![]() |
2008.07.28. 18:14
pityke írta:MChris írta:party írta:ZALAN írta:nagyon szépen köszönöm ezt az aktív probléma-meoldó segítségeteket. már is adom a következő feladványt:
áll az autó nincs beindítva, kulcs sincs benne, és a hőfok digitkijelzője mögül néha-néha mikor rájön elég furcsa hangot ad ki, olyan mintha probálna tekerni...??? hogy mi nem tom. lehet, hogy ez a jelenség is a rossz süninek tudható be?
és az miért van, hogy ahányszor újra indul az autó a gyári business magnó egyből üvöltve kezd szólni, és a balance beállítás is elállítódik, ez minek tudható be? ez is a süni?na jó ez csak vicc
![]()
aztán ha vkinek vmibe én is tudok segíteni ti is szóljatok nyugodtan. pl hátsó el. ablak javításban profi vok....csak szerényen...
Szia, azt füleld ki, hogy a ventilátor megy, vagy a hőfok érzékelő belső kis ventije.? egy pici rács mögött szivja a levegőt.. A szellőztetést viszont kint is hallod a motor térböl, az ablaktörlőnél...nekem ez volt, az süni problem..(( A rádión meg lehet ez van neki beállitva..
Szia!
A Digitklíma-vezérlő ventije. (pont ma raktam fel képet a képtáramba a vezérlő belsejéről) Nem süni gond,hanem "komfort funkció"![]()
Rádiót passz,de már más is küzdött vele. (asszem nem volt rá megoldás)
Szia a rádióra nincs megoldás egy memória ic ment gallyra, az amelyik emléxik a beállításokra, sajna nem lehet vele mit kezdeni tipushiba, egy megoldás va csere, én is ezt tettem, 10000 ft árt vettem bontóba vhol a 17. kerben.
2008.07.29. 13:54
admin írta:pityke írta:MChris írta:party írta:ZALAN írta:nagyon szépen köszönöm ezt az aktív probléma-meoldó segítségeteket. már is adom a következő feladványt:
áll az autó nincs beindítva, kulcs sincs benne, és a hőfok digitkijelzője mögül néha-néha mikor rájön elég furcsa hangot ad ki, olyan mintha probálna tekerni...??? hogy mi nem tom. lehet, hogy ez a jelenség is a rossz süninek tudható be?
és az miért van, hogy ahányszor újra indul az autó a gyári business magnó egyből üvöltve kezd szólni, és a balance beállítás is elállítódik, ez minek tudható be? ez is a süni?na jó ez csak vicc
![]()
aztán ha vkinek vmibe én is tudok segíteni ti is szóljatok nyugodtan. pl hátsó el. ablak javításban profi vok....csak szerényen...
Szia, azt füleld ki, hogy a ventilátor megy, vagy a hőfok érzékelő belső kis ventije.? egy pici rács mögött szivja a levegőt.. A szellőztetést viszont kint is hallod a motor térböl, az ablaktörlőnél...nekem ez volt, az süni problem..(( A rádión meg lehet ez van neki beállitva..
Szia!
A Digitklíma-vezérlő ventije. (pont ma raktam fel képet a képtáramba a vezérlő belsejéről) Nem süni gond,hanem "komfort funkció"![]()
Rádiót passz,de már más is küzdött vele. (asszem nem volt rá megoldás)
Szia a rádióra nincs megoldás egy memória ic ment gallyra, az amelyik emléxik a beállításokra, sajna nem lehet vele mit kezdeni tipushiba, egy megoldás va csere, én is ezt tettem, 10000 ft árt vettem bontóba vhol a 17. kerben.
XVII.Tápiószele ut.1.
2008.07.29. 18:09
2008.07.29. 19:46
ZALAN írta:Mi az digitklíma vezérlő venti? Ne már, hogy azt is cserélnem kell? nem lehet, hogy a sünim jó és csak amiatt szar a ventilátorom? vagy most mit értesz az alatt, hogy "komfort funkció"???
2008.07.29. 21:33
2008.07.31. 21:55
2008.08.01. 07:48
2008.08.01. 10:31
Kristof80 írta:Légyszi töröljétek a regisztrációmat/nam találom,hogy hol lehet/,mert megváltam bömbimtől.Üdv.
2008.08.01. 11:56
pappkari írta:Kristof80 írta:Légyszi töröljétek a regisztrációmat/nam találom,hogy hol lehet/,mert megváltam bömbimtől.Üdv.
mi lesz helyette?
2008.08.01. 19:08
kovessyroli írta:pappkari írta:Kristof80 írta:Légyszi töröljétek a regisztrációmat/nam találom,hogy hol lehet/,mert megváltam bömbimtől.Üdv.
mi lesz helyette?
én rákérdeztem, mert érdekelt az autója - a hasznaltautón elég jól nézett ki a képeken - de azt mondta, hogy külföldi munkavállalás miatt adja el.
2008.08.01. 22:10
2008.08.02. 00:24
2008.08.02. 01:12
2008.08.02. 09:21
2008.08.02. 12:48
2008.08.02. 13:34
2008.08.02. 18:56
MChris írta:ZALAN írta:Mi az digitklíma vezérlő venti? Ne már, hogy azt is cserélnem kell? nem lehet, hogy a sünim jó és csak amiatt szar a ventilátorom? vagy most mit értesz az alatt, hogy "komfort funkció"???
Szia!
Nem olyan régen "beszélgettünk" Efer-rel és Labi-val erről.Nézd meg a képtárban a 9. oldalon van a mappám és abban van róla kép (kezdőlapon lent is megtudod nézni)
Szerintem ezt nem kell az enyémnek is van egy kicsi hangja.Ez a ventilátor azt "csinálja",hogy a digitklíma-vezérlőn lévő hőmérőszenzornál áramoltatja a levegőt. Ezt nem árt néha kitakarítani,mint az az én esetemben is nagyon aktuális volt.
"komfort funkciót" úgy képzed el,hogy pl.: ha leállítod a motort és kiveszed a kulcsot akkor még ha jól tudom 15 percig bizonyos funkciók müködnek,ide tartozik a klímavezérlő ventilátora is,mozgatni tudod az elektromos ablakokat gyújtás nélkül is.Így értem "komfort funkciót" Összesítve:12V-os kb.:40X40 ventilátor és csak a vezérlő hőmérőjének kell,nem süni függő.
2008.08.02. 19:05
Peti írta:köszi srácok
hát ja nem volt egyszerű de végre sikerült
2008.08.02. 19:23
Vader-1 írta:Peti írta:köszi srácok
hát ja nem volt egyszerű de végre sikerült
Gratu!
Mától nincs ivás![]()
Csak nök![]()
2008.08.02. 19:34