![]() |
2014.07.17. 07:21
kanyobence írta:Gallaca írta:admin írta:Ha itt tartunk akkor a vese mögötti nagy müanyagot is cserélni kéne!! De az eredetivel is megoldható
Bezony! Ha a dobbetétek cserézve vannak M-re, eléggé bután néz ki a sima motorburkolat, mivel azok "lelógnak". A fékhűtőcső hátsó részét is cserélni "kell" mert azok nem műanyagból vannak, hanem golyónyomott aluból. Bal ködlámpakeret is más, a gázolajhűtő bevezetőcsöve miatt.
És akkor a "még" szükséges dolgokat honnan tudom beszerezni? Mert Bömbölőtől veszek első lököst, rácssal, ködlámpákkal.
Akkor ha jól értem![]()
![]()
-Dobbetét
-bal ködlámpa keret ( bár nem tudom Dani milyet ad)![]()
![]()
-fékhűtő?!?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2014.07.17. 17:18
2014.07.17. 18:17
supreme írta:Sziasztok klub társaim! Kint vagyok németországban lahr ban dolgozom! Tegnap jöttünk ki! Két problémám van! Az egyik az,hogy jöttünk 220al tegnap autópáján és 120fok fölé akart menni a hűtő vizem...annak idején hűtő csere volt,,de csak egy unixosat vettem...lehet ez volt hiba...másrészt fagyálló van az autóban..sztem 90%ban
Ez is gondot jelenthet? Második hibám pedig az ,hogy tegnap mire ide értünk kb 6liter üzemanyagom maradt az autóban...reggel el akartam menni a benzin kútra,de kb5 km er után...(dombos területen vagyok) el kezdett gáz adásra remegni a kocsi és hebegett habogott mintha le akarna fulladni és nem ment a motor engine lámpa pedig villogott,de a számítógép nem írt ki semmit!!! Viszont ha egy helyben állt az autó akkor normáisan járt a motor! Ez kb 500m er múlva már nem ment,mert már álló járóhelyzetben is hebegett habogott Letettük az autót egy biztos helyen és elmentünk dolgozni! Azt mondták haveromék,hogy sztük csak a rendszer le levegősödött a kevés üzemanyag miatt! Vittünk bele 10 litert és beindult nagynehezen..a motor úgy járt mint egy dodge charger..
aztán szép lassan vissza kapta a hangját és utánna jó lett bár...kb 2 km eren még nagyobb gáz adásra beremegett aztán megszűnt! Lehetséges,hogy a kevés üzemanyag miatt? Vagy elromlott volna az átemelő szivattyúm a tankban!? ÜDV
2014.07.17. 18:35
Imco írta:supreme írta:Sziasztok klub társaim! Kint vagyok németországban lahr ban dolgozom! Tegnap jöttünk ki! Két problémám van! Az egyik az,hogy jöttünk 220al tegnap autópáján és 120fok fölé akart menni a hűtő vizem...annak idején hűtő csere volt,,de csak egy unixosat vettem...lehet ez volt hiba...másrészt fagyálló van az autóban..sztem 90%ban
Ez is gondot jelenthet? Második hibám pedig az ,hogy tegnap mire ide értünk kb 6liter üzemanyagom maradt az autóban...reggel el akartam menni a benzin kútra,de kb5 km er után...(dombos területen vagyok) el kezdett gáz adásra remegni a kocsi és hebegett habogott mintha le akarna fulladni és nem ment a motor engine lámpa pedig villogott,de a számítógép nem írt ki semmit!!! Viszont ha egy helyben állt az autó akkor normáisan járt a motor! Ez kb 500m er múlva már nem ment,mert már álló járóhelyzetben is hebegett habogott Letettük az autót egy biztos helyen és elmentünk dolgozni! Azt mondták haveromék,hogy sztük csak a rendszer le levegősödött a kevés üzemanyag miatt! Vittünk bele 10 litert és beindult nagynehezen..a motor úgy járt mint egy dodge charger..
aztán szép lassan vissza kapta a hangját és utánna jó lett bár...kb 2 km eren még nagyobb gáz adásra beremegett aztán megszűnt! Lehetséges,hogy a kevés üzemanyag miatt? Vagy elromlott volna az átemelő szivattyúm a tankban!? ÜDV
A 120 fok nem normális, a fagyálló, unix, nem baj. Vízszintet ellenőrizted?
A második rész zavaros. Mi a kérdés? A kb 6l miből jött?
Ha kifogy a benzin akkor hebeghet.
Lehet felszívott valami szemetet. A check lámpa kigyulladása a kifogyást erősíti. Egyszer jártam így.
