![]() |
2009.11.08. 18:57
party írta:Hello,sikerült a kályhát szétszednem és kipucolnom, külön köszi Bezo klubtársnak, aki ellátott jótanáccsalminden mükszik, izzítás, szivattyú,ventillátor. Volt benne koksz,de nekem nem tünt vészesnek
ha "aux ventillation direct mode"-ba kapcsolok akkor kellene hogy fűtsön? vagy csak ha "hideg" +6 alatt van?
2009.11.08. 19:07
Apa8 írta:party írta:Hello,sikerült a kályhát szétszednem és kipucolnom, külön köszi Bezo klubtársnak, aki ellátott jótanáccsalminden mükszik, izzítás, szivattyú,ventillátor. Volt benne koksz,de nekem nem tünt vészesnek
ha "aux ventillation direct mode"-ba kapcsolok akkor kellene hogy fűtsön? vagy csak ha "hideg" +6 alatt van?
Indításkor +6 C alatt amíg el nem éri az üzemi hőmérsékletet a víz.
2009.11.08. 19:17
party írta:Apa8 írta:party írta:Hello,sikerült a kályhát szétszednem és kipucolnom, külön köszi Bezo klubtársnak, aki ellátott jótanáccsalminden mükszik, izzítás, szivattyú,ventillátor. Volt benne koksz,de nekem nem tünt vészesnek
Indításkor +6 C alatt amíg el nem éri az üzemi hőmérsékletet a víz.
Ok,azt értem,de ha kint+9,5 van,és direct mode-ba kapcsolok, kellene hogy duruzsoljon?/motor hideg/
2009.11.08. 23:15
party írta:Hello,sikerült a kályhát szétszednem és kipucolnom, külön köszi Bezo klubtársnak, aki ellátott jótanáccsalminden mükszik, izzítás, szivattyú,ventillátor. Volt benne koksz,de nekem nem tünt vészesnek
2009.11.09. 20:40
vaszarig írta:party írta:Hello,sikerült a kályhát szétszednem és kipucolnom, külön köszi Bezo klubtársnak, aki ellátott jótanáccsalminden mükszik, izzítás, szivattyú,ventillátor. Volt benne koksz,de nekem nem tünt vészesnek
Az aux ventillation nem a direkt fűtés, ha jól fordítom, hanem a direkt szellőztetés, ami csak a ventiket indítja be. Ha fel van programozva, akkor a ventillation mellett / jellel van még a direkt fűtés is a főmenüben. A menün belül pedig 4 választási lehetőség van: 1. időzített szellőztetés, 2. időzített fűtés, 3. direkt fűtés, 4. direkt szellőztetés.
2009.11.09. 21:11
2009.11.09. 21:43
party írta:vaszarig írta:party írta:Hello,sikerült a kályhát szétszednem és kipucolnom, külön köszi Bezo klubtársnak, aki ellátott jótanáccsalminden mükszik, izzítás, szivattyú,ventillátor. Volt benne koksz,de nekem nem tünt vészesnek
Az aux ventillation nem a direkt fűtés, ha jól fordítom, hanem a direkt szellőztetés, ami csak a ventiket indítja be. Ha fel van programozva, akkor a ventillation mellett / jellel van még a direkt fűtés is a főmenüben. A menün belül pedig 4 választási lehetőség van: 1. időzített szellőztetés, 2. időzített fűtés, 3. direkt fűtés, 4. direkt szellőztetés.
Hello,köszi a válaszokat,amennyire én tudom, az enyém nincs felprogramozvavan timer 1 és timer2 amiket be lehet állitani, ill direct mode,de ekkor is csak a szellőztetés megy...
eddig is csak hidegben ment magától,mikor jó volt
most várom a hideget...
vagy a programozást kéne megoldanom,vkivel baráti áron...
![]()
2009.11.09. 21:45
hegylako írta:Sziasztok!
Felprogramozás engem is érdekelne...
2009.11.10. 00:00
Úgyis töltőre gyűjtPocilaci írta:hegylako írta:Sziasztok!
Pesten aaaannyi GT1 van mint sehol máshol négyzetkilométerre lebontva...lehet Jackson mester eszi majd a kalapját, de én akkor is őt ajánlom...
Üdv!
2009.11.10. 13:13
admin írta:Úgyis töltőre gyűjtPocilaci írta:hegylako írta:Sziasztok!
Pesten aaaannyi GT1 van mint sehol máshol négyzetkilométerre lebontva...lehet Jackson mester eszi majd a kalapját, de én akkor is őt ajánlom...
Üdv!
2009.11.10. 13:26
jackson írta:admin írta:Úgyis töltőre gyűjtPocilaci írta:hegylako írta:Sziasztok!
Üdv!
Igen segitek mert töltőre gyüjtök. 3eFt-ért megnézem a hiba kódjaidat és átállitom. Dobjon Pü-t akit érdekel és küldök telefon számot, amin egyeztetünk.
Jackson, aki tényleg komoly töltőre gyúr
2009.11.10. 13:34
jackson írta:admin írta:Úgyis töltőre gyűjtPocilaci írta:hegylako írta:Sziasztok!
Üdv!
Igen segitek mert töltőre gyüjtök. 3eFt-ért megnézem a hiba kódjaidat és átállitom. Dobjon Pü-t akit érdekel és küldök telefon számot, amin egyeztetünk.
mert az jó!!!
2009.11.12. 18:29
luigi írta:jackson írta:admin írta:Úgyis töltőre gyűjtPocilaci írta:hegylako írta:Sziasztok!
Üdv!
Szia Jackson!
Milyen töltőre? Talán szalámimert az jó!!!
Ciao:luigi
2009.11.12. 19:43
2009.11.12. 19:49
jackson írta:Ja és amúgy jó hírem van sikerült a állófűtés retrofit egy faceliftes kocsin.
A 1999/3-hó elötti kocsi mégkérdéses mivel ez után hozták be ezt a retrofit opciót.
Szenvedtem vele mivel két helyen lehet programozni.
- első amikor egy csont üres kocsiba berakod a kályhát és beállítod, hogy létezik ez az opció. A kályhás dizeleknél ez meg van.
- a másik amikor felprogramozta a MID-be a menüpontot.
Jackson, aki kutya futtában beszámol
2009.11.12. 21:13
2009.11.12. 22:55
Dominici írta:Sziasztok!
Köszönöm Jacksonnak a mai műtétet. Kicsit szenvedett az elején, mert nincs hozzászokva a dízelekhez,de megoldotta az állófűtés felprogramozását.
Holnap talán élesben is ki tudom próbálni.
Örülök, hogy hozzájárulhattam az új töltődhöz (még ha hurka is)
Üdv: Dominici
2009.11.12. 23:06
Dominici írta:Sziasztok!
Köszönöm Jacksonnak a mai műtétet. Kicsit szenvedett az elején, mert nincs hozzászokva a dízelekhez,de megoldotta az állófűtés felprogramozását.
2009.11.12. 23:07
Remélem nyugtát adottDominici írta:Sziasztok!
2009.11.12. 23:11
admin írta:Remélem nyugtát adottDominici írta:Sziasztok!
Üdv: Dominici![]()