![]() |
2015.06.18. 21:21
Zen írta:Sziasztok!
Sajnos meghalt az automban a fekrasegito. Cserelni kell de kufoldon vagyok es nagyon draga lenne az uj. Neztem bontottat a neten de mindenhol csak annyi van rairva, hogy e39 es e38 -hoz kompatibilis. Ez lehetseges, hogy az osszes e39-ben ugyanaz van?
Koszi a hozzaerto valaszokat!
2015.06.18. 22:40
2015.06.18. 22:54
Zen írta:Koszi Andrasnak es Gallacanak is a valaszt. Kozben megtalaltam az Andras altal ajanlott oldalon az automnak megfelelo tipusszamot.
LSC 145 es egy szam van meg utana 3433 - 1165541
viszont a hirdetesekben nem teljesen ugyanezek a szamok vannak az alkatreszeken. Pl. :
BMW E39 5 SERIES 530D M57
BRAKE SERVO & MASTER CYLINDER
LSC 145T itt ugye az LSC 145 utan van meg egy T betu is es a masik szamsor 541 helyett 057 -re vegzodik de
talaltam ugyanilyet ami 055 -re .
Ettol meg kompatibilis az alkatresz? Mivel masik orszagbol jon, kicsit korulmenyes visszakuldozgetni csak ezert szeretnem biztosan tudni, hogy mi a kulonbseg a ketto kozott.
2015.06.18. 23:05
Zen írta:Koszi Andrasnak es Gallacanak is a valaszt. Kozben megtalaltam az Andras altal ajanlott oldalon az automnak megfelelo tipusszamot.
LSC 145 es egy szam van meg utana 3433 - 1165541
viszont a hirdetesekben nem teljesen ugyanezek a szamok vannak az alkatreszeken. Pl. :
BMW E39 5 SERIES 530D M57
BRAKE SERVO & MASTER CYLINDER
LSC 145T itt ugye az LSC 145 utan van meg egy T betu is es a masik szamsor 541 helyett 057 -re vegzodik de
talaltam ugyanilyet ami 055 -re .
Ettol meg kompatibilis az alkatresz? Mivel masik orszagbol jon, kicsit korulmenyes visszakuldozgetni csak ezert szeretnem biztosan tudni, hogy mi a kulonbseg a ketto kozott.
2015.06.18. 23:55
2015.06.19. 00:11
Zen írta:Hú, várjatok én csak egy lelkes érdeklődő vagyok. Most már eltévedtem mert azt sem tudom miket irtok itt nekem asc meg dsc. Nem tudnatok elmondani , hogy az ilyen tajekozatlanok is megertsek mint en?
Az enyemben jelenleg 1165541 szamu van. Akkor ha jol ertem amit irtok, a 055 vegu az kompatibilis vele, a masik meg nem? Es akkor meg mindig marad a csatlakozas amit irtatok, hogy figyelni kell. De azt honnan tudom, hogy az enyemben milyen a csatlakozas? Nincs kiveve az alkatresz, nem latom.
2015.06.19. 09:08
Gallaca írta:Zen írta:Hú, várjatok én csak egy lelkes érdeklődő vagyok. Most már eltévedtem mert azt sem tudom miket irtok itt nekem asc meg dsc. Nem tudnatok elmondani , hogy az ilyen tajekozatlanok is megertsek mint en?
Az enyemben jelenleg 1165541 szamu van. Akkor ha jol ertem amit irtok, a 055 vegu az kompatibilis vele, a masik meg nem? Es akkor meg mindig marad a csatlakozas amit irtatok, hogy figyelni kell. De azt honnan tudom, hogy az enyemben milyen a csatlakozas? Nincs kiveve az alkatresz, nem latom.
ASC, vagy DSC a menetstabilizáló rendszer neve. A szivargyújtó előtt van kb. a gombja attól függő felirattal, mivel szerelték a kocsit. Ha ott ASC felirat van, akkor a 055 végű kell. Ha DSC, akkor értelem szerint 057 végű. De a dobok ránézésre egyformák, a csatlakozások is.
