![]() |
2008.08.02. 19:38
2008.08.02. 19:47
Vader-1 írta:Az M5 király![]()
A rossebbnek ültem bele.
2008.08.02. 19:54
Labi írta:Vader-1 írta:Az M5 király![]()
A rossebbnek ültem bele.
2008.08.02. 19:57
Labi írta:Vader-1 írta:Az M5 király![]()
A rossebbnek ültem bele.
2008.08.02. 19:58
Vader-1 írta:Labi írta:Vader-1 írta:Az M5 király![]()
A rossebbnek ültem bele.
![]()
2008.08.02. 20:00
2008.08.02. 20:01
Vader-1 írta:Ha teheted próbáld ki Labi!
Nincs miröl beszélni.........
2008.08.02. 20:36
Vader-1 írta:MChris írta:ZALAN írta:Mi az digitklíma vezérlő venti? Ne már, hogy azt is cserélnem kell? nem lehet, hogy a sünim jó és csak amiatt szar a ventilátorom? vagy most mit értesz az alatt, hogy "komfort funkció"???
Szia!
Nem olyan régen "beszélgettünk" Efer-rel és Labi-val erről.Nézd meg a képtárban a 9. oldalon van a mappám és abban van róla kép (kezdőlapon lent is megtudod nézni)
Szerintem ezt nem kell az enyémnek is van egy kicsi hangja.Ez a ventilátor azt "csinálja",hogy a digitklíma-vezérlőn lévő hőmérőszenzornál áramoltatja a levegőt. Ezt nem árt néha kitakarítani,mint az az én esetemben is nagyon aktuális volt.
"komfort funkciót" úgy képzed el,hogy pl.: ha leállítod a motort és kiveszed a kulcsot akkor még ha jól tudom 15 percig bizonyos funkciók müködnek,ide tartozik a klímavezérlő ventilátora is,mozgatni tudod az elektromos ablakokat gyújtás nélkül is.Így értem "komfort funkciót" Összesítve:12V-os kb.:40X40 ventilátor és csak a vezérlő hőmérőjének kell,nem süni függő.
Szia.
Szóval beülsz a kocsiba és valami kattog a klimapanelnél.
Mindenki hülyének néz ha elmeséledpersze rajtunk kivül!!Engem is annak néztek,mi zörög??
Szóval,ajtó nyitásra a klimapanel mögött levö venti elkezdi áramoltatni a levegöt,igy kalibrálja be magát.Megoldás:klimapanel-ki,tisztitás,eltömödött a portól azért ad hangot.
Ha jól emlékszem,a letöltéseknél le van irva,meg pár oldallal elöbbre is.
2008.08.02. 20:51
2008.08.02. 20:57
2008.08.03. 07:53
Vader-1 írta:Az ember megszokja a teljesitményt![]()
Voltam BMW tesztvezetésen:M5-szevasz-iszonyat!!!!!
M6-ot nem vezethettem,ja megértem,de akkor is imádom a sebességet.
2008.08.03. 09:12
atiTDI írta:Vader-1 írta:Az ember megszokja a teljesitményt![]()
2008.08.03. 09:35
Labi írta:atiTDI írta:Vader-1 írta:Az ember megszokja a teljesitményt![]()
2008.08.03. 09:40
atiTDI írta:Labi írta:atiTDI írta:Vader-1 írta:Az ember megszokja a teljesitményt![]()
Aha, úgy jön ki belőle 507 ló..
2008.08.03. 11:28
Vader-1 írta:Az ember megszokja a teljesitményt![]()
2008.08.03. 17:05
LeviM5 írta:Vader-1 írta:Az ember megszokja a teljesitményt![]()
Írjál már 1 kicsit bővebb leírást (az úgyis megy), h mi volt!!!
Pl, milyen a váltó, meg a M gomb, mit állít?
Azon kívül, hogy rettenetbrutáliszonyat!!!!!!![]()
![]()
![]()
Amúgy, mostantól megmérgeződtél, és nem lehet gyógyítani, visszafordíthatatlan folyamat!!! Végstádium: egy M5
2008.08.04. 21:09
Vader-1 írta:LeviM5 írta:Vader-1 írta:Az ember megszokja a teljesitményt![]()
![]()
![]()
Amúgy, mostantól megmérgeződtél, és nem lehet gyógyítani, visszafordíthatatlan folyamat!!! Végstádium: egy M5
Jó volt az a tesztvezetés,nem pályán volt hanem az utcán,konvojban mentünk egy jó 100km-es karikát.Mindenki minden autót kipróbálhatott,természetesen volt kisérö minden autóban.
