* *
Pontos idő: 2026.04.18. 01:51

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2727 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129 ... 137  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Bemutatkozó topic!
HozzászólásElküldve: 2015.12.30. 23:44 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 45 alkalommal
Kapott köszik: 13 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: M52B28
Évjárata: 1997
Kivitele: Touring
Blog: Blog megtekintése (0)
Sziasztok!

Tagja vagyok már egy ideje a klubnak, de ez a topic eddig elkerülte a figyelmemet. Most igyekszem pótolni, amit elmulasztottam.
32 éves vagyok (még 3 napig), Bp-en élek a párommal és fél évnyi keresés után vettem meg 4. autómat, ami az első BMW-nk! Mindenképpen touringot akartam, e46 és e39 között vaciláltam. Nagy autót szerettem volna nagy benzines motorral, így a szívem az E39 felé húzott. Keveset járok vele így a fogyi nem érdekelt. Egy 1997-es (2004 óta Mo-i) E39 528iA-ra esett a választás. Elvittem MuhaAti-hoz átnézetni, nagy bajt nem talált, így megvettem október végén. Amíg bírom finanszírozni, addig biztosan marad, mert teljesen más dimenzió, mint bármelyik másik márka. Sokat vezetek, sokféle autót a munkámból adódóan (autós tv-műsor), de a BMW az BMW. Minden úgy, és pontosan úgy működik bennük ahogyan kell. A külső és belső formák, valamint az anyagminőség pedig magukért beszélnek.

Eddig olaj és szűrőcseréken vagyok túl, de még hátravan pár dolog. Műszaki érdeklődésű vagyok, Simson és ETZ szerelésen nőttem fel, tanítottak autóelektronikát is. Amit tudok szeretek magam megcsinálni, persze itt a panelrengetegben ez erősen korlátozódik, de az érdeklődésem töretlen.

[url=http://kepfeltoltes.hu/view/151230/9434644_4_www.kepfeltoltes.hu_.jpg]
[url=http://kepfeltoltes.hu/view/151230/9434644_1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg]
[url=http://kepfeltoltes.hu/view/151230/9434644_2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg]
[url=http://kepfeltoltes.hu/view/151230/9434644_3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg]
[url=http://kepfeltoltes.hu/view/151230/9434644_6_www.kepfeltoltes.hu_.jpg]
[url=http://kepfeltoltes.hu/view/151230/9434644_8_www.kepfeltoltes.hu_.jpg]
[url=http://kepfeltoltes.hu/view/151230/9434644_9_www.kepfeltoltes.hu_.jpg]
[url=http://kepfeltoltes.hu/view/151230/9434644_11_www.kepfeltoltes.hu_.jpg]

BUÉK!

:bmwkiraly

és :kösz hogy tag lehetek!

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára habonynorbi 2015.12.31. 00:30-kor.

Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+

Ezt a hozzászólást a szerzőnek habonynorbi az itt látható tagok köszönték meg: jimbi525d
Értékelés: 4.76%
Vissza a tetejére

Hozzászólás adatai
HozzászólásElküldve: 2015.12.30. 23:59 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 498 alkalommal
Kapott köszik: 507 alkalommal
Motor tipusa: M52 B20
Évjárata: 1998
didli írta:
Sziasztok!

Tagja vagyok már egy ideje a klubnak, de ez a topic eddig elkerülte a figyelmemet. Most igyekszek pótolni, amit elmulasztottam.
32 éves vagyok (még 3 napig), Bp-en élek és fél évnyi keresés után vettem meg 4. autómat, ami az első BMW-m! Mindenképpen touringot akartam, e46 és e39 között vaciláltam, de az észérveket félretettem és a szívemre hallgattam. Mindenképpen nagy autót szerettem volna, nagy benzines motorral. Keveset járok vele így a fogyi nem érdekelt. Egy 1997-es (2004 óta Mo-i) 528iA-ra esett a választás. Elvittem MuhaAti-hoz átnézetni, nagy bajt nem talált, így megvettem október végén. Amíg bírom finanszírozni, addig biztosan marad, mert teljesen más dimenzió, mint bármelyik másik márka.
Eddig olaj és szűrőcseréken vagyok túl, de még hátravan pár dolog.

BUÉK!

