![]() |
2010.02.23. 18:20
lepke írta:Levibéka írta:lepke írta:NaviProfi írta:"ÖREG" E39 TAGOK FIGYELEM!!!
Egy fejlesztészt szeretnék megosztani veletek, de csak korlátozott számban és tényleg csak azoknak akik régóta tesznek ezért a klubért.
A másik fontos kritérium, hogy olyan jelentkezen akinek MK4 van a kocsijában.
Kérek mindenkit, hogy Privátban keressen meg!!!
10 fő erejéig, tehát a gyorsaság is számít!!!
A többit a válaszlevélben!
Üdv.
NaviProfi
Helo NaviProfi
Elmondanád miről lenne szó
mert nagyon kíváncsi vagyok rá![]()
üdv zoli
priviben Zolikám, mert TITOK
Helo
Tiz főröl van szó
ÉN most minek foglaljam a helyet mikor nincsen rá szűkségem
üdv zoli
2010.02.23. 18:42
2010.02.24. 08:48
Labi írta:NEM!
2010.02.24. 09:16
NaviProfi írta:Labi írta:NEM!
NEM TITOK!
Csak nem akartam egyenlőre róla forumozni.
A fejlesztés tárgya:
TRAFFIPAX ELŐRE JELZÉSE adatbázis alapján.
Megoldottam, hogy amikor egy TRAFFIPAX pont közelébe ér az autó, akkor 3db sipolással jelzi ezt, akár csak az IGO-val szerelt PDA-k és kirakja kis POI-ként, és ez teljesen automatikusan működik, nem kell beállítani semmit. Ehhez újra kell programoznom a naviegységet és adok egy rejtett állománnyal megirt lemez-t, amely a teljes Europa adatbázis tartalmazza.
DE EZ CSAK AZ MK4-GYEL SZERELT KOCSIKBAN MŰKÖDIK!!! (E39, E46, E38, E53, E83, E85)
Ennyi lett volna a "titok".![]()
Üdv. NaviProfi
2010.02.24. 12:52
NaviProfi írta:"ÖREG" E39 TAGOK FIGYELEM!!!
NaviProfi[/b]
2010.02.24. 23:20
NaviProfi írta:Labi írta:NEM!
NEM TITOK!
A fejlesztés tárgya:
Megoldottam, hogy amikor egy TRAFFIPAX pont közelébe ér az autó, akkor 3db sipolással jelzi ezt, akár csak az IGO-val szerelt PDA-k és kirakja kis POI-ként, és ez teljesen automatikusan működik, nem kell beállítani semmit. Ehhez újra kell programoznom a naviegységet és adok egy rejtett állománnyal megirt lemez-t, amely a teljes Europa adatbázis tartalmazza.
DE EZ CSAK AZ MK4-GYEL SZERELT KOCSIKBAN MŰKÖDIK!!! (E39, E46, E38, E53, E83, E85)
Üdv. NaviProfi
2010.02.25. 07:48
admin írta:NaviProfi írta:Labi írta:NEM!
NEM TITOK!
A fejlesztés tárgya:
Üdv. NaviProfi
Erre gondolsz![]()
Most látom ,hogy épp majdnem egy éve fotóztam.
2010.02.25. 08:23
admin írta:NaviProfi írta:Labi írta:NEM!
NEM TITOK!
A fejlesztés tárgya:
Üdv. NaviProfi
Erre gondolsz![]()
Most látom ,hogy épp majdnem egy éve fotóztam.
2010.02.25. 22:40
NaviProfi írta:admin írta:NaviProfi írta:Labi írta:NEM!
NEM TITOK!
..............
A hangjelzés kikapcsolható!!!
Üdv. NaviProfi
2010.03.01. 16:26
2010.03.01. 21:06
SAP írta:Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Letörött a navy antennám vége, hagyományos hátsószélvédőre szerelt,
"pálcika" kivitel. Bár a funkcióját így is ellátja, de esztétikai szempontból botrányos.
A kérdésem a következő lenne, mire kell figyelnem antennavásárláskor kompatibilitás stb., illetve,
hogy az E60-é passzol e az E39-re. Üdv.
2010.03.01. 23:32
2010.03.01. 23:54
szpbmw írta:Sziasztok!
Megjelent egy 2010-es térképadatbázis E39-hez, a neve:
BMW Road Map Europe High 2010 Update
Üdv,
szpbmw
2010.03.02. 08:23
szpbmw írta:Sziasztok!
Üdv,
szpbmw
2010.03.04. 14:54
vaszarig írta:szpbmw írta:Sziasztok!
Üdv,
szpbmw
Köszi, de már szerintem köztudott!Már nekem is ki van írva!
2010.03.05. 20:07
2010.03.05. 20:17
Viper írta:Érdeklődnék, hogy 4:3 kijelzővel való Navi beszerelést, tv tuner cd, stb bekábelezéssel ki vállalna, esetleg tudnátok e ajánlani valakit. Mindenem van, csak a munkáról lenne szó.
2010.03.07. 15:29
Viper írta:Érdeklődnék, hogy 4:3 kijelzővel való Navi beszerelést, tv tuner cd, stb bekábelezéssel ki vállalna, esetleg tudnátok e ajánlani valakit. Mindenem van, csak a munkáról lenne szó.
2010.03.08. 16:02
NaviProfi írta:Viper írta:Érdeklődnék, hogy 4:3 kijelzővel való Navi beszerelést, tv tuner cd, stb bekábelezéssel ki vállalna, esetleg tudnátok e ajánlani valakit. Mindenem van, csak a munkáról lenne szó.
Hol laksz? Merre ajánljunk?
Üdv. NaviProfi
2010.03.08. 16:07
Viper írta:NaviProfi írta:Viper írta:Érdeklődnék, hogy 4:3 kijelzővel való Navi beszerelést, tv tuner cd, stb bekábelezéssel ki vállalna, esetleg tudnátok e ajánlani valakit. Mindenem van, csak a munkáról lenne szó.
Hol laksz? Merre ajánljunk?
Üdv. NaviProfi
Köszönöm a válaszokat, sikerült elbizonytalanítani, hogy mennyi minden kell hozzá és mekkora munka ez...
Kb harmadszor szánom rá magam, hogy most aztán belevágok.