Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Kérdések-válaszok E39-ről?

2014.07.09. 21:54

hamoriarpi írta:
Isi520i írta:Üdv.1996-os 520i-be milyen gyertya való? A könyvébe Bosch F7 LDCR és NGK BKR 6 EK van írva de nincs ott,hogy melyik motorba.Vagy mindegyik benzinesbe ilyen kell?Melyiket ajánlanátok?

CSAK(!!!) NKG BKR6EQUP

Eleg az NGK vagy a gyari BMW...mert errol is volt mar suskus...

2014.07.10. 08:54

Sziasztok!

Segítségetekre, véleményetekre lenne szükségem!!!!

Erősen gondolkodok egy 535iA Sedan megvételén. 2000-es évjárat facelift! 3 évvel ezelőtt már büszke tulajdonosa voltam egy 97-es 528iA-nak.

Kérdéseim:

Milyen különbségek vannak a két autó közt, gondolok itt fogyasztásra-megbízhatóságra-menetteljesítményre, bármire!!??

Illetve bármi infó, tanács jöhet aki ismeri ezt a motort mert ugye elég ritka. Bármi típushiba stb.

Illetve ez már facelift modell, az enyém pedog még csak 97es volt.. mik a különbségek?

Az autó egyébként ritka darab, tényleg megkímélt, legmagasabb felszereltséggel egyedi színnel, szóval egy igazi élmény autó lenne.. Viszont nekem mindennapokra kell kocsi 95%-ban Budapestre :twisted:

2014.07.10. 09:56

rato44 írta:Sziasztok!

Erősen gondolkodok egy 535iA Sedan megvételén. 2000-es évjárat facelift! 3 évvel ezelőtt már büszke tulajdonosa voltam egy 97-es 528iA-nak.

Kérdéseim:

Milyen különbségek vannak a két autó közt, gondolok itt fogyasztásra-megbízhatóságra-menetteljesítményre, bármire!!??

Illetve bármi infó, tanács jöhet aki ismeri ezt a motort mert ugye elég ritka. Bármi típushiba stb.

Illetve ez már facelift modell, az enyém pedog még csak 97es volt.. mik a különbségek?

Az autó egyébként ritka darab, tényleg megkímélt, legmagasabb felszereltséggel egyedi színnel, szóval egy igazi élmény autó lenne.. Viszont nekem mindennapokra kell kocsi 95%-ban Budapestre :twisted:

Padre lesz a te embered

2014.07.10. 10:08

rato44 írta:Sziasztok!

Kérdéseim:

Kedves rato44, a 535iA egy igazán jó kocsi, Erő van benne bőven.
Gondolom azt a kéket nézted ki HA.HU-n. szerintem a 28i és a 35i nem igazán összehasonlítható, a 28i sor6 a 35i v8... ez már egy elég komoly fegyvertény, fogyasztás az biztosan több lesz, aki mást mond hazudik, vagy utálja a Dízeleseket és hazudik :D :mrgreen:
Menetteljesítményről csak annyit, hogy mindig mosolyogva vezetnéd a 35I-t, aza benzines v8 nagyon jó kis motor :) és a majdnem 250 ló magáért nyerít.
fenttartása drágább!! alkatrészt a motorhoz drágábban kapsz ugye, de akinek v8 annak a buxa is legyen hozzá igazítva.

Facelift vagy nem facelift.... igazából facelift előtt és után is vannnak eltérések, motrok változtak, stbstbstb.... inkább évjárat/hó függő mint FL.... de a Face az ugye a gyűrűs első lámpa, hátsó ledes, lökhárítóhéj elől, és a beltér különböző finomságai.

Ami viszont érdekes, nem látok bele, hogy milyen anyagi helyzetben vagy, de mindennapi BP belvárosra egy 35iA nem a legjobb döntés.... szerintem. Bár ha a $ nem probléma akkor majd faszán araszolhatsz minden nap a dugóban vele, és néha-néha jól kilőni a pirosnál miközben melletted fel van túrva a Hungária :D

Remélem mindenre kitértem, ÜDV Bence az EX-benzines :roker:

2014.07.10. 10:26

kanyobence írta:
rato44 írta:Az autó egyébként ritka darab, tényleg megkímélt, legmagasabb felszereltséggel egyedi színnel, szóval egy igazi élmény autó lenne.. Viszont nekem mindennapokra kell kocsi 95%-ban Budapestre :twisted:

Ami viszont érdekes, nem látok bele, hogy milyen anyagi helyzetben vagy, de mindennapi BP belvárosra egy 35iA nem a legjobb döntés.... szerintem. Bár ha a $ nem probléma akkor majd faszán araszolhatsz minden nap a dugóban vele, és néha-néha jól kilőni a pirosnál miközben melletted fel van túrva a Hungária :D

Bencének ebben a két sorában minden benne van...

