Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2007.03.02. 00:22

Grat az autódhoz, biztos vagyok benne hogy meghálálja a sok törödést nomeg a sok 0-t 8)

2007.03.02. 09:18

Morphipapa írta:Grat az autódhoz, biztos vagyok benne hogy meghálálja a sok törödést nomeg a sok 0-t 8)

Köszönöm :wink:

2007.03.02. 10:22

már várjuk a képeket:D
sok sikert hozzá,remélem minimum annyi örörmöd lesz benne mint nekem az enyémbe mikor megvettem és azóta is:D:D:D:D:D

2007.03.02. 10:33

pappkari írta:már várjuk a képeket:D
sok sikert hozzá,remélem minimum annyi örörmöd lesz benne mint nekem az enyémbe mikor megvettem és azóta is:D:D:D:D:D

Köszi, szerintem már fele ennyi örömmel is jól járok majd :lol:

2007.03.02. 10:50

...forgasd egészséggel, ja mi 300e km-rel adtuk el a 28i-t és semmi baj nem volt vele az olaj, szűrők, és fékbetét+tárcsacserén kívül, és 10l felett sosem evett, pedig használtuk rendesen (vidékiek vagyunk) szóval ha motorikusan hibátlan gondtalan éveknek nézel elébe :D

petike

2007.03.02. 12:21

petike írta:...forgasd egészséggel, ja mi 300e km-rel adtuk el a 28i-t és semmi baj nem volt vele az olaj, szűrők, és fékbetét+tárcsacserén kívül, és 10l felett sosem evett, pedig használtuk rendesen (vidékiek vagyunk) szóval ha motorikusan hibátlan gondtalan éveknek nézel elébe :D

petike

Kezdem egyre jobban várni, hogy újra lássam :lol:

2007.03.02. 13:15

ilyenkor tapasztalatból tudom hogy életed leghosszabb napjai következnek mig meg nem lesz a kocsi:D:D:D
ráadásul benne van a hétvége is ,ilyenkor nagyon be van zsongva az ember:D

2007.03.02. 13:29

Szia Morello!
Gratula a géphez! Remélem jó vásárt csináltál,végülis képen szép az autó,de mivel beleugrottál gondolom élőben még szebb. Ha jó kezek között volt a kocsi elmegy még sokat attól, hogy 200ekm körül van benne.
Én azért idegenkedtem tőle anno, mert az előző e39-emet 42ekm-rel vettem, 110-el adtam el és nem volt vele semmi gond. Én ezt az állapotot kerestem ismét. Nem lebeszélni akartalak róla.
Sok sikert és balestementest! :taps: :franko: :bmw
Üdv

2007.03.02. 15:18

sziasztok
mi a véleményetek az 520i-ről most akarok venni egyet gyönyörű állapotban van elvileg törésmentes ,bőr ülés, 18-as felni .azért gondolkozom mert kicsillem a motort bele.tunningal javithatok rajta?vagy nem érdemes .egyébként 200000 van benne 2000-es az auto.

2007.03.02. 23:15

"a gep mar 2 napja nalam van, kifiettem az onreszt, de a lombard szivat es nem adtak meg a hitelt még...parazok, de a kocsit nem adom vissza :twisted:
hetfon talan mar hivatalosan is mondhatom, e39 tulaj vagyok...:)"

NA VEGRE EN IS HIVATALOS BMW TULAJ LETTEM! :D :D
MEgvan a hitel 1 het utan, de amit ezek szivattak, az nem volt semmi.:(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Chrisstopher 2007.03.06. 19:18-kor.

2007.03.03. 00:42

Chrisstopher írta:a gep mar 2 napja nalam van, kifiettem az onreszt, de a lombard szivat es nem adtak meg a hitelt még...parazok, de a kocsit nem adom vissza :twisted:
hetfon talan mar hivatalosan is mondhatom, e39 tulaj vagyok...:)

Az igen 8O azért ez nem általános dolog! Nagy bátorság az eladó részéről :!:

2007.03.03. 18:58

donszabi írta:sziasztok
mi a véleményetek az 520i-ről most akarok venni egyet gyönyörű állapotban van elvileg törésmentes ,bőr ülés, 18-as felni .azért gondolkozom mert kicsillem a motort bele.tunningal javithatok rajta?vagy nem érdemes .egyébként 200000 van benne 2000-es az auto.

