Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2006.09.18. 20:54

tbesze írta:
Dezs írta:
admin írta:
Dezs írta:Na helló!
Igen ki szeretném venni,a rádiót vagy az egész műszer falat,az a lényeg,hogy mögé tudjam rakni(a rádió mögé) az átalakítót.
És nem Mid-em van,csak sima Cd-s iris-es mizériám.

Hmm azt nem tudom hogyjön ki.De a rádió mögöt elfér nekem is ott van ráadásul kető a 4 csatorna miat.

Na igen,pont ez a megoldás kéne nekem is!!! :(

Nekem egybe iris-es cucc volt. Az úgy jött ki, hogy a gomb levétele után látható lyukon egy oda beférő csavarhúzóval a rugó ellenébe egy feszítést kellett csinálni jobbra amennyire a rugó engedi, ott megtartani, és a cucc ball oldalát kihúzni a helyéről. Utána ballra feszíteni, és kihúzni a jobb oldalát.
De gyorsan hozzáteszem, hogy a cucc már nagyon szét volt herélve. Azt sem merem állítani hogy gyárilag esetleg más a kivétel teknikája. Mert most ahogy megnéztem, úgytünik hogy a feszítési ponton valami le van tőrve.
De ha gondolod csinálok a hátuljáról képeket, abból már talán tudsz következtetni. De az biztos, hogy mind a két oldalát rugós karom tartja bent.

OK!
Köszi,kiprószálom,hátha :!:

2006.09.18. 21:36

Dezs!

Tettem a képtárba 2 képet, hátha segít.

2006.09.18. 21:42

Igen ki szeretném venni,a rádiót vagy az egész műszer falat,az a lényeg,hogy mögé tudjam rakni(a rádió mögé) az átalakítót.

Hi,
gombot vedd le, és alatta csavathúzóval húzd félre a fület. Ha kibillent az IRIS, látni fogod a cd sarkán a két kis csavar amit ki kell lazítani és kicsúszik a cd. Nem kell teljesen kitekerni a csavart, mert a lemez beeshet és kárpit mögé és keresheted.

Üdv,
Sepi

2006.09.18. 21:47

Sepi írta:

Hi,
gombot vedd le, és alatta csavathúzóval húzd félre a fület. Ha kibillent az IRIS, látni fogod a cd sarkán a két kis csavar amit ki kell lazítani és kicsúszik a cd. Nem kell teljesen kitekerni a csavart, mert a lemez beeshet és kárpit mögé és keresheted.

Üdv,
Sepi

Na heló,már kesztelek hiányolni :D
köszi a tipp-et holnap ezt is ki prószálom :!:

2006.09.18. 21:50

Dezs írta:
Sepi írta:

Hi,

Üdv,
Sepi

Na heló,már kesztelek hiányolni :D
köszi a tipp-et holnap ezt is ki prószálom :!:

:P

Hi
nem vesztem el csak Svájcban voltam.

Remélem jól emlékszem, mert már régen csináltam. De akkor nem is egyszer :lol:
De azért holnap megnézem mégegyszer.

Sepi

Re: üdv

2006.09.19. 15:30

janoe39 írta:Helosztok, E39-be szeretnék venni kazettás hifi helyett cd-set, bontott érdekelne. Újat tudok 65e-ért. Ha tud valaki szoljon!

Nekem van egy (30e). De csak 30-án tudom odaadni. Viszont addig ki lehet próbálni ha szeretnéd, mert még be van építve.

2006.09.19. 15:53

Sziasztok,nekem is cd rádió kellene használtan business magnó helyére,esetleg cd tár is jó!Ha tudtok szóljatok,már megyek is érte!
Továbbá van egy cd táram eladó,azt mondták,hogy jó E39be,de a csatlakozó nem olyan,mint kellene,szerintetek összehozható?

2006.09.20. 08:35

Hátsó féktárcsa+betét+kopásjelzőre ki tud egy jó árat mondani?:)Tegnap kijelezte a müsz.fal.Előre s köszi:)

2006.09.20. 10:04

Kristof80 írta:Hátsó féktárcsa+betét+kopásjelzőre ki tud egy jó árat mondani?:)Tegnap kijelezte a müsz.fal.Előre s köszi:)

Gyári
tárcsa - 19 410,- / db
betét (Textar)- 19 115,-
kopásjelző - 3 500,-

Más
tárcsa Zimmermann - 11 500,- / db
betét Textar - 14 360,-
betét ATE - 13 390,-
kopásjelző - 3 500,-

2006.09.20. 21:44

Kristof80 írta:Hátsó féktárcsa+betét+kopásjelzőre ki tud egy jó árat mondani?:)Tegnap kijelezte a müsz.fal.Előre s köszi:)

Csak info jelleggel:
Nekem 86 volt betét, tárcsa, kézifékbetét, kopásjelző munkadíj.
Minden gyári.

