![]() |
2008.06.19. 15:18
bekog írta:levibeka írta:bekog írta:levibeka írta:A teljes Országos Trafipax Mérésihelyek listáját megtekinthetitek a Letöltések rovatban a Feltöltések c. alatt!!!
hogy lehet letölteni ezt, mert csak keszekusza szar jön le, olvashatatlan
milyen file ez?
Én Operat használok, avval is müxik, amugy egy RAR-al csomagolt M.Word doksit kell majd kapjál![]()
Jó próbálkozást
nekem nem ok
küldje már el vki a kicsomagolt word filet a bekogyorgy@gylcomp.hu címre
1000 kösz
2008.06.20. 08:50
levibeka írta:bekog írta:levibeka írta:bekog írta:levibeka írta:A teljes Országos Trafipax Mérésihelyek listáját megtekinthetitek a Letöltések rovatban a Feltöltések c. alatt!!!
hogy lehet letölteni ezt, mert csak keszekusza szar jön le, olvashatatlan
milyen file ez?
Én Operat használok, avval is müxik, amugy egy RAR-al csomagolt M.Word doksit kell majd kapjál![]()
Jó próbálkozást
nekem nem ok
küldje már el vki a kicsomagolt word filet a bekogyorgy@gylcomp.hu címre
1000 kösz
Mail ment!!!!
2008.06.20. 09:14
ptamas írta:Stephanus_Rex írta:Érdekes, nekem se találja a dokumentum nyelvét.
Letölteni letölti, de aztán hiába nyítom, kéri, hogy válasszak a szövegnek megfelelő kódolást...
Toltsd le, nevezd at a kiterjesztest RAR-ra, majd csomagold ki. Ennyi
A letoltheto file kiterjesztese .doc .rar helyett, itt a hiba.
Tamas
2008.06.21. 10:01
2008.06.21. 10:25
mate írta:Sziasztok,
erősen szemezgetek vele. Valaki ismeri az autót? Mire figyeljek oda vásárlásnál? Ilyen évjáratnál milyen hibák lehetnek? Km-nem sok?Szerintetek sokat fogyaszt???
És még egy kérdés (kinek van ennyi pénze?
)
![]()
![]()
![]()
![]()
Ferrari Enzo
2008.06.21. 10:35
mate írta:Sziasztok,
erősen szemezgetek vele. Valaki ismeri az autót? Mire figyeljek oda vásárlásnál? Ilyen évjáratnál milyen hibák lehetnek? Km-nem sok?Szerintetek sokat fogyaszt???
)
![]()
![]()
![]()
![]()
Ferrari Enzo
2008.06.21. 10:42
strobi írta:mate írta:Sziasztok,
)
![]()
![]()
![]()
![]()
Ferrari Enzo
Vazzeg ha egy ilyet elém raktak volna akkor biztosan nem tippeltem volna többet 50-60 milliónál...![]()
Labinak kell szólni mert porsche-ket szokott nézegetni... de biztosan beérné egy ilyen "fostalicskával" is..![]()
Egyébként Labi egy jól menő vállalkozó... biztos kicsapná a próbaútért azt a rongyos 54millát...
2008.06.21. 11:25
2008.06.21. 11:32
Labi írta:egy kérdésem volna a saját felvilágosításom érdekében.
tempomat.
igaz e az, hogy manuális autónál a tempomat használata magasabb fogyasztást eredményez, mint az autómata autó esetében? tévhitben vagyok, vagy igaz? az autómata valóban vált magától ha be van kapcsolva a tempomat, vagy nem?
köszi!
2008.06.21. 12:03
Labi írta:Labi írta:egy kérdésem volna a saját felvilágosításom érdekében.
tempomat.
igaz e az, hogy manuális autónál a tempomat használata magasabb fogyasztást eredményez, mint az autómata autó esetében? tévhitben vagyok, vagy igaz? az autómata valóban vált magától ha be van kapcsolva a tempomat, vagy nem?
köszi!
...rosszul tettem fel a kérdést! tehát: igaz e az, hogy manuál esetén magasabb a fogyasztás tempomattal, mintha ha az ember maga válogatna? ...nem mintha fenyegetne veszély a magas fogyasztás miatt, csak egy sráccal beszélgettem erről.
