hogy beállni a csibész szerepébe, természetesen ebben a jó kis védőöltözetben? Kiváncsi lennék milyen élmény az, amikor egy habzó szájú rendőrkutya nekiesik az embernek.
2013.06.03. 09:56
leslie írta:Jerry írta:kanyobence írta:Sziasztok.
Kb. : megáll benned még a sz@r is ! Olyan élmény lehet ....
2013.06.03. 09:58
kanyobence írta:Sziasztok.
Lassan beköszönt a normális jó idő.
2013.06.03. 10:02
muhaati írta:kanyobence írta:Sziasztok.
Lassan beköszönt a normális jó idő.
Bence! Te már tudsz valamit? Mikor is lesz jó idő????????????????????
2013.06.03. 10:08
2013.06.03. 10:25
kanyobence írta:Én is csak annyit tudok amit az időkép.hu mond. Az egyik nagytud?sú helyi brazil mond?s?t idézném: amúgy ezt a szar időt lesz?mítva tök jó idő van.
2013.06.03. 10:32
zoley88 írta:mikor lesz még ilyen bemutató?
amúgy úgy tudom ez a kutyának egyfajta "játék" nem? mint a drogkeresés. feladatot kap és ha jól végzi jutalmat kap és mindenki boldog
2013.06.03. 10:37
Imco írta:kanyobence írta:Én is csak annyit tudok amit az időkép.hu mond. Az egyik nagytud?sú helyi brazil mond?s?t idézném: amúgy ezt a szar időt lesz?mítva tök jó idő van.
Dunakeszire nem jársz kutyázni?
2013.06.03. 10:53
kanyobence írta:Imco írta:kanyobence írta:Én is csak annyit tudok amit az időkép.hu mond. Az egyik nagytud?sú helyi brazil mond?s?t idézném: amúgy ezt a szar időt lesz?mítva tök jó idő van.
Dunakeszire nem jársz kutyázni?
Oda lenne perpill minden vágyam menni, ott van az ORFK kutya kiképző központ. Vinném Bosco-t tanulni, meg, hogy megkapja a minősítéseket, amit csak lehet. De mindig abba a falba ütközök a felsővezetéstől, hogy nincs rá pénz stb...stb...stb...
Amúgy ha szerveznénk errefelé egy találkozót, összezörgetném a megyei kutyás bandát, és bemutatót is tarthatnánk.
Vannak erre szép helyek.
2013.06.03. 11:26
Imco írta:
Tudom, hogy itt a kutyás paradicsom.Ezért kérdeztem.
Felétek is jártam egy időben az eglohoz.
Illetve néha motorozunk arra.
2013.06.03. 12:49
Padre540 írta:Nem indul.![]()
Van valami még az AC-n kívül amit meg kellene néznem?Előjel nem volt,mindig pöcc-röff,szűrő új.
2013.06.03. 12:56
Padre540 írta:Padre540 írta:Nem indul.![]()
Van valami még az AC-n kívül amit meg kellene néznem?Előjel nem volt,mindig pöcc-röff,szűrő új.
Most kimentem,egy kis indítózás után beindult.Rádugtam az Inpát,hibakód nem volt,viszont a luftmasse ki van akadva,35 körülit mutat felkiáltójellel.
2013.06.03. 13:30
2013.06.03. 13:55
Padre540 írta:Nem indul.![]()
Hát kellet ez neked? 2013.06.03. 14:03
Tomi.i írta:Padre540 írta:Nem indul.![]()
Véletlenül nem benzint tankoltál?Hát kellet ez neked?
bocs!