:e39 :bmwkiraly

"Losers find the reason, winners find the way"

Ezt a hozzászólást a szerzőnek SvidronyA az itt látható tagok köszönték meg: habonynorbi
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015.12.31. 11:26 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 0
Kapott köszik: 2 alkalommal
Motor tipusa: M52B28
Kivitele: Sedan
Sziasztok!

Dani vagyok Nagykanizsáról, egy '98-as 528iA most már zömében boldog tulajdonosa. Egy E36-ból ültem át ebbe lassan már több, mint másfél éve. Ez volt álmaim típusa álmaim motorjával (M52B28). A konkrét példányról már ezt kevésbé mondhatom el - nem volt reménytelen, de utólag belegondolva kicsit többet adtam érte, mint amennyit ért/amilyen állapotban akkor volt. Mostanra azért már egészen olyan, mint amilyenek az autóim lenni szoktak. Nehéz lenne mindent leírni, talán legegyszerűbb, ha belinkelem a blogot, ahol lehetőségeimhez képest próbálok mindent feljegyezni az aktuális járműparkot illetően:

Járműveim története

Még azelőtt regisztráltam, hogy E39-esem lett volna, de remélem sikerült pótolnom az akkor elmaradt bemutatkozást.

Üdv, és B.U.É.K!
Dani

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pinyti 2015.12.31. 19:31-kor.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek pinyti az itt látható tagok köszönték meg: 2 jimbi525d, SvidronyA
Értékelés: 9.52%
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015.12.31. 15:10 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 1
Kapott köszik: 2 alkalommal
Motor tipusa: M57D30
Évjárata: 2002
Sziasztok!

Megejtem én is a bemutatkozást. Lónyai Gábornak hívnak, 29 éves leszek, Hajdúnánáson lakom, és kamionsofőrként dolgozom. Újdonsült BMW-s vagyok egy magyarországi 2002-es óra szerint 348000 km-t futott 530D jóvoltából . Van egy pár BMW a környezetemben, de eddig én nem engedhettem meg magamnak, így most nagyon nagy a boldogság. :) Ma voltam a szerelőmnél, hál istennek nem túl tételes a kezdeti hibalista. Köszi a befogadást, remélem a találkozókra is el tudok jutni.

Boldog Újévet mindenkinek! :buek

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Haby az itt látható tagok köszönték meg: 2 FuReady, jimbi525d
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015.12.31. 17:16 
E39 FAN
E39 FAN

Haby írta:
Sziasztok!

Megejtem én is a bemutatkozást. Lónyai Gábornak hívnak, 29 éves leszek, Hajdúnánáson lakom, és kamionsofőrként dolgozom. Újdonsült BMW-s vagyok egy magyarországi 2002-es óra szerint 348000 km-t futott 530D jóvoltából . Van egy pár BMW a környezetemben, de eddig én nem engedhettem meg magamnak, így most nagyon nagy a boldogság. :) Ma voltam a szerelőmnél, hál istennek nem túl tételes a kezdeti hibalista. Köszi a befogadást, remélem a találkozókra is el tudok jutni.

Boldog Újévet mindenkinek! :buek

:e39

Ezt a hozzászólást a szerzőnek SvidronyA az itt látható tagok köszönték meg: Haby
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016.01.04. 15:14 
Újonc
Újonc

Kapott köszik: 0
Évjárata: 2003
Sziasztok!
Első körbe, Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok!
Bécinek hívnak és Papkeszin lakom (Veszprém mellett) a párommal. Szerettem volna valami nagy autót venni ami jól pakolható és hosszú távon is kényelmes. Meg persze hátsó kerekes és ha kell lehet vele haladni is. Mert most egy 2es golfom van illetve egy veterán Opel Mantám. Úgy hozta az élet hogy, nem Nekem kellett választanom a lehetséges jelöltek közül hanem az autó talált rám. Szóval Nekem egy E39 530d Touring-om van szép nagy és fekete :D . M-es kiegészítőkkel 2003-as évjárat. Az első komolyabb kategóriás autóm, de amit inkább kihangsúlyoznék az első BMW-m! Van Veszprémben egy barátom (TankTaz) aki egyszer mondta vannak az autók meg van a BMW!!! Nyugodt szívvel állíthatom még nagyon az elején vagyok a BMW-s iskolának, nagyon nem értek hozzá szerelésileg remélem vezetni igen :D . Nem szeretem a sufnituningot, ezért igyekszem tanulni és rendesen megjavítani amit kell. Ezt az oldalt ajánlották hogy itt tudok! Biztos lesz majd rengeteg kérdésem mit hogy merre ha nem gond,de addig is olvasok.
Üdvözlettel: K.Béci.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016.01.04. 16:25 
Újonc
Újonc

