Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Minden, amit mondani akarsz...

2014.03.23. 18:39

PeterE39 írta:Minden más szabálytalan.

Sent from my LG-V500 using Tapatalk

:shock:

2014.03.23. 22:48

Zo78 írta:
denklo91 írta:Sziasztok. Mennyire veszi komolyan a törvény a kék angel eyes fényt? Valakinek van tapasztalata? Kb. 1 hónapja játok így s eddig nem volt gond. Bár nem is igazán találkoztam ismeretlen rendőrökkel.
Kép
Tapatalk 2-vel küldve az én UMI X2-ről

Szerintem nyugodtan közlekedhetsz vele, legfeljebb a rendőrök irigykednek majd a kék karikákra... :mrgreen:
Errefelé gyakran találkozom egy tds-sel, UV-zöld angel eyes... na a bűn gusztustalan...

Miiiicsodddaaaa...pedig pont ilyet akartam...beszeltunk is rola, h milyen popec a zold...mostmeg...mostmeg fitymalod...mive lesz ez a vilag ;) :D

2014.03.24. 08:36

Bummer írta:
Miiiicsodddaaaa...pedig pont ilyet akartam...beszeltunk is rola, h milyen popec a zold...mostmeg...mostmeg fitymalod...mive lesz ez a vilag ;) :D

Engedd meg, hogy némileg korrigáljak: én csupán mondtam, hogy láttam ilyet, erre Te meg elkezdtél :roker: , meg ilyenek...

:mrgreen: :nyelves:

2014.03.24. 09:34

Közös képen az előd, és a lehetséges utód 8) :wink:

LINK

2014.03.24. 12:34

denklo91 írta:Sziasztok. Mennyire veszi komolyan a törvény a kék angel eyes fényt? Valakinek van tapasztalata? Kb. 1 hónapja játok így s eddig nem volt gond. Bár nem is igazán találkoztam ismeretlen rendőrökkel.
Kép

Hát ez rendőr függő! Tudom itt is van. Nem akarok megsérteni senkit, de a mostaniak nagy része (nem mindenki) egy tuskó barom! Egy igazi "Pintér-buzi"! Nekem nem lenne gyomrom ilyen formán nyalni a főnökök seggét a kvótáért.
A múlt héten vette el egy haverom touring micsu forgalmiját, mert a hátsó ablakon fólia van. Az autó németből lett behozva, ott lett régen fóliázva, itthon műszakiztatva. Tüv papír nem volt a kocsiban ez igaz, de a német forgalmi fénymásolata a fólia bejegyzéssel meg volt. És a fóliában a belegravírozott sorszám is látható volt. Azt mondta az a kis "pöcs" (bocs de ez a legfinomabb kifejezés), hogy őt nem érdekli, neki ma még vinni kell a meghatározott kvótát... Az autó minden másban egy széria, jó állapotú családi touring.
Ugye most lehet majd KPM-vizsgára menni, fizetni, vagy utánna járni, intézni... Autót kellett bérelni (számla minden megvan a hivatalos bérlésről...) Szóval lesz folytatása. Utánna meg sírnak, hogy nincs feléjük respect. Persze bicaj-lopás estén nem foglalkoznak veled, mert minek van bicajod...
Nem folytatom mert innentől csak a hányiger jönne belőlem... Sorry

Ezt a hozzászólást a szerzőnek csiatt az itt látható tagok köszönték meg: 2 2literes.apenta, denklo91
Értékelés: 9.52%

2014.03.24. 18:44

PapaBoss írta:Közös képen az előd, és a lehetséges utód 8) :wink:

LINK

Gratula hozzá! :taps:

Egyre jobban tetszenek a facelift előtti E65-ök. Egy jó, rövid 45i sportülésekkel... :roll:

2014.03.24. 20:07

kzolee írta:
PapaBoss írta:Közös képen az előd, és a lehetséges utód 8) :wink:

LINK

Gratula hozzá! :taps:

Egyre jobban tetszenek a facelift előtti E65-ök. Egy jó, rövid 45i sportülésekkel... :roll:

"Lehetséges utód". Nehogy korán igyál a medve bőrére :)

