Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Kérdések-válaszok E39-ről?

2015.01.22. 22:47

A gumiàgyas főtengely ékszìjtárcsa fàradàsànak van valami hangja vagy ismertetője? Mert morog valami hideg motornàl ott elől!

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-S5360-ről

2015.01.23. 00:09

jimbi525d írta:A gumiágyas főtengely ékszíjtárcsa fáradásának van valami hangja vagy ismertetője? Mert morog valami hideg motornál ott elöl!

Tökéletesen leírtad! Beköltözik a medve a motortérbe, és amíg fázik morog. :D
Offtopic :
Ha lehet ne használj fordított ékezetes karaktereket, mert megőrül tőle a fórum.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Gallaca az itt látható tagok köszönték meg: jimbi525d
Értékelés: 4.76%

2015.01.23. 00:45

Gallaca írta:
jimbi525d írta:A gumiágyas főtengely ékszíjtárcsa fáradásának van valami hangja vagy ismertetője? Mert morog valami hideg motornál ott elöl!

Offtopic :
Ha lehet ne használj fordított ékezetes karaktereket, mert megőrül tőle a fórum.

Nekem is van morgas, de a klimaszivattyutol jon. Ha leveszem a szijat, elhallgat.

2015.01.23. 00:54

morv írta:
Gallaca írta:

Offtopic :

Nekem is van morgas, de a klimaszivattyutol jon. Ha leveszem a szijat, elhallgat.

Ha leveszed a szíjat, csökken a szíjtárcsa terhelése, azért hallgat el. Bár nem biztos, hogy ugyanarról a morgásról beszélünk.
1.30 -nál már látható is, nem csak hallható.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Gallaca az itt látható tagok köszönték meg: jimbi525d

2015.01.23. 08:52

Hi,

Ma reggel amikor megálltam a munkahelyem az e39-el nem engedte kivenni a kulcsot. Hibába forgatom, rázom, kocogtatom valami fizikailag megakadályozza hogy kihúzzam a kulcsot. A fő probléma továbbá, hogy hiába fordítom vissza öninditózás állásba nem kezdi forgatni az önindítót sem tehát lemenni sem tudok vele szerelőig. Gyújtás ráadja.

Mi lehet az oka és mi tévő legyek most?

e39528i 2000-es évjárat.

2015.01.23. 09:21

Blondy írta:Hi,

Ma reggel amikor megálltam a munkahelyem az e39-el nem engedte kivenni a kulcsot. Hibába forgatom, rázom, kocogtatom valami fizikailag megakadályozza hogy kihúzzam a kulcsot. A fő probléma továbbá, hogy hiába fordítom vissza öninditózás állásba nem kezdi forgatni az önindítót sem tehát lemenni sem tudok vele szerelőig. Gyújtás ráadja.

e39528i 2000-es évjárat.

Automata? Lehet hülye kérdés, de beraktad P-be a váltót? :)

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Reszka az itt látható tagok köszönték meg: Jerry

2015.01.23. 09:28

Reszka írta:
Blondy írta:Hi,

e39528i 2000-es évjárat.

Automata? Lehet hülye kérdés, de beraktad P-be a váltót? :)

Nem a kérdés a hülye hanem én! Az előbb kimentem és észrevettem, h N-be hagytam. 15 éva manuálissal jártam, nem is számítottam rá, hogy a német mérnökök helyettem is figyeltek rá h ne guruljon el a lejtőn a kocsi a ha feledékeny lennék :P Azé köszi a gyors reakciót !

2015.01.23. 11:14

Gallaca írta:
morv írta:
Gallaca írta:

Offtopic :

Ha leveszed a szíjat, csökken a szíjtárcsa terhelése, azért hallgat el. Bár nem biztos, hogy ugyanarról a morgásról beszélünk.

Erre gondoltam en is, hogy lehet akkor mashogy feszul a tarcsa. Az audimban volt ikyen tarcsa gond, de az nem morgott hanem sikorgo hangot adott amig be nem melegedett, ezert a tarsa hibara az en esetemben nem is gondoltam. Menyibe faj egy uj tarcsa? 350k futas korul akar mar cseres is lehet. Ranezesre, leszerelt allapotban meg lehet mondani, hogy baja van? Van egy tarcsa a havernal a polcon, de nem tudom erdemes-e bontottal probalkozni?

2015.01.23. 12:50

morv írta:
Gallaca írta:
morv írta:
Gallaca írta:

Offtopic :

http://www.youtube.com/watch?v=DDSTg4FvOMU

Erre gondoltam en is, hogy lehet akkor mashogy feszul a tarcsa. Az audimban volt ikyen tarcsa gond, de az nem morgott hanem sikorgo hangot adott amig be nem melegedett, ezert a tarsa hibara az en esetemben nem is gondoltam. Menyibe faj egy uj tarcsa? 350k futas korul akar mar cseres is lehet. Ranezesre, leszerelt allapotban meg lehet mondani, hogy baja van? Van egy tarcsa a havernal a polcon, de nem tudom erdemes-e bontottal probalkozni?

