![]() |
2008.11.18. 20:02
2008.11.18. 20:04
Celtic írta:Jön a Tél! Hétvégén Havazás!!! Újra lehet menni csúszkálni!
2008.11.18. 20:08
MChris írta:Celtic írta:Jön a Tél! Hétvégén Havazás!!! Újra lehet menni csúszkálni!
Mi ez Red Bull Winter Race???
2008.11.18. 22:49
lukacsas írta:MChris írta:Celtic írta:Jön a Tél! Hétvégén Havazás!!! Újra lehet menni csúszkálni!
Mi ez Red Bull Winter Race???
Cool a Verda
2008.11.19. 08:33
2008.11.19. 11:43
efer írta:Labi írta:ez egy szép kis autó! http://www.hasznaltauto.hu/2528241_bmw_540_1999
mi annak a fa díszlécnek a típusa? ritka darab.
jackson keresett ilyen 540 kombit, ajánlani kellene neki.
amúgy ez a fa szín eléggé hasonlít arra, amit annak idején a komolynak gondolt keleti gyártmányú műszaki dolgokra ragasztottak - papírból (ha jól emlékszem valamelyik autóban is volt ilyen...)
2008.11.19. 11:48
lukacsas írta:Labi írta:ez egy szép kis autó! http://www.hasznaltauto.hu/2528241_bmw_540_1999
fosbraun
Az M5 boardon fel vannak sorolva a típusok de csak kevéshez van kép, ehhez sajna nincs.
Szóval akinek ilyen van felnyitni a bőrmappát, vagy lekapni a kormány bal oldalán lévő elemet és a hátuljáról kiírni a típusát.
Pl.: Nussbaum, Vavona....
Előre is köszönöm, mert engem is érdekel.
Amúgy csak tipp, de individual lesz szerintem.
2008.11.19. 12:41
jackson írta:efer írta:Labi írta:ez egy szép kis autó! http://www.hasznaltauto.hu/2528241_bmw_540_1999
amúgy ez a fa szín eléggé hasonlít arra, amit annak idején a komolynak gondolt keleti gyártmányú műszaki dolgokra ragasztottak - papírból (ha jól emlékszem valamelyik autóban is volt ilyen...)
Sziasztok!
És ilyen beszólások után még legyen kedve az embernek el menni megnézni?![]()
Jackson, aki azért megnézi (ki lehet cserélni ha nem tetszik
2008.11.19. 12:52
Labi írta:jackson írta:efer írta:Labi írta:ez egy szép kis autó! http://www.hasznaltauto.hu/2528241_bmw_540_1999
Sziasztok!
sztem ne hagyd magad! nagyon szép kis dekorléc az! képzeld mindenkinek minden tetszene....jó kis darabnak tűnik!
2008.11.19. 16:21
luigi írta:Labi írta:jackson írta:efer írta:Labi írta:ez egy szép kis autó! http://www.hasznaltauto.hu/2528241_bmw_540_1999
Sziasztok!
sztem ne hagyd magad! nagyon szép kis dekorléc az! képzeld mindenkinek minden tetszene....jó kis darabnak tűnik!
Hali.
Igazad van Labi ezt a frankó szint padlósárgítóval is el lehet érni akácfa alapon.
Ciao: luigi
2008.11.19. 16:33
lukacsas írta:Különben is ha nem jön be még utólag csinálhatsz belőle ezüst sport berakást, mint egyesek
2008.11.19. 16:42
2008.11.19. 17:14
zajcev írta:lukacsas írta:Különben is ha nem jön be még utólag csinálhatsz belőle ezüst sport berakást, mint egyesek
2008.11.19. 20:17
kovessyroli írta:zajcev írta:lukacsas írta:Különben is ha nem jön be még utólag csinálhatsz belőle ezüst sport berakást, mint egyesek
nem röhögni.
én is mélységesen elítélem az ilyen utólagos m-esítést.
de én is lefestettem, és esküszöm jól néz ki.
akinek meg nem tetszik, az meg nézegesse a barokk stílusú századeleji bécsi páncéltőkés zongorákon használt gagyi diógyökér berakást.
2008.11.19. 20:29
Anti520i írta:kovessyroli írta:zajcev írta:lukacsas írta:Különben is ha nem jön be még utólag csinálhatsz belőle ezüst sport berakást, mint egyesek
nem röhögni.
akinek meg nem tetszik, az meg nézegesse a barokk stílusú századeleji bécsi páncéltőkés zongorákon használt gagyi diógyökér berakást.
Helló!
Én is csatlakoznék azokhoz akiknek nem tetszik a fa utánzatú díszléc.
Fényezőnél van,grafit színű lesz.Fekete váltógombot vettem hozzá.
Nekem tetszik az utólagos M-es lökös
2008.11.19. 20:51
Anti520i írta:kovessyroli írta:lukacsas írta:Különben is ha nem jön be még utólag csinálhatsz belőle ezüst sport berakást, mint egyesek
nem röhögni.
Helló!
2008.11.19. 20:58
kovessyroli írta:Anti520i írta:kovessyroli írta:zajcev írta:lukacsas írta:Különben is ha nem jön be még utólag csinálhatsz belőle ezüst sport berakást, mint egyesek
nem röhögni.
Helló!
Nekem tetszik az utólagos M-es lökös
nekem is tetszik persze, de jól esett az M-huszárokkal egy kicsit köcsögösködni.
2008.11.19. 22:02
zajcev írta:Anti520i írta:kovessyroli írta:lukacsas írta:Különben is ha nem jön be még utólag csinálhatsz belőle ezüst sport berakást, mint egyesek
nem röhögni.
Helló!
VAAAAAAAAA, ilyenkor sir a szivem!
Megegyszer ide irom:
Ha vkinek van sotet fa mintazatu dekorja, es nem tetszik neki, le szeretne festetni mas szinure, esetleg erdekelne feketere valo csere, akkor szoljon, mert en meg pont fa dekort szeretnek!
Full set-esek elonyben.Koszi
2008.11.22. 15:52
2008.11.22. 16:33
MChris írta:Sziasztok!
Veszprém-Székesfehérvár fele szakad a hó,de nagyon durván![]()
Vigyázzatok ha erre jártok!