2014.03.25. 02:59

csiatt írta:
Kép

Hát ez rendőr függő! Tudom itt is van. Nem akarok megsérteni senkit, de a mostaniak nagy része (nem mindenki) egy tuskó barom! Egy igazi "Pintér-buzi"! Nekem nem lenne gyomrom ilyen formán nyalni a főnökök seggét a kvótáért.
A múlt héten vette el egy haverom touring micsu forgalmiját, mert a hátsó ablakon fólia van. Az autó németből lett behozva, ott lett régen fóliázva, itthon műszakiztatva. Tüv papír nem volt a kocsiban ez igaz, de a német forgalmi fénymásolata a fólia bejegyzéssel meg volt. És a fóliában a belegravírozott sorszám is látható volt. Azt mondta az a kis "pöcs" (bocs de ez a legfinomabb kifejezés), hogy őt nem érdekli, neki ma még vinni kell a meghatározott kvótát... Az autó minden másban egy széria, jó állapotú családi touring.
Ugye most lehet majd KPM-vizsgára menni, fizetni, vagy utánna járni, intézni... Autót kellett bérelni (számla minden megvan a hivatalos bérlésről...) Szóval lesz folytatása. Utánna meg sírnak, hogy nincs feléjük respect. Persze bicaj-lopás estén nem foglalkoznak veled, mert minek van bicajod...
Nem folytatom mert innentől csak a hányiger jönne belőlem... Sorry

Nem szeretnek okoskodni, de ha engem pl. megallitana egy rendor es felszolitana, hogy kapjam le a foliat a kocsirol ( a leheto legsotetebb folia van a vason ), en biztos, hogy nem tennem !!! A minimum az, hogy akkor en felszolitom a zsernyakot, hogy hivja oda nekem a fonoket szemelyesen !!!
Kozben en felhivom az ugyvedemet, hogy mi a teendo ebben az esetben. Es meg tuti, hogy jegyzokonyvet is iratnek a rendorrel, hogy nem ertek egyet az intezkedesevel !
( es ha meg nagyon felbaszna, akkor lehet, hogy utana bemennek az illetekes kapitanysagra es azt allitanam, hogy a rendor penzt fogadott el tolem.... hogy tutira kibasszak a rendort !!! )

2014.03.25. 06:49

leslie írta:Nem szeretnek okoskodni, de ha engem pl. megallitana egy rendor es felszolitana, hogy kapjam le a foliat a kocsirol ( a leheto legsotetebb folia van a vason ), en biztos, hogy nem tennem !!! A minimum az, hogy akkor en felszolitom a zsernyakot, hogy hivja oda nekem a fonoket szemelyesen !!!
Kozben en felhivom az ugyvedemet, hogy mi a teendo ebben az esetben. Es meg tuti, hogy jegyzokonyvet is iratnek a rendorrel, hogy nem ertek egyet az intezkedesevel !
( es ha meg nagyon felbaszna, akkor lehet, hogy utana bemennek az illetekes kapitanysagra es azt allitanam, hogy a rendor penzt fogadott el tolem.... hogy tutira kibasszak a rendort !!! )

1. Nem fog kijönni a kedvedért semmiféle főnök, legfeljebb másik járőr.
2. Jegyzőkönyv mindenképpen készül ha nem fogadod el az intézkedést, ha meg elfogadod akkor azért..
3. A rendszámot, forgalmit elveszik, hívhatod a trélert az ügyvéd helyett.
4. Mivel nem tudnád bizonyítani a vesztegetést, hamis tanuzás miatt még külön megvágnak.

Összefoglalva: qrva szarul jönnél ki belőle.
Szerintem még azelőtt beszélj az ügyvédeddel mielőtt ilyesmire vetemednél :)

2014.03.25. 08:25

PeterE39 írta:

:hehe :franko:

Saját tapasztalatból mondom, hogy igaz.

Utálom a rendőrnek még a lábnyomát is.
10-ből 11x büntetnek meg, mert csak felteszi a kezét, hogy megállítson és már ugatok vele.
Nem tehetek róla, a génjeimben van. :)

Olyan jópofa törvényekről még nem is beszéltünk, mint hogy nem vitathatod a r.intézkedés jogosságát.
Köteles vagy alávetni magad, max. utólag panasszal élhetsz.

Egyébként én sem venném le a fóliát, és tuti, hogy szopnák érte! De akkor sem!

2014.03.25. 11:04

PeterE39 írta:"Lehetséges utód". Nehogy korán igyál a medve bőrére :)

Hatalmas dilemma. Az évek alatt költöttem és foglalkoztam már a márkával annyit, hogy tudjam mit jelent egy ilyen vasba átülni. Hiába tiltakozik minden porcikám, akkor is a dízel tűnik jobb vételnek. Arról már nem is beszélve, hogy ebben az országban annyi lelakott szemét autó van, hogy az embertelen.