Sok idö sajna nem jutott egy kocsira,valamint fegyelmezetten kellett menni,nehogy gáz legyen.De azért az eröt lehetett érezni,jó fej volt a felvezetö,néha odalépett neki,igy lehetett egyet küldeni a gépeken.M6-ban kiséröként ülhettünk csak,érthetö.
Az M5 valamint a Z4M valóban megfertözi az embert.Nagyon keményen mennek,mindenen érzed,hogy Ez össze van rakva.
A 740D csodálatos kényelmes belsejével elvarázsolja az embert,szinte nincs motorhang,nagyon viszi a barom nagy kasztnit.
Nekem nagyon tetszett a 130i-is,külsöre visszafogott auto,aztán akkor jön a pofon mikor vezeted.Ez a kicsi autó,hihetetlen gyorsulásra képes,olyan biztonsággal fekszi az utat,kanyarokat,fék hibátlan..Teljesen biztonságba érzed magad benne.Nagyon eltalálták.
Sajna minden kocsira kb csak 20perc jutott,de nagy élmény volt.
2008.08.05. 19:03
LeviM5 írta:Vader-1 írta:LeviM5 írta:Vader-1 írta:Az ember megszokja a teljesitményt![]()
![]()
![]()
Jó volt az a tesztvezetés,nem pályán volt hanem az utcán,konvojban mentünk egy jó 100km-es karikát.Mindenki minden autót kipróbálhatott,természetesen volt kisérö minden autóban.
Sok idö sajna nem jutott egy kocsira,valamint fegyelmezetten kellett menni,nehogy gáz legyen.De azért az eröt lehetett érezni,jó fej volt a felvezetö,néha odalépett neki,igy lehetett egyet küldeni a gépeken.M6-ban kiséröként ülhettünk csak,érthetö.
Az M5 valamint a Z4M valóban megfertözi az embert.Nagyon keményen mennek,mindenen érzed,hogy Ez össze van rakva.
A 740D csodálatos kényelmes belsejével elvarázsolja az embert,szinte nincs motorhang,nagyon viszi a barom nagy kasztnit.
Nekem nagyon tetszett a 130i-is,külsöre visszafogott auto,aztán akkor jön a pofon mikor vezeted.Ez a kicsi autó,hihetetlen gyorsulásra képes,olyan biztonsággal fekszi az utat,kanyarokat,fék hibátlan..Teljesen biztonságba érzed magad benne.Nagyon eltalálták.
Sajna minden kocsira kb csak 20perc jutott,de nagy élmény volt.
Kössz a beszámolót!
Hát ez tényleg klassz lehetett,szerintem jó, h több gépet is ki lehetett próbálni!
Nekem is bejön az 130i,mit tudhat az 135i?
Láttam egy M-es optik-ot, karbon kiegészítőkkel, brutál M fékekkel, nagyon szép kis autó...
Egyszer engem is meghívtak a Rack Autó-tól tesztvezetni,2002-ben asszem.
Akkor berosáltam az X5 4.6is-től! Nagy élmény volt kb. 50km-et mehettem vele, és nem konvojban.![]()
Volt Z8 is, de képzeld lezúzták az M1-esen!!!! Az M5 motor 400Le, valakinek sok volt...Nagyon bánom, soha
életemben nem fogok ülni benne, erre mikor kipróbálhatnám valami lúzer legyalulta a szalagkorláton.![]()
Meg még valami 3-as kabrióval mentem, de az 4.6-os X5nél jobb autót még nem láttam.
Majdnem egy M-es dinamika, terepjáróban, télen-nyáron. 367Le asszem. Elfogadnám...
Ennyit tudok hozzáfűzni, kicsit bőlé lett...
2008.08.05. 21:56
2008.08.05. 22:07
admin írta:Lassan három éve hajtom a járgányt és ma egy új dolgot fedeztem felNem fényre sötétedő belső tükröm van piros bohóc orral És ma csak úgy buzíztam a bohóc orrot és eltekeredett és ekkor lebillent a tükör mint régen a zsiguliba hogy ne vakítson a mögötted jövő.
Csak azért írom le hátha más se tudja ezt a funkciót.