Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Kérdések-válaszok E39-ről?

2014.11.09. 20:26

Johny540 írta:
bfoto írta:Szerintetek ez mennyire durva rohadás az autó alján? Ti mit kezdenétek vele? (Az autó többi része eléggé rendben van, ami hibát láttam már ki lett javítva, ehhez képest kellene megítélni. Nekem elég ijesztő a látvány, a lemezek széle "csúnyán" rohad, rétegekben hámlik mint a rétestészta, mikor anno 15 éves E28 alá néztem, az nem művelt ilyet, az "szépen", foltokban kezdett rohadni.)

Oka van hogy kicsit rozsdáska.....Nekem az ugyanilyen évjáratú 28i-m alatt semmi nem volt.A 96-os 40i alatt sem.
A kipufogó alatti lemezt azt szerintem cseréld ki,nem érdemes vele "szenvedni".Bontottan tuti találsz jobbat.A többi részt csiszolgasd ki,kend be rozsdaátalakítóval,aztán alvázvédő.

Talán látszik, hogy itt-ott már elkezdtem lehámozni az alvázvédőt, úgy kerültek elő egyes foltok. A télnek már így fogok nekimenni, tavasszal lesz újra elérhető aknám. Attól tartok, hogy nagyon sokat le lehetne a lemezek széléből csiszolni mire eltűnne minden rozsda. Amíg nem látok tiszta fémet pedig gondolom nincs értelme alvázvédővel lekenni. Egyébként alvázvédőből és rozsdaátalakítóból van javasolt típus? Eddig RO-55 ill. bitumenes alvázvédő kombinációját alkalmaztam más autón, de biztos van ezeknél jobb is. Érdemes esetleg szakemberhez vinni, vagy ez tipikusan olyan munka, amit otthon is jól el lehet végezni?

2014.11.09. 21:21

Létezik olyan hátsó ülés, amiben a könyöklőben pohártartó, tároló van?
Elég sok képet néztem e39 hátsó ülésekről, de nem találkoztam.

Létezne, hogy nem csináltak?

2014.11.09. 21:57

mobala írta:Létezik olyan hátsó ülés, amiben a könyöklőben pohártartó, tároló van?

A nem dönthető ülésekhez volt multinfunkciós hátsó könyöklő, de annak nem a pohártartó volt a lényege.
Kép
Ja és ritka mint a fehér holló.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Haminda az itt látható tagok köszönték meg: mobala
Értékelés: 4.76%

2014.11.09. 22:01

mobala írta:Létezik olyan hátsó ülés, amiben a könyöklőben pohártartó, tároló van?

Szerintem gyáriban nincsen. De már láttam én is beépíthető pohártartókat, vagy e38-ból átrakhatót.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek csiatt az itt látható tagok köszönték meg: mobala

2014.11.09. 22:25

Az E46-ban van......nekem is olyan :roll:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Schnitzer az itt látható tagok köszönték meg: mobala

2014.11.09. 22:27

Schnitzer írta:

Az E46-ban van......nekem is olyan :roll:

Eltűnt a válaszom, de pont ezt írtam.

Ültem egy e46 touringban és abban volt.

2014.11.10. 10:30

Ajánljatok légyszi egy budapesti villanyászt!

2014.11.10. 15:54

Hello

Érdeklődnék, tudja -e valaki,hogy a face elötti díszlécek a face-es díszlécek helyére be-e mennek ? Nekem jobban tetszik a króm,de faceliftes-be nem kapok ,így ez jutott eszembe. Sajnos így is úgy is le kell cserélnem ,mert az elöző .......... tulaj lefújta simán feketére ahogy van :(

2014.11.10. 16:04

dontoti írta:Hello

Érdeklődnék, tudja -e valaki,hogy a face elötti díszlécek a face-es díszlécek helyére be-e mennek ? Nekem jobban tetszik a króm,de faceliftes-be nem kapok ,így ez jutott eszembe. Sajnos így is úgy is le kell cserélnem ,mert az elöző .......... tulaj lefújta simán feketére ahogy van :(

Nekem van FL Chromline díszlécem. De csak 3 ajtóra való, a sofőré nincs meg (touring). Ha érdekel.

2014.11.10. 16:35

imi36 írta:

Nekem van FL Chromline díszlécem. De csak 3 ajtóra való, a sofőré nincs meg (touring). Ha érdekel.

