![]() |
2011.04.25. 17:38
Jerry írta:3. a DVD lejátszónak kellene valami helyet találnom. Páran az ülés alá rakatnák, de én félek, hogy a sok tili-toli nem tesz jót neki. Túl alacsonyan vannak az ülés vasai. Ti hova raknátok?
2011.04.25. 18:24
Jerry írta:Na végre, sikerült befejeznem a TV-Navi projektet! Minden szépen beépült a helyére.
4:3-as fejegység, MK2-es navi, tv modul, GPS antenna, Radio modul és az apróságok.
A két nap alatt azért volt jónéhány pillanat, amikor nem hittem, hogy lesz még belőle működő autó, úgy szét kellett kapnom a kábelezés miatt.
Valóban nem túlzott Admin és Pocilaci. Aki a jövőben ilyenen töri a fejét, az jól gondolja meg. Igaz ha nekem sikerült, akkor másnak is fog. Inkább csak elhatározás, türelem és sok idő kérdése.
3 apróság maradt még hátra:
1. valahonnan szereznem kell tv erősítő kütyüket, mind jobb, mind baloldalit.
2. gyújtás ráadás után (2-es állás) valami kódot kér és csak két aktív választásom van miután beírok valamit: a) change b) deaktivate. Egyikre sem csinál semmit. Mi ez a kód? 1-es gyújtáskulcs állapotban nem kér ilyet és szépen menüzik meg minden.
3. a DVD lejátszónak kellene valami helyet találnom. Páran az ülés alá rakatnák, de én félek, hogy a sok tili-toli nem tesz jót neki. Túl alacsonyan vannak az ülés vasai. Ti hova raknátok?
2011.04.25. 18:33
2011.04.25. 19:06
bonsai írta:A 2. kérdésre elég izgalmas lesz megoldást találni, ugyanis van egy olyan menüpont-ez is egy extra-hogy KÓD,
ezzel be lehet írni egy négyjegyű számot, mint a mobilba a pin-kód mielőtt kiveszed a kulcsot a kocsiból és aztán mikor újra akarod indítani a kocsit kéri ezt a kódot, anélkül nem tudsz indítozni-magyarul egyfajta lopásgátló-.
És itt is talán 3szor próbálkozhatsz..a tekerőgombbal tudsz változtatni a számokon és megynyomásra továbbugrik, aztán ha jót írtál be deaktiválhatod illetve megváltoztathatod a kódot(change).
2011.04.25. 19:13
2011.04.25. 20:28
Jerry írta:bonsai írta:A 2. kérdésre elég izgalmas lesz megoldást találni, ugyanis van egy olyan menüpont-ez is egy extra-hogy KÓD,
ezzel be lehet írni egy négyjegyű számot, mint a mobilba a pin-kód mielőtt kiveszed a kulcsot a kocsiból és aztán mikor újra akarod indítani a kocsit kéri ezt a kódot, anélkül nem tudsz indítozni-magyarul egyfajta lopásgátló-.
És itt is talán 3szor próbálkozhatsz..a tekerőgombbal tudsz változtatni a számokon és megynyomásra továbbugrik, aztán ha jót írtál be deaktiválhatod illetve megváltoztathatod a kódot(change).
Annyira azért nem kényes a helyzet; indulni indul a verda, csak a monitoron nem jelenik meg semmi a 4jegyű kódon kívül. A háttérben dolgozik, mert a 'mode' gombra átvált cd-re meg vissza.
2011.04.25. 20:29
bonsai írta:Sziasztok,
egyébként nekem is lenne kérdésem:
a navi dvd-hez melyik verziót kell letöltenem( professional,high,business)?
mk4-esem van 16:9 navival, v31-es a szoftver
már egy pár dvd-t írtam, de sajna egyiket sem ismerte fel, pedig szerintem mindent jól csináltam, lassan írtam ki, írtam plusszost és mínuszost is:(
tavalyit már írtam, de azon még nem volt M31es pálya új rész, és azt cd-re írtam, azzal egyből működik,azt használtam idáig.
ja és a professional verziót töltöttem le, bmw road map europe, a 3as CD-re írták hogy az a kelet-európa rész,azt írtam ki
2011.04.25. 20:32
admin írta:bonsai írta:Sziasztok,
már egy pár dvd-t írtam, de sajna egyiket sem ismerte fel, pedig szerintem mindent jól csináltam, lassan írtam ki, írtam plusszost és mínuszost is:(
tavalyit már írtam, de azon még nem volt M31es pálya új rész, és azt cd-re írtam, azzal egyből működik,azt használtam idáig.
ja és a professional verziót töltöttem le, bmw road map europe, a 3as CD-re írták hogy az a kelet-európa rész,azt írtam ki
High
2011.05.02. 07:20
2011.05.02. 08:48
hegylako írta:Sziasztok!
Érdekelne hogy van-e Mk3 as navigácóhoz friss térkép vagy melyik a legfrissebb?
Nekem 2009-ben lett irva.
2011.05.02. 10:11
BMWFUN írta:hegylako írta:Sziasztok!
Érdekelne hogy van-e Mk3 as navigácóhoz friss térkép vagy melyik a legfrissebb?
Nekem 2009-ben lett irva.
Attól már van jóval frissebb, bár az M31-et még nem ismeri. Ha kell, tudok adni 1 példányt, bár még nem tudom melyik nap megyek Bp-re a héten.
Vagy visszatúrva a Naviprofi hsz-ei között a nagy halomból a kelet-Európát kell lehúzni.
2011.05.02. 19:55
bonsai írta:admin írta:bonsai írta:Sziasztok,
High
Köszönöm! akkor ezt jól benéztem...
2011.05.02. 21:04
bonsai írta:
Sajnos a High sem lett jó![]()
most már tényleg nem értem mi lehet a gond, írt már valaki ilyen térképet DVD-re, a High verzió pl. DVD DL-re írandó ugyanis majdnem 8 GB?
2011.05.02. 22:40
Igen DL-lemezre kell írni de nem minden MK4 birkózik meg vele.És csak V31-es szoftver olvassa.bonsai írta:bonsai írta:admin írta:bonsai írta:Sziasztok,
High
Köszönöm! akkor ezt jól benéztem...
Sajnos a High sem lett jó![]()
most már tényleg nem értem mi lehet a gond, írt már valaki ilyen térképet DVD-re, a High verzió pl. DVD DL-re írandó ugyanis majdnem 8 GB?
2011.05.03. 09:02
2011.05.03. 10:01
Jerry írta:Van valakinek MK2-eshez régebbi firmware? V17 vagy azelőtti? Egy teszt erejéig szükségem lenne rá.
Köszi,
Jerry
2011.05.03. 10:55
2011.05.03. 11:55
2011.05.03. 18:11
ktlaci írta:Jerry írta:Van valakinek MK2-eshez régebbi firmware? V17 vagy azelőtti? Egy teszt erejéig szükségem lenne rá.
Köszi,
Jerry
Egy kis keresgélés után ezt találtam neked a neten: link.
A jelszó bmw. Nem tudom, hogy jó lesz-e, de talán egy próbát megér.
2011.05.03. 19:35