Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Kérdések-válaszok E39-ről?

2014.07.17. 07:21

kanyobence írta:
Gallaca írta:
admin írta:Ha itt tartunk akkor a vese mögötti nagy müanyagot is cserélni kéne!! De az eredetivel is megoldható

Bezony! Ha a dobbetétek cserézve vannak M-re, eléggé bután néz ki a sima motorburkolat, mivel azok "lelógnak". A fékhűtőcső hátsó részét is cserélni "kell" mert azok nem műanyagból vannak, hanem golyónyomott aluból. Bal ködlámpakeret is más, a gázolajhűtő bevezetőcsöve miatt.

És akkor a "még" szükséges dolgokat honnan tudom beszerezni? Mert Bömbölőtől veszek első lököst, rácssal, ködlámpákkal.
Akkor ha jól értem :roll: :roll:

-Dobbetét
-bal ködlámpa keret ( bár nem tudom Dani milyet ad) :roll: :roll:
-fékhűtő?!? :shock: :roll:

:help2 :help2 :help2 :help: :help:

Kérdezd meg Bömbölőt hogy milyen dobbetét kell mert van olyan utángyártot lökös amihez jó az eredeti.Addig feleslegesen ne vásárolgas!!

2014.07.17. 17:18

Sziasztok klub társaim! Kint vagyok németországban lahr ban dolgozom! Tegnap jöttünk ki! Két problémám van! Az egyik az,hogy jöttünk 220al tegnap autópáján és 120fok fölé akart menni a hűtő vizem...annak idején hűtő csere volt,,de csak egy unixosat vettem...lehet ez volt hiba...:) másrészt fagyálló van az autóban..sztem 90%ban :) Ez is gondot jelenthet? Második hibám pedig az ,hogy tegnap mire ide értünk kb 6liter üzemanyagom maradt az autóban...reggel el akartam menni a benzin kútra,de kb5 km er után...(dombos területen vagyok) el kezdett gáz adásra remegni a kocsi és hebegett habogott mintha le akarna fulladni és nem ment a motor engine lámpa pedig villogott,de a számítógép nem írt ki semmit!!! Viszont ha egy helyben állt az autó akkor normáisan járt a motor! Ez kb 500m er múlva már nem ment,mert már álló járóhelyzetben is hebegett habogott Letettük az autót egy biztos helyen és elmentünk dolgozni! Azt mondták haveromék,hogy sztük csak a rendszer le levegősödött a kevés üzemanyag miatt! Vittünk bele 10 litert és beindult nagynehezen..a motor úgy járt mint egy dodge charger.. :D aztán szép lassan vissza kapta a hangját és utánna jó lett bár...kb 2 km eren még nagyobb gáz adásra beremegett aztán megszűnt! Lehetséges,hogy a kevés üzemanyag miatt? Vagy elromlott volna az átemelő szivattyúm a tankban!? ÜDV

2014.07.17. 18:17

supreme írta:Sziasztok klub társaim! Kint vagyok németországban lahr ban dolgozom! Tegnap jöttünk ki! Két problémám van! Az egyik az,hogy jöttünk 220al tegnap autópáján és 120fok fölé akart menni a hűtő vizem...annak idején hűtő csere volt,,de csak egy unixosat vettem...lehet ez volt hiba...:) másrészt fagyálló van az autóban..sztem 90%ban :) Ez is gondot jelenthet? Második hibám pedig az ,hogy tegnap mire ide értünk kb 6liter üzemanyagom maradt az autóban...reggel el akartam menni a benzin kútra,de kb5 km er után...(dombos területen vagyok) el kezdett gáz adásra remegni a kocsi és hebegett habogott mintha le akarna fulladni és nem ment a motor engine lámpa pedig villogott,de a számítógép nem írt ki semmit!!! Viszont ha egy helyben állt az autó akkor normáisan járt a motor! Ez kb 500m er múlva már nem ment,mert már álló járóhelyzetben is hebegett habogott Letettük az autót egy biztos helyen és elmentünk dolgozni! Azt mondták haveromék,hogy sztük csak a rendszer le levegősödött a kevés üzemanyag miatt! Vittünk bele 10 litert és beindult nagynehezen..a motor úgy járt mint egy dodge charger.. :D aztán szép lassan vissza kapta a hangját és utánna jó lett bár...kb 2 km eren még nagyobb gáz adásra beremegett aztán megszűnt! Lehetséges,hogy a kevés üzemanyag miatt? Vagy elromlott volna az átemelő szivattyúm a tankban!? ÜDV

A 120 fok nem normális, a fagyálló, unix, nem baj. Vízszintet ellenőrizted?
A második rész zavaros. Mi a kérdés? A kb 6l miből jött?
Ha kifogy a benzin akkor hebeghet.
Lehet felszívott valami szemetet. A check lámpa kigyulladása a kifogyást erősíti. Egyszer jártam így.

