Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2007.02.24. 11:46

Hali!!

Sima cd-re írtam 24x-es sebességgel!!
:sírás: :sör:

2007.02.24. 17:14

csipi írta:Hali!!

Akkor annak mennie kellene!
Nade várj :)
Ugye nem ugy irtad ki hogy neroban csak simán ráraktad a fájlt a cd-re?
Mert úgy kell, hogy a fájlra rákkattintasz 2őt megnyitja a nero és ugy kell kiirni!

2007.02.24. 22:56

Bömbölő és aki ért hozzá

MK3-ra rátettem a V28-t, eltunt a GPS.

Hogy lehet visszacsinálni?

2007.02.25. 00:22

tedd vissza a v27-et
bezo

2007.02.25. 12:53

Nem megy. Szoftver frissiteshez (cserehez) NAVI uzemmod kellene, az pedig eltunt a menubol

2007.02.25. 15:52

Sziasztok!

Mk 2 navim van, ezt már kiderítettem az itt leírtak alapján.Ennél is lehet bejelentkező képet kicserélni (betenni), mert nekem a bootolásnál csak 1 fekete képernyő van.
lehet h béna vok de mit tesz "a tv nézhető legyen menet közben"?
Az enyémben menet közben fut a kép ezt meg lehet szüntetni?

Előre is köcce a helpet!

2007.02.25. 16:20

Üdv Mindenkinek!

Sikerült az MK3 bootlogo-csere projekt! Sajnos nem egészen úgy kell, ahogy a külföldi oldalon írták, épp egy kicsit másképp... :) Elég hozzá egy hexaeditor (winhex), meg a gifextractor nevű program. Sajnos a cserélni kívánt fájlokat cd-filesystem szektorostól kell kiolvasni, a szektorokból az adatfájlt kinyerni, majd az adatfájlt megmódosítani (gifextractor), aztán az adatot visszaírni a szektorokba (alcsatorna adatok is meg kell, hogy maradjanak hozzá...). Ehez írtam két proggit, ez egyik a raw szektordatákból kinyeri a fájlt, a másik a modosított fájlt fésüli össze az eredeti raw szektordatákkal. Szivesen közkincsé teszem a programokat vagy a módosított image-t. Még mindig ingyen!! :) Ha gondoljátok, szivesen teszek bármit (speciális E39 klub logo-t, asszonyról fotót, stb.:) ) Ja, igen, sajnos a verziószámot módosítani kell, mert csak akkor frissít a verdában a kompjúter (mk3), ha újabb a verzió a meglévőnél. A következő projekt a magyarítás lesz... Ha egyszer lesz sok időm...

Valaki tárhely? És már töltöm is fel a cuccost!

06-70-317-4537

ui.: megpróbálom feltölteni a galériába az általam kreállt logo-t...

2007.02.25. 16:32

mert23 írta:Nem megy. Szoftver frissiteshez (cserehez) NAVI uzemmod kellene, az pedig eltunt a menubol

Jelenleg a TV-modul kék képernyőjét látod, igaz? Ilyenkor a TV-modul (már, ha van) veszi át a szerepet, mert a navi egység nem válaszol IBUS-on.
Erről beszéltem, mi is megöltünk egy MK3-at magyarítás és bejelentkező képernyő cserével, amíg kidolgoztuk a megfelelő megoldást. Kaptam itt is a savat, hogy hogy merészelek pénzt kérni a magyarításért és társai, de sajnos a megoldás nem egyértelmű. Természetesen mindenkinek sok sikert, aki belevág, mindenki maga tudja, hogy mit ér meg neki. Az mk3 érzékenyebb, mint az mk4.
Visszatérve mert23 problémájára, pü-ben elküldöm a számomat, nagyon szívesen segítek, van pár módszer, amit ki lehet próbálni, nem biztos, hogy végleg meghalt.

Bömbölö

2007.02.25. 17:11

Nem, a menu a hagyomanyos (computer, tv, telefon, aux vent, set, monitor off), csak a navi hianyzik

2007.02.25. 17:31

mert23 írta:Nem, a menu a hagyomanyos (computer, tv, telefon, aux vent, set, monitor off), csak a navi hianyzik

Nem világoskék az alapszín? Ha bemész a beállításokba, sokkal több nyelv és színséma van.

2007.02.25. 17:43

De igen

2007.02.25. 22:19

csu2 írta:Üdv Mindenkinek!

Sikerült az MK3 bootlogo-csere projekt! Sajnos nem egészen úgy kell, ahogy a külföldi oldalon írták, épp egy kicsit másképp... :) Elég hozzá egy hexaeditor (winhex), meg a gifextractor nevű program. Sajnos a cserélni kívánt fájlokat cd-filesystem szektorostól kell kiolvasni, a szektorokból az adatfájlt kinyerni, majd az adatfájlt megmódosítani (gifextractor), aztán az adatot visszaírni a szektorokba (alcsatorna adatok is meg kell, hogy maradjanak hozzá...). Ehez írtam két proggit, ez egyik a raw szektordatákból kinyeri a fájlt, a másik a modosított fájlt fésüli össze az eredeti raw szektordatákkal. Szivesen közkincsé teszem a programokat vagy a módosított image-t. Még mindig ingyen!! :) Ha gondoljátok, szivesen teszek bármit (speciális E39 klub logo-t, asszonyról fotót, stb.:) ) Ja, igen, sajnos a verziószámot módosítani kell, mert csak akkor frissít a verdában a kompjúter (mk3), ha újabb a verzió a meglévőnél. A következő projekt a magyarítás lesz... Ha egyszer lesz sok időm...

Valaki tárhely? És már töltöm is fel a cuccost!

06-70-317-4537

ui.: megpróbálom feltölteni a galériába az általam kreállt logo-t...

Ment Pü!

2007.02.26. 00:22

mert23 írta:De igen

Ez a TV modul által szolgáltatott kép. A SW lemez kijött az mk3-ból?

2007.02.26. 08:38

Hero írta:
csipi írta:Hali!!

Akkor annak mennie kellene!
Nade várj :)
Ugye nem ugy irtad ki hogy neroban csak simán ráraktad a fájlt a cd-re?
Mert úgy kell, hogy a fájlra rákkattintasz 2őt megnyitja a nero és ugy kell kiirni!

Így történt, de mégegyszer próbálkozom, lehet, a cd olvasó hibás, vagy szoftver gond van? :cry:

2007.02.26. 09:59

admin!

Az ftp felhasznalója és jelszava nem egyértelmű, vagy csak 7fő van... :)

2007.02.26. 16:30

csu2 írta:admin!

Az ftp felhasznalója és jelszava nem egyértelmű, vagy csak 7fő van... :)

Szerintem inkáb hétfő van! de leirom Pü-be még egyszer. :)

2007.02.26. 18:18

Hány mb?
Mert ha nem megy a dolog szólhattok nekem is szivesen feldobom valahova! :wink:

2007.02.27. 00:22

Üdv!

feltöltöttem. 231 kbyte. :) Az v28 firm nélkül...

2007.02.27. 00:31

csu2 írta:Üdv!

feltöltöttem. 231 kbyte. :) Az v28 firm nélkül...

Itt a link http://navi.e39.hu/navmod.zip

2007.02.27. 00:41

várjatok a letöltéssel. leszedtem. a dolog műkszik, csak ha ellenőriztetem a cd-filesystem-et akkor crc hibát ad 42 sectorra. kijavítom a hibát. leszedtem az ftpről a cuccost! bocsi.
Hozzászólás küldése

VigLink badge