Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: TV- NAVI

2011.05.03. 19:49

Imco írta:
bonsai írta:
Sajnos a High sem lett jó :(
most már tényleg nem értem mi lehet a gond, írt már valaki ilyen térképet DVD-re, a High verzió pl. DVD DL-re írandó ugyanis majdnem 8 GB?

Amióta küzdesz vele simán talizhattál volna egy klubtaggal teszt céljából.
Kiderülne mi a rossz mi a jó.

Szerintem...

1. haveromnak is ugyanilyen a verdája, próbálgattuk természetesen, neki is csak a CD-t olvasta,
2. nem akartam/akarom feladni..

2011.05.03. 19:55

most már tényleg nem értem mi lehet a gond, írt már valaki ilyen térképet DVD-re, a High verzió pl. DVD DL-re írandó ugyanis majdnem 8 GB?[/quote]Igen DL-lemezre kell írni de nem minden MK4 birkózik meg vele.És csak V31-es szoftver olvassa.
Több dolog is lehet szar amit leszedtél szarul írtad ki nem birkózik meg az MK4-ed vele.
Javaslom nyisd meg az .iso fájlt egy iso szerkesztővel és töröld belőle a felesleges nyelveket és akkor ráfér egy sima DVD-lemezre.És azzal nem lesz gondod.[/quote]

Köszönöm, lehet ez lesz az utolsó próbálkozásom, aztán ha úgysem jó, befejeztem egy időre.. :)
egyébként ezt töltöttem le:
http://thepiratebay.org/torrent/6172333/BMW_Navigation_DVD_Road_Map_Europe_HIGH_2011

2011.05.03. 20:53

bonsai írta:
Imco írta:
bonsai írta:
most már tényleg nem értem mi lehet a gond, írt már valaki ilyen térképet DVD-re, a High verzió pl. DVD DL-re írandó ugyanis majdnem 8 GB?

Szerintem...

1. haveromnak is ugyanilyen a verdája, próbálgattuk természetesen, neki is csak a CD-t olvasta,

Valószínű, hogy nálad is olvasófejet kéne cserélni! De lehet csak be kéne állítani! :)

2011.05.03. 22:30

Padre540 írta:Sziasztok!
MK2 rechnert lehet párosítani 16:9-es kijelzővel?

Igen

2011.05.03. 22:33

Jerry írta:
ktlaci írta:
Jerry írta:Van valakinek MK2-eshez régebbi firmware? V17 vagy azelőtti? Egy teszt erejéig szükségem lenne rá.
Köszi,
Jerry

Egy kis keresgélés után ezt találtam neked a neten: link.
A jelszó bmw. Nem tudom, hogy jó lesz-e, de talán egy próbát megér.

Szuper! Köszi!
:franko:
Ment egy köszi is! :)
Letöltöttem, de hiába "meppelem" be kicsomagolás után, nem látom, hogy milyen fájlok vannak benne. Mintha nem is lenne a meghajtóban lemez. :(

Nem is fogod látni írd ki a képfájlt és rakd a kocsiba.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek admin az itt látható tagok köszönték meg: Jerry
Értékelés: 4.76%

2011.05.03. 22:35

bonsai írta:
Köszönöm, lehet ez lesz az utolsó próbálkozásom, aztán ha úgysem jó, befejeztem egy időre.. :)
egyébként ezt töltöttem le:
http://thepiratebay.org/torrent/6172333/BMW_Navigation_DVD_Road_Map_Europe_HIGH_2011

Ha lehet werbatim +os lemezre írd és közvetlen kép fájlból nem mountolva.

2011.05.03. 23:07

Sziasztok! S.O.S segítség!

Üdv mindenkinek, segítségre lenne szükségem. Pénteken utazok horvátországba és kellene egy horvátországot tartalmazó térképcsomag MK2-re. Ha valaki tud segíteni azt nagyon szépen megköszöném.

Bereznai

2011.05.03. 23:25

bereznai írta:Sziasztok! S.O.S segítség!

Üdv mindenkinek, segítségre lenne szükségem. Pénteken utazok horvátországba és kellene egy horvátországot tartalmazó térképcsomag MK2-re. Ha valaki tud segíteni azt nagyon szépen megköszöném.

Bereznai

Nem akarlak elkeseríteni, de nekem sem ment nyáron.
Itt hivatalosan megerősítik amit mondok! :(

A volt Jugoszlávia még mindig fehér folt.

Szerintem...

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Imco az itt látható tagok köszönték meg: bereznai
Értékelés: 4.76%

2011.05.04. 00:01

Imco írta:
bereznai írta:Sziasztok! S.O.S segítség!

Bereznai

Nem akarlak elkeseríteni, de nekem sem ment nyáron.
Itt hivatalosan megerősítik amit mondok! :(

A volt Jugoszlávia még mindig fehér folt.

Szerintem...

Akkor marad az igo! Pedig azt hittem csak az enyémmel van a baj. Azért nagyon szépen köszönöm!

2011.05.04. 10:12

Sziasztok.