Kapott köszik: 0
Széria kód: ?
Motor tipusa: ?
Évjárata: ?
Kivitele: ?
Sziasztok kedves E39 tagok
Sándor vagyok 28 éves Hajdúszoboszlón lakom. Megvettem életem első BMW 520d touring 2002/11
Nagyon Boldog vagyok hogy megtalaltam ezt a fórumot. Sokat olvasom a fórumot nagyon sok érdekességet találtam. Van egy pár dolgot az autóval amit orvosi kell ebben is szeretném a segítségeteket kérni tisztelt fórum tagok

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016.01.05. 21:07 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 7 alkalommal
Kapott köszik: 17 alkalommal
Motor tipusa: M57D30
Üdv mindenkinek!

Feri vagyok, és ezzel a bemutatkozással majdnem 10 évet késtem, ugyanis 2006-ban regisztráltam a klubba.
Akkor külföldön dolgoztam és ott vettem egy 540i-t,akkor arra gondoltam milyen jo dolog lesz ez a klubélet,de sajna kint maradtam, igy hát nem lettem tag.
De most hátha taggá válhatok.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016.01.06. 01:12 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 2 alkalommal
Kapott köszik: 955 alkalommal
Motor tipusa: M54
Évjárata: 2001
:e39 mindenkinek!
Az utolsó 3 hsz lemaradt nálam.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016.01.06. 13:54 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 2 alkalommal
Kapott köszik: 8 alkalommal
Motor tipusa: M54
Üdvözlöm a Klub tagjait, először is :buek kívánok e közösség :bmw tagjainak!

Egy rövid bemutatkozás, a legfontosabb adatokkal.

Pekka a felhasználói nevem, ezen ismernek nagyon sok közösségi oldalon (ez finnül Péter). A polgári nevem: Popovics Péter, nem régen tértem vissza Budapestre. Közel öt évig éltem Hollandiában és most februártól nyugdíjba vonulok.

Az autóm E39 (ez tetszik a legjobban az eddig gyártott BMW-k közül). A gép egy 530i touring, 2002. márciusi; a motorja M54 :benzin . Hollandiában állították forgalomba, én lettem a negyedik tulajdonosa. 2015. márciusban vettem, 241 ezer km-t futott.

Szívesen megosztom tapasztalataimat és köszönöm az eddigi segítséget (Jackson klubtársnak) és másoknak is!

Barátsággal: Pekka

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Pekka az itt látható tagok köszönték meg: 2 Bor3sz, jimbi525d
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016.01.06. 17:34 
E39 FAN
E39 FAN

Pekka írta:
Üdvözlöm a Klub tagjait, először is :buek kívánok e közösség :bmw tagjainak!

Egy rövid bemutatkozás, a legfontosabb adatokkal.

Pekka a felhasználói nevem, ezen ismernek nagyon sok közösségi oldalon (ez finnül Péter). A polgári nevem: Popovics Péter, nem régen tértem vissza Budapestre. Közel öt évig éltem Hollandiában és most februártól nyugdíjba vonulok.

Az autóm E39 (ez tetszik a legjobban az eddig gyártott BMW-k közül). A gép egy 530i touring, 2002. márciusi; a motorja M54 :benzin . Hollandiában állították forgalomba, én lettem a negyedik tulajdonosa. 2015. márciusban vettem, 241 ezer km-t futott.

Szívesen megosztom tapasztalataimat és köszönöm az eddigi segítséget (Jackson klubtársnak) és másoknak is!

Barátsággal: Pekka

:e39 :buek :bmwkiraly

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016.01.10. 23:41 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 8 alkalommal
Kapott köszik: 4 alkalommal
Motor tipusa: M54B22
Tiszteletem uraim és (hölgyeim?)!

Mészáros Zoltán vagyok, még 42 éves. Soltvadkerten lakom. Egy kislányom van, meg egy feleségem aki szerint kapuzárási pánikban
szenvedek. Tényleg! Vannak hölgy tagok? Ha belegondolok ez a legjobb betegség! A tünet egy BMW. :) De hagyjuk a tréfát. Két hete, kalandos körülmények közt hoztam egy 2002 szeptemberi E39 520i-t, Németországból. Gyönyörű! Autóvillamosság- szerelő a szakmám, és abból is élek. A hobbim is az autók. Meg a vadászat.

