Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2010.02.23. 18:20

lepke írta:
Levibéka írta:
lepke írta:
NaviProfi írta:"ÖREG" E39 TAGOK FIGYELEM!!!

Egy fejlesztészt szeretnék megosztani veletek, de csak korlátozott számban és tényleg csak azoknak akik régóta tesznek ezért a klubért.
A másik fontos kritérium, hogy olyan jelentkezen akinek MK4 van a kocsijában.
Kérek mindenkit, hogy Privátban keressen meg!!!

10 fő erejéig, tehát a gyorsaság is számít!!!

A többit a válaszlevélben!

Üdv.

NaviProfi

Helo NaviProfi
Elmondanád miről lenne szó
mert nagyon kíváncsi vagyok rá :wink:
üdv zoli

priviben Zolikám, mert TITOK :wink:

Helo
Tiz főröl van szó
ÉN most minek foglaljam a helyet mikor nincsen rá szűkségem
üdv zoli

Ha megvan a konkrét 10 fő, utána megtudhatjuk ?

2010.02.23. 18:42

NEM! :wink:

2010.02.24. 08:48

Labi írta:NEM! :wink:

NEM TITOK!

Csak nem akartam egyenlőre róla forumozni.

A fejlesztés tárgya:

TRAFFIPAX ELŐRE JELZÉSE adatbázis alapján.

Megoldottam, hogy amikor egy TRAFFIPAX pont közelébe ér az autó, akkor 3db sipolással jelzi ezt, akár csak az IGO-val szerelt PDA-k és kirakja kis POI-ként, és ez teljesen automatikusan működik, nem kell beállítani semmit. Ehhez újra kell programoznom a naviegységet és adok egy rejtett állománnyal megirt lemez-t, amely a teljes Europa adatbázis tartalmazza.

DE EZ CSAK AZ MK4-GYEL SZERELT KOCSIKBAN MŰKÖDIK!!! (E39, E46, E38, E53, E83, E85)

Ennyi lett volna a "titok". :D

Üdv. NaviProfi

2010.02.24. 09:16

NaviProfi írta:

NEM TITOK!

A fejlesztés tárgya:

Megoldottam, hogy amikor egy TRAFFIPAX pont közelébe ér az autó, akkor 3db sipolással jelzi ezt, akár csak az IGO-val szerelt PDA-k és kirakja kis POI-ként, és ez teljesen automatikusan működik, nem kell beállítani semmit. Ehhez újra kell programoznom a naviegységet és adok egy rejtett állománnyal megirt lemez-t, amely a teljes Europa adatbázis tartalmazza.

DE EZ CSAK AZ MK4-GYEL SZERELT KOCSIKBAN MŰKÖDIK!!! (E39, E46, E38, E53, E83, E85)

Üdv. NaviProfi

Köszönet.

2010.02.24. 12:52

NaviProfi írta:"ÖREG" E39 TAGOK FIGYELEM!!!

NaviProfi[/b]

Már kezdtem megíjjedni mert én nem vagyok "öreg"... :lol:

Azt hittem,hogy ezt csak 50 felett lehet igényelni... :P

Nem mint ha érintene a dolog mert nincs MKIV-em sem meg nem is voltam gépközelben... :wink:

Az öregeknek ez hátrány mert a fiatalok hamarabb tudnak jelentkezni privátban...:hehe

Na jó befejezem mert már magamat is idegesítem... :lol:

Nem voltam off mert az MKIV-ről írtam,hogy nincs... :roll:

2010.02.24. 23:20

NaviProfi írta:

NEM TITOK!

A fejlesztés tárgya:

Üdv. NaviProfi

Erre gondolsz :lol:
Kép
Most látom ,hogy épp majdnem egy éve fotóztam.

2010.02.25. 07:48

admin írta:
NaviProfi írta:

NEM TITOK!

A fejlesztés tárgya:

Üdv. NaviProfi

Kép

Emlékszem akkor 1 sör volt a tét aki eltalálja a címed :wink:

2010.02.25. 08:23

admin írta:
NaviProfi írta:

NEM TITOK!

A fejlesztés tárgya:

Üdv. NaviProfi

Kép

IGEN, de amint irtam a PÜ-ben is, ez a verzió nagyon sokszor lefagyott. És sokat agyaltunk a Bömbölővel, hogy egy egészé álljon össze a kép. Ráadásul ez a verzió már a magyarosított hanggal együtt készült el, amig az csak a "külföldies" verziókban volt elérhető.

