Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2007.02.06. 00:13

Tegnap szóba elegyedtem egy autókereskedővel és 3 új infót is megosztott velem a bömösömmel kapcsolatban amit eddig nem is tudtam:1.A rest gomb az autó leállítása után hasznosítja a maradék hőt/én marha eddig csak bekapcsolt fűtésnél próbálgattam/.2.Ha nem húztam fel az ablakokat v. utasokat szállítottam és úgy felejtette valaki ablakot,akkor zárásnál ha hosszabban tartom a kezemet a kulcs zárógombján,akkor automatikusan fölhúzza az összes ablakot,ugyanígy nyitásnál hosszabb tartás esetén lehúzza az összeset/ez jól jöhet nyáron,amikor 70 fok van napon az autóban mielőtt beszállnánk/.3.Sötétben pl.kocsibeállásnál biztonsági okból kihúzzuk a kulcsot,de ezután is ha a bal kart magunk felé húzzuk ,akkor még kb.1 percig visszarakja avilágítást kulcs nélkül/jól jöhet ha megvilágítja akaput v. a garázsajtót és így mégis világos van 1 percig./Nagyon jó kedvem lett ezek után az infók után:) :wink:

2007.02.06. 06:43

Kristof80 írta:Tegnap szóba elegyedtem egy autókereskedővel és 3 új infót is megosztott velem a bömösömmel kapcsolatban amit eddig nem is tudtam:1.A rest gomb az autó leállítása után hasznosítja a maradék hőt/én marha eddig csak bekapcsolt fűtésnél próbálgattam/.2.Ha nem húztam fel az ablakokat v. utasokat szállítottam és úgy felejtette valaki ablakot,akkor zárásnál ha hosszabban tartom a kezemet a kulcs zárógombján,akkor automatikusan fölhúzza az összes ablakot,ugyanígy nyitásnál hosszabb tartás esetén lehúzza az összeset/ez jól jöhet nyáron,amikor 70 fok van napon az autóban mielőtt beszállnánk/.3.Sötétben pl.kocsibeállásnál biztonsági okból kihúzzuk a kulcsot,de ezután is ha a bal kart magunk felé húzzuk ,akkor még kb.1 percig visszarakja avilágítást kulcs nélkül/jól jöhet ha megvilágítja akaput v. a garázsajtót és így mégis világos van 1 percig./Nagyon jó kedvem lett ezek után az infók után:) :wink:

Jó pap holtig tanul... :lol:

Bár ez a harmadik dolog nekem is új.

2007.02.06. 11:13

Kristof80 írta:Tegnap szóba elegyedtem egy autókereskedővel és 3 új infót is megosztott velem a bömösömmel kapcsolatban amit eddig nem is tudtam:1.A rest gomb az autó leállítása után hasznosítja a maradék hőt/én marha eddig csak bekapcsolt fűtésnél próbálgattam/.2.Ha nem húztam fel az ablakokat v. utasokat szállítottam és úgy felejtette valaki ablakot,akkor zárásnál ha hosszabban tartom a kezemet a kulcs zárógombján,akkor automatikusan fölhúzza az összes ablakot,ugyanígy nyitásnál hosszabb tartás esetén lehúzza az összeset/ez jól jöhet nyáron,amikor 70 fok van napon az autóban mielőtt beszállnánk/.3.Sötétben pl.kocsibeállásnál biztonsági okból kihúzzuk a kulcsot,de ezután is ha a bal kart magunk felé húzzuk ,akkor még kb.1 percig visszarakja avilágítást kulcs nélkül/jól jöhet ha megvilágítja akaput v. a garázsajtót és így mégis világos van 1 percig./Nagyon jó kedvem lett ezek után az infók után:) :wink:

A használati útmutató elolvasásával ezt hamarabb is kiderült volna. Lehet, hogy érdemes, mert még sok okosság lehet benne. Nem véletlenül írják azokat a kézikönyveket :wink:
Ellenben ez véletlenül sem kioktatás, csak saját tapasztalat: valami új dolog beszerzésekor mindíg elolvasom az útmutatót, nem bízom magamban annyira, hogy mindent kitaláljak magamtól (bár egy jól megtervezett dologban a legtöbb funkciónak magától értetődőnek kellene lenie).
szóval tényleg: jó pap holtig tanul :D

2007.02.06. 13:22

Az első két dolog benne van a kézikönyvben, viszont a harmadik nagyon hasznosnak tűnik. Este ki is próbálom :D

2007.02.06. 15:20

VZoltan írta:Az első két dolog benne van a kézikönyvben, viszont a harmadik nagyon hasznosnak tűnik. Este ki is próbálom :D

mielőtt bárki a fejemet veszi: a harmadik is benne van a kézikönyvben.
nálam a 90. oldal:
Sie können sich die Funktion „Heimleuchten“ einstellen lassen:
Das Abblendlicht leuchtet dann noch eine kurze Zeit nach dem Abstellen des Fahrzeugs, wenn Sie die Lichthupe betätigen.

:wink:

2007.02.06. 15:52

nincs kézikönyvem (sajna ) (de ha valakinek van egy felesleges magyarnyelvű átvenném szivesen),de ha lenne akkor se vettem volna ki ezt a német szövegből:DDDD

2007.02.06. 15:58

efer írta:
VZoltan írta:Az első két dolog benne van a kézikönyvben, viszont a harmadik nagyon hasznosnak tűnik. Este ki is próbálom :D

mielőtt bárki a fejemet veszi: a harmadik is benne van a kézikönyvben.
nálam a 90. oldal:
Sie können sich die Funktion „Heimleuchten“ einstellen lassen:
Das Abblendlicht leuchtet dann noch eine kurze Zeit nach dem Abstellen des Fahrzeugs, wenn Sie die Lichthupe betätigen.