Köszönöm szépen a befogadást! Sima utat mindenkinek!

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Meszizotya az itt látható tagok köszönték meg: 2 admin, jimbi525d
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016.01.10. 23:59 
Törzsvendég
Törzsvendég

Adott köszi: 104 alkalommal
Kapott köszik: 117 alkalommal
Széria kód: E87
Évjárata: 2005
Meszizotya írta:
Tiszteletem uraim és (hölgyeim?)!

Mészáros Zoltán vagyok, még 42 éves. Soltvadkerten lakom. Egy kislányom van, meg egy feleségem aki szerint kapuzárási pánikban
szenvedek. Tényleg! Vannak hölgy tagok? Ha belegondolok ez a legjobb betegség! A tünet egy BMW. :) De hagyjuk a tréfát. Két hete, kalandos körülmények közt hoztam egy 2002 szeptemberi E39 520i-t, Németországból. Gyönyörű! Autóvillamosság- szerelő a szakmám, és abból is élek. A hobbim is az autók. Meg a vadászat.

Köszönöm szépen a befogadást! Sima utat mindenkinek!

:e39 :bmwkiraly

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016.01.11. 07:10 
E39 FAN
E39 FAN

Isten hozott, üdv a Klubban;-) !

Tapatalk-kal küldve az én D6503-el

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016.01.18. 16:37 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 3 alkalommal
Kapott köszik: 10 alkalommal
Motor tipusa: m52b28
Évjárata: 1996
Hello!

A bemutatkozás nekem is elmaradt eddig, most megejteném.
35 vagyok, Bp-en lakom, a talicskát egy éve vettem, azóta felváltva használom a 3 éve nálam lévő E36 318is kupéval.
Hogy miért kellett ez az autó a másik mellé arra nincs racionális magyarázat, max annyi hogy kellett egy jó hangú, erős és kényelmes batár,
amit még emberi pénzből megvehetek és fenttarthatok.
Tudom, legyek öngyilkos, de én a kínálat aljáról választottam, hobbiautónak nem tartom reálisnak az 1-1.5M-s árat, nem akarok folyton reszketni attól hogy összetöri valami balf**.
Átnézettem, nem volt vészes, kemény 4 kilót szurkoltam le érte :D Szép lassan reszelgetem, mindig van mit csinálni, de melyiken nincs? Semmi komolyabb probléma nem volt vele.
Amin eddig átesett 1 év alatt: veztengely jeladó csere, viszkócsere, gyújtáskapcsoló, stabszilent, apróságok. Kapott M lökhárítót előre, ezzel
azért mégiscsak pofásabb. A váltó 3ból kettőbe ránt kicsit, a cseredarab már ott várakozik a pincében, ha egyszer megkotlik, de még szépen váltogat egyelőre.
Volt már Muhaattinál is, hibakódmentes, talán egy kartergázszűrő csere lesz tavasszal, meg némi lakatosmunka, mielőtt komolyabban megindulnának a kisebb rozsdák.
Fogyasztása 8-16 liter :D Sajna főképp városban, hidegen és dugóban használom, a nagy átlagom így 14.1 nyár óta.
Balatont 5 személlyel 8.5-el megcsinálta, úgy hogy a kickdown nem sokat pihent, egy szavam se lehet.
Hidegen nem hajtom, amúgy kapja a törődést, úgy hallottam a BMW-k igénylik néha :)
Jópár kérdésem van persze, de segítőkésznek tűnik a közösség.

Üdv!!

Kép

Ezt a hozzászólást a szerzőnek awh az itt látható tagok köszönték meg: 2 jimbi525d, Padre540
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016.01.18. 19:01 
Újonc
Újonc

Kapott köszik: 6 alkalommal
Motor tipusa: 525d
Sziasztok!
Ez idáig elmaradt a bemutatkozás, de most pótolom. Zsolti vagyok, 25 éves és egy 25d edition sport touring tulajdonosa vagyok. :D

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Dodi7 az itt látható tagok köszönték meg: jimbi525d
Vissza a tetejére
 Profil Képtár  

HozzászólásElküldve: 2016.02.20. 23:52 
Újonc
Újonc

Kapott köszik: 5 alkalommal
Motor tipusa: 525d
Sziasztok!