2014.07.10. 12:47

Bummer írta:
hamoriarpi írta:
Isi520i írta:Üdv.1996-os 520i-be milyen gyertya való? A könyvébe Bosch F7 LDCR és NGK BKR 6 EK van írva de nincs ott,hogy melyik motorba.Vagy mindegyik benzinesbe ilyen kell?Melyiket ajánlanátok?

CSAK(!!!) NKG BKR6EQUP

Eleg az NGK vagy a gyari BMW...mert errol is volt mar suskus...

Hol volt róla suskus?

2014.07.10. 13:14

Isi520i írta:
Bummer írta:Eleg az NGK vagy a gyari BMW...mert errol is volt mar suskus...

Hol volt róla suskus?

És mégis mi a jó franc az a "suskus"? :mrgreen:

2014.07.10. 15:10

Jerry írta:
Isi520i írta:

Hol volt róla suskus?

Az nem "susmus"? :D
Jelentése szerintem: halk csevegés ,suttogás,megbeszélés

2014.07.10. 15:14

Jerry írta:
Isi520i írta:

Hol volt róla suskus?

Hihihi...nepi neven arrol pletykaltak, h hiba az ngk feliratos nem olyan jo mint a gyari logozott...nincs olyan szep alapjarat, etc...WTFH...etc...valami ilyenre emlekszem...h erre iranyulo suskálás volt

2014.07.10. 15:29

Bummer írta:h erre iranyulo suskálás volt

Zoli... :facepalm: hozzád lassan külön szlengszótár kell... a suska az megint valami más... nem? :wink:

2014.07.10. 15:35

Aki keres az talal...

2014.07.10. 15:42

Bummer írta:...

Bummer, mindjárt jön Jerry, és szétcsap közted a korlátlan mélységű idézgetésed miatt :hangos:
A tapatalkosok meg megen nem értik miért nem megy a fórum...

Ezt a hozzászólást a szerzőnek PeterE39 az itt látható tagok köszönték meg: Jerry
Értékelés: 4.76%

2014.07.10. 15:44

Miért? nem megy? :shock: :shock:

2014.07.10. 15:51

kanyobence írta:Miért? nem megy? :shock: :shock:

Amíg egy admin, vagy a szerző rendet nem rak a hozzászólásában, addig ez a topic nem lesz elérhető.

2014.07.10. 16:13

PeterE39 írta:
kanyobence írta:Miért? nem megy? :shock: :shock:

Amíg egy admin, vagy a szerző rendet nem rak a hozzászólásában, addig ez a topic nem lesz elérhető.

Nem értem, hogy miért csinálja ezt Bummer tesó, de lassan megkapja az intőjét a folyamatos topikrongálásért!

2014.07.10. 16:16

Mindig elfelejtem...bocsanat :(
Most buntibol...Bum....mer leszek

2014.07.10. 16:22

Semmilyen problémám nem volt az alapjárattal a korábban idézett NGK gyertyával.
Ezt talán JLaci is meg tudja erősíteni.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek hamoriarpi az itt látható tagok köszönték meg: Bummer
Értékelés: 4.76%

2014.07.10. 16:59

hamoriarpi írta:Semmilyen problémám nem volt az alapjárattal a korábban idézett NGK gyertyával.
Ezt talán JLaci is meg tudja erősíteni.

Megerősítve...
Másnak sem ...

2014.07.10. 18:04

Én hiszek Árpinak, állítólag Ő mindig alapjáraton megy, így tapasztalt ez ügyben! :mrgreen: :nyelves:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Gallaca az itt látható tagok köszönték meg: 4 admin, Bummer, hamoriarpi, kzolee
Értékelés: 19.05%

2014.07.10. 19:22

Sziasztok! Hogy, vagy hol lehet a xenon lámpa magasságán állítani az e39-esen??
Köszi előre is!
Hozzászólás küldése

VigLink badge