2014.07.17. 18:35

Imco írta:
supreme írta:Sziasztok klub társaim! Kint vagyok németországban lahr ban dolgozom! Tegnap jöttünk ki! Két problémám van! Az egyik az,hogy jöttünk 220al tegnap autópáján és 120fok fölé akart menni a hűtő vizem...annak idején hűtő csere volt,,de csak egy unixosat vettem...lehet ez volt hiba...:) másrészt fagyálló van az autóban..sztem 90%ban :) Ez is gondot jelenthet? Második hibám pedig az ,hogy tegnap mire ide értünk kb 6liter üzemanyagom maradt az autóban...reggel el akartam menni a benzin kútra,de kb5 km er után...(dombos területen vagyok) el kezdett gáz adásra remegni a kocsi és hebegett habogott mintha le akarna fulladni és nem ment a motor engine lámpa pedig villogott,de a számítógép nem írt ki semmit!!! Viszont ha egy helyben állt az autó akkor normáisan járt a motor! Ez kb 500m er múlva már nem ment,mert már álló járóhelyzetben is hebegett habogott Letettük az autót egy biztos helyen és elmentünk dolgozni! Azt mondták haveromék,hogy sztük csak a rendszer le levegősödött a kevés üzemanyag miatt! Vittünk bele 10 litert és beindult nagynehezen..a motor úgy járt mint egy dodge charger.. :D aztán szép lassan vissza kapta a hangját és utánna jó lett bár...kb 2 km eren még nagyobb gáz adásra beremegett aztán megszűnt! Lehetséges,hogy a kevés üzemanyag miatt? Vagy elromlott volna az átemelő szivattyúm a tankban!? ÜDV

A 120 fok nem normális, a fagyálló, unix, nem baj. Vízszintet ellenőrizted?
A második rész zavaros. Mi a kérdés? A kb 6l miből jött?
Ha kifogy a benzin akkor hebeghet.
Lehet felszívott valami szemetet. A check lámpa kigyulladása a kifogyást erősíti. Egyszer jártam így.

a kb 6liter volt az inkább 4
megszoktam nézni a számító gépet és az mutatja ! Alföldön volt,hogy 30km ert írt a számító gép és el tudtam menni a benzinkútig...szóval most írt 64 et 4 literre! azt hittem bejön ,de itt a dombos részen nem úgy néz ki...
köszi a választ

2014.07.17. 21:17

A túl tömény fagyálló sem kémiailag, sem hűtés szempontjából nem tesz jót a motornak.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek hamoriarpi az itt látható tagok köszönték meg: supreme
Értékelés: 4.76%

2014.07.19. 21:28

hamoriarpi írta:A túl tömény fagyálló sem kémiailag, sem hűtés szempontjából nem tesz jót a motornak.

Azt még szeretném elmondani,hogy az am normális,hogy nekem 102 meg 104 fokos a hűtő vizem? Ha 60al megyek akkor is ! Sztem termosztát csere lesz! Vagy nem? 540i ről van szó am !

2014.07.19. 21:34

supreme írta:
hamoriarpi írta:A túl tömény fagyálló sem kémiailag, sem hűtés szempontjából nem tesz jót a motornak.

Azt még szeretném elmondani,hogy az am normális,hogy nekem 102 meg 104 fokos a hűtő vizem? Ha 60al megyek akkor is ! Sztem termosztát csere lesz! Vagy nem? 540i ről van szó am !

Meg válaszoltad a kérdésed. V8-nál más az üzemi hőfok, főleg ha tekered...

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Zo78 az itt látható tagok köszönték meg: supreme

2014.07.20. 11:41

Sziasztok. Van valakinek tapasztalata nyestriasztóval? Akár spray, vagy bármilyen kütyüvel kapcsolatban... Vidéken élek és ha akár egy éjszakára is kint felejtem az autót az udvaron...másnapra a motorháztető szivacs burkolata bánja. :evil:

Előre is köszönöm.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9070-ről

2014.07.21. 04:05

cseptomi1211 írta:Sziasztok. Van valakinek tapasztalata nyestriasztóval? Akár spray, vagy bármilyen kütyüvel kapcsolatban... Vidéken élek és ha akár egy éjszakára is kint felejtem az autót az udvaron...másnapra a motorháztető szivacs burkolata bánja. :evil:

Előre is köszönöm.

Nekem semmilyen gyári lötty nem vált be.