Örülök, hogy csatlakozhattam a e39 klubhoz. Korábban egy hármasom volt, amit nagy szerettem, de a család bővülése miatt most egy 2001-es 525da touringot hajtok. Szerencsére sikerült egy jót kifognom, így szép lassan eljutok ojan állapotra, amilyenre szeretnék. Persze mindig van pár dolog amit javítani kell. És mivel engem a legapróbb hiba is zavar, sose nyugszom meg :-). Azokat a dolgokat, amiket én magam is meg tudok csinálni, azt igyekszem tényleg megoldani. Sajnos sokszor se tudásom, se időm a javításra, ilyenkor megkeresek egy szakembert.

A civil életben műszaki fejlesztéssel foglalkozom, amiben vannak informatikai feladatok, illetve mechanikai kihívások. Szerencsére kellően színes a munkám ahhoz, hogy minden nap tanuljak valami újat.

Ha mindez nem kötné le a szabad időmet, akkor hobbiból főzök egy kis házisört és így lesz teljes a világ :-)

Üdvözlök mindenkit:
Krisztián

Ezt a hozzászólást a szerzőnek wrie az itt látható tagok köszönték meg: 2 admin, jimbi525d
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016.02.21. 17:50 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 819 alkalommal
Kapott köszik: 1843 alkalommal
Széria kód: E63
Motor tipusa: N63B48tu
Évjárata: 2006
Kivitele: Coupe
Blog: Blog megtekintése (2)
wrie írta:
Sziasztok!

Örülök, hogy csatlakozhattam a e39 klubhoz. Korábban egy hármasom volt, amit nagy szerettem, de a család bővülése miatt most egy 2001-es 525da touringot hajtok. Szerencsére sikerült egy jót kifognom, így szép lassan eljutok ojan állapotra, amilyenre szeretnék. Persze mindig van pár dolog amit javítani kell. És mivel engem a legapróbb hiba is zavar, sose nyugszom meg :-). Azokat a dolgokat, amiket én magam is meg tudok csinálni, azt igyekszem tényleg megoldani. Sajnos sokszor se tudásom, se időm a javításra, ilyenkor megkeresek egy szakembert.

A civil életben műszaki fejlesztéssel foglalkozom, amiben vannak informatikai feladatok, illetve mechanikai kihívások. Szerencsére kellően színes a munkám ahhoz, hogy minden nap tanuljak valami újat.

Ha mindez nem kötné le a szabad időmet, akkor hobbiból főzök egy kis házisört és így lesz teljes a világ :-)

Üdvözlök mindenkit:
Krisztián

Üdv közöttünk! Talira majd kishordóval gyere! :mrgreen: :franko:
Ha XenonBalu is jön, akkor naggyal! :mrgreen:

Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

HozzászólásElküldve: 2016.02.25. 13:20 
Újonc
Újonc

Kapott köszik: 1
Motor tipusa: M54B22
Sziasztok! Gyökeres Bence vagyok, és egy hónapja boldog E39 tulajdonossá váltam (2001-es 520i M54B22). A gép toledoblau metallic színben pompázik, és gyönyörű állapotnak örvend. Köszönöm, hogy tagja lehetek ennek a nagyszerű csapatnak! :wink: :franko: Képet majd lövök a gépsárkányról:)

Ezt a hozzászólást a szerzőnek BencE39 az itt látható tagok köszönték meg: jimbi525d
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016.03.17. 13:11 
Újonc
Újonc

Kapott köszik: 1
Motor tipusa: 525D
Üdvözlet mindenkinek!

Laca vagyok Budapestről,azon belül a XII.-ik kerületből. :)

03.14.-én vásároltam meg életem első BMW 525 D típusú autóját.
Német autókkal kezdtem az autós pályafutásom,de aztán a sors úgy hozta,hogy majd 9 évig,Francia autóim voltak.
Most vissza tértem a német márkához.

Rengeteg kérdésem lesz a jövőben,mivel szinte semmit nem tudok erről a márkáról.Ezért előre is elnézést kérek! :D

Örülök,hogy megtaláltam ezt a fórumot,remélem hasznos tagja leszek a csapatnak :)

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Laca78 az itt látható tagok köszönték meg: jimbi525d
Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2727 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129 ... 137  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]