Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2008.06.13. 23:33

levibeka írta:
efer írta:
levibeka írta:
Oldboy írta:Üdv Mindenkinek!
Érdeklődnék, hogy az M3-son Budapest és Gyöngyös közöt hol illik "szépen" közlekedni, azaz van-e fényképező doboz ill. kedvenc bokorja a rendőröknek. Aki sűrűn jár erre, ha van egy kis ideje, meséljen pár sorban.
Oldboy!

M3-as
Jobb oldalon a 20-as, 139-es,
Bal oldalon a 104-es kilométerszelvénynél

Jobb oldal – mindig Bp – től kifelé menet

Bal oldal – mindig Bp – re befelé menet

Ezek a kamerák nem úgy vannak kihelyezve, mint eddig az M7 – en (nagy dobozba középen), hanem a pálya fölött van rögzítve.

azok nem a matrica ellenőrző kamerák?

Én ugy tudom hogy NEM, de ittvan egy kis idézet ahonnan énis tudom ezeket a dolgokat...

.....Összesen 14 darab új fix telepített sebességmérő készülékkel találkozhatunk a közeljövőben.
Az automatákat az autópályák mellett helyezik majd el, öt darab jut az M1-esre, négy az M3-asra, és szintén öt darab az M7-esre.
A közbeszerzési eljárás után telepített berendezésekre 98 millió forintot szán az autópálya fenntartója.

M1-es autópálya
Jobb oldalon az 54-es, 104-es, 156-os,
Bal oldalon a 63-as, 104-es km környékén

M3-as
Jobb oldalon a 20-as, 139-es,
Bal oldalon a 104-es kilométerszelvénynél

M7
Jobb oldalon a 28-as, 86-os,
Bal oldalon a 6-os, 16-os és a 82-es szelvények környéke

Jobb oldal – mindig Bp – től kifelé menet

Bal oldal – mindig Bp – re befelé menet

Ezek a kamerák várhatóan nem úgy lesznek kihelyezve, mint eddig az M7 – en (nagy dobozba középen), hanem a pálya fölött lesznek rögzítve....

Ha az M3-ason lenne akkor már nekem régen nem lenne jogsim :lol:

2008.06.14. 09:33

És ehez mit szóltok???

Trafipaxok mérési helyei az Autópályákon!!!!

M0

14-15 km. között, a Nagy Duna hídon elsősorban M5 autópálya irányából érkezőket mérik

18-19 km. között az Aral és a Shell kutaknál mindkét oldalon mérnek

23-24 km. között, az 51-es út Dunaharaszti kihajtónál az M1 irányából érkezőket mérik

A 21. km környékén a Győr irányába haladókat a párhuzamos földútról

A diósdi lehajtónál a zöld műanyag doboz mögött

A szigetszentmiklósi leágazás és Ráckevei Duna híd között a leállósávban, mindkét irányban

A szigetszentmiklósi leágazásnál, a felüljáróról háromlábúval

Az MO M5-ös felőli végénél a felüljáró tövében az elválasztó fal vonalába beállva mérik - elsősorban a Duna felől érkező autók - sebességét

Diósd és az M7 lejáró között az ÖMV kút lehajtósávja előtt a füvön

Dunaharaszti és Soroksár között az M5 autópálya irányában minden nap este 17:30 után

Az M5-ös irányába a Halásztelki lehajtó előtt, a híd végén, 80-as tábla!!!

A 26-os kilométernél, Soroksár és az M5 között a felüljáróról vagy a felüljáró tövéből mérik az M7 felé haladókat, 80-as tábla!!!

M1

Koraeste az Agip kút környéként a Budapest felé menő oldal lehajtósávjában mér a HCV-370

A 71. kilométer után Győr irányában a híd jobb oldaláról mérnek és a következő parkolónál ki is szedik az autót

A komáromi leágazásnál a Budapest felé közlekedőket mérik. A jobb oldalon, a híd utáni füves lejtőre állnak.

A Pest felé menő oldalon a 85. kilométernél levő felüljárónál a töltés tetejéről hátulról mérnek és a kanyar után állítják meg a járműveket

Komárom/Ács lehajtónál mérik a közlekedők sebességét

Az M1-M7-es torkolatában az útépítés közepén (építési területen) áll a HCV-370. 60 km/h-ás korlátozás, de lassítani életveszélyes lehet a besorolásnál,

Leggyakrabban a 142-es kilométer tájékán (Lébényi lehajtónál) mérnek...

