![]() |
2015.01.05. 12:31
2015.01.05. 12:34
imi36 írta:
Fl előtti vagy utáni gépre tennéd?
Ha előttire, akkor szerintem gányolás.
Ha utánira, akkor so-so, de a szívem mélyén erre is azt mondom: gányolás.
Szerintem vegyél egy gyári bontottat.
Pre FL gyári bontott.
vagy
FL gyári bontott párban.
És máris nem gányoltál semmit!
2015.01.05. 12:36
Afterdark írta:imi36 írta:
Pre FL gyári bontott.
vagy
FL gyári bontott párban.
Facelift előttibe megy csak bele az eladó szerint, nekem is abba kell. Mindenképp fehért indexeset szeretnék. Gányolás alatt mit értesz?
2015.01.05. 12:39
imi36 írta:Afterdark írta:imi36 írta:
Pre FL gyári bontott.
vagy
FL gyári bontott párban.
Facelift előttibe megy csak bele az eladó szerint, nekem is abba kell. Mindenképp fehért indexeset szeretnék. Gányolás alatt mit értesz?
Gányolás= utángyártott vackot beletenni. Mert az lesz, afelől ne legyen kétséged...
Mindenhol fehér indexed van? Azért akarsz fehéret?
2015.01.05. 12:55
Afterdark írta:imi36 írta:Afterdark írta:imi36 írta:
Pre FL gyári bontott.
vagy
FL gyári bontott párban.
Gányolás= utángyártott vackot beletenni. Mert az lesz, afelől ne legyen kétséged...
Mindenhol fehér indexed van? Azért akarsz fehéret?
Igen, mindenhol az van. Előlre tettem gyári gyűrűs Hellákat, tekintve az első fényszóró fontosságát. De hátul tudnak komoly gondot okozni az utángyártott cuccok?
2015.01.05. 12:59
[/quote][/quote][/quote]imi36 írta:
Csak ha szarul van megcsinálva!
2015.01.05. 13:12
Afterdark írta:imi36 írta:
Csak ha szarul van megcsinálva!És ezzel vissza is kanyarodtunk az eredeti kérdéshez, konkrétan a linkelt lámpához.![]()
[
2015.01.05. 13:32
2015.01.06. 01:26
Papi írta:velencei75 írta:Helo.
Mindenképpen.
A haverom off kocsi is bejelezte tegnap és annyi volt, hogy a légtömegmérő csatija volt lelazulva.
De szerintem keress valakit a közeledben aki ért a diaghoz.
Ez a legbiztosabb.
Szia,
Ok, köszönöm!
Szegeden vagy környékén kit tudtok ajánlani? (akár klubtárs, akár nem, nem ismerem a környéken a márkatársakat)
(lehet, hogy munka miatt csak januárban tudom elvinni, attól is függ mennyi idő, stb, ezt majd leegyeztetném)
Papi
2015.01.06. 10:55
2015.01.06. 11:13
amegölhetetlen528i írta:helló! 528i-be nem lehet angyalszemes lámpát rakni? ez érdekelne.... https://www.google.hu/url?sa=i&rct=j&q= ... 0885068168 (erre a fajtára gondoltam.. )
2015.01.06. 11:14
amegölhetetlen528i írta:helló! 528i-be nem lehet angyalszemes lámpát rakni? ez érdekelne.... https://www.google.hu/url?sa=i&rct=j&q= ... 0885068168 (erre a fajtára gondoltam.. )
2015.01.06. 15:45
2015.01.06. 15:54
touringlajos írta:Sziasztok!
Nemrégiben sikerült szert tenni egy 18-as kétszéles styling 32 szettre. Kérdésem volna, hogy milyen csavart vegyek hozzá (hossz stb..)? Köszönöm
2015.01.06. 16:04
imi36 írta:Hejj de fáj nékem a fogam egy olyanra ... hallod ezt Schnitzer Szabi?!?!?![]()
2015.01.06. 16:26
PeterE39 írta:[offtopic]imi36 írta:Hejj de fáj nékem a fogam egy olyanra ... hallod ezt Schnitzer Szabi?!?!?![]()
Ez inkább hamoriarpi területe
) legutóbb, és majd hiányosságot/slendriánságot fedez fel benne. Bocs Árpi, de nem tudtam kihagyni.... 
2015.01.06. 17:01
imi36 írta:
- Offtopic :
Nemrégiben sikerült szert tenni egy 18-as kétszéles styling 32 szettre. Kérdésem volna, hogy milyen csavart vegyek hozzá (hossz stb..)? Köszönöm
Hejj de fáj nékem a fogam egy olyanra ... hallod ezt Schnitzer Szabi?!?!?![]()
Apropó, ha valakinek lenne egy 18-as styling 32 szettje, amibe beszámolná az én styling 32-es 17" kerekeimet, az ne tartsa magában!
Offtopic offtopicja: szerintem ne rakd rá, túl nagyok, szétverik a futóműved! Max 17" rakj rá, hoppá nekem pont van egy, ha gondolod beszámolom a tieidet az enyémbe, hogy mennyit fizetsz rá majd megbeszéljük!![]()
U.I.: csak vicc volt, nehogy komolyan vedd, ellenben tudnám értékelni.
Ha addig nem érkezik válasz, lemérem Neked ma este az én csavarjaimat, hogy mekkorák. Igaz azok 17" styling 32 höz valók.
Ha jó áron akarsz venni, keresd Schnitzer Szabit provátban, ő tudja majd a méretet és szerintem van is neki "raktáron".
2015.01.06. 20:10
2015.01.06. 20:11
morv írta:imi36 írta:
- Offtopic :
Hejj de fáj nékem a fogam egy olyanra ... hallod ezt Schnitzer Szabi?!?!?![]()
Apropó, ha valakinek lenne egy 18-as styling 32 szettje, amibe beszámolná az én styling 32-es 17" kerekeimet, az ne tartsa magában!
Offtopic offtopicja: szerintem ne rakd rá, túl nagyok, szétverik a futóműved! Max 17" rakj rá, hoppá nekem pont van egy, ha gondolod beszámolom a tieidet az enyémbe, hogy mennyit fizetsz rá majd megbeszéljük!![]()
U.I.: csak vicc volt, nehogy komolyan vedd, ellenben tudnám értékelni.
Ha addig nem érkezik válasz, lemérem Neked ma este az én csavarjaimat, hogy mekkorák. Igaz azok 17" styling 32 höz valók.
Ha jó áron akarsz venni, keresd Schnitzer Szabit provátban, ő tudja majd a méretet és szerintem van is neki "raktáron".
Ha csak kereket cserelsz es nem raksz szelesito pogacsat, akkor mehet az eredeti csavar. Azert mert az atmero es/vagy a futofelulet szelessege valtozik, a felni kozepenek vastagsaga ugyan az marad.
Szerintem.
2015.01.06. 20:14
csiatt írta:A külső tükrökben a sofőr felöli vagy az utas oldalinál van a csík a tükörlapban? Vagy mind a két oldalú változó geometriás tükörlap?