2014.07.17. 21:17
2014.07.19. 21:28
hamoriarpi írta:A túl tömény fagyálló sem kémiailag, sem hűtés szempontjából nem tesz jót a motornak.
2014.07.19. 21:34
supreme írta:hamoriarpi írta:A túl tömény fagyálló sem kémiailag, sem hűtés szempontjából nem tesz jót a motornak.
Azt még szeretném elmondani,hogy az am normális,hogy nekem 102 meg 104 fokos a hűtő vizem? Ha 60al megyek akkor is ! Sztem termosztát csere lesz! Vagy nem? 540i ről van szó am !
2014.07.20. 11:41
2014.07.21. 04:05
cseptomi1211 írta:Sziasztok. Van valakinek tapasztalata nyestriasztóval? Akár spray, vagy bármilyen kütyüvel kapcsolatban... Vidéken élek és ha akár egy éjszakára is kint felejtem az autót az udvaron...másnapra a motorháztető szivacs burkolata bánja.
Előre is köszönöm.
Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9070-ről
2014.07.21. 07:46
cseptomi1211 írta:Sziasztok. Van valakinek tapasztalata nyestriasztóval? Akár spray, vagy bármilyen kütyüvel kapcsolatban... Vidéken élek és ha akár egy éjszakára is kint felejtem az autót az udvaron...másnapra a motorháztető szivacs burkolata bánja.
Előre is köszönöm.
2014.07.21. 08:51
2014.07.21. 09:46
2literes.apenta írta:cseptomi1211 írta:Sziasztok. Van valakinek tapasztalata nyestriasztóval? Akár spray, vagy bármilyen kütyüvel kapcsolatban... Vidéken élek és ha akár egy éjszakára is kint felejtem az autót az udvaron...másnapra a motorháztető szivacs burkolata bánja.
Előre is köszönöm.
Nekem semmilyen gyári lötty nem vált be.
2014.07.21. 09:47
Jerry írta:Fékkopásjelző csatlakozójának van valami gyári száma? Én nem találtam realoem-ben.
Az autó oldali érdekelne, nem ami a kopásjelző madzagon van.
2014.07.21. 09:51
hamoriarpi írta:Jerry írta:Fékkopásjelző csatlakozójának van valami gyári száma? Én nem találtam realoem-ben.
Az autó oldali érdekelne, nem ami a kopásjelző madzagon van.
A regirol nem tudod leolvasni?
Elnézést az ékezetek miatt! Mobilról pötyögtem.
2014.07.21. 11:00
admin írta:kanyobence írta:Gallaca írta:admin írta:Ha itt tartunk akkor a vese mögötti nagy müanyagot is cserélni kéne!! De az eredetivel is megoldható
Bezony! Ha a dobbetétek cserézve vannak M-re, eléggé bután néz ki a sima motorburkolat, mivel azok "lelógnak". A fékhűtőcső hátsó részét is cserélni "kell" mert azok nem műanyagból vannak, hanem golyónyomott aluból. Bal ködlámpakeret is más, a gázolajhűtő bevezetőcsöve miatt.
És akkor a "még" szükséges dolgokat honnan tudom beszerezni? Mert Bömbölőtől veszek első lököst, rácssal, ködlámpákkal.
Akkor ha jól értem![]()
![]()
-Dobbetét
![]()
-fékhűtő?!?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kérdezd meg Bömbölőt hogy milyen dobbetét kell mert van olyan utángyártot lökös amihez jó az eredeti.Addig feleslegesen ne vásárolgas!!
2014.07.21. 13:18
kanyobence írta:admin írta:kanyobence írta:Gallaca írta:admin írta:Ha itt tartunk akkor a vese mögötti nagy müanyagot is cserélni kéne!! De az eredetivel is megoldható
Akkor ha jól értem![]()
![]()
-Dobbetét
![]()
-fékhűtő?!?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kérdezd meg Bömbölőt hogy milyen dobbetét kell mert van olyan utángyártot lökös amihez jó az eredeti.Addig feleslegesen ne vásárolgas!!
A doblemez betét tisztázva.
a Face lökös fékhűtője egyáltalán nem jó? az utángyártott lökösre nem lehet felpattintani a gyári hűtő műanyagot??( a rács kérdés megoldódott
A gázolaj hűtős ködlámpa keret még fejvakarós történet Daninál is, van erre alternatíva ha nem sikerülne szerezni emberi áron??
2014.07.21. 13:22
2014.07.21. 13:31
2014.07.21. 16:35

2014.07.21. 17:32
Gallaca írta:3895.- ért vettem gyári újat múlt héten
Ezt mobilról nyomtam.