![]() |
2008.12.03. 09:10
Caliber írta:Helló!
Elvileg xenonos kell hogy legyen, és facelift előtti... de inkább a hétvége felé ránézek, és akkor tudom mondani a pontos számát is, az talán többet elárul.
2008.12.03. 11:59
2008.12.03. 12:07
Celtic írta:Hali.
Nem tudom miért, de a bmw designere kezd átcsapni hülyébe. Ez az új 320xd beltere egyre inkább hasonlít a Francia autókéra. Azt hittem hogy az új hetes kül- és beltéri alakjánál kezdett észheztérni, de..
http://www.origo.hu/auto/teszt/20081201 ... tml?pIdx=1
2008.12.03. 12:12
Caliber írta:Köszönöm a válaszokat!
A lámpákat nem én tettem bele, hanem még az előző tulaj szereltette be BMW szervízben. Valószínű, hogy akkor ez a doboz kimaradt (bár mókolás nem látszik, de van egy toldás a csatlakozó és a lámpa között)
2008.12.03. 16:56
Celtic írta:Hali.
Nem tudom miért, de a bmw designere kezd átcsapni hülyébe. Ez az új 320xd beltere egyre inkább hasonlít a Francia autókéra. Azt hittem hogy az új hetes kül- és beltéri alakjánál kezdett észheztérni, de..
2008.12.03. 17:25
MChris írta: A teszt kétségbeejtő eredményt hozott. Még megengedett tempónál is sokan húzódnak félre, ha BMW-t látnak meg a visszapillantóban, gondolom, nem sok jóra számítanak. Sok hitetlenkedő nézés a válasz az előzékeny beengedésekre, a cipzárelv, illetve más, egyébként követendő magatartásformák alkalmazására. Zebrán egyetlen gyalogos sem mert lelépni az autó elé, volt csodálkozás, hogy jé, jó autóval jön, mégis átenged.
2008.12.03. 19:25
efer írta:MChris írta: A teszt kétségbeejtő eredményt hozott. Még megengedett tempónál is sokan húzódnak félre, ha BMW-t látnak meg a visszapillantóban, gondolom, nem sok jóra számítanak. Sok hitetlenkedő nézés a válasz az előzékeny beengedésekre, a cipzárelv, illetve más, egyébként követendő magatartásformák alkalmazására. Zebrán egyetlen gyalogos sem mert lelépni az autó elé, volt csodálkozás, hogy jé, jó autóval jön, mégis átenged.
hát ez így egészen konkrétan nem igaz. döbbent arcokat az írt események alkalmával még soha nem láttam, pedig sokat gyakorlom. inkább meg szokták köszöni. valami előítéletekkel átitatott emberke lehetett, aki ezt írta.
nekem inkább az a tapasztalatom, hogy akinek nagyobb autója van, az normálisabban tud vezetni: vagyis nem szerencsétlenkedik, hanem lendületesen megy, ÉS ez nem zárja ki, hogy előzékeny legyen, sőt. általában a mazsolák azok, akik rátapadnak az előttük menőre és juszt sem engednek be...
szerintem minden ilyen általánosítás veszélyes: inkább egyenletes a hülyék eloszlása minden márka birtokosai között, kisebb eltérésekkel. a többi sztereotipia. (a maffiózók meg azért ülnek mergában meg bmw-ben, mert a volvó nem gyárt elég drága autót... - mostanában pl a ferrari lett a divat a fiúk körében itthon)
2008.12.03. 21:15
2008.12.03. 22:00
2008.12.03. 23:00
vaszarig írta:Caliber írta:Helló!
Elvileg xenonos kell hogy legyen, és facelift előtti... de inkább a hétvége felé ránézek, és akkor tudom mondani a pontos számát is, az talán többet elárul.
Engem is érdeklne az lcm! Bár igaz, nekem inkább olyan kéne, ami nem jó, mivel csak a középső csatit akarnám levenni róla!
Nem tudom raktál-e be elektronikát a hátsó lámpához, mert ha nem, akkor hiába cseréled ki az LCM-et facelift elötti xenonosra, akkor sem lesz jó, mert ugye a hátsó faceliftes lámpa ledes!Egyébként meg az LCM-et is hozzá kell programozni a kocsihoz, mivel az is tárolja az alvázszámot!
2008.12.03. 23:06
2008.12.04. 00:43
2008.12.04. 00:46
zajcev írta:Szerintem a baj ott van, hogy egy ujsagiro eloiteletekrol ir, olyanokrol amiket szerintem pont neki kellene eloszlatni az objektivitasaval...
De hat mint tudjuk, a media manapsag nem errol szol.