2014.03.25. 11:08

PapaBoss írta:
PeterE39 írta:"Lehetséges utód". Nehogy korán igyál a medve bőrére :)

Hatalmas dilemma. Az évek alatt költöttem és foglalkoztam már a márkával annyit, hogy tudjam mit jelent egy ilyen vasba átülni. Hiába tiltakozik minden porcikám, akkor is a dízel tűnik jobb vételnek. Arról már nem is beszélve, hogy ebben az országban annyi lelakott szemét autó van, hogy az embertelen.

A puttony nem fog hiányonzi?

2014.03.25. 14:28

PeterE39 írta:A puttony nem fog hiányonzi?

Az utóbbi fél évben egyetlen alkalommal használtam ki a teret igazán, az pedig (sajnálatos okból) egy gyönyörű és hatalmas koszorú vidékre szállítása volt. Minden nap hallom a rossz utakon döbörögni a nagy puttonyt, és keresem az érveket, hogy miért van erre szükség. Valójában, nekem most nincs. Esetleg a hifi miatt, viszont tegnap eladtam a mélyládát/rendszert belőle, ezzel lelkileg már felkészülve a gyári hangrendszerre.

2014.03.25. 14:46

PapaBoss írta: Esetleg a hifi miatt, viszont tegnap eladtam a mélyládát/rendszert belőle, ezzel lelkileg már felkészülve a gyári hangrendszerre.

A kis méregzsák nem harman kardon-os? Mert a mezei hangcuccos e39ből nagyon foglak sajnálni :-D

Tapatalk-kal küldve az én LT26i-el

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Haminda az itt látható tagok köszönték meg: Bummer
Értékelés: 4.76%

2014.03.25. 20:10

PeterE39 írta:
leslie írta:Nem szeretnek okoskodni, de ha engem pl. megallitana egy rendor es felszolitana, hogy kapjam le a foliat a kocsirol ( a leheto legsotetebb folia van a vason ), en biztos, hogy nem tennem !!! A minimum az, hogy akkor en felszolitom a zsernyakot, hogy hivja oda nekem a fonoket szemelyesen !!!

1. Nem fog kijönni a kedvedért semmiféle főnök, legfeljebb másik járőr.
2. Jegyzőkönyv mindenképpen készül ha nem fogadod el az intézkedést, ha meg elfogadod akkor azért..
3. A rendszámot, forgalmit elveszik, hívhatod a trélert az ügyvéd helyett.
4. Mivel nem tudnád bizonyítani a vesztegetést, hamis tanuzás miatt még külön megvágnak.

Azert nem eszik olyan forron azt a kasat ! Nekem is vannak jogaim, nem csak a rendornek.
De! remelem, hogy sosem lesz ilyen iranyu tapasztalatom.

2014.03.26. 00:25

Windsor, Berkshire, Großbritannien - innét keresnék közelben lakót, akinek egész életemben hálás lennék és természetesen kifizetném a fáradozását!

2014.03.26. 08:12

kovessyroli írta:Windsor, Berkshire, Großbritannien - innét keresnék közelben lakót, akinek egész életemben hálás lennék és természetesen kifizetném a fáradozását!

Van arrafelé egy pár érdekeltsége ennek a családnak, de nem lesz olcsó :)
Kép

Ezt a hozzászólást a szerzőnek PeterE39 az itt látható tagok köszönték meg: jlaci74
Értékelés: 4.76%

2014.03.26. 13:25

PeterE39 írta:Van arrafelé egy pár érdekeltsége ennek a családnak, de nem lesz olcsó :)

:franko: :hehe

2014.03.26. 13:48

PeterE39 írta:
kovessyroli írta:Windsor, Berkshire, Großbritannien - innét keresnék közelben lakót, akinek egész életemben hálás lennék és természetesen kifizetném a fáradozását!

Van arrafelé egy pár érdekeltsége ennek a családnak, de nem lesz olcsó :)
Kép

Ha az alsó sor, balról a 2. arc telefonszáma megvan, nekem is dobjátok már át ... Köszi ! :mrgreen:

Re: Karosszéria

2014.03.26. 15:32

Sziasztok!!szeged vagy környékén tud valaki ügyes,normális áron fényezőt???
Hozzászólás küldése

VigLink badge