2014.07.21. 07:46

cseptomi1211 írta:Sziasztok. Van valakinek tapasztalata nyestriasztóval? Akár spray, vagy bármilyen kütyüvel kapcsolatban... Vidéken élek és ha akár egy éjszakára is kint felejtem az autót az udvaron...másnapra a motorháztető szivacs burkolata bánja. :evil:

Előre is köszönöm.

Haver erre esküszik.KATT!
Olcsóbban nem is kapsz itthon, de osztrákoknál is ennyi kb.

2014.07.21. 08:51

Fékkopásjelző csatlakozójának van valami gyári száma? Én nem találtam realoem-ben.
Az autó oldali érdekelne, nem ami a kopásjelző madzagon van.

2014.07.21. 09:46

2literes.apenta írta:

Előre is köszönöm.

Nekem semmilyen gyári lötty nem vált be.

Van gyári nyestriasztó? :shock:

2014.07.21. 09:47

Jerry írta:Fékkopásjelző csatlakozójának van valami gyári száma? Én nem találtam realoem-ben.

A regirol nem tudod leolvasni?

Elnézést az ékezetek miatt! Mobilról pötyögtem.

2014.07.21. 09:51

hamoriarpi írta:
Jerry írta:Fékkopásjelző csatlakozójának van valami gyári száma? Én nem találtam realoem-ben.

A regirol nem tudod leolvasni?

Elnézést az ékezetek miatt! Mobilról pötyögtem.

Ez eszembe sem jutott. :oops:
Ha mégis csípőből vágja valaki, akkor azért ne tartsa magába.

2014.07.21. 11:00

admin írta:
kanyobence írta:
Gallaca írta:
admin írta:Ha itt tartunk akkor a vese mögötti nagy müanyagot is cserélni kéne!! De az eredetivel is megoldható

Bezony! Ha a dobbetétek cserézve vannak M-re, eléggé bután néz ki a sima motorburkolat, mivel azok "lelógnak". A fékhűtőcső hátsó részét is cserélni "kell" mert azok nem műanyagból vannak, hanem golyónyomott aluból. Bal ködlámpakeret is más, a gázolajhűtő bevezetőcsöve miatt.

És akkor a "még" szükséges dolgokat honnan tudom beszerezni? Mert Bömbölőtől veszek első lököst, rácssal, ködlámpákkal.

-Dobbetét

Kérdezd meg Bömbölőt hogy milyen dobbetét kell mert van olyan utángyártot lökös amihez jó az eredeti.Addig feleslegesen ne vásárolgas!!

A doblemez betét tisztázva.
a Face lökös fékhűtője egyáltalán nem jó? az utángyártott lökösre nem lehet felpattintani a gyári hűtő műanyagot??( a rács kérdés megoldódott :)
A gázolaj hűtős ködlámpa keret még fejvakarós történet Daninál is, van erre alternatíva ha nem sikerülne szerezni emberi áron??

2014.07.21. 13:18

kanyobence írta:
admin írta:
kanyobence írta:
Gallaca írta:

-Dobbetét

A doblemez betét tisztázva.
a Face lökös fékhűtője egyáltalán nem jó? az utángyártott lökösre nem lehet felpattintani a gyári hűtő műanyagot??( a rács kérdés megoldódott :)
A gázolaj hűtős ködlámpa keret még fejvakarós történet Daninál is, van erre alternatíva ha nem sikerülne szerezni emberi áron??

Nekem nem volt jó a face fékhütő. Ködlámpa takaró újba se egy ökör ára szerintem. De Daninak is van. Meg ha tőle veszed a full lököst akkor járna hozzá szerintem.

2014.07.21. 13:22

3895.- ért vettem gyári újat múlt héten

Ezt mobilról nyomtam.

2014.07.21. 13:31

Gallaca írta:3895.- ért vettem gyári újat múlt héten

Ezt mobilról nyomtam.

Szar müanyagnak jól meg kérik az árát!!

Ezt a hozzászólást a szerzőnek admin az itt látható tagok köszönték meg: Gallaca

2014.07.21. 16:35

Azt kérdezném, hogy az alábbi e46 kormány helyett egy e46-ba bemegy-e plug and play az e39 körlufis M-es kormány (ez 2 indítós). Azért vagyok tanácstalan, mert szerintem az alábbi e46 kormánynak is két indítósnak kellene lennie, de más a kábelezés szisztémája a kormányon belül, azaz itt nem látom külön a két indító csatlakozót, viszont az autó felöli csati az ugyanolyan:
Kép

Kép
Kép
Kép

Ez az autó felöli csati viszont egyformának tűnik:
Kép

2014.07.21. 17:32

Gallaca írta:3895.- ért vettem gyári újat múlt héten

Ezt mobilról nyomtam.

Ha esetleg Daninál nem lenne akkor majd jelezd, hogy honnan, beruházok. Köszi :D
Hozzászólás küldése

VigLink badge