![]() |
2011.05.03. 19:49
Imco írta:bonsai írta:
Sajnos a High sem lett jó![]()
most már tényleg nem értem mi lehet a gond, írt már valaki ilyen térképet DVD-re, a High verzió pl. DVD DL-re írandó ugyanis majdnem 8 GB?
Amióta küzdesz vele simán talizhattál volna egy klubtaggal teszt céljából.
Kiderülne mi a rossz mi a jó.
Szerintem...
2011.05.03. 19:55
2011.05.03. 20:53
bonsai írta:Imco írta:bonsai írta:
most már tényleg nem értem mi lehet a gond, írt már valaki ilyen térképet DVD-re, a High verzió pl. DVD DL-re írandó ugyanis majdnem 8 GB?
Szerintem...
1. haveromnak is ugyanilyen a verdája, próbálgattuk természetesen, neki is csak a CD-t olvasta,
2. nem akartam/akarom feladni..
2011.05.03. 22:30
Padre540 írta:Sziasztok!
MK2 rechnert lehet párosítani 16:9-es kijelzővel?
2011.05.03. 22:33
Jerry írta:ktlaci írta:Jerry írta:Van valakinek MK2-eshez régebbi firmware? V17 vagy azelőtti? Egy teszt erejéig szükségem lenne rá.
Köszi,
Jerry
Egy kis keresgélés után ezt találtam neked a neten: link.
A jelszó bmw. Nem tudom, hogy jó lesz-e, de talán egy próbát megér.
Szuper! Köszi!
![]()
Ment egy köszi is!
Letöltöttem, de hiába "meppelem" be kicsomagolás után, nem látom, hogy milyen fájlok vannak benne. Mintha nem is lenne a meghajtóban lemez.
2011.05.03. 22:35
bonsai írta:
Köszönöm, lehet ez lesz az utolsó próbálkozásom, aztán ha úgysem jó, befejeztem egy időre..![]()
egyébként ezt töltöttem le:
http://thepiratebay.org/torrent/6172333/BMW_Navigation_DVD_Road_Map_Europe_HIGH_2011
2011.05.03. 23:07
2011.05.03. 23:25
bereznai írta:Sziasztok! S.O.S segítség!
Üdv mindenkinek, segítségre lenne szükségem. Pénteken utazok horvátországba és kellene egy horvátországot tartalmazó térképcsomag MK2-re. Ha valaki tud segíteni azt nagyon szépen megköszöném.
Bereznai
2011.05.04. 00:01
Imco írta:bereznai írta:Sziasztok! S.O.S segítség!
Üdv mindenkinek, segítségre lenne szükségem. Pénteken utazok horvátországba és kellene egy horvátországot tartalmazó térképcsomag MK2-re. Ha valaki tud segíteni azt nagyon szépen megköszöném.
Bereznai
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem sem ment nyáron.
Itt hivatalosan megerősítik amit mondok!
A volt Jugoszlávia még mindig fehér folt.
Szerintem...
2011.05.04. 10:12
2011.05.04. 12:54
torocsikgergo írta:Sziasztok.
Tudja valaki hogy a kazettás 16:9 -es fej tudna-e vezérelni DVD-t Navi céljából, illetve CD-tárat? Van TV-tuner is, de elég bosszantó, hogy nincs rendes navim és a régi Hip Hop Boys kaziaimat is unom már. Esetleg ha van valakinek eladó rechnere, az érdekelne.
Üdv,
G.
2011.05.05. 19:53
vaszarig írta:bonsai írta:Imco írta:bonsai írta:
Szerintem...
1. haveromnak is ugyanilyen a verdája, próbálgattuk természetesen, neki is csak a CD-t olvasta,
Valószínű, hogy nálad is olvasófejet kéne cserélni! De lehet csak be kéne állítani!
2011.05.05. 22:40
2011.05.06. 08:45
biyi írta:Hello
Lenne egy kérdésem. Vettem az autóba egy 4:3 as kijelzőt,és szeretnék venni egy tolatókamerát az ebayen,de nincs tv tunerem.
Rátudom ezt majd valahogyan köttetni a monitorra,vagy mindenképp kell hozzá a tv tuner?
Előre is köszi a válaszokat.
2011.05.06. 10:06
admin írta:Padre540 írta:Sziasztok!
Igen
2011.05.06. 11:14
spider2 írta:biyi írta:Hello
Lenne egy kérdésem. Vettem az autóba egy 4:3 as kijelzőt,és szeretnék venni egy tolatókamerát az ebayen,de nincs tv tunerem.
Rátudom ezt majd valahogyan köttetni a monitorra,vagy mindenképp kell hozzá a tv tuner?
Én úgy tudom hogy mindenféleképpen kell a TV tuner!
2011.05.06. 11:17
bonsai írta:vaszarig írta:bonsai írta:Imco írta:bonsai írta:
Szerintem...
Valószínű, hogy nálad is olvasófejet kéne cserélni! De lehet csak be kéne állítani!
És azt hogy lehet?
2011.05.06. 16:19
2011.05.06. 21:07
vaszarig írta:spider2 írta:biyi írta:Hello
Én úgy tudom hogy mindenféleképpen kell a TV tuner!
Én meg úgy tudom, hogy nem kell!Kérdezd meg AlpinaFan-t, mivel ha minden igaz ő árul ilyen szettet, és ha jól emlékszem volt/van neki olyan is, ami nem TV-s kocsihoz való! Mondjuk így azt hiszem drágább valamivel, mintha TV-s lenne!
2011.05.06. 21:32
Padre540 írta:admin írta:Padre540 írta:Sziasztok!
Igen
Köszönöm Uram!Még valami:Most vettem a kijelzőt,mi kell hogy lecseréljem a 4:3-ast?Stekker stimmel?mert azt nem kaptam hozzá.Gondolom másik rádió,TV modul....