A tesóm 530d-je ugyan ezt produkálta , ( hidegem ütemes morgás, ami folyamatosan halkul majd teljesen eltűnik )
ott is a szíjtárcsa volt a ludas ...

Ezt a hozzászólást a szerzőnek jlaci74 az itt látható tagok köszönték meg: jimbi525d

2015.01.23. 13:21

jlaci74 írta:A tesóm 530d-je ugyan ezt produkálta , ( hidegem ütemes morgás, ami folyamatosan halkul majd teljesen eltűnik )

Nalam megszunik, ha a klimat kikapcsolom. Nezek egy ujat, egyszerubb es olcsobb ezt cserelni, mint a klimat megbontani/felujitani. Milyen markat keressek vagy csak gyari? Realoemen nezve horror az ara es az angol bmw dealerek kozel 1:1-ben valtjak a dollart.

2015.01.23. 18:52

morv írta:
jlaci74 írta:A tesóm 530d-je ugyan ezt produkálta , ( hidegem ütemes morgás, ami folyamatosan halkul majd teljesen eltűnik )

Nalam megszunik, ha a klimat kikapcsolom. Nezek egy ujat, egyszerubb es olcsobb ezt cserelni, mint a klimat megbontani/felujitani. Milyen markat keressek vagy csak gyari? Realoemen nezve horror az ara es az angol bmw dealerek kozel 1:1-ben valtjak a dollart.

Corteco vagy gyári.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek hamoriarpi az itt látható tagok köszönték meg: jimbi525d

2015.01.24. 01:20

hamoriarpi írta:
morv írta:

Corteco vagy gyári.

Koszi. A dealert meg nem kerdeztem, a corteco ara kozelit a 200GBP-hez.

2015.01.24. 12:21

Sziasztok,

Azt szeretném megkérdezni, a biztosítéktáblához bárhol kapható "egységcsomag" is jó, vagy van valami kritérium és így szervízben érdemesebb megrendelni/venni ezeket?

Segítségeteket köszönöm,

Papi

2015.01.24. 14:39

Sziasztok

Tudna segiteni valaki abban tanácsot adni hogy egy 99 e39 be ha telibe tankolok e85 öt akkor lesz valami baja?Nincs benne átalakitó

2015.01.24. 15:07

Janika13 írta:Sziasztok

Tudna segiteni valaki abban tanácsot adni hogy egy 99 e39 be ha telibe tankolok e85 öt akkor lesz valami baja?Nincs benne átalakitó

Nem javaslom semmilyen formában. Télen be sem fog indulni. Még keverve sem javaslom. Borzalmas fogyasztásemelkedést és teljesítménycsökkenést csinál a nem erre a célra fejlesztett motoroknál.

2015.01.24. 15:11

hamoriarpi írta:

Nem javaslom semmilyen formában. Télen be sem fog indulni. Még keverve sem javaslom. Borzalmas fogyasztásemelkedést és teljesítménycsökkenést csinál a nem erre a célra fejlesztett motoroknál.

Értem és köszönöm. De esetleg valami mód vagy egyáltalán nem? Igazábol jókat hallottam róla de bmw be nem probaltam.Van még a blue 95 is és az is jo hirrel fut de errol sem tudok semmit

2015.01.24. 19:26

Janika13 írta:
hamoriarpi írta:

Értem és köszönöm. De esetleg valami mód vagy egyáltalán nem? Igazábol jókat hallottam róla de bmw be nem probaltam.Van még a blue 95 is és az is jo hirrel fut de errol sem tudok semmit

Hosszútávon mindent felzabál ami a tank és a motor közt van....

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Padre540 az itt látható tagok köszönték meg: jimbi525d

2015.01.24. 19:55

Padre540 írta:
Hosszútávon mindent felzabál ami a tank és a motor közt van....

Velős! -de igaz. :)

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Imco az itt látható tagok köszönték meg: 2 jimbi525d, Padre540
Értékelés: 9.52%

2015.01.25. 16:49

Sziasztok! A 256d1 motor fötengely ekszijtarcsajat nehez kicserelni, a negy csavaron kivul fogja meg mas is? Tamas

2015.01.25. 17:02

jimbi525d írta:Sziasztok! A 256d1 motor fötengely ekszijtarcsajat nehez kicserelni, a negy csavaron kivul fogja meg mas is? Tamas

Csak a 4 csavar.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek KissGSV az itt látható tagok köszönték meg: jimbi525d
Hozzászólás küldése

VigLink badge