2008.06.21. 13:58
strobi írta:Labi írta:Labi írta:egy kérdésem volna a saját felvilágosításom érdekében.
tempomat.
köszi!
...rosszul tettem fel a kérdést! tehát: igaz e az, hogy manuál esetén magasabb a fogyasztás tempomattal, mintha ha az ember maga válogatna? ...nem mintha fenyegetne veszély a magas fogyasztás miatt, csak egy sráccal beszélgettem erről.
Labi kezdem azt érezni szavaidon,hogy te is kezdessz agódni az "energia árak emelkedésén"
pl..:gáz ár...most már kezded számolgatni a haveroddal,hogy tempomattal vagy a nélkűl eszik-e kevesebber a gépsárkány....
![]()
2008.06.21. 18:14
2008.06.21. 21:27
elöre is
2008.06.22. 00:18
Vader-1 írta:Sziasztok!Légyszi segitsetek.
530D-röl van szó.
Kifuj a légtorok.Próbátuk müanyag hegesztéssel megoldani,amit szakember csinált,de pár nap után ugyanaz a hiba.Többszöri javitás sem segitett.
Kifujja az olajpárát,meg a teljesitmény is picit csökken,mert falls levegöt kap.
Gondolom egy uj torok drága mint a nyavalya. Vagy tud valaki egy normális bontót?
![]()
![]()
Köszi,szép napot mindenkinekelöre is
2008.06.22. 08:12
Labi írta:Vader-1 írta:Sziasztok!Légyszi segitsetek.
530D-röl van szó.
Kifuj a légtorok.Próbátuk müanyag hegesztéssel megoldani,amit szakember csinált,de pár nap után ugyanaz a hiba.Többszöri javitás sem segitett.
Kifujja az olajpárát,meg a teljesitmény is picit csökken,mert falls levegöt kap.
Gondolom egy uj torok drága mint a nyavalya. Vagy tud valaki egy normális bontót?
![]()
![]()
szia! küldj pü-t AtiTDi-nek. nemrég bontott egy 30D-t, talán az az alkatrész még megvan! ha nem, biztos tud szerezni újat olcsón!
2008.06.22. 11:05
atiTDI írta:Labi írta:Vader-1 írta:Sziasztok!Légyszi segitsetek.
530D-röl van szó.
![]()
![]()
szia! küldj pü-t AtiTDi-nek. nemrég bontott egy 30D-t, talán az az alkatrész még megvan! ha nem, biztos tud szerezni újat olcsón!
Bizony, van ilyenem bontva.
Az új valamivel 100 fölött van, a jó bontottat 40be tudom adni...
2008.06.22. 12:18
vaszarig írta:atiTDI írta:Labi írta:Vader-1 írta:Sziasztok!Légyszi segitsetek.
530D-röl van szó.
![]()
![]()
Hello atiTDI!
Már kérdeztem korrábban is, meg elvileg ment PÜ is, de ezek szerint nem kaptad meg. Nekem izzítógyertya kéne. Tudnál szerezni? Mennyi lenne? Válaszod előre is köszi.
2008.06.22. 13:11
atiTDI írta:vaszarig írta:atiTDI írta:Labi írta:Vader-1 írta:Sziasztok!Légyszi segitsetek.
530D-röl van szó.
![]()
![]()
Hello atiTDI!
Már kérdeztem korrábban is, meg elvileg ment PÜ is, de ezek szerint nem kaptad meg. Nekem izzítógyertya kéne. Tudnál szerezni? Mennyi lenne? Válaszod előre is köszi.
Megkaptam, de csak hétfő reggel leszek a boltban, írok majd.
2008.06.22. 22:28
Labi írta:Vader-1 írta:Sziasztok!Légyszi segitsetek.
530D-röl van szó.
![]()
![]()
(légtorok)
2008.06.22. 22:40
atiTDI írta:vaszarig írta:atiTDI írta:Labi írta:Vader-1 írta:Sziasztok!Légyszi segitsetek.
530D-röl van szó.
![]()
![]()