Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Kérdések-válaszok E39-ről?

2014.12.01. 21:01

Gyáriban szép. Úgy, hogy rajta van. Én is megvettem az enyémre.

2014.12.02. 10:21

A gyári bőr kézifékkar markolatot hogyan lehet levenni? Csak símán le kell húzni, vagy van valami trükkje, szegecse, mint a faberakásosnak...?

2014.12.02. 11:13

csiatt írta:A gyári bőr kézifékkar markolatot hogyan lehet levenni? Csak símán le kell húzni, vagy van valami trükkje, szegecse, mint a faberakásosnak...?

Az enyémen csak le kellett húzni.

2014.12.02. 14:06

Gallaca írta:
Johny540 írta:
kapitany írta:Sziasztok!
A képen látható első lökhárítóról szeretném levenni azt az alsó "nyelvet". Lehetséges? Csak néhány csavar fogja, vagy annál bonyolultabb művelet?
Kép

Szia!Lehet rosszul látom.....de szerintem az az alsó motor alatti burkolatnak az első része.És a lökhárító alatt van a helye.Le kellene szedni az egészet,és normálisan felrakni.(csillagfejű csavarok fogják alulról kb. 10db.)

Nem-nem! Az egy gumi koptató. Pár csavar van benne, utána le kell cibálni a löki pereméről, mint egy kédergumit.

Bocsi!Tévedtem!

2014.12.02. 22:33

csiatt írta:A gyári bőr kézifékkar markolatot hogyan lehet levenni? Csak símán le kell húzni, vagy van valami trükkje, szegecse, mint a faberakásosnak...?

Szoknya felhuz, altalaban van egy gyorskotozo a toveben...levag...erzessel lehuz...csak ha megszalad bevered a navid a motorterbe :D

2014.12.02. 22:39

Bummer írta:Szoknya felhuz,
a toveben...
...erzessel lehuz...

18-as karika lemaradt... :mrgreen:

2014.12.02. 22:41

Csöcsre futottam pár órája a géppel, mert az ablaktörlőm ment vagy 10-20 cm-t, és megállt, de azt is a sokadik kapcsolásra volt hajlandó. Mi a vattafakk a gebasz?

Szifonról voltam

2014.12.03. 19:22

Sziasztok!
A vezető oldali ajtóm kilincse elég hangosan nyikorog nyitásnál. Mivel fújhatom be ami megoldja a problémát, de a fényezésnek nem árt?
Köszi

2014.12.03. 20:24

A vezető oldali ajtóm kilincse elég hangosan nyikorog nyitásnál. Mivel fújhatom be ami megoldja a problémát, de a fényezésnek nem árt?
Köszi

WD40?!

Ezt a hozzászólást a szerzőnek imi36 az itt látható tagok köszönték meg: kapitany
Értékelés: 4.76%

2014.12.03. 20:36

Bor3sz írta:Csöcsre futottam pár órája a géppel, mert az ablaktörlőm ment vagy 10-20 cm-t, és megállt, de azt is a sokadik kapcsolásra volt hajlandó. Mi a vattafakk a gebasz?

Szifonról voltam

Ablak törlő motor, vagy beragadt (rozsda, piszok) ablaktörlő mechanika.

G6-L11

2014.12.03. 21:18

Hali!

Felnit szeretnék venni az e39 re, de már full káoszban vagyok az ET számok miatt.
8x17 ET20 beférne a vasba?

plíííz help

2014.12.03. 21:27

Smyrdyl írta:Hali!

Felnit szeretnék venni az e39 re, de már full káoszban vagyok az ET számok miatt.
8x17 ET20 beférne a vasba?

plíííz help

Teljesen gyári méret.

2014.12.03. 22:46

F_E_K_ írta:
Bor3sz írta:Csöcsre futottam pár órája a géppel, mert az ablaktörlőm ment vagy 10-20 cm-t, és megállt, de azt is a sokadik kapcsolásra volt hajlandó. Mi a vattafakk a gebasz?

Szifonról voltam

Ablak törlő motor, vagy beragadt (rozsda, piszok) ablaktörlő mechanika.

G6-L11

Este megnéztem a biztosítékot, az jó. Így marad a mechanikus hiba.De még közlekedni sem lehet törlés nélkül ebben a fos időben.

köszi

2014.12.03. 23:16

imi36 írta:
Köszi

WD40?!

