Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2006.09.22. 07:35

mentoslaci írta:eltaláltad gombot szeretnék cserélni,mert a höfok állitó gombok közül 2 megadta magát :?

ha van valakinek eladó gombja az is érdekelne ne kelljen már ragasztanom....

szerintem a gombokat lehet külön kapni és nem is horror az ára.

2006.09.22. 08:10

mentoslaci írta:eltaláltad gombot szeretnék cserélni,mert a höfok állitó gombok közül 2 megadta magát :?

Ahh, akkor ahhoz nem kell szétszedni, sajnos a gombokat csak eggyütt lehet megvenni, nem horror, 5 100,- az összes gomb.
A gombokat úgy lehet kiszedni, hogy alulról óvatosan egy picit megemeled, és kifordítod alulról felfelé.

2006.09.22. 11:54

Héé Emberek!

Át lehet szerintetek alakítani gázosra a bömbit? :roll:
És ha igen lehet vmi baja?És kb mennyibe kerül?Csinált már valaki ilyet a kocsijával?Vagy csak hülyeség az egész.Ja nem ér nevetni! :oops:

2006.09.22. 12:31

Köszi az infót fiuk:)

2006.09.22. 13:41

Láttam már bmw-t gazosba,de gázos is eléggé :lol:
Nemtom mi viszi rá az embert hogy átalakítsa...

2006.09.22. 14:45

rhantos írta:

Ahh, akkor ahhoz nem kell szétszedni, sajnos a gombokat csak eggyütt lehet megvenni, nem horror, 5 100,- az összes gomb.
A gombokat úgy lehet kiszedni, hogy alulról óvatosan egy picit megemeled, és kifordítod alulról felfelé.

köszi a reakciot!azért kellene kiszednem a panelt mert az egyik kék kis háromszög beesett mögé :cry:

2006.09.22. 15:03

Dome86 írta:Láttam már bmw-t gazosba,de gázos is eléggé :lol:

Gondolom a drága üzemanyag vazze. 8)

2006.09.22. 18:34

Szupercsiki írta:

SZerintem a dízelt nem lehet gázosítani, mivel az üzemanyag elég sokminden kenését is ellátja. A gáz meg nem a kenési képességéről híres, különben a motorolaj helyett is lehetne rakni PB-t :D

2006.09.22. 18:47

Gázüzeműre csak benzines motort lehet átalakítani, de egy BMW-nél nem gondolom, hogy érdemes ezzel foglalkozni, bármennyire is gazdaságosabb a gázüzem.

2006.09.22. 19:45

Szupercsiki írta:

Olyan sokat eszik a 25d :?: 8O

2006.09.22. 19:55

armani írta:
Szupercsiki írta:

Az nem! :evil: (kb:6,5-et)De egy 745i boztos többet enne?! :lol: :oops: :wink: :roll: Ha olyat vennék!Esetleg.Talán.Majd eccer csak. :lol:

2006.09.22. 20:07

Szupercsiki írta:
armani írta:
Szupercsiki írta:

Az nem! :evil: (kb:6,5-et)De egy 745i boztos többet enne?! :lol: :oops: :wink: :roll: Ha olyat vennék!Esetleg.Talán.Majd eccer csak. :lol:

Próbálj ki egyszer egy ilyen kocsit. Nekem volt, átkapcsolható. Ha átkapcsoltál gázüzemre olyan lett mintha ráakasztottak volna egy lakókocsit (nem BMW volt). Szóval sokkal gyengébb ugyanaz a motor gázüztemmel, szerintem, de biztos mindjárt lesz valaki aki rácáfol.

Azért ciki lenne, ah a gázos 745i-det letolná egy 330i nem? Mert a nyakamat rá, hogy megtenné....

2006.09.22. 23:14

Hello!

Bár rég jártam erre ,de most van egy fogós kérdésem.Látom van itt egy pár 530d-kollega,milyen olajat használtok?A két 523i közül megújult az egyik 530d-re.

Előre is köszi:szilva

2006.09.22. 23:26

Szeasztok!
A csikorgó fékre van valami okosság,vagy csere?
Már elég idegesítő,mint egy mozdony mikor fékezek :?

2006.09.23. 09:34

Dezs írta:Szeasztok!
A csikorgó fékre van valami okosság,vagy csere?
Már elég idegesítő,mint egy mozdony mikor fékezek :?

Szia,
betétcsere. És gyári.
Az biztos nem nyikorog.

Sepi

2006.09.23. 10:27

szilva írta:Hello!

Bár rég jártam erre ,de most van egy fogós kérdésem.Látom van itt egy pár 530d-kollega,milyen olajat használtok?A két 523i közül megújult az egyik 530d-re.

Hi!

én mobil1 0w-40 td full synt olajat használok,jó tapasztalatokat szereztem vele,nem füstöl nem eszi és hidegen is tökéletes a kenés!!!

2006.09.23. 16:08

szilva írta:
Hello!

Hi!

én mobil1 0w-40 td full synt olajat használok,jó tapasztalatokat szereztem vele,nem füstöl nem eszi és hidegen is tökéletes a kenés!!!

Köszönöm a gyors infót!!!

2006.09.24. 00:35

MOst volt olaj cserén a drága de passz hogy miet tettek bele,bocsi :oops:

Viszont,multikormányosok és akiknek van tempomatjuk! van az a gomb amin 3nyilvan és egymásba mennek ien kört képezve! az mi? mert nyomkodtam de csak vmi hangot adott ki és ennyi

2006.09.24. 10:07

Dome86 írta:Viszont,multikormányosok és akiknek van tempomatjuk! van az a gomb amin 3nyilvan és egymásba mennek ien kört képezve! az mi? mert nyomkodtam de csak vmi hangot adott ki és ennyi

A belső levegő keringtetés kapcsológombja.

Kérdések-válaszok E39-ről

2006.09.26. 08:15

Sziasztok!

Még benzin-gáz témához szeretnék hozzá szólni. Korábban nekem is volt gázos autóm egy 1.6-os Sierra átkapcsolós azon valamelyest tényleg észre lehetett venni ha gázzal ment. De ma már teljesen autómatizált gázrendszerek vannak amiket nem kell kapcsolgatni hanem az első fordulatszám esést követően átkapcsolnak gázra. Szerintem egy min. 528-asnál nem lehet számottevően észre venni a teljesítménycsökkenést. Viszont az is igaz hogy a 6 ill. 8 hengeresekbe 300000 Ft körül van a beszerelés érdemes előtte számolni de szerintem megéri ha vki rászánta magát írjon a tapasztalatairól nagyon kíváncsi lennék rá.
Hozzászólás küldése

VigLink badge