2008.12.04. 02:11
2008.12.04. 10:31
efer írta:MChris írta: A teszt kétségbeejtő eredményt hozott. Még megengedett tempónál is sokan húzódnak félre, ha BMW-t látnak meg a visszapillantóban, gondolom, nem sok jóra számítanak. Sok hitetlenkedő nézés a válasz az előzékeny beengedésekre, a cipzárelv, illetve más, egyébként követendő magatartásformák alkalmazására. Zebrán egyetlen gyalogos sem mert lelépni az autó elé, volt csodálkozás, hogy jé, jó autóval jön, mégis átenged.
hát ez így egészen konkrétan nem igaz. döbbent arcokat az írt események alkalmával még soha nem láttam, pedig sokat gyakorlom. inkább meg szokták köszöni. valami előítéletekkel átitatott emberke lehetett, aki ezt írta.
nekem inkább az a tapasztalatom, hogy akinek nagyobb autója van, az normálisabban tud vezetni: vagyis nem szerencsétlenkedik, hanem lendületesen megy, ÉS ez nem zárja ki, hogy előzékeny legyen, sőt. általában a mazsolák azok, akik rátapadnak az előttük menőre és juszt sem engednek be...
szerintem minden ilyen általánosítás veszélyes: inkább egyenletes a hülyék eloszlása minden márka birtokosai között, kisebb eltérésekkel. a többi sztereotipia. (a maffiózók meg azért ülnek mergában meg bmw-ben, mert a volvó nem gyárt elég drága autót... - mostanában pl a ferrari lett a divat a fiúk körében itthon)
2008.12.04. 10:54
2008.12.04. 14:19
Labi írta:egy kis történet ehhez: van egy SX4-em, azzal furizok a városban. nem kicsi a kocsi, de teljesen másképp viselkednek a forgalomban, mintha a Bömivel lennék. rengetegen ledudálnak, vagy anyáznak, ha éppen olyan van. pl: múltkor a hungárián araszoltunk és nem csorogtam be a kereszteződésbe, hátha beszorulok. mögöttem az ürge úgy anyázott, hogy az nem igaz. hátranézek és finoman kértem és intettem, hogy hagyja abba. (ezt nagyon rühellem) az ürge 40 50 közötti családapa kinézetű pillangó súlycsoportban. ...csak nem hagyta abba. úgy beszélt, hogy az vmi elképesztő, mutogatott, gesztikulált. na ezt már nem hagytam, kiszálltam, odamentem és leüvöltöttem a haját. a többi már nem érdekes, mert nem rángattam ki és nem taszajtottam a földre és gurítottam rá a kocsiját, szóval a véresszájúaknak nem volna a érdekes a vége.![]()
...viszont ha a Bömivel megyek, soha senki nem vág elém, nem jön a seggembe, nem üvöltenek mögöttem, ja és nem dudálnak. (és mindíg, mindenki megközöni az előzékenységet a Trabitól a Merciig) szóval nem mindegy. ha meg vki ennyire előítéletes, az biztos, hogy irigy is, mint a cikk írója. ...na persze, biztos nem venne magának olyan autót ...röhögnöm kell.
addig is mi élvezzük a BMW rossz hírnevét!
2008.12.04. 16:00
tomekk07 írta:Labi írta:egy kis történet ehhez: van egy SX4-em, azzal furizok a városban. nem kicsi a kocsi, de teljesen másképp viselkednek a forgalomban, mintha a Bömivel lennék. rengetegen ledudálnak, vagy anyáznak, ha éppen olyan van. pl: múltkor a hungárián araszoltunk és nem csorogtam be a kereszteződésbe, hátha beszorulok. mögöttem az ürge úgy anyázott, hogy az nem igaz. hátranézek és finoman kértem és intettem, hogy hagyja abba. (ezt nagyon rühellem) az ürge 40 50 közötti családapa kinézetű pillangó súlycsoportban. ...csak nem hagyta abba. úgy beszélt, hogy az vmi elképesztő, mutogatott, gesztikulált. na ezt már nem hagytam, kiszálltam, odamentem és leüvöltöttem a haját. a többi már nem érdekes, mert nem rángattam ki és nem taszajtottam a földre és gurítottam rá a kocsiját, szóval a véresszájúaknak nem volna a érdekes a vége.![]()
...viszont ha a Bömivel megyek, soha senki nem vág elém, nem jön a seggembe, nem üvöltenek mögöttem, ja és nem dudálnak. (és mindíg, mindenki megközöni az előzékenységet a Trabitól a Merciig) szóval nem mindegy. ha meg vki ennyire előítéletes, az biztos, hogy irigy is, mint a cikk írója. ...na persze, biztos nem venne magának olyan autót ...röhögnöm kell.
addig is mi élvezzük a BMW rossz hírnevét!
Ezt a dolgot osztom én is!
ugyanez a megfigyelésem megvan nekem is, az előző autóimmal amik egy clio meg egy kangoo volt, vagy ha a munkagéppel vagyok az is teljesen más mintha a bömössel, azzal tényleg nem szóltak még be!
szóval azért van az átlag emberben egy kis előítélet, hogy ebben biztos valami nagydarab izomagyú ül és akkor ennek inkább nem mondunk semmit.
2008.12.04. 18:22
MChris írta:Celtic írta:Hali.
Már megint lebunkóztak minket. (cikk közepe 1.odalon)
2008.12.04. 19:58