Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2008.07.28. 18:14

pityke írta:
MChris írta:
party írta:
ZALAN írta:nagyon szépen köszönöm ezt az aktív probléma-meoldó segítségeteket. már is adom a következő feladványt:

áll az autó nincs beindítva, kulcs sincs benne, és a hőfok digitkijelzője mögül néha-néha mikor rájön elég furcsa hangot ad ki, olyan mintha probálna tekerni...??? hogy mi nem tom. lehet, hogy ez a jelenség is a rossz süninek tudható be?

és az miért van, hogy ahányszor újra indul az autó a gyári business magnó egyből üvöltve kezd szólni, és a balance beállítás is elállítódik, ez minek tudható be? ez is a süni? :lol: na jó ez csak vicc 8)

aztán ha vkinek vmibe én is tudok segíteni ti is szóljatok nyugodtan. pl hátsó el. ablak javításban profi vok.... 8O csak szerényen...

Szia, azt füleld ki, hogy a ventilátor megy, vagy a hőfok érzékelő belső kis ventije.? egy pici rács mögött szivja a levegőt.. A szellőztetést viszont kint is hallod a motor térböl, az ablaktörlőnél...nekem ez volt, az süni problem..(( A rádión meg lehet ez van neki beállitva..

Szia!

A Digitklíma-vezérlő ventije. (pont ma raktam fel képet a képtáramba a vezérlő belsejéről) Nem süni gond,hanem "komfort funkció" :lol:
Rádiót passz,de már más is küzdött vele. (asszem nem volt rá megoldás)

Szia a rádióra nincs megoldás egy memória ic ment gallyra, az amelyik emléxik a beállításokra, sajna nem lehet vele mit kezdeni tipushiba, egy megoldás va csere, én is ezt tettem, 10000 ft árt vettem bontóba vhol a 17. kerben.

XVII.Tápiószele ut.1.

2008.07.29. 13:54

admin írta:
pityke írta:
MChris írta:
party írta:
ZALAN írta:nagyon szépen köszönöm ezt az aktív probléma-meoldó segítségeteket. már is adom a következő feladványt:

áll az autó nincs beindítva, kulcs sincs benne, és a hőfok digitkijelzője mögül néha-néha mikor rájön elég furcsa hangot ad ki, olyan mintha probálna tekerni...??? hogy mi nem tom. lehet, hogy ez a jelenség is a rossz süninek tudható be?

és az miért van, hogy ahányszor újra indul az autó a gyári business magnó egyből üvöltve kezd szólni, és a balance beállítás is elállítódik, ez minek tudható be? ez is a süni? :lol: na jó ez csak vicc 8)

aztán ha vkinek vmibe én is tudok segíteni ti is szóljatok nyugodtan. pl hátsó el. ablak javításban profi vok.... 8O csak szerényen...

Szia, azt füleld ki, hogy a ventilátor megy, vagy a hőfok érzékelő belső kis ventije.? egy pici rács mögött szivja a levegőt.. A szellőztetést viszont kint is hallod a motor térböl, az ablaktörlőnél...nekem ez volt, az süni problem..(( A rádión meg lehet ez van neki beállitva..

Szia!

A Digitklíma-vezérlő ventije. (pont ma raktam fel képet a képtáramba a vezérlő belsejéről) Nem süni gond,hanem "komfort funkció" :lol:
Rádiót passz,de már más is küzdött vele. (asszem nem volt rá megoldás)

Szia a rádióra nincs megoldás egy memória ic ment gallyra, az amelyik emléxik a beállításokra, sajna nem lehet vele mit kezdeni tipushiba, egy megoldás va csere, én is ezt tettem, 10000 ft árt vettem bontóba vhol a 17. kerben.

XVII.Tápiószele ut.1.

Azaz de láttam kispesten is a bontó-alkatrészesnél.

2008.07.29. 18:09

Mi az digitklíma vezérlő venti? Ne már, hogy azt is cserélnem kell? nem lehet, hogy a sünim jó és csak amiatt szar a ventilátorom? vagy most mit értesz az alatt, hogy "komfort funkció"???

2008.07.29. 19:46

ZALAN írta:Mi az digitklíma vezérlő venti? Ne már, hogy azt is cserélnem kell? nem lehet, hogy a sünim jó és csak amiatt szar a ventilátorom? vagy most mit értesz az alatt, hogy "komfort funkció"???

Szia!

Nem olyan régen "beszélgettünk" Efer-rel és Labi-val erről.Nézd meg a képtárban a 9. oldalon van a mappám és abban van róla kép (kezdőlapon lent is megtudod nézni)
Szerintem ezt nem kell az enyémnek is van egy kicsi hangja.Ez a ventilátor azt "csinálja",hogy a digitklíma-vezérlőn lévő hőmérőszenzornál áramoltatja a levegőt. Ezt nem árt néha kitakarítani,mint az az én esetemben is nagyon aktuális volt.
"komfort funkciót" úgy képzed el,hogy pl.: ha leállítod a motort és kiveszed a kulcsot akkor még ha jól tudom 15 percig bizonyos funkciók müködnek,ide tartozik a klímavezérlő ventilátora is,mozgatni tudod az elektromos ablakokat gyújtás nélkül is.Így értem "komfort funkciót" Összesítve:12V-os kb.:40X40 ventilátor és csak a vezérlő hőmérőjének kell,nem süni függő.

