Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Használsz-e a gyári védelmen kívül egyebet is?

Igen
95
55%
Nem
79
45%

Szavazatok száma : 174

Re: Riasztó, lopásvédelem, rablásgátlás

2012.04.09. 16:37

Sziasztok,

Köszönet a tanácsokért! Megnéztem a motortér kapcsolót, ahogy mondtátok. Hát.... A kapcsoló házát már valaki anno letörte és kábelkötegelővel van visszarakva a pollenszűrő házára, elég labilis, így el tudom képzelni, hogy ez csinálja a galibát.
Átmeneti megoldásnak mit javasoltok, amíg szerzek egy jó kapcsolót?
Ez nyitásra zárja az áramkört, így ha a kábeleket összekötöm az nem jó. Vagy csak húzzam le a kábeleket a kapcsolóról? Tényleg nagyon dühösen néznek már rám a szomszédaim :oops:

Köszönettel:
István

2012.04.09. 19:59

Pipus írta:Sziasztok,

Köszönet a tanácsokért! Megnéztem a motortér kapcsolót, ahogy mondtátok. Hát.... A kapcsoló házát már valaki anno letörte és kábelkötegelővel van visszarakva a pollenszűrő házára, elég labilis, így el tudom képzelni, hogy ez csinálja a galibát.
Átmeneti megoldásnak mit javasoltok, amíg szerzek egy jó kapcsolót?
Ez nyitásra zárja az áramkört, így ha a kábeleket összekötöm az nem jó. Vagy csak húzzam le a kábeleket a kapcsolóról? Tényleg nagyon dühösen néznek már rám a szomszédaim :oops:

Köszönettel:
István

En a riaszto biztijet vennem ki. A kozponti zarral pedig tudod nyitni-zarni....

Ezt a hozzászólást a szerzőnek leslie az itt látható tagok köszönték meg: Pipus
Értékelés: 4.76%

2012.04.09. 21:32

Szia,

Köszi a választ! Viszont kerestem a riasztó biztosítékát a táblakiosztásban, de nem találtam. Tudnál segíteni, hányas számú ez a bizti?

Köszönettel:
István

Riasztó, lopásvédelem, rablásgátlás

2012.04.09. 21:40

Pipus írta:Szia,

Köszi a választ! Viszont kerestem a riasztó biztosítékát a táblakiosztásban, de nem találtam. Tudnál segíteni, hányas számú ez a bizti?

Köszönettel:
István

Ha gyári a riasztód akkor a csomagtartó jobb oldalában van a bizti. Egy 5A-es a pontos számát így fejből nem tudom.

iPhone Tapatalk

2012.04.27. 17:19

Kép

2012.09.08. 13:27

Sziasztok!

Tudtok valakit ajánlani, aki E60 lopás/rablás/riasztás/elnelopják/ kategóriákban tudna segíteni?

Kösziiiiiiiii

2012.09.08. 16:05

barbrady írta:Kép

Frankó megoldás :D :franko:

2012.11.27. 15:52

2012.11.27. 21:52

kzolee írta:

Pfff....Hát igen nem tartott sokáig a gyári védelem neki :( És ahogy látom,nem egy olcsó autó lett volna az áldozat. :cry:

2012.11.27. 22:10

Flashrider írta:
kzolee írta:[youtbe]

Pfff....Hát igen nem tartott sokáig a gyári védelem neki :( És ahogy látom,nem egy olcsó autó lett volna az áldozat. :cry:

Én azért szkeptikus vagyok az ilyen videókkal. Nyugodtan kicserélhette a kulcsot, nem látszik végig...

2012.11.27. 22:12

barbrady írta:
Flashrider írta:

Én azért szkeptikus vagyok az ilyen videókkal. Nyugodtan kicserélhette a kulcsot, nem látszik végig...

Kulcsmásoló kisiparos :mrgreen:

Gondolom mesterkulcsot generál a nála lévő kulcsra, azzal indította.