Győr-Mosonmagyaróvár között kb. félúton, hol Hegyeshalom irányába, hol Győr fele, szinte minden nap.

Az osztrák oldalon, az A4-es autópályán] már majdnem Hegyeshalomnál Magyarország felé, a határ előtt a 80-as korlátozásnál az osztrák rendőrök rendszeresen lézerrel sebességet mérnek. Egy alkalommal elfogót is láttam - problematikus, hogy a határon mindenképpen utolérnek

2008.06.14. 13:15

Mi a véleményetek eről a kis drágaságról:

http://www.hasznaltauto.hu/2012503_ford_mustang_2005

Sztem nagyon baró

2008.06.14. 22:35

egy kis segítséget kérnék :!:

nagyon, nagyon, nagyon bosszantó dolog történt velem. a múlt héten esett az eső és az asszonnyal elmentünk kajálni és beálltam a nyugatinál a felüljáró alá. mire visszaértünk, látom a kocsira csöpög a felüljáróból vmi barna lé.
na mondom fasza, mert ebben a vízkőben megtalálható, összes só benne van... reméltem nem lesz gond.
a mai nap 6 órát vakartam az autót és a rászáradt lé a kasztniról lejött, de a szélvédőn, ahogy lecsurgott, rajta maradt...vagyis a folyásnyomok rajta maradtak. átlátszó, szinte észrevehetetlen, mégis este ha valaki velem szembejön, töri a fényt, tehát zavaró.
ma megróbáltam vízkőoldóval, ablaktisztítóval, tiszta alkohollal, alkohol oldattal, de nem lehet eltávolítani :!: (8 hónapja vettem új szélvédőt és ezért nem nagyon szeretném kicserélni)
...ezért: van vkinek vmi ötlete, hogy mi a szent szarral lehetne ezt eltávolítani :?: kémiailag minden lehetséges sóoldó anyagot a szélvédőre vittem már :!: :sírás:

köszi!

Labi

2008.06.14. 23:43

Oldboy írta:Üdv Mindenkinek!
Érdeklődnék, hogy az M3-son Budapest és Gyöngyös közöt hol illik "szépen" közlekedni, azaz van-e fényképező doboz ill. kedvenc bokorja a rendőröknek. Aki sűrűn jár erre, ha van egy kis ideje, meséljen pár sorban.
Oldboy!

Szia!

Újabban ha Pest felöl mész akkor a 34es km környékén (Gödöllő utánni lejtő kanyarjában) 100as tábla!
A másik Pest felé a Hungaroring pihenője elötti hídon.
Mostanában ezeket tapasztaltam!

Heti 1-2szer megyek Egerbe és már nekem se lenne jogsim ha müködnének a fix trafik. Bár hallottam olyat, hogy teszt üzemben már van, de az még nem számláz és kötelességük táblával jelölni a fix trafit ahogy az M1 esen is van!

Üdv!

Pytta

2008.06.15. 08:45

A teljes Országos Trafipax Mérésihelyek listáját megtekinthetitek a Letöltések rovatban a Feltöltések c. alatt!!!

Kép

2008.06.15. 10:58

Lécci csekkoljátok le a kérdésemet az e38 topikban!!!!
kösz

2008.06.15. 11:17

Üdv Urak!
Utólagosan is köszönöm az M3-as hozzászólásokat!
Remélem "olcsón" megúszom a szombati kétszeres start győzelmet, Bp-Gyöngyös-Gyöngyös- Bp futamomon. ( Az 540-en egyetlen hibája, 170-180-at marhára szereti, meg a gazdája is. )
Olboy!

2008.06.15. 21:13

...tisztelt aut. váltós e39 klubtagok!!!!

Ezúton közlöm veletek, hogy autóitok GM és ZF váltóit mielőbb próbáljátok meg leadni a hozzátok eső legközelebbi MÉH-be, amíg azért egyáltalán pénzt hajlandó adni bármelyik hulladékkereskedő.

..az ok végtelenül egyszerű, a BMW piacra dobta legújabb szabadalmát, a 18 előre és 6 hátrameneti fokozattal rendelkező mesterséges intelligencia vezérelte STIPTROWIC VÁLTÓT

http://www.hasznaltauto.hu/2129763_bmw_530d_2001 vááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

petike

2008.06.15. 22:18

BMW 530D - Személyautó

Ár: 4.600.000 Ft

Évjárat: 2001 / 12

Futott km: 20000 km (!!!)

Állapot: Normál

Üzemanyag: Benzin (!!!)