A hangjelzés kikapcsolható!!!

Üdv. NaviProfi

2010.02.25. 22:40

NaviProfi írta:
admin írta:
NaviProfi írta:

NEM TITOK!

..............
A hangjelzés kikapcsolható!!!

Üdv. NaviProfi

Mire jó a telepített izéket tudni, amikor a nem telepítettet úgysem mutatja "semmi". Ha ismered a környéket, akkor úgy is tudod, hol kell lassítani. Ha meg túrista vagy, nem száguldozol. Vagy nem?

Értem én öcsém, de mi hajtja? (szóval mi a motiváció, mi a lényege ennek)
Hacsak az nem, hogy egy újabb kütyü legyen a vasban...
Tudom, már megint kötekszem.

Antenna

2010.03.01. 16:26

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Letörött a navy antennám vége, hagyományos hátsószélvédőre szerelt,
"pálcika" kivitel. Bár a funkcióját így is ellátja, de esztétikai szempontból botrányos.
A kérdésem a következő lenne, mire kell figyelnem antennavásárláskor kompatibilitás stb., illetve,
hogy az E60-é passzol e az E39-re. Üdv.

Re: Antenna

2010.03.01. 21:06

SAP írta:Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Letörött a navy antennám vége, hagyományos hátsószélvédőre szerelt,
"pálcika" kivitel. Bár a funkcióját így is ellátja, de esztétikai szempontból botrányos.
A kérdésem a következő lenne, mire kell figyelnem antennavásárláskor kompatibilitás stb., illetve,
hogy az E60-é passzol e az E39-re. Üdv.

Telefonnak kellene lenni nem navinak... :?

Road Map Europe 2010

2010.03.01. 23:32

Sziasztok!

Megjelent egy 2010-es térképadatbázis E39-hez, a neve:

BMW Road Map Europe High 2010 Update

Üdv,
szpbmw

Re: Road Map Europe 2010

2010.03.01. 23:54

szpbmw írta:Sziasztok!

Üdv,
szpbmw

Köszi, de már szerintem köztudott! :) Már nekem is ki van írva! :)

2010.03.02. 08:23

Üdv,
szpbmw

2009. november 25-én már elérhető volt nálam.

Üdv. NaviProfi

2010.03.04. 14:54

vaszarig írta:

Üdv,
szpbmw

Köszi, de már szerintem köztudott! :) Már nekem is ki van írva! :)

Én is ezt használom pár hónapja...

2010.03.05. 20:07

Érdeklődnék, hogy 4:3 kijelzővel való Navi beszerelést, tv tuner cd, stb bekábelezéssel ki vállalna, esetleg tudnátok e ajánlani valakit. Mindenem van, csak a munkáról lenne szó.

2010.03.05. 20:17

Viper írta:Érdeklődnék, hogy 4:3 kijelzővel való Navi beszerelést, tv tuner cd, stb bekábelezéssel ki vállalna, esetleg tudnátok e ajánlani valakit. Mindenem van, csak a munkáról lenne szó.

Szia!

Én....ha gondolod beteszem neked...2 nap kell....a többit telefonon vagy pü, ha érdekel!
Viszont neked nincs computered....ha jól emlékezem....kicsit több kábel kell....
A saját a referencia.....
Üdv!

2010.03.07. 15:29

Viper írta:Érdeklődnék, hogy 4:3 kijelzővel való Navi beszerelést, tv tuner cd, stb bekábelezéssel ki vállalna, esetleg tudnátok e ajánlani valakit. Mindenem van, csak a munkáról lenne szó.

Hol laksz? Merre ajánljunk?

Üdv. NaviProfi

2010.03.08. 16:02

NaviProfi írta:

Üdv. NaviProfi

Köszönöm a válaszokat, sikerült elbizonytalanítani, hogy mennyi minden kell hozzá és mekkora munka ez...
Kb harmadszor szánom rá magam, hogy most aztán belevágok. :lol:

2010.03.08. 16:07

Viper írta:
NaviProfi írta:

Üdv. NaviProfi

Köszönöm a válaszokat, sikerült elbizonytalanítani, hogy mennyi minden kell hozzá és mekkora munka ez...
Kb harmadszor szánom rá magam, hogy most aztán belevágok. :lol:

Nagy meló le kell bontani a kocsit teljesen, mármint a belsejét....pötyögd be a google-ba BMW Navigation retrofit....lesz ott képpel ellátott leírás is...

Üdv!
Hozzászólás küldése

VigLink badge