![]() |
2010.09.12. 16:17
2010.09.12. 17:17
adam001 írta:sziasztok!észrevettem hogy az egyik motortartó bak tiszta olaj!az már akkor tönkre is ment?
2010.09.12. 22:01
2010.09.12. 23:10
jackson írta:kovessyroli: Mikor jártok már erre azzal a 525tds-el?
Jackson, aki szeretné kipróbálni a buherált INPA viszi-e az 525tds motorvezérlőt
2010.09.12. 23:13
kovessyroli írta:jackson írta:kovessyroli: Mikor jártok már erre azzal a 525tds-el?
Jackson, aki szeretné kipróbálni a buherált INPA viszi-e az 525tds motorvezérlőt
nem kellett mennem, de bármikor közbe jöhet egy bp-i út.
neked nincs dolgod felénk![]()
2010.09.14. 18:17
2010.09.14. 19:12
adam001 írta:Sziasztok hol lehet vákumcsöveket venni tds-hez?sehol nem találok!
2010.09.19. 00:14
2010.09.19. 10:23
Ott nem tudokadam001 írta:üdv mindenkinek! profi adagolóst keresek vas megyében ha valaki tud segitsen!
2010.09.19. 15:20
barbrady írta:adam001 írta:Sziasztok hol lehet vákumcsöveket venni tds-hez?sehol nem találok!
Szerintem bármelyik autósboltban.
2010.09.19. 16:50
adam001 írta:barbrady írta:adam001 írta:Sziasztok hol lehet vákumcsöveket venni tds-hez?sehol nem találok!
ja köszi de amit te mondasz azzal mar megszoptAM.....ÉN MINÖSÉGET KERESEK...
2010.09.20. 08:39
jackson írta:kovessyroli írta:jackson írta:kovessyroli: Mikor jártok már erre azzal a 525tds-el?
Nincs.Akkor lehet, hogy megfűzöm csaszy-t azt hiszem ő volt még tds manapság.
Jackson, aki majd utánna néz a diag adatokban kijárt erre tds ként
2010.09.20. 09:03
jackson írta:jackson írta:kovessyroli írta:jackson írta:kovessyroli: Mikor jártok már erre azzal a 525tds-el?
Járt erre pistino és megnéztem az első 525tds diagot INPA-val. Műkszik csak a drága német fájlt indítja el. Most szótározhatom ki mi a franc a hiba üzenete.
Jackson, aki törölhette utána a motorolaj foltos padlót (gazdi tud róla)
2010.09.20. 09:06
kovessyroli írta:ha kiteszed ide az oldalra a hibaüzenetet németül, akkor talán megúszod a szótárazást![]()
az enyém után nem kellett volna törölgetned a padlót![]()
ha nem vagy ilyen türelmetlen
2010.09.20. 09:33
jackson írta:jackson írta:kovessyroli írta:jackson írta:kovessyroli: Mikor jártok már erre azzal a 525tds-el?
Járt erre pistino és megnéztem az első 525tds diagot INPA-val. Műkszik csak a drága német fájlt indítja el. Most szótározhatom ki mi a franc a hiba üzenete.
Jackson, aki törölhette utána a motorolaj foltos padlót (gazdi tud róla)
2010.09.20. 09:35
jackson írta:kovessyroli írta:ha kiteszed ide az oldalra a hibaüzenetet németül, akkor talán megúszod a szótárazást![]()
Nem vagyok türelmetlen csak erre járt a nyelv miatt és mivel motor hibája volt egyből ki is próbáltuk. Amúgy hozzá kéne járulnia a tisztelt ügyfélnek, hogy kiadhatom-e az adatait. Pláne ha meg publikálhatom is nyilvánosan.
Jackson, aki védi az "ügyfelei" adatait
2010.09.20. 10:12
pistino1 írta:jackson írta:kovessyroli írta:ha kiteszed ide az oldalra a hibaüzenetet németül, akkor talán megúszod a szótárazást![]()
Nem vagyok türelmetlen csak erre járt a nyelv miatt és mivel motor hibája volt egyből ki is próbáltuk. Amúgy hozzá kéne járulnia a tisztelt ügyfélnek, hogy kiadhatom-e az adatait. Pláne ha meg publikálhatom is nyilvánosan.
Jackson, aki védi az "ügyfelei" adatait
Utána azt írta csak ki, hogy "fuel conn..ect sys.", nem tudom ez van-e neked is, mást nem.
kiadhatod, mindenki tanulságára, lehet, hogy az adagolóval kapcsolatos..........
2010.09.20. 10:25
jackson írta:
Tehát 525tds DDE 2.2 azaz adagolós. Ez az a hiba amivel begurult a kapun.
Törlés után beindítva is beírt ugyan azt a kettőt hibára (remélem nem rontom el a szöveget mert kézzel pötyögöm át):
53 Wassertemperaturfuehler (én valami vízhömérséklet szenzorra fordítattam a cég fordító lányokkal)
jackson írta:Error frequency: 51 (nem semmi 51-szer cirka 5-10 perc alatt)
Motordrehzahl 0.00 1/min (motor fordulatszám tehát inditáskor már megjelent)
Kraftstofftempertur 32.36 Grad C (én motor víz hőmérsékletre tippelek a németből, dettó hideg motor)
jackson írta:Betriebsstundenzaehler 536.90h (a céges német fordítók lányok az üzemórára tippeltek)
jackson írta:obere Grenze ueberschritten
jackson írta:fertig entprellt
Fehler momentan nicht vorhanden (tehát jelenleg nincs mivel álló motornál olvastuk ki a végén)
sporadischer Fehler (nem stabil hol-van hol-nincs hiba)
a másik
5 Nadelbewegungsfuehler (valami tű/szeg szenzor van olyan az adagolóban???)
jackson írta:
Error frequency: 51 (ez is pont ugyan annyi mint a fenti)
Motordrehzahl 841.57 1/min (tehát alapjáraton)
Kraftstofftempertur 34.11 Grad C (ez is hidegen)
Betriebsstundenzaehler 536.90h (tök ugyan akkor mint fent)
Drehzahl aus NBF nicht plausibel (szokott lenni az angolban ilyen non plausible avagy nem elfogadható jel amikor mondjuk egy színusz jel függőlegesen mozog pl.)
jackson írta:
abgasrelevant (ez gondolom a emmiszió befolyásoló amikor a sárga motorlámpát felgyújtják az újabb kocsik)
fertig entprellt
Fehler momentan nicht vorhanden (tehát jelenleg nincs mivel álló motornál olvastuk ki a végén)
sporadischer Fehler (nem stabil hol-van hol-nincs hiba)
Jackson, aki bemásolta
2010.09.20. 11:24
adam001 írta:barbrady írta:adam001 írta:Sziasztok hol lehet vákumcsöveket venni tds-hez?sehol nem találok!
2010.09.20. 11:28
barbrady írta:adam001 írta:barbrady írta:adam001 írta:Sziasztok hol lehet vákumcsöveket venni tds-hez?sehol nem találok!
Akkor márkakereskedés.