Hátha nem bántja a fényezést, akkor megpróbálom:)

2014.12.04. 17:51

Lehet megvan a problémám az ablaktörlő gondomra. Lemerült az aksi :facepalm: .
A kiszerelését olvastam a trükkös segédletnél. Viszont mit tegyek vagy mit ne tegyek ezen felül,hogy a kocsi elektromos része (rádió,riasztó,stb..) ne "zizzenjen" meg ha kiveszem,illetve visszarakom azt?

2014.12.04. 20:14

Sziasztok!

Ma hazafelé jövet bevásárlás után, miután kitolattam a parkolóból és betettem D-be a váltót, leállt az autó. Gyorsan üresbe rak, gyújtás le, fel, majd indul pöccre. Elindulok, majd pár 100 méter múlva, ahogy elérek egy körforgalmat, miután visszaejti a fordulatot alapjáratra, újra leáll. Ezt néhányszor eljátszotta hazáig. Viszont a dugóban araszolva alapjáraton szépen gurul, nem rángat, általában lassításkor, megállás előtt jön elő a hiba, de akkor sem minden esetben. Indítás után az alapjárat teljesen rendben van, nem ingadozik, ugyanazon a fordulaton megy, mint eddig. Erő is megvan, nem érezni gyengülést, rángatást sehol.
Szerintetek mi lehet a gond?

2014.12.04. 20:39

Bor3sz írta:Lehet megvan a problémám az ablaktörlő gondomra. Lemerült az aksi :facepalm: .
A kiszerelését olvastam a trükkös segédletnél. Viszont mit tegyek vagy mit ne tegyek ezen felül,hogy a kocsi elektromos része (rádió,riasztó,stb..) ne "zizzenjen" meg ha kiveszem,illetve visszarakom azt?

Ne zárd rövidre és ne rakd be fordítva ;)
Ha nincs más kivesz, feltölt, visszarak örül (esetleg hibatárolóból a hibákat törölheted).

Ha rendes töltőd van akkor lehet az autóban is tölteni. Ha nincs akkor dióhéjban: Rádió meg szokott maradni, óra, távolság, fogyasztási adatok törlődek.

Ha használod a beépített kódos indítást esetleg azt kapcsold ki előtte, bár szerintem az marad. Ja, és ne zárd be az utolsó kulcsot ;)

Mindezek előtt azért ellenőrizd hogy az akku jó-e még egyáltalán, illetve töltés és a nyugalmi áramfelvétel rendben van-e.

G6-L11
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára F_E_K_ 2014.12.05. 09:54-kor.

2014.12.05. 09:01

F_E_K_ írta:
Bor3sz írta:Lehet megvan a problémám az ablaktörlő gondomra. Lemerült az aksi :facepalm: .

Ha nincs más kivesz, feltölt, visszarak örül (esetleg hibatárolóból a hibákat törölheted).

Ha rendes töltőd van akkor lehet az autóban is tölteni. Ha nincs akkor dióhélyban: Rádió meg szokott maradni, óra, távolság, fogyasztási adatok törlődek.

Ha használod a beépített kódos indítást esetleg azt kapcsold ki előtte, bár szerintem az marad. Ja, és ne zárd be az utolsó kulcsot ;)

Mindezek előtt azért ellenőrizd hogy az akku jó-e még egyáltalán, illetve töltés és a nyugalmi áramfelvétel rendben van-e.

G6-L11

Sajnos nincs töltőm, így majd ki kell vennem és elhozni ide a cégnél lévő szomszédos műhelybe.
A zárással vannak fenntartásaim, mármint hogy ha kiszedem az aksit akkor be is kellene zárnom. Garázs nincs, lakótelepi parkolóban áll a ház előtt.

2014.12.05. 09:39

F_E_K_ írta:...dióhélyban...

Offtopic :
DióhéLY :?: :?: :?: :roll:

2014.12.05. 09:53

Bor3sz írta:
F_E_K_ írta:

Ha rendes töltőd van akkor lehet az autóban is tölteni. Ha nincs akkor dióhélyban: Rádió meg szokott maradni, óra, távolság, fogyasztási adatok törlődek.

G6-L11

Sajnos nincs töltőm, így majd ki kell vennem és elhozni ide a cégnél lévő szomszédos műhelybe.
A zárással vannak fenntartásaim, mármint hogy ha kiszedem az aksit akkor be is kellene zárnom. Garázs nincs, lakótelepi parkolóban áll a ház előtt.

Mechanikusan is zárható.

G6-L11
Hozzászólás küldése

VigLink badge