Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Diseles vagy Benzines vagy?

Diesel
266
49%
Benzin
280
51%

Szavazatok száma : 546

Re: Diesel vagy Benzin?

2012.01.07. 10:49

Úgy látom, rendetlenkedtek :!: (ráadásul árulók)
Kaptatok is egy mínusz szavazatot ezekért a kis "beszólásokért" a Lacitól.
:hehe
Már hárommal vezetünk!

2012.01.08. 01:04

simi64 írta:Úgy látom, rendetlenkedtek :!: (ráadásul árulók)
Már hárommal vezetünk!

Kiről beszélsz Laci? :roker:
Kaptunk,te is közöttünk vagy,mert benyás is vagy,de a gép adta,nem Laci! :mrgreen:
Vezettek-vezettek,ha beültök a kormányhoz,de akkor is jobb a :benzin :hehe

2012.01.08. 01:15

apa írta:
Már hárommal vezetünk!

Kaptunk,te is közöttünk vagy,mert benyás is vagy,de a gép adta,nem Laci! :mrgreen:

Nem Rád gondoltam papám!
M57TUD és 204D1 kollégákra, tudtommal olajosok! Te pedig csak a gépekbe használsz ilyesmit, tehát hű benzines vagy!
Az meg nem számít, hogy én benyás vagyok, vagy olajos, ide a topicba civakodni jövünk :!:
És már rég nem civakodtunk! :lol:

2012.01.08. 02:00

simi64 írta:
apa írta:
Már hárommal vezetünk!

Nem Rád gondoltam papám!
M57TUD és 204D1 kollégákra, tudtommal olajosok! Te pedig csak a gépekbe használsz ilyesmit, tehát hű benzines vagy!
Az meg nem számít, hogy én benyás vagyok, vagy olajos, ide a topicba civakodni jövünk :!:
És már rég nem civakodtunk! :lol:

Na csak azért,mert szeretek tisztán látni,Laci Barátom! :franko:
Én nem civakodok senkivel,inkább csak viccelődök néha :mrgreen: az olajosokkal,mert tudod az olyan büdös,meg nem is húz úgy,mindig csak a baj van vele. :nyelves: Lepke is megmondta,ellaposodott ez a topik,hát dobjuk fel kicsit! :lol: :wink: :benzin Hátha hozzáírnak 1et!

2012.01.08. 03:49

Diesel!!!!!!!!!

2012.01.08. 11:24

hali az elmult egy hetben azzal foglalatoskodtam,hogy a hiba es megoldas topicot tanulmanyoztam es kimasoltam azokat a hozzaszolasokat ami a tds-re vonatkozik igy hamarabb megtalalhatom ha vmi erdekel es azt lattam hogy az i-krol tobb szo esik mint aq tds vagy a d-rol :):)
(vagy csak mert I-bol van tobb vagy tobb baj:) )

2012.01.08. 11:26

robert0822 írta:hali az elmult egy hetben azzal foglalatoskodtam,hogy a hiba es megoldas topicot tanulmanyoztam es kimasoltam azokat a hozzaszolasokat ami a tds-re vonatkozik igy hamarabb megtalalhatom ha vmi erdekel es azt lattam hogy az i-krol tobb szo esik mint aq tds vagy a d-rol :):)

Ez nem véletlen!
Több a baj velük. :facepalm:

2012.01.08. 11:59

robert0822 írta:hali az elmult egy hetben azzal foglalatoskodtam,hogy a hiba es megoldas topicot tanulmanyoztam es kimasoltam azokat a hozzaszolasokat ami a tds-re vonatkozik igy hamarabb megtalalhatom ha vmi erdekel es azt lattam hogy az i-krol tobb szo esik mint aq tds vagy a d-rol :):)

Hali,

Esetleg kaphatunk egy verziót az összegyűjtött infókból ?! 8)

2012.01.08. 13:18

Apa!
Mi az a benzin?
Most játszottam a BMW M3 Challange játékkal és ha nincs trepnin pörgetve, nem akar gyorsulni, erőlködik! :cry:
Pedig V8!!!
Miért nincs az opciók közt egy rohadt sorhat nagynyomású???
Simán nyomatékból körbeautóznám a mezőnyt! :mrgreen:
Ha jövő héten találkozunk, megszámoljuk a rajtnál hány benzines indul el Bamakóba?
( ha civakodni kell...) :lol: :lol: :lol:

2012.01.08. 13:55

Éljen a :diesel
:nyelves:

2012.01.08. 13:58

bmw520ds írta:Apa!
Ha jövő héten találkozunk, megszámoljuk a rajtnál hány benzines indul el Bamakóba?

