![]() |
2012.02.23. 05:48
simi64 írta:Jerry írta:Műszerfal csere tájékán elkezdett világítani a piros (!) ikon. Először azt hittem kézifék, de az nem volt behúzva. Azért biztos, ami ziher, megrángattam, de a kis jel tovább világított. Gondoltam akkor, hogy fékbetét jelző. Vasárnap kicseréltem az első betéteket és a visszajelzőt is, ami valóban el is volt szakadva már.
Viszont a kis ikon azóta is töretlenül világít! Muha mester szerint pár kilóméter alatt annak el kellene magától aludnia, de nem teszi.
Mi a manó? Hibakódot kéne törölni hozzá? Valami rosszul lett felprogramozva az óracserekor? Esetleg a hátsó betétek is gatyák?
Holnap el fog aludni az!
Nekem is másnap aludt el
2012.02.23. 11:31
Jerry írta:Műszerfal csere tájékán elkezdett világítani a piros (!) ikon. Először azt hittem kézifék, de az nem volt behúzva. Azért biztos, ami ziher, megrángattam, de a kis jel tovább világított. Gondoltam akkor, hogy fékbetét jelző. Vasárnap kicseréltem az első betéteket és a visszajelzőt is, ami valóban el is volt szakadva már.
Viszont a kis ikon azóta is töretlenül világít! Muha mester szerint pár kilóméter alatt annak el kellene magától aludnia, de nem teszi.
Mi a manó? Hibakódot kéne törölni hozzá? Valami rosszul lett felprogramozva az óracserekor? Esetleg a hátsó betétek is gatyák?
2012.02.23. 16:00
2012.02.23. 19:27
csavitouring írta:Sziasztok,
Fék upgrade-n töröm a fejem, hogy a mostani 296*22 bővíteném 324*30 . Kérdésem, hogy elég a két nyereg+tartója+féktárcsa és betét cseréje, vagy esetleg mást is cserélnem kellene. A féktartó lemez azt néztem, mintha ugyan az lenne. Esetleg valaki csinált már ilyet?
2012.02.24. 11:19
jlaci74 írta:csavitouring írta:Sziasztok,
Fék upgrade-n töröm a fejem, hogy a mostani 296*22 bővíteném 324*30 . Kérdésem, hogy elég a két nyereg+tartója+féktárcsa és betét cseréje, vagy esetleg mást is cserélnem kellene. A féktartó lemez azt néztem, mintha ugyan az lenne. Esetleg valaki csinált már ilyet?
Hívd fel Caligabit ( a Poweren hirdet, miskolci bontós 06302991202 ) ő tervezett tavaly ilyen fejlesztést a sajátján, biztosan segít.
Úgy rémlik akkor azt mondta, hogy egy az egyben cuppan fel a nagyfék..
2012.03.03. 21:39
jlaci74 írta:Jerry írta:Műszerfal csere tájékán elkezdett világítani a piros (!) ikon. Először azt hittem kézifék, de az nem volt behúzva. Azért biztos, ami ziher, megrángattam, de a kis jel tovább világított. Gondoltam akkor, hogy fékbetét jelző. Vasárnap kicseréltem az első betéteket és a visszajelzőt is, ami valóban el is volt szakadva már.
...vagy csak ki kell venni a macskát a küllők közül...
2012.03.05. 20:13
Jerry írta:...Végre pontot rakhatunk az ügy végére.
...
2012.03.05. 20:40
Jerry írta:Jerry írta:...Végre pontot rakhatunk az ügy végére.
...
Lehet kicsit elhamarkodtam a kijelentést.
Ma mentem kicsit a kocsival és a kis piros lámpás visszatért!
Mégegyszer:
- első fékbetétek cserélve kopásjelzővel együtt (szakadt volt már a régi).
- hátsó betétek és kopásjelző állapota; hibátlan.
- óracsoport rendesen felprogramozva.
- fékolaj szint megfelelő. Kicsit még mintha több is lenne benne, mint kell. Esetleg okozhatja ez a hibát? Vagy a túl régi fékolaj? (Tudok olyan Simi kedvencéről, amelyik folyamatosan ellenőrzi az olaj minőségét.)
2012.03.05. 20:53
simi64 írta:Szerintem meg a fékolaj minőségét az autó nem ellenőrzi, hanem napokat számol, és úgy jelez.
De a jele nem is az, hanem az olajresetnél a kis óra ikon.
2012.03.14. 10:29
2012.03.14. 10:45
jackson írta:...komótosan lassul hát szépen nyomom tovább és tovább és kopp ott a padló. Majré de a kocsi megáll finom lassulással 10cm a vonal után.
2012.03.15. 13:49
jackson írta:Nos egy kis esszé 540i javitásból muhaati módra.
Beállok egyik fékcső kaput eltört. No de nem hátul hanem elöl a DSC után. Lásd realoem LINKODA a 3-as és 4-es cső...
2012.03.15. 23:54
jackson írta:A kocsi ellenben rohadtul nem indul. EWS aszondja mehet. Tartály pumpa relére panaszkodik a DME nosza nézzük meg.
Tartály pumpa power kap, biztik kimérve ok. A csatijánál is ott a power. Akkor milyen a hangja? Hangja semmi.
Hűűű basszus tartály szivattyú totál kaput.
.
No kérem alásan gyári Pierburg pumpe csere volt megette. Most majd mindig jó benyával megyek és meglássuk lessz-e baja.
2012.03.16. 09:20
kzolee írta:
Még jó, hogy csak a dízelek romlanak el...
2012.04.16. 17:04
2012.04.16. 17:22
stupeki69 írta:Sziasztok érdeklődnék lehetne e az automba 6 sebességű kéziváltot tenni meg ha igen kb mennyibe kerülne. Most jelenleg 5 sebeséges kéziváltó van benne.
2012.04.16. 17:56
leslie írta:stupeki69 írta:Sziasztok érdeklődnék lehetne e az automba 6 sebességű kéziváltot tenni meg ha igen kb mennyibe kerülne. Most jelenleg 5 sebeséges kéziváltó van benne.
Szinte mindent lehet, csak hatalmas cumi.... Sok pénz, idő és energia kell hozzá. De másik topikban hasonló témázás megy.... Asszem az automata váltós topicban.... Olvass![]()
2012.04.16. 19:04
2012.04.16. 19:29
hamoriarpi írta:Padre-t keresd! Ő már túl van rajta! 5-6 csere.
Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
2012.04.16. 19:48
muhaati írta:Küldve a laptopomról, nekem nincs tapatalkom.