![]() |
2017.07.27. 10:08
attila94 írta:
Holnap amúgyis megyek MuhaAtihoz, utánabeugrok a Szentendrei útra kíváncsi vagyok...Túl szépen hangzik hogy ingyen adnak 4db új légzsákot.
Ha ekkora a kockázat, ki lehet kapcsolni a légzsákokat? Szemüvegesként több károm származna belőle mint hasznom...
2017.07.27. 11:37
attila94 írta:
Holnap amúgyis megyek MuhaAtihoz, utánabeugrok a Szentendrei útra kíváncsi vagyok...Túl szépen hangzik hogy ingyen adnak 4db új légzsákot.
Ha ekkora a kockázat, ki lehet kapcsolni a légzsákokat? Szemüvegesként több károm származna belőle mint hasznom...
2017.07.27. 16:52
MChris írta:attila94 írta:
2017.07.27. 18:32
attila94 írta:
2017.07.27. 19:36
Dodi7 írta:MChris írta:attila94 írta:
Ilyen levelet csak azok kapnak akiknek az autójuk Magyarországon lett újonnan forgalomba helyezve? Azért kérdezem, mert kb. 2-3 hete hívtam a C-mobile-t ezzel kapcsoltban annyit mondtak, hogy akkor keressem őket, ha kaptam levelet a belügyminisztériumtól!
2017.07.27. 23:58
2017.07.28. 08:29
hamoriarpi írta:Mi a helyzet az utólag extrásított autókkal? Nekem sima tanga kormányom volt gyárilag és 4 küllős multi került beépítésre. Emlékszem rá, hogy a beépített kormányban TAKATA zsák volt.
Egyáltalán: kinél van a 39-esem?
2017.07.28. 12:04
MChris írta:hamoriarpi írta:Mi a helyzet az utólag extrásított autókkal? Nekem sima tanga kormányom volt gyárilag és 4 küllős multi került beépítésre. Emlékszem rá, hogy a beépített kormányban TAKATA zsák volt.
Na szép,veszélyessé tetted a kocsit és utána még el is adtad...![]()
2017.07.28. 14:09
hamoriarpi írta:Mi a helyzet az utólag extrásított autókkal? Nekem sima tanga kormányom volt gyárilag és 4 küllős multi került beépítésre. Emlékszem rá, hogy a beépített kormányban TAKATA zsák volt.
2017.07.28. 16:12
Afterdark írta:hamoriarpi írta:Mi a helyzet az utólag extrásított autókkal? Nekem sima tanga kormányom volt gyárilag és 4 küllős multi került beépítésre. Emlékszem rá, hogy a beépített kormányban TAKATA zsák volt.
Én beszéltem a BMW Motors-al és a Vin-t kérték. Ez alapján viszont egyindítós régebbi M-es kormány van az autómban és a "hölgy" nagyon nem akarta érteni, hogy miért érdeklődök és egy másik légyzákkal kapcsolatban. Természetesen majd visszahívnak....
2017.07.28. 19:06
Bor3sz írta:Afterdark írta:hamoriarpi írta:Mi a helyzet az utólag extrásított autókkal? Nekem sima tanga kormányom volt gyárilag és 4 küllős multi került beépítésre. Emlékszem rá, hogy a beépített kormányban TAKATA zsák volt.
Én beszéltem a BMW Motors-al és a Vin-t kérték. Ez alapján viszont egyindítós régebbi M-es kormány van az autómban és a "hölgy" nagyon nem akarta érteni, hogy miért érdeklődök és egy másik légyzákkal kapcsolatban. Természetesen majd visszahívnak....
Akkor most VIN-hez kötik,és nem azt nézik hogy milyen kormány van a kocsiban? Az már nem is BMW kormány ha nem az eredeti felszereltség része?
2017.07.28. 19:57
attila94 írta:Bor3sz írta:Afterdark írta:hamoriarpi írta:Mi a helyzet az utólag extrásított autókkal? Nekem sima tanga kormányom volt gyárilag és 4 küllős multi került beépítésre. Emlékszem rá, hogy a beépített kormányban TAKATA zsák volt.
Akkor most VIN-hez kötik,és nem azt nézik hogy milyen kormány van a kocsiban? Az már nem is BMW kormány ha nem az eredeti felszereltség része?
Miért kéne másik légzsákot adniuk mint amivel kijött a gyárból? Ma voltam megkérdezni, nem érintett az autóm. Ha kérek valakitől egy takata légzsákot és berakjuk, adniuk kéne helyette újat?Nem kötelező lecserélni a gyárit, a BMW-t meg nem fogja meghatni az utólagos legozás. Mindenkire saját felelősségre módosít az autóján.
2017.07.28. 21:00
attila94 írta:Bor3sz írta:Afterdark írta:hamoriarpi írta:Mi a helyzet az utólag extrásított autókkal? Nekem sima tanga kormányom volt gyárilag és 4 küllős multi került beépítésre. Emlékszem rá, hogy a beépített kormányban TAKATA zsák volt.
Miért kéne másik légzsákot adniuk mint amivel kijött a gyárból? Ma voltam megkérdezni, nem érintett az autóm. Ha kérek valakitől egy takata légzsákot és berakjuk, adniuk kéne helyette újat?Nem kötelező lecserélni a gyárit, a BMW-t meg nem fogja meghatni az utólagos legozás. Mindenkire saját felelősségre módosít az autóján.
2017.07.29. 12:51
Bor3sz írta:attila94 írta:Bor3sz írta:Afterdark írta:hamoriarpi írta:Mi a helyzet az utólag extrásított autókkal? Nekem sima tanga kormányom volt gyárilag és 4 küllős multi került beépítésre. Emlékszem rá, hogy a beépített kormányban TAKATA zsák volt.
Ok,ok!
De attól még ez az ő termékük, csak másik autóban landolt.
Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
2017.07.29. 12:54
2017.07.29. 17:09
2017.08.03. 17:20
2017.08.03. 18:51
Valamennyire az aljat is meg kell bontani, mivel a tetejehez van rogzitve. Amugy ha csinaltal mar ilyet akkor akar egy ora alatt ki lehet bontani. Youtube a baratod nagyon jo videok vannak a temakorben. Sor fogyasztas korlatlan es tetszolegesApa8 írta:Fűtőventillátort kell cseréljek.
Műszerfal felső részét ki tudom venni anélkül, hogy az alsó felét is szétbontsam?
És kb ez mennyi idő és sör? Ebbe a melegbe.
2017.08.03. 19:04
morv írta:Valamennyire az aljat is meg kell bontani, mivel a tetejehez van rogzitve. Amugy ha csinaltal mar ilyet akkor akar egy ora alatt ki lehet bontani. Youtube a baratod nagyon jo videok vannak a temakorben. Sor fogyasztas korlatlan es tetszolegesApa8 írta:Fűtőventillátort kell cseréljek.
Műszerfal felső részét ki tudom venni anélkül, hogy az alsó felét is szétbontsam?
2017.08.03. 22:21
Apa8 írta:morv írta:Valamennyire az aljat is meg kell bontani, mivel a tetejehez van rogzitve. Amugy ha csinaltal mar ilyet akkor akar egy ora alatt ki lehet bontani. Youtube a baratod nagyon jo videok vannak a temakorben. Sor fogyasztas korlatlan es tetszolegesApa8 írta:Fűtőventillátort kell cseréljek.
Köszike a választ.
Még nem csináltam ilyet azért kérdeztem.
Amúgy meg elég lassú játékos vagyok, tehát ha gyakorlott kéznek egy óra akkor én legalább három négy órát eltökölök vele.
Igen nézelődtem youtube-on is.