Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2010.12.06. 21:20

Orsika írta:
lepke írta:
Orsika írta:
lepke írta:
Orsika írta:Nekünk 205/60 az van fent téli gumiba! A pátom Orsika jött haza csütörtökön szakadt a hó! Már itt járt bent Gödöllőn a háztól kb 1 km-re van egy jó nagy emelkedő na ott leragadt a vas! Én épp Dunaújvárosból tartottam hazafele mikor telefonált hogy nem bír felmenni hiába próbálkozik! 5 perc múlva én is odaértem autócsere egy off Nissan pick up átült én meg ideget kaptam mert mi az hogy nem megy fel a hegyre vagy dombra! Autócsere aztán ami a csövön kifért felküzdettem a vasat!! Nehezen ment mert az elektronika dolgozott de feljött a paripa!! Mint később kiderült itt Gödöllőn ónos eső esett a hó előtt és kegyetlenül csúszott!!! De egy kis súlyon még mindig gondolkodom a farába!! Péter

Helo
A kipörgés gátlót kellett volna kikapcsolni

Én kikapcsoltam de még rosszabb volt mint simán túrta a farát mint malac a darát!!!Péter

Helo Peti
Érzéssel :wink: érzéssel :wink: nem egy dózerben ülsz

Nem Dózer hanem daru annak túrni kell!! De az legalább nem akad el!!! Ja és még téli gumi sincs rajta!!!
De lehet hogy mondasz valamit de ideget kaptam és nem volt kecmec....De a lényeg a lényeg felküzdettem én is és Orsi is!! Péter

Azt nagyon jól teszitek,ha együtt küzditek fel. :lol:

2010.12.08. 13:58

Hali

Felkészültem a télre,ha esetleg beázna a fűtött garázs,sose lehet tudni... :lol: :lol: :lol:

Melóhelyen így fog pihenni a télen,sajnos ott nincs fedett rész. :) :bmw

.

2010.12.08. 14:03

Minden napra új gumit!

2010.12.08. 21:08

barbrady írta:Minden napra új gumit!

Helo
Kötelezővé kellene tenni a TÉLI gumi használatát

Re: Felkészülés a télre

2011.10.09. 09:43

Sziasztok!még a mínuszok beállta előtt szeretném megkérdezni hogy mivel kezeljem az ajtó körüli szigetelő gumikat?az enyém ugye kupé és ez minden ajtónyitásnál ablaklehuzást jelnet ugye,és sajnos még ebbe a hónapba kinnt alszik a vas a szabad ég alatt!!

2011.10.09. 09:54

adam001 írta:Sziasztok!még a mínuszok beállta előtt szeretném megkérdezni hogy mivel kezeljem az ajtó körüli szigetelő gumikat?az enyém ugye kupé és ez minden ajtónyitásnál ablaklehuzást jelnet ugye,és sajnos még ebbe a hónapba kinnt alszik a vas a szabad ég alatt!!

Glicerinnel.
Gyógyszertárban fillérekért kapható :!:
...by Labi :wink:

2011.10.09. 13:21

adam001 írta:Sziasztok!még a mínuszok beállta előtt szeretném megkérdezni hogy mivel kezeljem az ajtó körüli szigetelő gumikat?az enyém ugye kupé és ez minden ajtónyitásnál ablaklehuzást jelnet ugye,és sajnos még ebbe a hónapba kinnt alszik a vas a szabad ég alatt!!

Kezelés alatt mit értesz?Nekem ez lesz az első telem az enyémmel és érdekelne, hogy van e pont ezzel az ablak le és felhúzásaal kapcsolatban valami amire figyelni kellene?(nem e fagy vagy ragad be a hidegbe vagy ilyesmi)

2011.10.09. 13:50

Lehoztam a padlásról a hólapátokat. :wink:, mert felvittem az összes kertibútort. :cry:

Azután bekapcsoltam az állófőtést a műhelyben. Ez ülésfűtésnek is tökéletes. :nyelves:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára muhaati 2011.10.09. 13:53-kor.

2011.10.09. 13:51

muhaati írta:Lehoztam a padlásról a hólapátokat. :wink:

:taps:

2011.10.09. 14:05

muhaati írta:Lehoztam a padlásról a hólapátokat. :wink:, mert felvittem az összes kertibútort. :cry:

Azután bekapcsoltam az állófőtést a műhelyben. Ez ülésfűtésnek is tökéletes. :nyelves:

Milyen fűtés van még a műhelyben az állófűtésen kívül? 8O

2011.10.09. 14:13

barbrady írta:
muhaati írta:Lehoztam a padlásról a hólapátokat. :wink:, mert felvittem az összes kertibútort. :cry:

Milyen fűtés van még a műhelyben az állófűtésen kívül? 8O

Nyáron nem megy a konvektor, de akkor működik a napocska, és befűti 40 fokra! A "mozgófűtés", mindíg a megérkező kocsi, ami a géptető nyitása után nyáron ad még egy kis "Afrikai" hangulatot is. Télen rásegít a konvektorra.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek muhaati az itt látható tagok köszönték meg: barbrady
Értékelés: 4.76%

2011.10.09. 14:17

Jut eszembe.
Nekem is szükségem lenne gyári téli kerekekre. (235/45/17) 4 DB :wink:

2011.10.09. 18:50

simi64 írta:

Glicerinnel.

köszi simi, és próbáltad már ? vagy valaki?

2011.10.09. 19:02

SONAX, Katt!

( A Motip is gyárt ilyet, de ha egyszerűen szilikonos szivaccsal áttörlöd már az is jó, kezel, ápol, fagymentesít. )

Kép

2011.10.09. 22:06

Hali!

Én már félig felkészültem a télre. Ideje is volt, itt csehiben a Krkonose alatt most 4 fok van:)
Letakarítottam belülröl az elsö szélvédöt, raktam kesztyüt, jégkaparót a kocsiba, meg lemértük a fagyállót (-22 fok).
Vásároltam hóláncot, és addig próbálgattam felrakni a kerékre, míg könnyedén nem ment.
Próbáltam fényesre takarítani a ködfényszóró búráját, de nem jártam igazán sikerrel (folyt. köv.).
A téli kereket majd a jövö szombaton felrakom, most már nem volt idöm rá.
A sperr kimarad:(

2011.10.09. 22:55

Dzso bácsi írta:Hali!

Én már félig felkészültem a télre. Ideje is volt, itt csehiben a Krkonose alatt most 4 fok van:)
Letakarítottam belülröl az elsö szélvédöt, raktam kesztyüt, jégkaparót a kocsiba, meg lemértük a fagyállót (-22 fok).
Vásároltam hóláncot, és addig próbálgattam felrakni a kerékre, míg könnyedén nem ment.
Próbáltam fényesre takarítani a ködfényszóró búráját, de nem jártam igazán sikerrel (folyt. köv.).
A téli kereket majd a jövö szombaton felrakom, most már nem volt idöm rá.
A sperr kimarad:(

fagyálló szélvédőmosót ne ffeledd!

2011.10.09. 23:04

adam001 írta:
simi64 írta:

Glicerinnel.

köszi simi, és próbáltad már ? vagy valaki?

Igen.
Van is még belőle!
Jó, használ neki :!:

2011.10.09. 23:08

Helo
VAZELINNAL kel vastagon bekenni

2011.10.09. 23:11

lepke írta:

Helo

Vazelinnal, vagy anélkül :?:
:?
Vazelin!
Gyere Te is :!:
:hehe

2011.10.09. 23:23

simi64 írta:
lepke írta:

Helo

Vazelinnal, vagy anélkül :?:
:?
Vazelin!
Gyere Te is :!:
:hehe

Helo Admin
Kérném simi klubtag obszén megnyilvánulása és a klubtagok félre informálása végett egy óra kitiltást
:shoot :shoot
Hozzászólás küldése

VigLink badge