![]() |
2010.12.06. 21:20
Orsika írta:lepke írta:Orsika írta:lepke írta:Orsika írta:Nekünk 205/60 az van fent téli gumiba! A pátom Orsika jött haza csütörtökön szakadt a hó! Már itt járt bent Gödöllőn a háztól kb 1 km-re van egy jó nagy emelkedő na ott leragadt a vas! Én épp Dunaújvárosból tartottam hazafele mikor telefonált hogy nem bír felmenni hiába próbálkozik! 5 perc múlva én is odaértem autócsere egy off Nissan pick up átült én meg ideget kaptam mert mi az hogy nem megy fel a hegyre vagy dombra! Autócsere aztán ami a csövön kifért felküzdettem a vasat!! Nehezen ment mert az elektronika dolgozott de feljött a paripa!! Mint később kiderült itt Gödöllőn ónos eső esett a hó előtt és kegyetlenül csúszott!!! De egy kis súlyon még mindig gondolkodom a farába!! Péter
Helo
A kipörgés gátlót kellett volna kikapcsolni
Én kikapcsoltam de még rosszabb volt mint simán túrta a farát mint malac a darát!!!Péter
Helo Peti
Érzésselérzéssel
nem egy dózerben ülsz
Nem Dózer hanem daru annak túrni kell!! De az legalább nem akad el!!! Ja és még téli gumi sincs rajta!!!
De lehet hogy mondasz valamit de ideget kaptam és nem volt kecmec....De a lényeg a lényeg felküzdettem én is és Orsi is!! Péter
2010.12.08. 13:58
2010.12.08. 21:08
2011.10.09. 09:43
2011.10.09. 09:54
adam001 írta:Sziasztok!még a mínuszok beállta előtt szeretném megkérdezni hogy mivel kezeljem az ajtó körüli szigetelő gumikat?az enyém ugye kupé és ez minden ajtónyitásnál ablaklehuzást jelnet ugye,és sajnos még ebbe a hónapba kinnt alszik a vas a szabad ég alatt!!
2011.10.09. 13:21
adam001 írta:Sziasztok!még a mínuszok beállta előtt szeretném megkérdezni hogy mivel kezeljem az ajtó körüli szigetelő gumikat?az enyém ugye kupé és ez minden ajtónyitásnál ablaklehuzást jelnet ugye,és sajnos még ebbe a hónapba kinnt alszik a vas a szabad ég alatt!!
2011.10.09. 13:50
2011.10.09. 13:51
muhaati írta:Lehoztam a padlásról a hólapátokat.
2011.10.09. 14:05
muhaati írta:Lehoztam a padlásról a hólapátokat., mert felvittem az összes kertibútort.
![]()
Azután bekapcsoltam az állófőtést a műhelyben. Ez ülésfűtésnek is tökéletes.
2011.10.09. 14:13
barbrady írta:muhaati írta:Lehoztam a padlásról a hólapátokat., mert felvittem az összes kertibútort.
![]()
Azután bekapcsoltam az állófőtést a műhelyben. Ez ülésfűtésnek is tökéletes.
Milyen fűtés van még a műhelyben az állófűtésen kívül?
2011.10.09. 14:17
2011.10.09. 18:50
simi64 írta:adam001 írta:Sziasztok!még a mínuszok beállta előtt szeretném megkérdezni hogy mivel kezeljem az ajtó körüli szigetelő gumikat?az enyém ugye kupé és ez minden ajtónyitásnál ablaklehuzást jelnet ugye,és sajnos még ebbe a hónapba kinnt alszik a vas a szabad ég alatt!!
Glicerinnel.
Gyógyszertárban fillérekért kapható![]()
...by Labi
2011.10.09. 19:02
2011.10.09. 22:06
2011.10.09. 22:55
Dzso bácsi írta:Hali!
Én már félig felkészültem a télre. Ideje is volt, itt csehiben a Krkonose alatt most 4 fok van:)
Letakarítottam belülröl az elsö szélvédöt, raktam kesztyüt, jégkaparót a kocsiba, meg lemértük a fagyállót (-22 fok).
Vásároltam hóláncot, és addig próbálgattam felrakni a kerékre, míg könnyedén nem ment.
Próbáltam fényesre takarítani a ködfényszóró búráját, de nem jártam igazán sikerrel (folyt. köv.).
A téli kereket majd a jövö szombaton felrakom, most már nem volt idöm rá.
A sperr kimarad:(
2011.10.09. 23:04
adam001 írta:simi64 írta:adam001 írta:Sziasztok!még a mínuszok beállta előtt szeretném megkérdezni hogy mivel kezeljem az ajtó körüli szigetelő gumikat?az enyém ugye kupé és ez minden ajtónyitásnál ablaklehuzást jelnet ugye,és sajnos még ebbe a hónapba kinnt alszik a vas a szabad ég alatt!!
Glicerinnel.
Gyógyszertárban fillérekért kapható![]()
...by Labi
köszi simi, és próbáltad már ? vagy valaki?
2011.10.09. 23:08
2011.10.09. 23:11
lepke írta:adam001 írta:Sziasztok!még a mínuszok beállta előtt szeretném megkérdezni hogy mivel kezeljem az ajtó körüli szigetelő gumikat?az enyém ugye kupé és ez minden ajtónyitásnál ablaklehuzást jelnet ugye,és sajnos még ebbe a hónapba kinnt alszik a vas a szabad ég alatt!!
Helo
VAZELINNAL kel vastagon bekenni
2011.10.09. 23:23
simi64 írta:lepke írta:adam001 írta:Sziasztok!még a mínuszok beállta előtt szeretném megkérdezni hogy mivel kezeljem az ajtó körüli szigetelő gumikat?az enyém ugye kupé és ez minden ajtónyitásnál ablaklehuzást jelnet ugye,és sajnos még ebbe a hónapba kinnt alszik a vas a szabad ég alatt!!
Helo
VAZELINNAL kel vastagon bekenni
Vazelinnal, vagy anélkül![]()
![]()
Vazelin!
Gyere Te is![]()