![]() |
2009.10.29. 23:13
Papi írta:Sziasztok,
Segítségeteket kérném, állapotfelméréshez a Pellérden általatok írt Somogyi szervize alkalmas-e, vagy Pécsett a Schneider-hez lehet csak menni? A Pécsi-t ismeritek? Megbízhatók? Az autó Pécstől 60 km-re van, és nem engedik fel Pestre...
Segítségeteket előre is köszönöm,
Papi
2009.10.30. 09:54
Anti520i írta:Papi írta:Sziasztok,
Segítségeteket kérném, állapotfelméréshez a Pellérden általatok írt Somogyi szervize alkalmas-e, vagy Pécsett a Schneider-hez lehet csak menni? A Pécsi-t ismeritek? Megbízhatók? Az autó Pécstől 60 km-re van, és nem engedik fel Pestre...
Segítségeteket előre is köszönöm,
Papi
Helló!
Én a Somogyit ajánlomTel.: 72/587-012
2009.12.31. 01:27
2010.01.09. 18:30
2010.01.09. 20:40
Joeyker írta:Basszus, ha ennek csak a fele igaz, akkor én pestről fogok oda járni hozzá..![]()
Lassan elkészül az M6-os is...
2010.01.10. 10:55
2010.01.10. 14:53
2010.01.13. 21:35
2010.02.11. 16:46
Ahogy régebben írtam,ma eljutottam Pellérdre!Nyolc éve nem voltam arra,de az emlékek miatt jó érzéssel léptem át a küszöböt.A Somogyi úr várt bennünket és beszélgetés után neki is álltak a Fiúk az autót kényeztetni.Mindjárt a motortér nyitó bowden elszakadt,gyorsan újat kihozták,régit kivették-újat berakták és gond egy szál se!Már kétszer kókányoltuk házilag,de a lehető legjobbkor szakadt el,végre ez is új!Egy darabig nézelődtem,kérdezgettem a Srácokat,de úgy vettem észre nem zavarja Őket hogy bámészkodom és valahogy jött az érzés,nyugodtan magukra hagyhatom Őket,abszolút úrrá vannak a helyzeten.Inkább beszélgettem Somogyi úrral,melyik jobb,benzin-dízel,melyik dízel jobb 20-25-30d és miért,meg az a fránya automata váltó az 530d-ben,nagyon jót beszélgettünk,van humora,meghallgatja amit a tudatlanabb mesél,válaszolt olyan kérdésemre ahol máshol erre a kérdésre simán elnézést kértek,nem rabolnák az időm és amúgy más dolguk is van.A hibakiolvasásra is sor került végre,alig vártam hogy elindítsák a helyet elfoglaló 750i nagytesót,morrant a V-8,átgurult a szalonba vele.Mivel Jackson kiolvasta már az autót,volt némi fogalmam róla,mikor mi és miért történik.Az Ő diagja és a Somogyi úré között két különbséget véltem felfedezni,nem volt kábel a számítógépig,mert kényelmesebb???A másik pedig Jacko angolul beszélt az autóhoz Ő pedig németül.Ugyan az a precízség jellemzi a két embert és persze a mögöttük álló tudáshalmaz a Bmw-k iránt(rutin meg az évek)Na a nyaliból ennyi.Sajnos kaptunk olyan információkat,amik terhelik majd a családi kasszát,de még tapasztalt szervizes létén is meglepődött a háromszáz nyolcvankétezer kilométer és a hozzá elmondott hibalista alapján,mennyire problémamentes autó ez.A kialakuló hibával,annak elméleti kialakulásával,ez az állapot fenntartásával és későbbi orvoslásával messzemenően kielégítő,segítő választ kaptam,ezért magától értetődő dolog a további jó kapcsolat és szervizlátogatás!A legmeglepőbb dolog számomra:a szalonban eladó sorban lévő E-60 525d E-39 Fórum rendszámmal!Akinek gondja van,nyugodtan számíthat Rá!Persze az elmaradhatatlan kipróbálás alatt is végig Bmw téma volt,búcsúzáskor megsimogatta az autó tükrét,jó utat kívánt.Én megtaláltam a biztos szervizhátteret a további Bmw házassághoz!bmw520ds írta:Még e 34 tulaj voltam,felkerestem Pellérden a Somogyi úrat.Elnézést kértem hogy ilyen öreg modellel zavarom,tudna e segíteni mert gondom van?Természetesen,mikori az autó?Mondom neki 92'.Akkor mondta,egy 10 éves Bmw abszolút nem számít öregnek!Ez a megjegyzés hízelgő volt.Beálltam a műhelybe,patika tisztaság,tudnak mosolyogva köszönni az alkalmazottak is,a szerszámoknak meg van a helye a falon!!!Motortér kinyit,egyből Bmw logós textil felterít a festés védelméért,ez megint egy jó pont!Ott lehet lenni a munka alatt,a feltett kérdésekre kimerítő válasz,mikor pedig kiderült hogy légtömegmérő baj van,befáradtam vele az irodába,megnézte számítógépen az árat100000 körül,azt tanácsolta nyugodtan vegyek bontottat,elmondta mire kell odafigyelni a vételnél és beszerelésnél,utána pedig megmutatta a 8-as Bimerét kívül-belül,beindíthattam,beszélgettünk róla hogy hogy megy,aztán elmentünk kipróbálni az autómat,mert Ő nem ad ki semmit úgy, hogy nem győződik meg arról hogy jó-e.A díjra már nem emlékszem,de nevetségesen alacsony volt,így kínomban rendeltem nála két propelleres emblémát a vasra,mert még borravalót sem fogadott el,azt mondta kell a légtömegmérőbe a pénz!Jó rá emlékezni,szerintem kevés ilyen hely van kis országunkban!Nemsokára megyek hozzá hibakiolvasásra.
2010.02.11. 17:03
bmw520ds írta:Az Ő diagja és a Somogyi úré között két különbséget véltem felfedezni,nem volt kábel a számítógépig,mert kényelmesebb???A másik pedig Jacko angolul beszélt az autóhoz Ő pedig németül.
2010.02.12. 15:05
2010.02.12. 15:19
atx808 írta:Lehet, hogy volt ott még plusz négy henger(750i V12)
2010.02.12. 15:27
2010.02.12. 17:59
Szerintem rosszul tudod!atx808 írta:Lehet, hogy volt ott még plusz négy henger(750i V12)
2010.02.12. 18:18
Morrant a V-8!!!Morrant.atx808 írta:Lehet, hogy volt ott még plusz négy henger(750i V12)
2010.02.13. 09:08
2010.02.19. 09:50
Plecsni és Köszönöm jó volt stb.
2010.02.19. 12:21
2010.02.19. 12:49
horogp írta: