Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: xenonlámpák

2015.02.15. 21:55

bendegúz írta:A minőségről annyit,hogy nekem nem bírt ki 10 hónapot. :franko:

Az occó kínai nekem is kihunyt hamar, úgyhogy visszamentek a viseletes gyáriak.
Az ati féle LED viszont még most is működik. Azért beszereztem tartalékba egy pár újszerű eredetit is (E60-ból).

2015.02.15. 22:08

PeterE39 írta:

Az ati féle LED viszont még most is működik. Azért beszereztem tartalékba egy pár újszerű eredetit is (E60-ból).

Nekem több éve bent van egy szett.Mai napig működik!!!

2015.02.15. 23:42

https://alkatreszek.hu/izzo_reflektorra ... OESMEKdJeA

Ez az amire szükségem van ?

2015.02.16. 06:02

Afterdark írta:https://alkatreszek.hu/izzo_reflektorral_bmw_e39_00-_hella?cikkkod=9DX+153+746-011%7CH#.VOESMEKdJeA

Pontosan.

2015.02.16. 20:18

admin írta:
PeterE39 írta:

Nekem több éve bent van egy szett.Mai napig működik!!!

Valószínűleg nem a fentebb látható cucc. Az nem bírja több évig. (a 8-10 000ft-os kategória)

2015.02.24. 07:40

Afterdark írta:https://alkatreszek.hu/izzo_reflektorral_bmw_e39_00-_hella?cikkkod=9DX+153+746-011%7CH#.VOESMEKdJeA

Ebben, legalább is az E60 lámpáéban sima halogén égő van 5W-os, szedd ki az égőt cseréld erősebbre, közel sem kerül ennyibe csak az égő. Kiszedni nem egyszerű, sima bajonett záras, csak a rögzítő szemölcsök nem akarnak átférni a lyukon, amin az égő foglalata. Ha egyszer már kint van, akkor meg tűreszelővel lehet a szemölcsöknek helyet csinálni és kész, onnantól egyszerűen cserélhető csak az égő.

Azt hiszem ez a fajta van benne:

2015.02.24. 08:46

bmw750i írta:

Ebben, legalább is az E60 lámpáéban sima halogén égő van 5W-os, szedd ki az égőt cseréld erősebbre, közel sem kerül ennyibe csak az égő. Kiszedni nem egyszerű, sima bajonett záras, csak a rögzítő szemölcsök nem akarnak átférni a lyukon, amin az égő foglalata. Ha egyszer már kint van, akkor meg tűreszelővel lehet a szemölcsöknek helyet csinálni és kész, onnantól egyszerűen cserélhető csak az égő.

Ha beteg a foncsor, az már semilyen izzóval nem fog eredeti fényében tündökölni.
Amúgy igen, BA9s izzó való bele.

2015.02.24. 11:23

PeterE39 írta:
bmw750i írta:

Ha beteg a foncsor, az már semilyen izzóval nem fog eredeti fényében tündökölni.
Amúgy igen, BA9s izzó való bele.

Így van, beteg volt, kikukáztam az egészet és raktam bele újakat. Mostmár szépek. 8)

2015.03.12. 12:36

Sziasztok,

tudtok valakit aki szétszedné és a lámpám belsejét is kitisztítaná illetve felpolírozná?

Előre is köszi,

Levi.

2015.03.12. 12:51

Mugatu39 írta:Sziasztok,

tudtok valakit aki szétszedné és a lámpám belsejét is kitisztítaná illetve felpolírozná?

Előre is köszi,

Levi.

Bömbölő. mobilgumi.hu

Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével

Ezt a hozzászólást a szerzőnek admin az itt látható tagok köszönték meg: Mugatu39
Értékelés: 4.76%

2015.03.12. 14:05

admin írta:

Előre is köszi,

Levi.

Bömbölő. mobilgumi.hu

Nekem januárban cserélt állítócsavarokat, szerencsére polírozni nem kellett, ám kitisztította, s olyan akár az új :D Nagyon jó, precíz munkát végez, én is csak ajánlani tudom Danit :!:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek SvidronyA az itt látható tagok köszönték meg: Mugatu39
Értékelés: 4.76%

2015.03.12. 16:06

SvidronyA írta:
admin írta:

Előre is köszi,

Levi.