Sepi

2006.09.20. 22:45

Sepi írta:Nekem 86 volt betét, tárcsa, kézifékbetét, kopásjelző munkadíj.
Minden gyári.

Sepi

nekem ugyanez kézifékbetét nélkül 65 volt.
szintén csak irányadásnak.

2006.09.21. 00:15

Sepi írta:

Csak info jelleggel:
Minden gyári.

Sepi

hi!

hol szerzitek be a gyári alkatrészeket és 100 %,hogy gyári cuccot vesztek?

2006.09.21. 00:19

Megtudná valaki mondani,hogyan lehet kiszedni a digitklimás autoknál a vezérlögomboknál lévö takaró münyagot (ez veszi körbe a gombokat és az lcd panelt!

THX!

2006.09.21. 08:46

mentoslaci írta:Megtudná valaki mondani,hogyan lehet kiszedni a digitklimás autoknál a vezérlögomboknál lévö takaró münyagot (ez veszi körbe a gombokat és az lcd panelt!

THX!

Az oldaláról vékony csavarhúzóval benyúlsz, és ovatosan kifeszíted, ha nem megy, akkor inkább vedd ki a MID-et vagy ami helyette van, és hátulról told ki. Ha nem kellő ovatossággal csinálod, akkor rolytos lesz a széle, és az nem szép.

2006.09.21. 11:10

Sziasztok! Én még új vagyok köztetek és nem biztos, hogy el tudok igazodni, ezért lehet, hogy rossz helyen tettem föl egy kérdést. Abban kérem a segítségeteket, hogy adott esetben tetőcsomagtartó témában csak eredeti gyári cuccal szabad foglalkozni, vagy más is szóba jöhet? Van ezzel kapcsolatban valakinek tapasztalata? A segítséget előre is köszönöm.

2006.09.21. 19:22

rhantos írta:
mentoslaci írta:Megtudná valaki mondani,hogyan lehet kiszedni a digitklimás autoknál a vezérlögomboknál lévö takaró münyagot (ez veszi körbe a gombokat és az lcd panelt!

THX!

Az oldaláról vékony csavarhúzóval benyúlsz, és ovatosan kifeszíted, ha nem megy, akkor inkább vedd ki a MID-et vagy ami helyette van, és hátulról told ki. Ha nem kellő ovatossággal csinálod, akkor rolytos lesz a széle, és az nem szép.

szerintem arra gondolt, hogy hogyan lehet szétszedni a klímapanelt (esetleg gombcsere miatt?) :wink:

2006.09.21. 21:38

mentoslaci írta:
Sepi írta:

Csak info jelleggel:
Minden gyári.

Sepi

hi!

hol szerzitek be a gyári alkatrészeket és 100 %,hogy gyári cuccot vesztek?

Olyan helyre viszem az autót ahol csak BMW-el foglalkoznak. ETK-ból rendelnek és megbízhatóak a fiúk.

Sepi

2006.09.21. 22:48

Sepi írta:Olyan helyre viszem az autót ahol csak BMW-el foglalkoznak. ETK-ból rendelnek és megbízhatóak a fiúk.

Sepi

ezt azzal egészítem ki, hogy előttem veszik ki a dobozból és előttem rakják be. :wink:

2006.09.22. 00:14

efer írta:
Sepi írta:Olyan helyre viszem az autót ahol csak BMW-el foglalkoznak. ETK-ból rendelnek és megbízhatóak a fiúk.

Sepi

ezt azzal egészítem ki, hogy előttem veszik ki a dobozból és előttem rakják be. :wink:

igazad van csak igy szabad csinálni!!!

2006.09.22. 00:16

efer írta:
rhantos írta:

THX!

szerintem arra gondolt, hogy hogyan lehet szétszedni a klímapanelt (esetleg gombcsere miatt?) :wink:

eltaláltad gombot szeretnék cserélni,mert a höfok állitó gombok közül 2 megadta magát :?

ha van valakinek eladó gombja az is érdekelne ne kelljen már ragasztanom....
Hozzászólás küldése

VigLink badge