Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Kérdések-válaszok E39-ről?

2015.03.30. 12:50

Afterdark írta:Ki akarom cserélni a főtengely és vezérműtengely jeladót.
Melyiket javasoljátok?

Főtengely:
Hella : 22.000 ft
Era : 11.745 ft
Gyári: 36.000 ft

Vezérmű:
Febi: 19.000 Ft
Era: 15.000 Ft
Gyári 38.000 ft

mindenki a gyárit fogja mondani.nézd meg atitdi-nél.nekem 23i-hez 27-28e ft mondott a gyárira.

2015.03.30. 14:27

Gallaca írta:
steve_wonder írta:Sziasztok.
30d-ben olyan, mint generátor szabadonfutó az létező alkatrész? Leállításnál picit mintha nyikkanna egyet a szíj, viszont sehol nem találom az alkatrészek között. Ha valaki esetleg tudna egy cikkszámot adni annak nagyon örülnék.
Köszönöm előre is.

Nincs benne olyan! Bmw feliratos contitech szíj nem nyikog, többi tapasztalataim szerint igen.

Ejj. Akkor valami gubanc van, mert gyári szíjak vannak fent...

2015.03.30. 14:32

steve_wonder írta:
Gallaca írta:
30d-ben olyan, mint generátor szabadonfutó az létező alkatrész? Leállításnál picit mintha nyikkanna egyet a szíj, viszont sehol nem találom az alkatrészek között. Ha valaki esetleg tudna egy cikkszámot adni annak nagyon örülnék.
Köszönöm előre is.

Nincs benne olyan! Bmw feliratos contitech szíj nem nyikog, többi tapasztalataim szerint igen.

Akkor egy alapos főtengely szíjtárcsa vizsgálat javallott ...

2015.03.30. 15:04

jlaci74 írta:
steve_wonder írta:
Gallaca írta:
Köszönöm előre is.

Akkor egy alapos főtengely szíjtárcsa vizsgálat javallott ...

Köszi. Mindenképp meglesem.

2015.03.30. 18:39

atti523i írta:
Melyiket javasoljátok?

Főtengely:

Vezérmű:
Gyári 38.000 ft

mindenki a gyárit fogja mondani.nézd meg atitdi-nél.nekem 23i-hez 27-28e ft mondott a gyárira.

Én most cseréltem az enyémben m52b20 1996.Vdo- Siemens-t raktam bele, Siemens volt a gyárija is.
Era-t nem raknék bele, inkább Hella. Lehet neked az a gyárija is. A gyárit is vmelyik cég gyártja.

2015.03.30. 21:39

Sziasztok,

Félve kérdezem, az órát hol és miként lehet beállítani? Az óraátállítás után bár tudom, de hirtelen rápillantva pánikban vagyok mennyi is az annyi. 16:9-es a kijelző, a Set és a Computerben néztem, nem volt, csak a 12-24 órás beállítás. A nagy BC-n lapozgatva a Time sornál ha benyomom a BC gombot, akkor átvált PROG módra, és a navi kijelzőjén sok-sok-sok kis kocka pipával, de az órabeállításra nem tudok rájönni...
Naggyon béna vagyok (?), leírásom nincs, a magyar kézikönyv szerint nézzem meg a Navi kezelői könyvében :?

Segítségeteket köszönöm, és elnézést, hogy ennyire alapdolgokat kérdezek...

Papi

2015.03.30. 22:36

Papi írta:Sziasztok,

Félve kérdezem, az órát hol és miként lehet beállítani? Az óraátállítás után bár tudom, de hirtelen rápillantva pánikban vagyok mennyi is az annyi. 16:9-es a kijelző, a Set és a Computerben néztem, nem volt, csak a 12-24 órás beállítás. A nagy BC-n lapozgatva a Time sornál ha benyomom a BC gombot, akkor átvált PROG módra, és a navi kijelzőjén sok-sok-sok kis kocka pipával, de az órabeállításra nem tudok rájönni...
Naggyon béna vagyok (?), leírásom nincs, a magyar kézikönyv szerint nézzem meg a Navi kezelői könyvében :?

Papi

Szia!

Jó helyen jártál a 16:9-es kijelzőnél. :) A 24h/12h/Set sorba menjél be, és a Set-re állítsad a kurzort, és "klikkelj" rá a jobb tekerővel.
Akkor lépsz be az időpont beállításba: megjelenik az óra és perc érték.

2015.03.30. 22:48

benzingoz írta:
Papi írta:Sziasztok,

Papi

Szia!

Jó helyen jártál a 16:9-es kijelzőnél. :) A 24h/12h/Set sorba menjél be, és a Set-re állítsad a kurzort, és "klikkelj" rá a jobb tekerővel.
Akkor lépsz be az időpont beállításba: megjelenik az óra és perc érték.

...bámulatos, hol tart ez a mai tudomány,
:kösz

2015.03.31. 10:02

WASPZotya írta:
atti523i írta:
Melyiket javasoljátok?