Bömbölő. mobilgumi.hu

Nekem januárban cserélt állítócsavarokat, szerencsére polírozni nem kellett, ám kitisztította, s olyan akár az új :D Nagyon jó, precíz munkát végez, én is csak ajánlani tudom Danit :!:

Időben mennyit vesz igénybe? (Ki/szétszedi csiszicsiszi a foncsort is ,majd vissza.... :D )

2015.03.12. 16:22

Bor3sz írta:
SvidronyA írta:
admin írta:

Előre is köszi,

Levi.

Bömbölő. mobilgumi.hu

Időben mennyit vesz igénybe? (Ki/szétszedi csiszicsiszi a foncsort is ,majd vissza.... :D )

Az enyémet, mindkét lámpát -mint utaltam is rá- csiszicsiszi nélkül, beszélgetéssel együtt kb. egy óra alatt szuperul megcsinálta :taps:

2015.03.13. 22:51

Szevasztok !

Mi a véleményetek ? :::
http://www.autoalkatresz.hu/auto-fenysz ... xes-744631

Tudtok egy videót küldeni ,hogyan tudom a lámpákat kiszedni? Hány csavar fogja?

Előre is köszönöm !!!!!!!!!!!!!!!

2015.03.13. 22:55

rytsye írta:Szevasztok !

viewtopic.php?f=1&t=399
+
:google

Ha jól emlékszem, akkor talán az E39 kezelési útmutató (vagy valami ilyesmi) topicban van egy letölthető, angol nyelvű javítási kézikönyv, abban biztosan megtalálod.

2015.03.14. 08:16

rytsye írta:Szevasztok !

Mivel véleményt is kérdeztél, erre is reagálnék.
NEEEEE
Ha angeleye-t akarsz, akkor vegyél inkább jó állapotú bontott gyárit, és ha nem hibátlan, akkor újítsd/újíttasd fel.
Ha xenont, akkor ugyanez, plusz mosó, és automata magasságállító beépítése, amennyiben nincs gyárilag az autódban.

2015.04.22. 20:45

magasságállító "bizbazt" tudtok 4e/pár alatti áron?lehet mindkét lámpában kell majd cserélnem.face elötti a lámpa.

2015.04.22. 21:11

atti523i írta:magasságállító "bizbazt" tudtok 4e/pár alatti áron?lehet mindkét lámpában kell majd cserélnem.face elötti a lámpa.

Gyári nincs négyezer alatt, de nem sokkal drágább. A fehér színű utángyártott nagyon vacak. Keresd Bömbölő Klubtársat ITT! Neki van jó áron gyárija, s nagyon profin, 20 perc alatt cseréli tisztítással együtt.

2015.04.22. 21:22

SvidronyA írta:
atti523i írta:magasságállító "bizbazt" tudtok 4e/pár alatti áron?lehet mindkét lámpában kell majd cserélnem.face elötti a lámpa.

Gyári nincs négyezer alatt, de nem sokkal drágább. A fehér színű utángyártott nagyon vacak. Keresd Bömbölő Klubtársat ITT! Neki van jó áron gyárija, s nagyon profin, 20 perc alatt cseréli tisztítással együtt.
a szét és összerakás nem gond,mintha olvastam már itt,hogy valakinek van olcsóbban.vicc ezeknek az ára/mind sok másnak/.fossa a fröccsöntő gép fillérekért.4db műanyag semmi 12e ft. :mrgreen:

2015.04.22. 21:29

atti523i írta:
SvidronyA írta:

a szét és összerakás nem gond,mintha olvastam már itt,hogy valakinek van olcsóbban.vicc ezeknek az ára/mind sok másnak/.fossa a fröccsöntő gép fillérekért.4db műanyag semmi 12e ft. :mrgreen:

...még mindig jobb, mint lámpatestet cserélni :facepalm: . Kérdezd még meg jlaci74 Kollégát is!
Hozzászólás küldése

VigLink badge