Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Gratula

2008.03.09. 23:42

vaszarig írta:Szia Laci!

Gratulálok, látom csak nem bírtad ki, hogy be ne rakd a telót! :) Ezek szerint sikerült találnod egyet! A másikat el tudtad adni végülis?

Hát nem bírtam ki már rég rávoltam izgulva igaz modernebb lett végül mint terveztem.PMiki meg győzött ha már lúd legyen kövér :lol:
A másikat elméletileg meg vették folyamatban van az adásvétel.

2008.03.10. 08:04

Admin-tól kérdezném, hogy a pótkerék helyén lévő szigetelés, az gyári, vagy utólagos? Mert az enyimben nincsen.

2008.03.10. 08:37

szilagyi írta:Admin-tól kérdezném, hogy a pótkerék helyén lévő szigetelés, az gyári, vagy utólagos? Mert az enyimben nincsen.
Nemtudom mire gondolsz pontosan.De minden gyári.

2008.03.10. 09:09

admin írta:

Gratulálok, látom csak nem bírtad ki, hogy be ne rakd a telót! :) Ezek szerint sikerült találnod egyet! A másikat el tudtad adni végülis?

Hát nem bírtam ki már rég rávoltam izgulva igaz modernebb lett végül mint terveztem.PMiki meg győzött ha már lúd legyen kövér :lol:

Örülök, akkor mostmár tényleg fullos lesz a gép! :)
Gratula még1szer!

2008.03.10. 21:04

vaszarig írta:
admin írta:

Gratula még1szer!
Köszi!A fullostól még messze van.Még egykét projekt tervbe van. :lol: Csak a piszkos anyagiak :cry:

2008.03.10. 21:30

admin írta:
vaszarig írta:
admin írta:

Gratula még1szer!
Köszi!A fullostól még messze van.Még egykét projekt tervbe van. :lol: Csak a piszkos anyagiak :cry:

:) :wink: Csak nehogy új járj, mint ahogy én. Mire beleraktam amiket szerettem volna, addigra eladtam a gépet! :wink:

2008.03.13. 21:45

Ma bekerült az utolsó alkatrész és tökéletesen müködik a bluetooth telefon rendszer :lol:

Kép

teló

2008.03.13. 23:11

admin írta:Ma bekerült az utolsó alkatrész és tökéletesen müködik a bluetooth telefon rendszer :lol:

Kép

Gratulálok! Akkor mostmár teljes az öröm! :lol: :wink:

Re: teló

2008.03.18. 10:54

vaszarig írta:
admin írta:Ma bekerült az utolsó alkatrész és tökéletesen müködik a bluetooth telefon rendszer :lol:

Kép

Sziasztok,

Ez micsoda konkrétan (a képen)?

Üdv,
Laca

2008.03.18. 17:27

fodilaci írta:
vaszarig írta:

Kép

Sziasztok,

Ez micsoda konkrétan (a képen)?

Üdv,
Laca

Szia!

Ez egy ejektbox bluetooth-hoz telefon specifikus adapter nélkül.A könyöklőbe.

2008.03.18. 17:33

Szia,
Bár a mobil szakmában dolgozom 4 éve, de egy kukkot nem értek ebből :-)
Mit jelent az, hogy ejektbox bluetoothoz? Mit csinál ez? Kábel van rajta, gondolom valami elektromos dolgot :-)

Üdv,
Laca

2008.03.18. 17:46

fodilaci írta:

Szia,
Bár a mobil szakmában dolgozom 4 éve, de egy kukkot nem értek ebből :-)
Mit jelent az, hogy ejektbox bluetoothoz? Mit csinál ez? Kábel van rajta, gondolom valami elektromos dolgot :-)

Üdv,
Laca

Ejectbox = Az az adapter amibe a telefonkészüléket berakod a könyöklőbe.Ebbe lehet kapni különböző telefon specifikus adaptert amibe beleteszed a telót és csatlakozik az antenna és tölti a telót.A gomb arra szolgál hogy a bluetooth-os telefonod párositani tud az autó bluetooth egységével.
Igy amikor beszálsz az autóba a telefonal a zsebedbe automatikusan kapcsolódik az autóhoz igy kormányról tudsz keresni a telefon könyvbe és telefonálni kihangositásal.