Tudja valaki hogy a kazettás 16:9 -es fej tudna-e vezérelni DVD-t Navi céljából, illetve CD-tárat? Van TV-tuner is, de elég bosszantó, hogy nincs rendes navim és a régi Hip Hop Boys kaziaimat is unom már. Esetleg ha van valakinek eladó rechnere, az érdekelne.

Üdv,

G.

2011.05.04. 12:54

torocsikgergo írta:Sziasztok.

Tudja valaki hogy a kazettás 16:9 -es fej tudna-e vezérelni DVD-t Navi céljából, illetve CD-tárat? Van TV-tuner is, de elég bosszantó, hogy nincs rendes navim és a régi Hip Hop Boys kaziaimat is unom már. Esetleg ha van valakinek eladó rechnere, az érdekelne.

Üdv,

G.

Igen tudna vezérelni DVD-t, Navit, CD-tárat. Igen, vannak eladó kazettáim.
Schnitzer a Te embered. Itt a száma, van topicja.
Javasolnám még: adatlap, bemutatkozás.

2011.05.05. 19:53

vaszarig írta:
bonsai írta:
Imco írta:
bonsai írta:

Szerintem...

Valószínű, hogy nálad is olvasófejet kéne cserélni! De lehet csak be kéne állítani! :)

És azt hogy lehet? :?:

2011.05.05. 22:40

Hello

Lenne egy kérdésem. Vettem az autóba egy 4:3 as kijelzőt,és szeretnék venni egy tolatókamerát az ebayen,de nincs tv tunerem.
Rátudom ezt majd valahogyan köttetni a monitorra,vagy mindenképp kell hozzá a tv tuner?
Előre is köszi a válaszokat.

2011.05.06. 08:45

biyi írta:Hello

Lenne egy kérdésem. Vettem az autóba egy 4:3 as kijelzőt,és szeretnék venni egy tolatókamerát az ebayen,de nincs tv tunerem.
Rátudom ezt majd valahogyan köttetni a monitorra,vagy mindenképp kell hozzá a tv tuner?

Én úgy tudom hogy mindenféleképpen kell a TV tuner!

2011.05.06. 10:06

admin írta:

Igen

Köszönöm Uram! :franko: Még valami:Most vettem a kijelzőt,mi kell hogy lecseréljem a 4:3-ast?Stekker stimmel?mert azt nem kaptam hozzá.Gondolom másik rádió,TV modul....

2011.05.06. 11:14

spider2 írta:

Én meg úgy tudom, hogy nem kell! :) Kérdezd meg AlpinaFan-t, mivel ha minden igaz ő árul ilyen szettet, és ha jól emlékszem volt/van neki olyan is, ami nem TV-s kocsihoz való! Mondjuk így azt hiszem drágább valamivel, mintha TV-s lenne! :(

2011.05.06. 11:17

bonsai írta:
vaszarig írta:
bonsai írta:
Imco írta:
bonsai írta:

Szerintem...

És azt hogy lehet? :?:

Ha minden igaz, a fej alatt van egy csavar (torx), azzal lehet pozícionálni a fejet! Mondjuk ez nálam már nem nagyon segített! :( Viszont a fejcsere sem olyan vészes, szerintem max 15-ből megúszható! Keresd meg 204D1-et, vagy Maszikát, esetleg NaviProfit! Ők szerintem tudnak neked segíteni! :)

2011.05.06. 16:19

Valószínű, hogy nálad is olvasófejet kéne cserélni! De lehet csak be kéne állítani! :)[/quote]

És azt hogy lehet? :?:[/quote]

Ha minden igaz, a fej alatt van egy csavar (torx), azzal lehet pozícionálni a fejet! Mondjuk ez nálam már nem nagyon segített! :( Viszont a fejcsere sem olyan vészes, szerintem max 15-ből megúszható! Keresd meg 204D1-et, vagy Maszikát, esetleg NaviProfit! Ők szerintem tudnak neked segíteni! :)[/quote]
OK, kösz :!:

2011.05.06. 21:07

vaszarig írta:
spider2 írta:

Én meg úgy tudom, hogy nem kell! :) Kérdezd meg AlpinaFan-t, mivel ha minden igaz ő árul ilyen szettet, és ha jól emlékszem volt/van neki olyan is, ami nem TV-s kocsihoz való! Mondjuk így azt hiszem drágább valamivel, mintha TV-s lenne! :(

Ok Köszi.

2011.05.06. 21:32

Padre540 írta:
admin írta:

Igen

Köszönöm Uram! :franko: Még valami:Most vettem a kijelzőt,mi kell hogy lecseréljem a 4:3-ast?Stekker stimmel?mert azt nem kaptam hozzá.Gondolom másik rádió,TV modul....

Igen stimmel a csatlakozó, a tv modult át kell kódoltatni(ha lehet verzió függő)16:9-es re ha teljes képernyőn szeretnél tévét nézni.Amúgy a minden kompatibilis.
Hozzászólás küldése

VigLink badge