Főtengely:

Vezérmű:
Gyári 38.000 ft

Én most cseréltem az enyémben m52b20 1996.Vdo- Siemens-t raktam bele, Siemens volt a gyárija is.
Era-t nem raknék bele, inkább Hella. Lehet neked az a gyárija is. A gyárit is vmelyik cég gyártja.

Köszönöm a válaszokat, egyszerűen eldöntöttem a kérdést, mindenből megrendeltem a gyárit.

2015.03.31. 12:11

Kérlek segítsetek!
Friss E39 tulaj vagyok, elsőként egy olyan problémám van, hogy akku csere után az (idő)óra kijelzése megszűnt ( csak ---- jelenik meg), hogyan lehet az órát újra beállítani? Valamint, ha a rádión beállítok egy csatornát azt hogyan lehet a memóriába elmenteni, mert hiába nyomom az M gombot nem történik semmi, akkor sem ha a T megjelenik az csatorna neve mellett.
Előre is köszönöm a segítséget!!!

Üdv: Hege

2015.03.31. 13:09

lacur59 írta:Kérlek segítsetek!
Friss E39 tulaj vagyok, elsőként egy olyan problémám van, hogy akku csere után az (idő)óra kijelzése megszűnt ( csak ---- jelenik meg), hogyan lehet az órát újra beállítani? Valamint, ha a rádión beállítok egy csatornát azt hogyan lehet a memóriába elmenteni, mert hiába nyomom az M gombot nem történik semmi, akkor sem ha a T megjelenik az csatorna neve mellett.
Előre is köszönöm a segítséget!!!

Üdv: Hege

Javasolnám, hogy minimum az óra-rádió típusát írd le először. -bár az M gomb gyanús. :)

2015.03.31. 20:16

Sziasztok!

Az utóbbi időben előjött egy zavaró hiba a szeretett E39-en! A problémám az, hogy elindulást követően (miután elértem a 24 km/h-t) automatikusan aktiválódik a központi zár, majd az ezt követő kiszállás alkalmával nem mindig akar "kiengedni" a kocsi!
Akkor is ezt csinálja ha megállás után 2x meghúzom a kilincset és akkor is ha gombbal nyitom ki az autót és úgy próbálok kiszállni. Sok esetben elég egy erősebb kilincshúzás és nyílik az ajtó, de volt már hogy lehúzott ablak mellett kellett kiengedni magam. :facepalm:

találkozott már valaki hasonló hibával? Vagy tudja mi lehet a probléma?

Előre is köszönöm!

Üdv:
cseptomi1211

2015.03.31. 20:24

Csak a vezetőoldali ajtó csinálja, vagy mindegyik?

2015.03.31. 20:31

kzolee írta:Csak a vezetőoldali ajtó csinálja, vagy mindegyik?

Egyenlőre csak a vezetőoldali ajtónál jelentkezett a fent leírt hiba.

2015.03.31. 20:36

cseptomi1211 írta:

Cserélj egy ajtónyító motort nem nagytétel bontotban. Nekem is ezt csinálta és nálam azóta semmi baja. Sőt nekem távirányitóval se mindig nyítottki.

Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével

2015.03.31. 20:41

admin írta:
cseptomi1211 írta:

Cserélj egy ajtónyító motort nem nagytétel bontotban. Nekem is ezt csinálta és nálam azóta semmi baja. Sőt nekem távirányitóval se mindig nyítottki.

Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével

Tényleg nem nagy tétel csak az a furcsa, hogy kívülről gond nélkül bejutok mindig az autóba. (legalábbis eddig) :mrgreen:

Jellemző ennél a típusnál, hogy "megnyúlik" a bowden vagy ilyesmi?

2015.03.31. 21:24

Nem tudtok valakit, aki Győr környékén INPA-val rendelkezik és meg is nézné a kocsimat???

2015.04.01. 15:05

Segìtségeteket szeretném kérni:az autom olyat produkal,hogy inditáskor teker teker és úgy indul,és ha beindul akkor olyan mintha nen lenne 100%-os a teljesitménye!De valamikor rendesen indul akkor érezni hogy tökéletesen megy az auto!Diagra ráraktuk szìvooldali vezérműtengely jelado.Ezt kicseréltük!Semmi hibakódot nem dob az auto.De ìgy is nehezzen indul!Esetleg valakinek valami hozzászolása,tippje!Köszi a segìtséget!

2015.04.01. 17:29

szasza0226 írta:Segìtségeteket szeretném kérni:az autom olyat produkal,hogy inditáskor teker teker és úgy indul,és ha beindul akkor olyan mintha nen lenne 100%-os a teljesitménye!De valamikor rendesen indul akkor érezni hogy tökéletesen megy az auto!Diagra ráraktuk szìvooldali vezérműtengely jelado.Ezt kicseréltük!Semmi hibakódot nem dob az auto.De ìgy is nehezzen indul!Esetleg valakinek valami hozzászolása,tippje!Köszi a segìtséget!

Mivel diagoltátok?

2015.04.01. 19:05

Nem tudom egy autoszerelő valami kis kütyűvel!
Hozzászólás küldése

VigLink badge