Az a duplavillás inkább az E38-hoz van feltüntetve. Azért írtam, ha veszel ebayen akkor nézd meg előtte, hogy milyen az eleje. Sajnos csak akkor látod, h milyen van a Te kocsidban, ha leszereled a lábtér burkolatát.
2015.06.19. 09:47
2015.06.19. 12:08
Gallaca írta:Zen írta:Sziasztok!
Sajnos meghalt az automban a fekrasegito. Cserelni kell de kufoldon vagyok es nagyon draga lenne az uj. Neztem bontottat a neten de mindenhol csak annyi van rairva, hogy e39 es e38 -hoz kompatibilis. Ez lehetseges, hogy az osszes e39-ben ugyanaz van?
Ugyanaz mindben.
2015.06.20. 00:32
hamoriarpi írta:Gallaca írta:Zen írta:Sziasztok!
Ugyanaz mindben.
Vitatkoznék.
Alapvetően már eleve 2 féle létezik. Szimpla és dupla devanderes. Ha a kedves klubtagnak szimpla devanderes van, és duplát tesz helyette, akkor a főfékmunkahenger fizikailag nem fog beférni a bal aknába.
Ezen kívül a realoem szerint sem mind csereszabatos mindegyikkel. Én óvatosabb lennék a csereberével és kinézném cikkszám szerint a helyettesítési listából.
Itt már Szabi is küldött tanácsot.Zen írta:LSC 145 es egy szam van meg utana 3433 - 1165541
Schnitzer írta:igen a 055 végű asc-s autókban van, a 057-es dsc-s-ekben
Gallaca írta:Saját autómhoz is a 541-es végűt hozza, de benne 055 volt míg le nem cseréltem 057-re, a DSC miatt.
2015.06.20. 01:12
Gallaca írta:hamoriarpi írta:Gallaca írta:Zen írta:Sziasztok!
Ugyanaz mindben.
Vitatkoznék.
Alapvetően már eleve 2 féle létezik. Szimpla és dupla devanderes. Ha a kedves klubtagnak szimpla devanderes van, és duplát tesz helyette, akkor a főfékmunkahenger fizikailag nem fog beférni a bal aknába.
Ezen kívül a realoem szerint sem mind csereszabatos mindegyikkel. Én óvatosabb lennék a csereberével és kinézném cikkszám szerint a helyettesítési listából.
Vitatkozz csak. Azt elismerem, hogy a rövid válasz nem volt 100%-os mélységű....
2015.06.20. 01:37
hamoriarpi írta:Gallaca írta:hamoriarpi írta:Gallaca írta:Zen írta:Sziasztok!
Ugyanaz mindben.
Vitatkoznék.
Vitatkozz csak. Azt elismerem, hogy a rövid válasz nem volt 100%-os mélységű....
A rövid válasz hibás volt, én erre reagáltam. Ekkor még nem olvastam végig a későbbi történéseket, ebben meg én voltam figyelmetlen. Én csak a klubtagot szerettem volna megóvni egy téves vásárlástól, mert nekem is volt történetem szimpla/dupla devanderrel, 2 féle főfékhengerrel és eltérő fékcsövekkel az automatásítás során.
Ennyi.
2015.06.20. 19:52
2015.06.20. 19:53
2015.06.20. 21:22
Reszka írta:Sziasztok!
A műszerfalon mit jelent a bekarikázott kis óra szerű ikon? Kerestem a user's manualban, de erről nem találtam infót.
2015.06.20. 22:04
SvidronyA írta:Reszka írta:Sziasztok!
A műszerfalon mit jelent a bekarikázott kis óra szerű ikon? Kerestem a user's manualban, de erről nem találtam infót.
Ugyan nem a feltett kérdéshez kapcsolódik; a futásteljesítmény valós?
2015.06.20. 22:19
SvidronyA írta:Reszka írta:Sziasztok!
2015.06.20. 22:28
2015.06.20. 22:59
Afterdark írta:SvidronyA írta:Reszka írta:Sziasztok!
Nekem már volt szerencsém Reszka autóját vezetni, állapot alapján simán elhiszem a km-t.
2015.06.21. 12:54