![]() |
2013.01.05. 14:53
leslie írta:Johny540 írta:Sziasztok!Egy elég idegesítő problémám adódott.Beállok az autóval a garázsba,lecsukom a garázsajtót és szinte állandóan megszólal a riasztóm.Hiába hang nélkül és óvatosan,legtöbbször akkor is.Ha bent hagyom a telefonom a kocsiba,és netán kapok egy sms-t vagy hívnak,akkor is megszólal.Ez normális?A motortérben lévő érzékelőhöz van köze ennek a "tünetnek"?Vagy máshol keresgéljek?
Altalaban a motorterben levo erzekelo szokott tonkremenni. Jol gondolod.
Nehany ezer ft.-os tetel. Csere es ima
2013.01.05. 15:02
Johny540 írta:leslie írta:Johny540 írta:Sziasztok!Egy elég idegesítő problémám adódott.Beállok az autóval a garázsba,lecsukom a garázsajtót és szinte állandóan megszólal a riasztóm.Hiába hang nélkül és óvatosan,legtöbbször akkor is.Ha bent hagyom a telefonom a kocsiba,és netán kapok egy sms-t vagy hívnak,akkor is megszólal.Ez normális?A motortérben lévő érzékelőhöz van köze ennek a "tünetnek"?Vagy máshol keresgéljek?
Akkor rendelek egyet,ha nem lesz jó akkor inkább nem kell riasztóKöszi!
2013.01.05. 15:21
muhaati írta:Johny540 írta:leslie írta:Johny540 írta:Sziasztok!Egy elég idegesítő problémám adódott.Beállok az autóval a garázsba,lecsukom a garázsajtót és szinte állandóan megszólal a riasztóm.Hiába hang nélkül és óvatosan,legtöbbször akkor is.Ha bent hagyom a telefonom a kocsiba,és netán kapok egy sms-t vagy hívnak,akkor is megszólal.Ez normális?A motortérben lévő érzékelőhöz van köze ennek a "tünetnek"?Vagy máshol keresgéljek?
Akkor rendelek egyet,ha nem lesz jó akkor inkább nem kell riasztóKöszi!
"Ha bent hagyom a telefonom a kocsiba,és netán kapok egy sms-t vagy hívnak,akkor is megszólal."
Ez inkább a beltéri mozgásérzékelő bajra utalhat.
2013.04.01. 19:10
2013.04.01. 19:16
Gallaca írta:Üdv!
Riasztót szeretnék reszelni az autóba. Érdemes a gyárit beletenni, ha esetleg sikerül vennem bontva, vagy valamilyen utólagosat? Mikor megvettem, volt benne egy sima SPAL80 típus, de rövid úton kirepült belőle, tekinve, hogy a távját sem kaptam meg hozzá. Gyári távval vezérelhető kellene, nem szeretnék külön távot.
2013.04.01. 19:19
2013.04.01. 23:31
zoley88 írta:gyári riasztó egy tolvajnak olyan mintha nem lenne.utólagost, meg transzponderes immot bele. aztán esetleg zárdugó, OBD védelem, motortérzár... a határ a csillagos ég
2013.04.01. 23:41
leslie írta:Gallaca írta:Üdv!
Riasztót szeretnék reszelni az autóba. Érdemes a gyárit beletenni, ha esetleg sikerül vennem bontva, vagy valamilyen utólagosat? Mikor megvettem, volt benne egy sima SPAL80 típus, de rövid úton kirepült belőle, tekinve, hogy a távját sem kaptam meg hozzá. Gyári távval vezérelhető kellene, nem szeretnék külön távot.
Riasztot reszelni![]()
![]()
Hogy ON is legyek : en a helyedben nem tennek bele gyarit, mert azt mar szinte barki csuklobol feltori !
2013.04.02. 01:11
Gallaca írta:leslie írta:Gallaca írta:Üdv!
Riasztot reszelni![]()
![]()
Hogy ON is legyek : en a helyedben nem tennek bele gyarit, mert azt mar szinte barki csuklobol feltori !
Van valami ötleted, mit kellene beletenni? Mondjuk az utólagosat könnyebb is beszerelni...
2013.04.02. 07:33
Gallaca írta:zoley88 írta:gyári riasztó egy tolvajnak olyan mintha nem lenne.utólagost, meg transzponderes immot bele. aztán esetleg zárdugó, OBD védelem, motortérzár... a határ a csillagos ég
Hja! Transponderes immo is volt benne, azt is kivettem, ahhoz pedig megkaptam mindkét adót. Még meggondolom visszateszem-e. Nem attól félek, hogy elviszik, hanem ha beverik az ablakot, akkor legalább visítson valami a ház mögött.
Sajnos kergettem egyszer már ki két setét alakot a kerítésen át az udvarból éjszaka, ha a kocsit bontogatták volna észre sem veszem. Nem tudom ki volt jobban megijedve, de mindenesetre ők futottak elöl, én meg utánuk.Valamelyik héten írtam, hogy a Bátyámnak a krafteren 12-es fúróval kifúrták a tankját a gázolajért, múlt héten meg a jobbos ajtón verték be a lejáró üveget. Ő is a riasztóra ébredt éjszaka. Semmit nem vittek el, de nekem kellett a -3 fok szélviharban üveget cserélni este az ajtajában. Na az ilyenek miatt szeretném. Legalább villogjon valami a bohócorrban pirosan. Hátha arrébb mennek miatta.
Valaki nem tudja véletlenül mennyire macerás betenni a gyári alkotóelemeket? Sok kábelt kell behúzgálni? Schnitzer Szabi jó áron adná hozzá az alkatrészeket.
