![]() |
2015.10.12. 21:31
Schnitzer írta:jlaci74 írta:Schnitzer írta:Melyik helyet ajánljátok foncsoroztatásra?????Laci,te hol csináltattad????
Tudom, hogy nem nekem szólt a kérdés , de pl. : http://www.foncsorozas.hu/ ,
illetve Tomi.i klubtársnak is van tapasztalata , ha nem jár erre írj rá, vagy pü.-ben megadom a számát ...
Köszi.Neked is,meg mindenkinek szólt a kérdés.Amit köszönok is![]()
Én is őket néztem,de kell egy másik lehetőség is ha van....mert nagyon időhöz kötött lesz a művelet. 1 nap alatt kész kell lennieHa nem vállalják,akkor kell egy B" terv
2015.10.12. 22:08
SvidronyA írta:Schnitzer írta:jlaci74 írta:Schnitzer írta:Melyik helyet ajánljátok foncsoroztatásra?????Laci,te hol csináltattad????
illetve Tomi.i klubtársnak is van tapasztalata , ha nem jár erre írj rá, vagy pü.-ben megadom a számát ...
Én is őket néztem,de kell egy másik lehetőség is ha van....mert nagyon időhöz kötött lesz a művelet. 1 nap alatt kész kell lennieHa nem vállalják,akkor kell egy B" terv
Dani nem vállalta?
2015.10.12. 22:20
Schnitzer írta:jlaci74 írta:Schnitzer írta:Melyik helyet ajánljátok foncsoroztatásra?????Laci,te hol csináltattad????
2015.10.12. 22:26
Schnitzer írta:Melyik helyet ajánljátok foncsoroztatásra?????Laci,te hol csináltattad????
2015.10.12. 22:37
Schnitzer írta:Melyik helyet ajánljátok foncsoroztatásra?????Laci,te hol csináltattad????
2015.10.12. 22:48
jlaci74 írta:Schnitzer írta:Melyik helyet ajánljátok foncsoroztatásra?????Laci,te hol csináltattad????
2015.10.13. 01:01
Gallaca írta:Schnitzer írta:Melyik helyet ajánljátok foncsoroztatásra?????Laci,te hol csináltattad????
Garancia autólámpa bolt. 3500/db 2 nap múlva lett meg. Annó 93' ban is itt foncsoroztattam, akkor is jó lett!
2015.10.13. 01:11
morv írta:Gallaca írta:Schnitzer írta:Melyik helyet ajánljátok foncsoroztatásra?????Laci,te hol csináltattad????
Garancia autólámpa bolt. 3500/db 2 nap múlva lett meg. Annó 93' ban is itt foncsoroztattam, akkor is jó lett!
Ez hogy mukodik? Komplett lampat vagy csak a koperalt munkadarabot kell oda vinni?
2015.10.13. 06:06
2015.10.13. 07:15
blackjoe írta:Üdv. Segítségre lenne szükségem. Az alany 96'os 520i. Egyik pillanatról a másikra kigyulladt a tolteslampa a műszerfalon. Azonnal toltestmertunk és tökéletes volt de lámpa meg mindig világít. Felujitattam a generátort és még mindig világít. Vettem egy bontottat meert olyat is halottam h a diodahidbol kimrgy egy vagy valami ilyesmi akkor is világít hát a bontott feltétele után meg mindig világít holott minden működik és a töltés is 14V felett van. Ha valakinek volna ötlete azt nagxon megkoszonnem.
2015.10.13. 07:45
2015.10.13. 09:05
blackjoe írta:Üdv. Segítségre lenne szükségem. Az alany 96'os 520i. Egyik pillanatról a másikra kigyulladt a tolteslampa a műszerfalon. Azonnal toltestmertunk és tökéletes volt de lámpa meg mindig világít. Felujitattam a generátort és még mindig világít. Vettem egy bontottat meert olyat is halottam h a diodahidbol kimrgy egy vagy valami ilyesmi akkor is világít hát a bontott feltétele után meg mindig világít holott minden működik és a töltés is 14V felett van. Ha valakinek volna ötlete azt nagxon megkoszonnem.
2015.10.13. 10:08
2015.10.13. 15:50
2015.10.13. 22:16
czanki90 írta:Szép estét az lenne a kérdésem, hogy honnan tudok beszerezni bal oldali fényre sötétedő (olajzöldnek sarcolom a színét) kerekített szélű tükörlapot ? Mert nekem kicsit hiányos a folyadék közötte.
És hogyan jön ki csak lepattintom és kész vagy van valami trükk?
2015.10.13. 22:20
czanki90 írta:czanki90 írta:Szép estét az lenne a kérdésem, hogy honnan tudok beszerezni bal oldali fényre sötétedő (olajzöldnek sarcolom a színét) kerekített szélű tükörlapot ? Mert nekem kicsit hiányos a folyadék közötte.
És hogyan jön ki csak lepattintom és kész vagy van valami trükk?
Ezek szerint azért nem tudja senki mert mindenki a másét lopja???
2015.10.15. 15:31
2015.10.15. 15:43
Byll írta:Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani milyen olajat célszerű tenni manuális váltóba (520i)? Mondjuk a MTF-LT-1-el azonosat. Ti mit tettetek bele?
Sajnos kuplungcserekor én marha kicseréltettem a lifetime váltóolajat "valamire". Azóta fokozatosan hangosodik a váltó. Na nem traktorváltó hangot ad, de az én fülemet bántja.
Köszi
2015.10.15. 15:46
SvidronyA írta:Byll írta:Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani milyen olajat célszerű tenni manuális váltóba (520i)? Mondjuk a MTF-LT-1-el azonosat. Ti mit tettetek bele?
Sajnos kuplungcserekor én marha kicseréltettem a lifetime váltóolajat "valamire". Azóta fokozatosan hangosodik a váltó. Na nem traktorváltó hangot ad, de az én fülemet bántja.
Köszi
Ha a váltóház alján sárga színű matrica van, akkor LT-1, ha pedig narancssárga, abban az esetben LT-2 való bele (ha jól tudom).
2015.10.15. 16:32
Byll írta:SvidronyA írta:Byll írta:Sziasztok!
Köszi
Ha a váltóház alján sárga színű matrica van, akkor LT-1, ha pedig narancssárga, abban az esetben LT-2 való bele (ha jól tudom).
LT-1 van írva, de ahelyett mit lehet tenni bele. Esetleg márka típust tudnál adni? Gyárit nem találok sehol.