![]() |
2006.09.18. 20:54
tbesze írta:Dezs írta:admin írta:Dezs írta:Na helló!
Igen ki szeretném venni,a rádiót vagy az egész műszer falat,az a lényeg,hogy mögé tudjam rakni(a rádió mögé) az átalakítót.
És nem Mid-em van,csak sima Cd-s iris-es mizériám.
Hmm azt nem tudom hogyjön ki.De a rádió mögöt elfér nekem is ott van ráadásul kető a 4 csatorna miat.
Na igen,pont ez a megoldás kéne nekem is!!!
Nekem egybe iris-es cucc volt. Az úgy jött ki, hogy a gomb levétele után látható lyukon egy oda beférő csavarhúzóval a rugó ellenébe egy feszítést kellett csinálni jobbra amennyire a rugó engedi, ott megtartani, és a cucc ball oldalát kihúzni a helyéről. Utána ballra feszíteni, és kihúzni a jobb oldalát.
De gyorsan hozzáteszem, hogy a cucc már nagyon szét volt herélve. Azt sem merem állítani hogy gyárilag esetleg más a kivétel teknikája. Mert most ahogy megnéztem, úgytünik hogy a feszítési ponton valami le van tőrve.
De ha gondolod csinálok a hátuljáról képeket, abból már talán tudsz következtetni. De az biztos, hogy mind a két oldalát rugós karom tartja bent.
2006.09.18. 21:36
2006.09.18. 21:42
Dezs írta:Na helló!
Igen ki szeretném venni,a rádiót vagy az egész műszer falat,az a lényeg,hogy mögé tudjam rakni(a rádió mögé) az átalakítót.
2006.09.18. 21:47
Sepi írta:Dezs írta:Na helló!
Hi,
gombot vedd le, és alatta csavathúzóval húzd félre a fület. Ha kibillent az IRIS, látni fogod a cd sarkán a két kis csavar amit ki kell lazítani és kicsúszik a cd. Nem kell teljesen kitekerni a csavart, mert a lemez beeshet és kárpit mögé és keresheted.
Üdv,
Sepi
2006.09.18. 21:50
Dezs írta:Sepi írta:Dezs írta:Na helló!
Hi,
gombot vedd le, és alatta csavathúzóval húzd félre a fület. Ha kibillent az IRIS, látni fogod a cd sarkán a két kis csavar amit ki kell lazítani és kicsúszik a cd. Nem kell teljesen kitekerni a csavart, mert a lemez beeshet és kárpit mögé és keresheted.
Üdv,
Sepi
Na heló,már kesztelek hiányolni![]()
köszi a tipp-et holnap ezt is ki prószálom
2006.09.19. 15:30
janoe39 írta:Helosztok, E39-be szeretnék venni kazettás hifi helyett cd-set, bontott érdekelne. Újat tudok 65e-ért. Ha tud valaki szoljon!
2006.09.19. 15:53
2006.09.20. 08:35
2006.09.20. 10:04
Kristof80 írta:Hátsó féktárcsa+betét+kopásjelzőre ki tud egy jó árat mondani?:)Tegnap kijelezte a müsz.fal.Előre s köszi:)
2006.09.20. 21:44
Kristof80 írta:Hátsó féktárcsa+betét+kopásjelzőre ki tud egy jó árat mondani?:)Tegnap kijelezte a müsz.fal.Előre s köszi:)
2006.09.20. 22:45
Sepi írta:Nekem 86 volt betét, tárcsa, kézifékbetét, kopásjelző munkadíj.
Minden gyári.
Sepi
2006.09.21. 00:15
Sepi írta:Kristof80 írta:Hátsó féktárcsa+betét+kopásjelzőre ki tud egy jó árat mondani?:)Tegnap kijelezte a müsz.fal.Előre s köszi:)
Csak info jelleggel:
Nekem 86 volt betét, tárcsa, kézifékbetét, kopásjelző munkadíj.
Minden gyári.
Sepi
2006.09.21. 00:19
2006.09.21. 08:46
mentoslaci írta:Megtudná valaki mondani,hogyan lehet kiszedni a digitklimás autoknál a vezérlögomboknál lévö takaró münyagot (ez veszi körbe a gombokat és az lcd panelt!
THX!
2006.09.21. 11:10
2006.09.21. 19:22
rhantos írta:mentoslaci írta:Megtudná valaki mondani,hogyan lehet kiszedni a digitklimás autoknál a vezérlögomboknál lévö takaró münyagot (ez veszi körbe a gombokat és az lcd panelt!
THX!
Az oldaláról vékony csavarhúzóval benyúlsz, és ovatosan kifeszíted, ha nem megy, akkor inkább vedd ki a MID-et vagy ami helyette van, és hátulról told ki. Ha nem kellő ovatossággal csinálod, akkor rolytos lesz a széle, és az nem szép.
2006.09.21. 21:38
mentoslaci írta:Sepi írta:Kristof80 írta:Hátsó féktárcsa+betét+kopásjelzőre ki tud egy jó árat mondani?:)Tegnap kijelezte a müsz.fal.Előre s köszi:)
Csak info jelleggel:
Nekem 86 volt betét, tárcsa, kézifékbetét, kopásjelző munkadíj.
Minden gyári.
Sepi
hi!
hol szerzitek be a gyári alkatrészeket és 100 %,hogy gyári cuccot vesztek?
2006.09.21. 22:48
Sepi írta:Olyan helyre viszem az autót ahol csak BMW-el foglalkoznak. ETK-ból rendelnek és megbízhatóak a fiúk.
Sepi
2006.09.22. 00:14
efer írta:Sepi írta:Olyan helyre viszem az autót ahol csak BMW-el foglalkoznak. ETK-ból rendelnek és megbízhatóak a fiúk.
Sepi
ezt azzal egészítem ki, hogy előttem veszik ki a dobozból és előttem rakják be.
2006.09.22. 00:16
efer írta:rhantos írta:mentoslaci írta:Megtudná valaki mondani,hogyan lehet kiszedni a digitklimás autoknál a vezérlögomboknál lévö takaró münyagot (ez veszi körbe a gombokat és az lcd panelt!
THX!
Az oldaláról vékony csavarhúzóval benyúlsz, és ovatosan kifeszíted, ha nem megy, akkor inkább vedd ki a MID-et vagy ami helyette van, és hátulról told ki. Ha nem kellő ovatossággal csinálod, akkor rolytos lesz a széle, és az nem szép.
szerintem arra gondolt, hogy hogyan lehet szétszedni a klímapanelt (esetleg gombcsere miatt?)