2008.04.03. 08:39

Üdv. Admin !
Mibe kerül egy ilyen bluetooth-os telefonos rendszer ,és hol szerezhető be?
2003-as 520d-be kellene(sedan)

2008.04.03. 15:09

great35 írta:Üdv. Admin !

Szia!

Az attól függ hogy van-e már valamilyen telód?Ha van akkor könyeb a helyzet.
Ami biztos kell:
ULF modul=Mi az angol ebayről vettük.50-55k kb ihol 100fölöt van.
bluetooth antena=4300ft kb
Ejektbox=16000Ft kb

Ha nincs telód akkor kell még egy kábelköteg+tápkábelszet+mikrofon kábel+mikrofon és hozzá be építő szett.
Lehet az ejektboxot el lehet hagyni PMiki kolléga úgy akarja megoldani sőt a kábelköteget is úgy rakja össze.
De majd erre jár és nyilatkozik.

2008.04.03. 17:38

admin írta:
great35 írta:Üdv. Admin !

Szia!

Az attól függ hogy van-e már valamilyen telód?Ha van akkor könyeb a helyzet.
Ami biztos kell:
ULF modul=Mi az angol ebayről vettük.50-55k kb ihol 100fölöt van.
bluetooth antena=4300ft kb
Ejektbox=16000Ft kb

Ha nincs telód akkor kell még egy kábelköteg+tápkábelszet+mikrofon kábel+mikrofon és hozzá be építő szett.
Lehet az ejektboxot el lehet hagyni PMiki kolléga úgy akarja megoldani sőt a kábelköteget is úgy rakja össze.
De majd erre jár és nyilatkozik.

A hét végén kipróbálom. A szükséges csatikat a bontóból már beszereztem régi mikrofonnal együtt 5k-ba fájt. Ha megva leírom részletesen.

PMiki

2008.04.04. 14:06

Szia Admin !
Nincs az autóban csak egy nokia kihangosító (vmirégi rom).
Várom a tapasztalatokat és az árakat
Köszi

2008.04.04. 16:36

great35 írta:Szia Admin !
Köszi

Hát azt meg kéne vizsgálni mert Nokiából is volt gyári szett.Meg van utólagos barkács.
De a legolcsóbb verzió a PMiki-féle.De a modult akkor is meg kell venni.

2008.04.04. 16:58

admin írta:
great35 írta:Szia Admin !
Köszi

Hát azt meg kéne vizsgálni mert Nokiából is volt gyári szett.Meg van utólagos barkács.
De a legolcsóbb verzió a PMiki-féle.De a modult akkor is meg kell venni.

Utólagos, barkács van benne .Megvárom a PMiki-féle verziót

2008.04.09. 19:42

Tegnap voltam Admin-nál és mértünk egy kicsit, ma pedig kipróbáltam. Ezek alapján ki lehet jelenteni, hogy az eject box kihagyható, a párosításhoz szükséges nyomógomb házilag is kivitelezhető.

Tehát a minimum ami kell a BT-hez:

ULF modul
BT antenna
Mikrofon
Mikrofon keret

A csatlakozók bontóban pár ezerért beszerezhetőek, a kábelköteg könnyen elkészíthető a párosító gomb pedig csak egy nyomógomb ill. egy 1k-s ellenállás.

Mégegyszer köszönet Admin-nak :taps:

Ha bármiben tudok segíteni szóljatok.

PMiki

2008.04.09. 20:40

PMiki írta:Tegnap voltam Admin-nál és mértünk egy kicsit, ma pedig kipróbáltam. Ezek alapján ki lehet jelenteni, hogy az eject box kihagyható, a párosításhoz szükséges nyomógomb házilag is kivitelezhető.

Tehát a minimum ami kell a BT-hez:

ULF modul
BT antenna
Mikrofon
Mikrofon keret

A csatlakozók bontóban pár ezerért beszerezhetőek, a kábelköteg könnyen elkészíthető a párosító gomb pedig csak egy nyomógomb ill. egy 1k-s ellenállás.

Mégegyszer köszönet Admin-nak :taps:
Köszi.
A beszerzéshez tudsz ajánlani helyet?

Ha bármiben tudok segíteni szóljatok.

PMiki

Tudsz segíteni a beszerzésben?
Esetleg cikkszámokkal a vásárláshoz,főleg a modulé érdekelne .Az ebay-en több félét láttam.
Hozzászólás küldése

VigLink badge