Szia. Lököstől kezdve mindenhol cserélni szeretném majd, mert valami borzalmas gány módon van fent. Sajnos több elemet fényeznem kell majd még elötte . Itt a bontós srác " szinte ingyen " adna régi díszléc garnitúrát de fogalma nem volt,hogy felmegy-e ,szerinte igen,de sosem próbálta még. Nekem sedan-om van, nem tudom ,hogy az ajtók mérete megegyezik-e amúgy ?

2014.11.10. 16:38

dontoti írta:
imi36 írta:

Szia. Lököstől kezdve mindenhol cserélni szeretném majd, mert valami borzalmas gány módon van fent. Sajnos több elemet fényeznem kell majd még elötte . Itt a bontós srác " szinte ingyen " adna régi díszléc garnitúrát de fogalma nem volt,hogy felmegy-e ,szerinte igen,de sosem próbálta még. Nekem sedan-om van, nem tudom ,hogy az ajtók mérete megegyezik-e amúgy ?

Én pedig nem majdnem, hanem konkrétan ingyen adom ;)

2014.11.10. 16:52

imi36 írta:
dontoti írta:
imi36 írta:

Én pedig nem majdnem, hanem konkrétan ingyen adom ;)

Ha esetleg úgy alakulna, én jelentkeznék rá! Mármint nekem a műszerfali és váltónál lévő kellene, ha ez van a szettben.

2014.11.10. 16:54

KissGSV írta:Ha esetleg úgy alakulna, én jelentkeznék rá! Mármint nekem a műszerfali és váltónál lévő kellene, ha ez van a szettben.

Itt a külső díszlécekről volt szó.

2014.11.10. 16:56

Ha esetleg úgy alakulna, én jelentkeznék rá! Mármint nekem a műszerfali és váltónál lévő kellene, ha ez van a szettben.

Műszerfalra én is beneveznék, mert sajnos nekem :

csak 3 ajtóra való, a sofőré nincs meg (touring).

Ígyhát sajnos hoppon maradsz, ahogy én is.

2014.11.10. 16:59

Pffff, nem figyeltem... Pedig mekkorát vetődtem :)

2014.11.10. 17:00

KissGSV írta:Pffff, nem figyeltem... Pedig mekkorát vetődtem :)

Csak lepattantál :nyelves:

2014.11.10. 23:34

e39 valamelyik verziójában volt gyári lábtér világítás? :)

Illetve ajtó tárolórekesz világítás?

És e38-ban ugyanezek?

2014.11.10. 23:53

csiatt írta:e39 valamelyik verziójában volt gyári lábtér világítás? :)

És e38-ban ugyanezek?

Egyikben sem volt. Sőt, tudtommal még az L7 sem kapott ilyet.

Küldve az én D5503-emről

2014.11.11. 01:37

bfoto írta:Talán látszik, hogy itt-ott már elkezdtem lehámozni az alvázvédőt, úgy kerültek elő egyes foltok. A télnek már így fogok nekimenni, tavasszal lesz újra elérhető aknám. Attól tartok, hogy nagyon sokat le lehetne a lemezek széléből csiszolni mire eltűnne minden rozsda. Amíg nem látok tiszta fémet pedig gondolom nincs értelme alvázvédővel lekenni. Egyébként alvázvédőből és rozsdaátalakítóból van javasolt típus? Eddig RO-55 ill. bitumenes alvázvédő kombinációját alkalmaztam más autón, de biztos van ezeknél jobb is. Érdemes esetleg szakemberhez vinni, vagy ez tipikusan olyan munka, amit otthon is jól el lehet végezni?

Otthon is megtudod csinálni.A RO55 nekem bevált,én is azt használom nagy ritkán,ha szükségem van rá.Alvázvédelemre én a Teroson sprayt mondanám.

2014.11.11. 08:44

csiatt írta:e39 valamelyik verziójában volt gyári lábtér világítás? :)

És e38-ban ugyanezek?

E53-ban van lábtér világítás, vagy legalábbis nekem van, mivel az enyémben van fénycsomag (van a kilincsekben és a tükörben is kívül)! :) Viszont ahogy előttem is szóltak, E39-ben nem láttam még én sem! :(

Ezt a hozzászólást a szerzőnek vaszarig az itt látható tagok köszönték meg: csiatt
Hozzászólás küldése

VigLink badge