![]() |
2007.02.06. 00:13
2007.02.06. 06:43
Kristof80 írta:Tegnap szóba elegyedtem egy autókereskedővel és 3 új infót is megosztott velem a bömösömmel kapcsolatban amit eddig nem is tudtam:1.A rest gomb az autó leállítása után hasznosítja a maradék hőt/én marha eddig csak bekapcsolt fűtésnél próbálgattam/.2.Ha nem húztam fel az ablakokat v. utasokat szállítottam és úgy felejtette valaki ablakot,akkor zárásnál ha hosszabban tartom a kezemet a kulcs zárógombján,akkor automatikusan fölhúzza az összes ablakot,ugyanígy nyitásnál hosszabb tartás esetén lehúzza az összeset/ez jól jöhet nyáron,amikor 70 fok van napon az autóban mielőtt beszállnánk/.3.Sötétben pl.kocsibeállásnál biztonsági okból kihúzzuk a kulcsot,de ezután is ha a bal kart magunk felé húzzuk ,akkor még kb.1 percig visszarakja avilágítást kulcs nélkül/jól jöhet ha megvilágítja akaput v. a garázsajtót és így mégis világos van 1 percig./Nagyon jó kedvem lett ezek után az infók után:)
2007.02.06. 11:13
Kristof80 írta:Tegnap szóba elegyedtem egy autókereskedővel és 3 új infót is megosztott velem a bömösömmel kapcsolatban amit eddig nem is tudtam:1.A rest gomb az autó leállítása után hasznosítja a maradék hőt/én marha eddig csak bekapcsolt fűtésnél próbálgattam/.2.Ha nem húztam fel az ablakokat v. utasokat szállítottam és úgy felejtette valaki ablakot,akkor zárásnál ha hosszabban tartom a kezemet a kulcs zárógombján,akkor automatikusan fölhúzza az összes ablakot,ugyanígy nyitásnál hosszabb tartás esetén lehúzza az összeset/ez jól jöhet nyáron,amikor 70 fok van napon az autóban mielőtt beszállnánk/.3.Sötétben pl.kocsibeállásnál biztonsági okból kihúzzuk a kulcsot,de ezután is ha a bal kart magunk felé húzzuk ,akkor még kb.1 percig visszarakja avilágítást kulcs nélkül/jól jöhet ha megvilágítja akaput v. a garázsajtót és így mégis világos van 1 percig./Nagyon jó kedvem lett ezek után az infók után:)
2007.02.06. 13:22
2007.02.06. 15:20
VZoltan írta:Az első két dolog benne van a kézikönyvben, viszont a harmadik nagyon hasznosnak tűnik. Este ki is próbálom
2007.02.06. 15:52
2007.02.06. 15:58
efer írta:VZoltan írta:Az első két dolog benne van a kézikönyvben, viszont a harmadik nagyon hasznosnak tűnik. Este ki is próbálom
mielőtt bárki a fejemet veszi: a harmadik is benne van a kézikönyvben.
nálam a 90. oldal:
Sie können sich die Funktion „Heimleuchten“ einstellen lassen:
Das Abblendlicht leuchtet dann noch eine kurze Zeit nach dem Abstellen des Fahrzeugs, wenn Sie die Lichthupe betätigen.
2007.02.07. 11:51
Bali525d írta:Így van, mindhárom benne van és még valóban sok érdekes dolog, amire magától nem biztos hogy rájön az ember. Szóval érdemes végigolvasni és németleckének sem utolsó.
Szerencse, hogy miután lefordítottam az egészet, utána találtam meg ezt az oldalt, amin ugye fellelhető egyik kedves társunkáltalt beszkennekt magyar változat...![]()
b.
2007.02.19. 16:52
2007.02.21. 19:41
Hero írta:Esetleg ha valakinek van vw disztárcsája az szólhatna
2007.02.21. 20:11
Hero írta:Emberek vigyázzatok a KIKA parkolókban veszedelmes emberek járnak arra!!
Hétvégén voltunk fenn faterral hajókiállitáson, aztán beugrottunk kikába és fényes nappal lelopták a disztárcsákat a passatról!!!
Erre csak azt tudom mondani vagyis egy klubbtársunkat idézni, hogy KÖLTSE SZIVGYÓGYSZERRE!!!!!!
Esetleg ha valakinek van vw disztárcsája az szólhatna
2007.02.22. 00:20
2007.02.22. 10:41
Pitbull írta:Az király, még jó hogy nem 4db segédkerékkel:):)
2007.02.22. 14:44
2007.02.22. 15:17
Hero írta:Hát igen, még azis buli lett volnaha a sapkákat is elviszik, bár azt nem néztem meg lehet aztiselvitték
Hmm 16 os talán? de majd megnézem
2007.02.22. 15:22
kbhont írta:Azért baromi nagy bátorság kell hozzá!
Én egy szóró lapot nem mernék senki autójára feltenni, nem hogy valamit levenni?!
2007.02.24. 16:21
2007.02.24. 16:59
Pitbull írta:Faja, tegnap este a városba, kivilágított hely, művház parkolója, betörték egy haver hátsó ablakát egy pénztárcáért, ami a buli, hogy a rendőrbálra díszítették a termet az ott lévő zsaruk
2007.02.24. 17:04
2007.02.24. 17:06