2008.07.29. 21:33

sziasztok!

tud vki budapesten egy számítástechnikai, esetleg grafikai állást? egyik barátomnak szeretnék segíteni!

köszi,

Labi

2008.07.31. 21:55

Légyszi töröljétek a regisztrációmat/nam találom,hogy hol lehet/,mert megváltam bömbimtől.Üdv.

2008.08.01. 07:48

Csak nem utáltad meg a márkát, muszály ennyire kapkodni?
( Hátha veszel egyszer még bömöst! )

2008.08.01. 10:31

Kristof80 írta:Légyszi töröljétek a regisztrációmat/nam találom,hogy hol lehet/,mert megváltam bömbimtől.Üdv.

mi lesz helyette?

2008.08.01. 11:56

pappkari írta:
Kristof80 írta:Légyszi töröljétek a regisztrációmat/nam találom,hogy hol lehet/,mert megváltam bömbimtől.Üdv.

mi lesz helyette?

én rákérdeztem, mert érdekelt az autója - a hasznaltautón elég jól nézett ki a képeken - de azt mondta, hogy külföldi munkavállalás miatt adja el.

2008.08.01. 19:08

kovessyroli írta:
pappkari írta:

mi lesz helyette?

én rákérdeztem, mert érdekelt az autója - a hasznaltautón elég jól nézett ki a képeken - de azt mondta, hogy külföldi munkavállalás miatt adja el.

Így van én is így tudom!Valóban szép volt az autó én láttam többször is.

2008.08.01. 22:10

Sziasztok!!

Ha kell egy jó BMW szerelő, akkor tudok ajánlani: Balogh Sándor; tel:06209734257 /Pest megye/

2008.08.02. 00:24

Sziasztok!

Igaz, hogy nem e39, de azért megérdemel egy pillantást:
http://www.youtube.com/watch?v=b57Z-QlL ... nt.news.20

8)

2008.08.02. 01:12

EZT A NAPOT MÁR RÉGÓTA VÁRTAM, MEGLETT KÉT ÉV VERÍTÉKES MUNKA (és a rengeteg túlóra:))) GYÜMÖLCSE:

A MAI NAPON SIKERÜLT KIFIZETNEM AZ UTOLSÓ TÖRLESZTÖ RÉSZLETET, MOSTANTÓL TÉNYLEG VAN EGY SAJÁT BMW-M :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bocs mindenkitől, de ezt nem bírtam magamban tartani:)
:bmwkiraly

2008.08.02. 09:21

:taps: :lol:

2008.08.02. 12:48

Gratula!
Tudom magamról, hogy elönti az embert a boldog vigyor, ha kimondhatja: "Ez az ÉN BMW-m!"
Én mondjuk nem részletre vettem, de keményen hajtottam hogy legyen, és mikor megvettem, akkor egy álom vált valóra. Dasz iszt májne áuto! :D
:taps:

2008.08.02. 13:34

köszi srácok

hát ja nem volt egyszerű de végre sikerült

:sör:

2008.08.02. 18:56

MChris írta:
ZALAN írta:Mi az digitklíma vezérlő venti? Ne már, hogy azt is cserélnem kell? nem lehet, hogy a sünim jó és csak amiatt szar a ventilátorom? vagy most mit értesz az alatt, hogy "komfort funkció"???

Szia!

Nem olyan régen "beszélgettünk" Efer-rel és Labi-val erről.Nézd meg a képtárban a 9. oldalon van a mappám és abban van róla kép (kezdőlapon lent is megtudod nézni)
Szerintem ezt nem kell az enyémnek is van egy kicsi hangja.Ez a ventilátor azt "csinálja",hogy a digitklíma-vezérlőn lévő hőmérőszenzornál áramoltatja a levegőt. Ezt nem árt néha kitakarítani,mint az az én esetemben is nagyon aktuális volt.
"komfort funkciót" úgy képzed el,hogy pl.: ha leállítod a motort és kiveszed a kulcsot akkor még ha jól tudom 15 percig bizonyos funkciók müködnek,ide tartozik a klímavezérlő ventilátora is,mozgatni tudod az elektromos ablakokat gyújtás nélkül is.Így értem "komfort funkciót" Összesítve:12V-os kb.:40X40 ventilátor és csak a vezérlő hőmérőjének kell,nem süni függő.

Szia.
Szóval beülsz a kocsiba és valami kattog a klimapanelnél.
Mindenki hülyének néz ha elmeséled :D persze rajtunk kivül!!Engem is annak néztek,mi zörög??
Szóval,ajtó nyitásra a klimapanel mögött levö venti elkezdi áramoltatni a levegöt,igy kalibrálja be magát.Megoldás:klimapanel-ki,tisztitás,eltömödött a portól azért ad hangot.
Ha jól emlékszem,a letöltéseknél le van irva,meg pár oldallal elöbbre is.

2008.08.02. 19:05

Peti írta:köszi srácok

Gratu!
Mától nincs ivás :D
Csak nök :bmwkiraly

2008.08.02. 19:23

Vader-1 írta:
Peti írta:köszi srácok