Hengerűrtartalom: 2900 cm³

Teljesítmény: 142 kW
195 LE

Dízel autó, benzines motorral :D :D :D
És ez TÉNYLEG k..va keveset futott!!! :D Ez még járatós motorral rendelkezik. Mindenkinek ajánlható! :P

2008.06.15. 22:20

petike írta:...tisztelt aut. váltós e39 klubtagok!!!!

Ezúton közlöm veletek, hogy autóitok GM és ZF váltóit mielőbb próbáljátok meg leadni a hozzátok eső legközelebbi MÉH-be, amíg azért egyáltalán pénzt hajlandó adni bármelyik hulladékkereskedő.

..az ok végtelenül egyszerű, a BMW piacra dobta legújabb szabadalmát, a 18 előre és 6 hátrameneti fokozattal rendelkező mesterséges intelligencia vezérelte STIPTROWIC VÁLTÓT

http://www.hasznaltauto.hu/2129763_bmw_530d_2001 vááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

petike

kicsit gáz a kprmánya, szerintem ha a belseje m-paketos, akkor a kormánya sem lehet ez az alap.
bár lehet, hogy a STIPTROWIC VÁLTÓsak már ezzel a kormánnyal jöttek ki. :lol:
a hátsó lámpa sem gyári, a felnikről meg hiányzik a kupak.
ha ennyiért ekadja, mint amit kér érte, akkor gratulálok, én fél évig árultam a hibátlan, sérülésmentes extrás 2002-es 30d-met, és 3,8-ért vitték el. :cry:

2008.06.15. 22:21

petike írta:...tisztelt aut. váltós e39 klubtagok!!!!

petike

Plusz még hogy benzines diesel-motor is . Talán mert a dízel nyomatékosabb, de a benzin most olcsóbb.
20.000 Km-t futott a masina 7 év alatt. Ez kb.2.857km/év. Tényleg keveset használhatták.

2008.06.17. 09:39

levibeka írta:A teljes Országos Trafipax Mérésihelyek listáját megtekinthetitek a Letöltések rovatban a Feltöltések c. alatt!!!

Kép

hogy lehet letölteni ezt, mert csak keszekusza szar jön le, olvashatatlan
milyen file ez?

2008.06.17. 10:25

bekog írta:
levibeka írta:A teljes Országos Trafipax Mérésihelyek listáját megtekinthetitek a Letöltések rovatban a Feltöltések c. alatt!!!

Kép

milyen file ez?

Internet explorer-el tölsd le. Firefoxot nem szereti. Legalábbis nálam nem :wink:

2008.06.17. 14:57

Errol hallottatok mar?

2008.06.17. 17:05

bekog írta:

Kép

milyen file ez?

Én Operat használok, avval is müxik, amugy egy RAR-al csomagolt M.Word doksit kell majd kapjál :roll:
Jó próbálkozást :wink:

2008.06.18. 17:03

NINCS VALAKI NAGYKANIZSA KÖRNYÉKÉN, AKINEK LEHAJTHATÓ OSZTVA DÖNTHETŐ HÁTSÓ ÜLÉSTÁMLÁJA VAN E39 SEDANBAN? :roll:

Berendeltem néhány alkatrészt az átalakításhoz, de a pontos felfogatási pontokhoz néhány mérést kellene végeznem.
10 percet kérnék :wink:

ha valaki tud segíteni, kérem jelezze.
köszi
roland

2008.06.19. 09:50

levibeka írta:
bekog írta:

Kép

milyen file ez?

Én Operat használok, avval is müxik, amugy egy RAR-al csomagolt M.Word doksit kell majd kapjál :roll:
Jó próbálkozást :wink:

nekem nem ok
küldje már el vki a kicsomagolt word filet a bekogyorgy@gylcomp.hu címre
1000 kösz

2008.06.19. 12:02

Érdekes, nekem se találja a dokumentum nyelvét.
Letölteni letölti, de aztán hiába nyítom, kéri, hogy válasszak a szövegnek megfelelő kódolást...

2008.06.19. 14:08

Stephanus_Rex írta:Érdekes, nekem se találja a dokumentum nyelvét.
Letölteni letölti, de aztán hiába nyítom, kéri, hogy válasszak a szövegnek megfelelő kódolást...

Toltsd le, nevezd at a kiterjesztest RAR-ra, majd csomagold ki. Ennyi
A letoltheto file kiterjesztese .doc .rar helyett, itt a hiba.
Tamas
Hozzászólás küldése

VigLink badge