:wink:

Így van, mindhárom benne van és még valóban sok érdekes dolog, amire magától nem biztos hogy rájön az ember. Szóval érdemes végigolvasni és németleckének sem utolsó.
Szerencse, hogy miután lefordítottam az egészet, utána találtam meg ezt az oldalt, amin ugye fellelhető egyik kedves társunkáltalt beszkennekt magyar változat... :D

b.

2007.02.07. 11:51

Bali525d írta:Így van, mindhárom benne van és még valóban sok érdekes dolog, amire magától nem biztos hogy rájön az ember. Szóval érdemes végigolvasni és németleckének sem utolsó.
Szerencse, hogy miután lefordítottam az egészet, utána találtam meg ezt az oldalt, amin ugye fellelhető egyik kedves társunkáltalt beszkennekt magyar változat... :D

b.

Igazad van, csak a harmadikat mintegy opcióként említi, azaz az csak akkor működik, ha felprogramoztatod a szervízben. Nekem kulcs kivételre a világítás levétele van programozva, a hazakisérő világítás nem működik. Lehet, hogy az ettől független?

2007.02.19. 16:52

Emberek vigyázzatok a KIKA parkolókban veszedelmes emberek járnak arra!! :D
Hétvégén voltunk fenn faterral hajókiállitáson, aztán beugrottunk kikába és fényes nappal lelopták a disztárcsákat a passatról!!!

Erre csak azt tudom mondani vagyis egy klubbtársunkat idézni, hogy KÖLTSE SZIVGYÓGYSZERRE!!!!!!

Esetleg ha valakinek van vw disztárcsája az szólhatna :D

2007.02.21. 19:41

Hero írta:Esetleg ha valakinek van vw disztárcsája az szólhatna :D

Milyen méretűt keresel?

2007.02.21. 20:11

Hero írta:Emberek vigyázzatok a KIKA parkolókban veszedelmes emberek járnak arra!! :D
Hétvégén voltunk fenn faterral hajókiállitáson, aztán beugrottunk kikába és fényes nappal lelopták a disztárcsákat a passatról!!!

Erre csak azt tudom mondani vagyis egy klubbtársunkat idézni, hogy KÖLTSE SZIVGYÓGYSZERRE!!!!!!

Esetleg ha valakinek van vw disztárcsája az szólhatna :D

Komolyan mondom ennél lejjebb nincs!!!! Na jó,ha a szelepsapkáidat lopják le......
De ilyenkor tényleg kifordul a bicska az ember zsebében!
Ezért járok én télen nagyon csúnya fekete féligrozsdás 15"os acélfelnivel és /65 ös lufigumival.... :D

B.

2007.02.22. 00:20

Az király, még jó hogy nem 4db segédkerékkel :):):)

2007.02.22. 10:41

Pitbull írta:Az király, még jó hogy nem 4db segédkerékkel :):):)

:taps: :taps: :franko: :lol:

2007.02.22. 14:44

Hát igen, még azis buli lett volnaha a sapkákat is elviszik, bár azt nem néztem meg lehet aztiselvitték :D

Hmm 16 os talán? de majd megnézem :D

2007.02.22. 15:17

Hero írta:Hát igen, még azis buli lett volnaha a sapkákat is elviszik, bár azt nem néztem meg lehet aztiselvitték :D

Hmm 16 os talán? de majd megnézem :D

Azért baromi nagy bátorság kell hozzá!
Én egy szóró lapot nem mernék senki autójára feltenni, nem hogy valamit levenni?! :oops:

2007.02.22. 15:22

kbhont írta:Azért baromi nagy bátorság kell hozzá!
Én egy szóró lapot nem mernék senki autójára feltenni, nem hogy valamit levenni?! :oops:

Na igen, hidd el nekünk is nagyon nagy meglepetés volt a dolog, ilyen forgalmas helyen fényes nappal...

Egyébként már nem kell a tárcsamert megrendeltükszervizbe 6 ezer/db szóval a napjamár jól sikeülrt a kis tolvajunknak!

2007.02.24. 16:21

Faja, tegnap este a városba, kivilágított hely, művház parkolója, betörték egy haver hátsó ablakát egy pénztárcáért, ami a buli, hogy a rendőrbálra díszítették a termet az ott lévő zsaruk :)

2007.02.24. 16:59

Pitbull írta:Faja, tegnap este a városba, kivilágított hely, művház parkolója, betörték egy haver hátsó ablakát egy pénztárcáért, ami a buli, hogy a rendőrbálra díszítették a termet az ott lévő zsaruk :)

Kinek tolták be az üvegét???Ott nincs kamera mi?

2007.02.24. 17:04

ott nincs, Sendula Lacika terepjáróját.

2007.02.24. 17:06

Hello!
Nem kimondottan E39 téma, de tudja valaki, mennyi a parkolási birság elévülési idelye?
5 év még, vagy lecsökkentették?
4 év után érkezett egy kedves felszólitás , nem tudom befizessem-e?
Köszönettel
Hozzászólás küldése

VigLink badge