Mindenki tudja, gázolaj még a sivatagban is van amit lelehet szívni! :mrgreen:

2012.01.08. 14:15

LeviM5 írta:Éljen a :diesel
:nyelves:

[youtube][/youtube]

:lol:
Hogy' örülnek neki! :lol:
:roker:

2012.01.08. 14:27

Mi az a benzin?
Most játszottam a BMW M3 Challange játékkal és ha nincs trepnin pörgetve, nem akar gyorsulni, erőlködik! :cry:
Pedig V8!!!
( ha civako
dni kell...) :lol: :lol: :lol:

Hát Gabi,csak azt tudom megállapítani,gyerekek vagytok még,mert a gázolajba születtetek,fogalmatok sincs a benzin jótékony hatásáról! :mrgreen:
Én a játékokon régen túl vagyok,negyven éve játszottam utoljára és jobban szeretem az életben a kihívásokat,mert az igazi élmény ott van.Persze,hogy talizunk,már megbeszéltük! :lol: Bamakóba azért mennek gázolajossal,mert drága a benzin,meg nem is lehet mindenhol kapni,de gázolajat akármennyit akárhol!A benzines az kuriózum,ritkaság mint a fehér holló,de nem rossz! :wink:
Levííííííííííííí!Nagyot csalódtam benned!Lehet a hétvégén egy E39 olajos M5-tel jössz? :lol: Lesz ott akkor csühögés meg csattogás! :hehe Én akkor is a :benzin :benzin re szavazok!

2012.01.08. 14:31

apa írta:Levííííííííííííí!Nagyot csalódtam benned!Lehet a hétvégén egy E39 olajos M5-tel jössz? :lol: Lesz ott akkor csühögés meg csattogás! :hehe Én akkor is a :benzin :benzin re szavazok!

Aggodalomra semmi ok! :wink:

2012.01.08. 14:38

LeviM5 írta:
apa írta:Levííííííííííííí!Nagyot csalódtam benned!Lehet a hétvégén egy E39 olajos M5-tel jössz? :lol: Lesz ott akkor csühögés meg csattogás! :hehe Én akkor is a :benzin :benzin re szavazok!

Nagyon szűkszavúak vagytok admin Lacival együtt!Mindketten csak azt hajtogatjátok Diesel! :mrgreen:
Nem bánom,én akkor is :benzin csak az a baj,hogy az eredmény nem változik,nézd csak meg a kezdő oldalon! :( :doglotlo:

2012.01.08. 14:49

apa írta:
LeviM5 írta:

Nagyon szűkszavúak vagytok admin Lacival együtt!Mindketten csak azt hajtogatjátok Diesel! :mrgreen:
Nem bánom,én akkor is :benzin csak az a baj,hogy az eredmény nem változik,nézd csak meg a kezdő oldalon! :( :doglotlo:

:facepalm: Ki éééén? :lol: Csakis :benzin

Ezt a hozzászólást a szerzőnek LeviM5 az itt látható tagok köszönték meg: apa
Értékelés: 4.76%

2012.01.08. 15:00

PapaBoss írta:

Hali,

Esetleg kaphatunk egy verziót az összegyűjtött infókból ?! 8)

termeszetesen ha barki igenyt tart ra de jelzem csak tds -rol

2012.01.08. 15:05

LeviM5 írta:

Mindenki tudja, gázolaj még a sivatagban is van amit lelehet szívni! :mrgreen:

Igen kedves barátom, nem buták a néger nők sem, tudják mit és hogyan kell szívni! :wink: De hát el is kell hozzájuk jutni olcsón, hogy az " egyébb " szolgáltatásokra bőven maradjon lóvé! :mrgreen:

2012.01.08. 15:18

apa írta:
Mi az a benzin?
Pedig V8!!!
( ha civako
dni kell...) :lol: :lol: :lol:

Hát Gabi,csak azt tudom megállapítani,gyerekek vagytok még,mert a gázolajba születtetek,fogalmatok sincs a benzin jótékony hatásáról! :mrgreen:
Én a játékokon régen túl vagyok,negyven éve játszottam utoljára és jobban szeretem az életben a kihívásokat,mert az igazi élmény ott van.Persze,hogy talizunk,már megbeszéltük! :lol: Bamakóba azért mennek gázolajossal,mert drága a benzin,meg nem is lehet mindenhol kapni,de gázolajat akármennyit akárhol!A benzines az kuriózum,ritkaság mint a fehér holló,de nem rossz! :wink:
Levííííííííííííí!Nagyot csalódtam benned!Lehet a hétvégén egy E39 olajos M5-tel jössz? :lol: Lesz ott akkor csühögés meg csattogás! :hehe Én akkor is a :benzin :benzin re szavazok!

Ezt a választ iziben porrá zúzom Apa! :facepalm:
Anyám gyereke vagyok amíg élek. Nem gázolajban, hanem kórházban születtem. Benzinnel remekül lehet sebet pucolni! Én is szeretem a kihívásokat, azt sem tudtam, honnét fényképezzek mikor hazafelé jövet tankoltatok, mert mindig sütött a nap!
Bamakóba azért is gázolajossal mennek, mert a homokban biza kell a bődületes nyomaték, mert megsüketülnének a Berberek ha mindenki üveghangon haladna sivatagban!
A játék negyven éve...Persze...
" Nem ér nekem jönni mindig! " :hangos: Kiabáltál a dodgemből mikor Strobi-Levi meg szerénységem ki-le-beszorított egyfolytában! :mrgreen:
Gyenge válasz volt kedves Apám! :D
Ugye a képet a videó játék kormányánál ülve, öledben a falkavezérünkkel, nem szükséges linkelnem!?
Ja! A válaszom légyszÍves ne mutasd meg Emesének, mert körbe fog RÖTYÖGNI! :lol: :lol: :lol:
Gázolaj.

2012.01.08. 15:24

bmw520ds írta:Ugye a képet a videó játék kormányánál ülve, öledben a falkavezérünkkel, nem szükséges linkelnem!?

De igen!
Várjuk!
Hozzászólás küldése

VigLink badge