![]() |
2012.01.07. 10:49
2012.01.08. 01:04
simi64 írta:Úgy látom, rendetlenkedtek(ráadásul árulók)
Kaptatok is egy mínusz szavazatot ezekért a kis "beszólásokért" a Lacitól.
![]()
Már hárommal vezetünk!
2012.01.08. 01:15
apa írta:simi64 írta:Úgy látom, rendetlenkedtek(ráadásul árulók)
![]()
Már hárommal vezetünk!
Kiről beszélsz Laci?![]()
Kaptunk,te is közöttünk vagy,mert benyás is vagy,de a gép adta,nem Laci!![]()
Vezettek-vezettek,ha beültök a kormányhoz,de akkor is jobb a![]()
2012.01.08. 02:00
simi64 írta:apa írta:simi64 írta:Úgy látom, rendetlenkedtek(ráadásul árulók)
![]()
Már hárommal vezetünk!
Kiről beszélsz Laci?![]()
Kaptunk,te is közöttünk vagy,mert benyás is vagy,de a gép adta,nem Laci!![]()
Vezettek-vezettek,ha beültök a kormányhoz,de akkor is jobb a![]()
Nem Rád gondoltam papám!
M57TUD és 204D1 kollégákra, tudtommal olajosok! Te pedig csak a gépekbe használsz ilyesmit, tehát hű benzines vagy!
Az meg nem számít, hogy én benyás vagyok, vagy olajos, ide a topicba civakodni jövünk![]()
És már rég nem civakodtunk!
Hátha hozzáírnak 1et!
2012.01.08. 03:49
2012.01.08. 11:24
2012.01.08. 11:26
robert0822 írta:hali az elmult egy hetben azzal foglalatoskodtam,hogy a hiba es megoldas topicot tanulmanyoztam es kimasoltam azokat a hozzaszolasokat ami a tds-re vonatkozik igy hamarabb megtalalhatom ha vmi erdekel es azt lattam hogy az i-krol tobb szo esik mint aq tds vagy a d-rol:)
(vagy csak mert I-bol van tobb vagy tobb baj:) )
2012.01.08. 11:59
robert0822 írta:hali az elmult egy hetben azzal foglalatoskodtam,hogy a hiba es megoldas topicot tanulmanyoztam es kimasoltam azokat a hozzaszolasokat ami a tds-re vonatkozik igy hamarabb megtalalhatom ha vmi erdekel es azt lattam hogy az i-krol tobb szo esik mint aq tds vagy a d-rol:)
2012.01.08. 13:18
2012.01.08. 13:55
2012.01.08. 13:58
bmw520ds írta:Apa!
Ha jövő héten találkozunk, megszámoljuk a rajtnál hány benzines indul el Bamakóba?
( ha civakodni kell...)![]()
![]()
![]()
2012.01.08. 14:15
LeviM5 írta:Éljen a![]()
![]()
[youtube][/youtube]
2012.01.08. 14:27
bmw520ds írta:Apa!
Mi az a benzin?
Most játszottam a BMW M3 Challange játékkal és ha nincs trepnin pörgetve, nem akar gyorsulni, erőlködik!![]()
Pedig V8!!!
Miért nincs az opciók közt egy rohadt sorhat nagynyomású???
Simán nyomatékból körbeautóznám a mezőnyt!![]()
Ha jövő héten találkozunk, megszámoljuk a rajtnál hány benzines indul el Bamakóba?
( ha civako
dni kell...)![]()
![]()
![]()
Én akkor is a
re szavazok!
2012.01.08. 14:31
apa írta:Levííííííííííííí!Nagyot csalódtam benned!Lehet a hétvégén egy E39 olajos M5-tel jössz?Lesz ott akkor csühögés meg csattogás!
Én akkor is a
![]()
re szavazok!
2012.01.08. 14:38
LeviM5 írta:apa írta:Levííííííííííííí!Nagyot csalódtam benned!Lehet a hétvégén egy E39 olajos M5-tel jössz?Lesz ott akkor csühögés meg csattogás!
Én akkor is a
![]()
re szavazok!
Aggodalomra semmi ok!
csak az a baj,hogy az eredmény nem változik,nézd csak meg a kezdő oldalon!
2012.01.08. 14:49
apa írta:LeviM5 írta:apa írta:Levííííííííííííí!Nagyot csalódtam benned!Lehet a hétvégén egy E39 olajos M5-tel jössz?Lesz ott akkor csühögés meg csattogás!
Én akkor is a
![]()
re szavazok!
Aggodalomra semmi ok!
Nagyon szűkszavúak vagytok admin Lacival együtt!Mindketten csak azt hajtogatjátok Diesel!![]()
Nem bánom,én akkor iscsak az a baj,hogy az eredmény nem változik,nézd csak meg a kezdő oldalon!
![]()
Ki éééén?
2012.01.08. 15:00
PapaBoss írta:robert0822 írta:hali az elmult egy hetben azzal foglalatoskodtam,hogy a hiba es megoldas topicot tanulmanyoztam es kimasoltam azokat a hozzaszolasokat ami a tds-re vonatkozik igy hamarabb megtalalhatom ha vmi erdekel es azt lattam hogy az i-krol tobb szo esik mint aq tds vagy a d-rol:)
Hali,
Esetleg kaphatunk egy verziót az összegyűjtött infókból ?!
2012.01.08. 15:05
LeviM5 írta:bmw520ds írta:Apa!
( ha civakodni kell...)![]()
![]()
![]()
Mindenki tudja, gázolaj még a sivatagban is van amit lelehet szívni!
2012.01.08. 15:18
apa írta:bmw520ds írta:Apa!
Mi az a benzin?
Most játszottam a BMW M3 Challange játékkal és ha nincs trepnin pörgetve, nem akar gyorsulni, erőlködik!![]()
Pedig V8!!!
Miért nincs az opciók közt egy rohadt sorhat nagynyomású???
Simán nyomatékból körbeautóznám a mezőnyt!![]()
( ha civako
dni kell...)![]()
![]()
![]()
Hát Gabi,csak azt tudom megállapítani,gyerekek vagytok még,mert a gázolajba születtetek,fogalmatok sincs a benzin jótékony hatásáról!![]()
Én a játékokon régen túl vagyok,negyven éve játszottam utoljára és jobban szeretem az életben a kihívásokat,mert az igazi élmény ott van.Persze,hogy talizunk,már megbeszéltük!Bamakóba azért mennek gázolajossal,mert drága a benzin,meg nem is lehet mindenhol kapni,de gázolajat akármennyit akárhol!A benzines az kuriózum,ritkaság mint a fehér holló,de nem rossz!
![]()
Levííííííííííííí!Nagyot csalódtam benned!Lehet a hétvégén egy E39 olajos M5-tel jössz?Lesz ott akkor csühögés meg csattogás!
Én akkor is a
![]()
re szavazok!
2012.01.08. 15:24
bmw520ds írta:Ugye a képet a videó játék kormányánál ülve, öledben a falkavezérünkkel, nem szükséges linkelnem!?