2013.04.02. 20:16
barbrady írta:Gallaca írta:zoley88 írta:gyári riasztó egy tolvajnak olyan mintha nem lenne.utólagost, meg transzponderes immot bele. aztán esetleg zárdugó, OBD védelem, motortérzár... a határ a csillagos ég
Hja! Transponderes immo is volt benne, azt is kivettem, ahhoz pedig megkaptam mindkét adót. Még meggondolom visszateszem-e. Nem attól félek, hogy elviszik, hanem ha beverik az ablakot, akkor legalább visítson valami a ház mögött.
Sajnos kergettem egyszer már ki két setét alakot a kerítésen át az udvarból éjszaka, ha a kocsit bontogatták volna észre sem veszem. Nem tudom ki volt jobban megijedve, de mindenesetre ők futottak elöl, én meg utánuk.Valamelyik héten írtam, hogy a Bátyámnak a krafteren 12-es fúróval kifúrták a tankját a gázolajért, múlt héten meg a jobbos ajtón verték be a lejáró üveget. Ő is a riasztóra ébredt éjszaka. Semmit nem vittek el, de nekem kellett a -3 fok szélviharban üveget cserélni este az ajtajában. Na az ilyenek miatt szeretném. Legalább villogjon valami a bohócorrban pirosan. Hátha arrébb mennek miatta.
Valaki nem tudja véletlenül mennyire macerás betenni a gyári alkotóelemeket? Sok kábelt kell behúzgálni? Schnitzer Szabi jó áron adná hozzá az alkatrészeket.
Ha azt akarod hogy villogjon a led a tükrön, akkor elég berakni bohócorros tükröt, az egy szál vezetékét behúzni a GM-be, aktívra állítani a riasztó funkciót a GM-ben, és már villog is
2013.04.02. 20:20
Gallaca írta:barbrady írta:Gallaca írta:zoley88 írta:gyári riasztó egy tolvajnak olyan mintha nem lenne.utólagost, meg transzponderes immot bele. aztán esetleg zárdugó, OBD védelem, motortérzár... a határ a csillagos ég
Ha azt akarod hogy villogjon a led a tükrön, akkor elég berakni bohócorros tükröt, az egy szál vezetékét behúzni a GM-be, aktívra állítani a riasztó funkciót a GM-ben, és már villog is
Hmm! Köszi! Orros tükör már fent van egy ideje, az is az egyik bajom, hogy nem villog így mindenki joggal gondolhatja, hogy nem aktív a riasztó. Gm-ből jó a "LOW" is? Mert nekem az van. Pont tegnap matattam scannerrel a Gm modulban, és láttam ezt az opciót, pipálható állapotban. Talán akkor menne is?
2013.04.02. 20:25
barbrady írta:Gallaca írta:barbrady írta:Gallaca írta:zoley88 írta:gyári riasztó egy tolvajnak olyan mintha nem lenne.utólagost, meg transzponderes immot bele. aztán esetleg zárdugó, OBD védelem, motortérzár... a határ a csillagos ég
Hmm! Köszi! Orros tükör már fent van egy ideje, az is az egyik bajom, hogy nem villog így mindenki joggal gondolhatja, hogy nem aktív a riasztó. Gm-ből jó a "LOW" is? Mert nekem az van. Pont tegnap matattam scannerrel a Gm modulban, és láttam ezt az opciót, pipálható állapotban. Talán akkor menne is?
Ha be van kötve, akkor menni fog, ha nincs, akkor beírja hibára a led-et.
Tapatalk2 ST25i
2013.04.02. 20:38
barbrady írta:Gallaca írta:barbrady írta:Gallaca írta:zoley88 írta:gyári riasztó egy tolvajnak olyan mintha nem lenne.utólagost, meg transzponderes immot bele. aztán esetleg zárdugó, OBD védelem, motortérzár... a határ a csillagos ég
Ha be van kötve, akkor menni fog, ha nincs, akkor beírja hibára a led-et.
Tapatalk2 ST25i
2013.04.02. 21:07
Gallaca írta:Nincs bekötve MÉG, de oda van húzva a madzag a modul környékére. Akkor már csak ki kell silabizálnom, hogy melyik lábra megy, és kellene egy esőmentes nap, mert per-pill nagyon vizes lenne a lábam az udvaron.
2014.05.01. 21:59

2014.05.02. 06:21
mikoliczlali írta:Sziasztok!
Valami lezabálta az akksit, gondoltam lekötöm a riasztót, hátha az a bűnös az ezerféle lehetőség közül(igaz, még nem mértem meg mennyi az áramfelvétele).![]()
Utólagosan beépített motyó van az autóban. Nem értek az efféle szépségekhez, de amit találtam, az szerintem egy gányolás eredménye.
Ezeknek így kell kinézniük?
Kell nekem Valaki, aki megszakértené ezt a tákolmányt
Tapatalk-kal küldve az én C6603-el
2014.05.02. 07:48
Imco írta:mikoliczlali írta:Sziasztok!
Valami lezabálta az akksit, gondoltam lekötöm a riasztót, hátha az a bűnös az ezerféle lehetőség közül(igaz, még nem mértem meg mennyi az áramfelvétele).![]()
Utólagosan beépített motyó van az autóban. Nem értek az efféle szépségekhez, de amit találtam, az szerintem egy gányolás eredménye.
Ezeknek így kell kinézniük?
Kell nekem Valaki, aki megszakértené ezt a tákolmányt
Tapatalk-kal küldve az én C6603-el
Szomorúan néz ki, de attól még működhet is.
Mindenképp érdemes lenne átnézni villanyosan.
Adatlapon írd be a lakcímed és talán még ajánlanak szerelőt is.
2014.05.07. 10:01
2014.08.05. 20:59