2012.11.27. 22:14

barbrady írta:
Flashrider írta:

Elfoglak keseriteni de ez müködik.

iPhone Tapatalk

2012.11.27. 22:19

admin írta:
barbrady írta:
Flashrider írta:

iPhone Tapatalk

Elhiszem. De azért előtte be is kell jutni az autóba a riasztó élesedése nélkül.

2012.11.27. 22:24

barbrady írta:
admin írta:
barbrady írta:
Flashrider írta:

iPhone Tapatalk

Elhiszem. De azért előtte be is kell jutni az autóba a riasztó élesedése nélkül.

Arra van egy másik kütyüje, ami minden távirányítós cuccot nyit. Sajnos ilyen is van.

2012.11.28. 01:02

barbrady írta:
Flashrider írta:

Neked is a Tolvajtempó című, méltán világhírű klasszikuson kellett volna szocializálódnod :!: :wink:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek hamoriarpi az itt látható tagok köszönték meg: leslie

2012.11.28. 21:23

Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy egy e39 1998évj. bmw-n szeretném kicserélni a riasztót, mert nekem gyárilag csak sípolás van, és az helyére szeretnék valami sziréna féleséget. Merre találom ezt a sípolós riasztót? nagyon szétkell hozzá szedni a kocsit?
Előre is köszönöm!
Üdv.:Norbert

2012.11.28. 22:40

norby0420 írta:Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy egy e39 1998évj. bmw-n szeretném kicserélni a riasztót, mert nekem gyárilag csak sípolás van, és az helyére szeretnék valami sziréna féleséget. Merre találom ezt a sípolós riasztót? nagyon szétkell hozzá szedni a kocsit?
Előre is köszönöm!

Szia Norb!
Nos, a jobb hátsó kerékjárati íven fogod megtalálni a tanksapka közelében.
Vagyis kerék le, műanyag dob ki és tádám!

2012.11.29. 21:50

Jerry írta:
norby0420 írta:Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy egy e39 1998évj. bmw-n szeretném kicserélni a riasztót, mert nekem gyárilag csak sípolás van, és az helyére szeretnék valami sziréna féleséget. Merre találom ezt a sípolós riasztót? nagyon szétkell hozzá szedni a kocsit?
Előre is köszönöm!

Szia Norb!
Nos, a jobb hátsó kerékjárati íven fogod megtalálni a tanksapka közelében.
Vagyis kerék le, műanyag dob ki és tádám!

Nagyon szépen köszönöm!!! :)

2013.01.04. 17:42

Sziasztok!Egy elég idegesítő problémám adódott.Beállok az autóval a garázsba,lecsukom a garázsajtót és szinte állandóan megszólal a riasztóm.Hiába hang nélkül és óvatosan,legtöbbször akkor is.Ha bent hagyom a telefonom a kocsiba,és netán kapok egy sms-t vagy hívnak,akkor is megszólal.Ez normális?A motortérben lévő érzékelőhöz van köze ennek a "tünetnek"?Vagy máshol keresgéljek?

2013.01.05. 09:00

Johny540 írta:Sziasztok!Egy elég idegesítő problémám adódott.Beállok az autóval a garázsba,lecsukom a garázsajtót és szinte állandóan megszólal a riasztóm.Hiába hang nélkül és óvatosan,legtöbbször akkor is.Ha bent hagyom a telefonom a kocsiba,és netán kapok egy sms-t vagy hívnak,akkor is megszólal.Ez normális?A motortérben lévő érzékelőhöz van köze ennek a "tünetnek"?Vagy máshol keresgéljek?

Altalaban a motorterben levo erzekelo szokott tonkremenni. Jol gondolod.
Nehany ezer ft.-os tetel. Csere es ima :)

Ezt a hozzászólást a szerzőnek leslie az itt látható tagok köszönték meg: Johny540
Hozzászólás küldése

VigLink badge