![]() |
2014.03.23. 18:39
PeterE39 írta:Minden más szabálytalan.
Sent from my LG-V500 using Tapatalk
2014.03.23. 22:48
Zo78 írta:denklo91 írta:Sziasztok. Mennyire veszi komolyan a törvény a kék angel eyes fényt? Valakinek van tapasztalata? Kb. 1 hónapja játok így s eddig nem volt gond. Bár nem is igazán találkoztam ismeretlen rendőrökkel.
Tapatalk 2-vel küldve az én UMI X2-ről
Szerintem nyugodtan közlekedhetsz vele, legfeljebb a rendőrök irigykednek majd a kék karikákra...![]()
Errefelé gyakran találkozom egy tds-sel, UV-zöld angel eyes... na a bűn gusztustalan...
2014.03.24. 08:36
Bummer írta:
Miiiicsodddaaaa...pedig pont ilyet akartam...beszeltunk is rola, h milyen popec a zold...mostmeg...mostmeg fitymalod...mive lesz ez a vilag![]()
, meg ilyenek...2014.03.24. 12:34
denklo91 írta:Sziasztok. Mennyire veszi komolyan a törvény a kék angel eyes fényt? Valakinek van tapasztalata? Kb. 1 hónapja játok így s eddig nem volt gond. Bár nem is igazán találkoztam ismeretlen rendőrökkel.
2014.03.24. 18:44
2014.03.24. 20:07
kzolee írta:
Gratula hozzá!![]()
Egyre jobban tetszenek a facelift előtti E65-ök. Egy jó, rövid 45i sportülésekkel...
2014.03.25. 02:59
csiatt írta:denklo91 írta:Sziasztok. Mennyire veszi komolyan a törvény a kék angel eyes fényt? Valakinek van tapasztalata? Kb. 1 hónapja játok így s eddig nem volt gond. Bár nem is igazán találkoztam ismeretlen rendőrökkel.
Hát ez rendőr függő! Tudom itt is van. Nem akarok megsérteni senkit, de a mostaniak nagy része (nem mindenki) egy tuskó barom! Egy igazi "Pintér-buzi"! Nekem nem lenne gyomrom ilyen formán nyalni a főnökök seggét a kvótáért.
A múlt héten vette el egy haverom touring micsu forgalmiját, mert a hátsó ablakon fólia van. Az autó németből lett behozva, ott lett régen fóliázva, itthon műszakiztatva. Tüv papír nem volt a kocsiban ez igaz, de a német forgalmi fénymásolata a fólia bejegyzéssel meg volt. És a fóliában a belegravírozott sorszám is látható volt. Azt mondta az a kis "pöcs" (bocs de ez a legfinomabb kifejezés), hogy őt nem érdekli, neki ma még vinni kell a meghatározott kvótát... Az autó minden másban egy széria, jó állapotú családi touring.
Ugye most lehet majd KPM-vizsgára menni, fizetni, vagy utánna járni, intézni... Autót kellett bérelni (számla minden megvan a hivatalos bérlésről...) Szóval lesz folytatása. Utánna meg sírnak, hogy nincs feléjük respect. Persze bicaj-lopás estén nem foglalkoznak veled, mert minek van bicajod...
Nem folytatom mert innentől csak a hányiger jönne belőlem... Sorry
2014.03.25. 06:49
leslie írta:Nem szeretnek okoskodni, de ha engem pl. megallitana egy rendor es felszolitana, hogy kapjam le a foliat a kocsirol ( a leheto legsotetebb folia van a vason ), en biztos, hogy nem tennem !!! A minimum az, hogy akkor en felszolitom a zsernyakot, hogy hivja oda nekem a fonoket szemelyesen !!!
Kozben en felhivom az ugyvedemet, hogy mi a teendo ebben az esetben. Es meg tuti, hogy jegyzokonyvet is iratnek a rendorrel, hogy nem ertek egyet az intezkedesevel !
( es ha meg nagyon felbaszna, akkor lehet, hogy utana bemennek az illetekes kapitanysagra es azt allitanam, hogy a rendor penzt fogadott el tolem.... hogy tutira kibasszak a rendort !!! )
2014.03.25. 08:25
PeterE39 írta:
Összefoglalva: qrva szarul jönnél ki belőle.
Szerintem még azelőtt beszélj az ügyvédeddel mielőtt ilyesmire vetemednél
2014.03.25. 11:04
PeterE39 írta:"Lehetséges utód". Nehogy korán igyál a medve bőrére
2014.03.25. 11:08
PapaBoss írta:PeterE39 írta:"Lehetséges utód". Nehogy korán igyál a medve bőrére
Hatalmas dilemma. Az évek alatt költöttem és foglalkoztam már a márkával annyit, hogy tudjam mit jelent egy ilyen vasba átülni. Hiába tiltakozik minden porcikám, akkor is a dízel tűnik jobb vételnek. Arról már nem is beszélve, hogy ebben az országban annyi lelakott szemét autó van, hogy az embertelen.
2014.03.25. 14:28
PeterE39 írta:A puttony nem fog hiányonzi?
2014.03.25. 14:46
PapaBoss írta: Esetleg a hifi miatt, viszont tegnap eladtam a mélyládát/rendszert belőle, ezzel lelkileg már felkészülve a gyári hangrendszerre.
2014.03.25. 20:10
PeterE39 írta:leslie írta:Nem szeretnek okoskodni, de ha engem pl. megallitana egy rendor es felszolitana, hogy kapjam le a foliat a kocsirol ( a leheto legsotetebb folia van a vason ), en biztos, hogy nem tennem !!! A minimum az, hogy akkor en felszolitom a zsernyakot, hogy hivja oda nekem a fonoket szemelyesen !!!
Kozben en felhivom az ugyvedemet, hogy mi a teendo ebben az esetben. Es meg tuti, hogy jegyzokonyvet is iratnek a rendorrel, hogy nem ertek egyet az intezkedesevel !
( es ha meg nagyon felbaszna, akkor lehet, hogy utana bemennek az illetekes kapitanysagra es azt allitanam, hogy a rendor penzt fogadott el tolem.... hogy tutira kibasszak a rendort !!! )
1. Nem fog kijönni a kedvedért semmiféle főnök, legfeljebb másik járőr.
2. Jegyzőkönyv mindenképpen készül ha nem fogadod el az intézkedést, ha meg elfogadod akkor azért..
3. A rendszámot, forgalmit elveszik, hívhatod a trélert az ügyvéd helyett.
4. Mivel nem tudnád bizonyítani a vesztegetést, hamis tanuzás miatt még külön megvágnak.
Összefoglalva: qrva szarul jönnél ki belőle.
Szerintem még azelőtt beszélj az ügyvédeddel mielőtt ilyesmire vetemednél
Sent from my LG-V500 using Tapatalk
2014.03.26. 00:25
2014.03.26. 08:12
kovessyroli írta:Windsor, Berkshire, Großbritannien - innét keresnék közelben lakót, akinek egész életemben hálás lennék és természetesen kifizetném a fáradozását!
2014.03.26. 13:25
PeterE39 írta:Van arrafelé egy pár érdekeltsége ennek a családnak, de nem lesz olcsó
2014.03.26. 13:48
PeterE39 írta:kovessyroli írta:Windsor, Berkshire, Großbritannien - innét keresnék közelben lakót, akinek egész életemben hálás lennék és természetesen kifizetném a fáradozását!
Van arrafelé egy pár érdekeltsége ennek a családnak, de nem lesz olcsó
2014.03.26. 15:32