Hi,
nekem az van amint látod. Hát igen, a lóerő nem a fő erőssége ennek a motornak. A feeling viszont ugyanaz. 6 henger, BMW, stb. Anno azért vettem meg mert minél jobbat akartam abból a pénzből amit rászántam, és majdnem minden meg volt benne amit szerettem volna. Nem bántam meg. Igaz, azért szoktam nézni a használtautón az eladó 540i-ket :lol:.
Szerintem egy olcsó tuning dob rajta kb 10%-t, észre sem lehet venni.
Ha ilyet veszel, vigasztaljon a tudat, hogy kevesebb adót, kötelezőt, stb fizetsz. :wink:

Üdv,
Sepi

2007.03.03. 20:54

szoli írta:Köszi,
most indulok elhozni a gépet.

Sepi!
Van még egy ugyanilyen ott ahol ez volt.
Azzal valaki jól fog járni---- :wink:

-z-

Itt nem 3 db volt? Onlinetesek ha jól emlékszem... ha ők azok, akkor mi vetük meg az elsőt
! :-)

2007.03.04. 01:10

armani írta:
Chrisstopher írta:a gep mar 2 napja nalam van, kifiettem az onreszt, de a lombard szivat es nem adtak meg a hitelt még...parazok, de a kocsit nem adom vissza :twisted:
hetfon talan mar hivatalosan is mondhatom, e39 tulaj vagyok...:)

Az igen 8O azért ez nem általános dolog! Nagy bátorság az eladó részéről :!:

szerintem latja rajtam hogy megbizhat bennem, de ha a lombard megszivat , megoldom mashogy...hetfo keddre le akarom zarni a dolgot, mellesleg keddre bejelentettem porlasztocsucs cserere...:(

2007.03.04. 09:02

Hát ez az hiába gyönyörű az autó ha nincs erő a régi e34-em is 2000-es volt azért akarok nagyobbat de nem igazán találok megfelelő állapotban lévőt vagy nagyon le van élve vagy az ár nem korrekt.

528i

2007.03.04. 20:25

Sziasztok!

Én is már közel 2 hónapja nézegetek bömös után,eddig egy 520i-t és egy 525D-t próbáltam ki, de 528i-t szeretnék!
Mi a véleményetek erről az autóról?
http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto ... width=1024

Olvastam, hogy tudtatok infót adni másnak vásárlás előtt, hogy azt ne vedd meg, mert ilyen meg olyan gondok vannak vele!
Ez biztató számomra felszereltségre, árra, színre, típusra, 1 év garanciát vállal rá az eladó.
Szóval vélemény?

Köszi: balas

Re: 528i

2007.03.04. 21:05

balas írta:Sziasztok!

Én is már közel 2 hónapja nézegetek bömös után,eddig egy 520i-t és egy 525D-t próbáltam ki, de 528i-t szeretnék!

Olvastam, hogy tudtatok infót adni másnak vásárlás előtt, hogy azt ne vedd meg, mert ilyen meg olyan gondok vannak vele!
Ez biztató számomra felszereltségre, árra, színre, típusra, 1 év garanciát vállal rá az eladó.
Szóval vélemény?

azt hiszem a garancia az már döfi, a kerdes az, hogy maganszemelykent vagy cegkent, es hogy tudod ervenyesiteni ha tenyleg valami baja lesz.Mert a kereskedo ha bevallja szerződes szerint, nem biztos, hogy be is tartja, és akkor kezdodhet a pereskedes, aztan a jogeros birosag itelete alapjan hogy hajtod be, stb stb..... :evil:
de csak a legrosszabb eshetoseget mondom.... :wink:

2007.03.04. 21:13

Chrisstopher írta:

Szóval vélemény?

azt hiszem a garancia az már döfi, a kerdes az, hogy maganszemelykent vagy cegkent, es hogy tudod ervenyesiteni ha tenyleg valami baja lesz.Mert a kereskedo ha bevallja szerződes szerint, nem biztos, hogy be is tartja, és akkor kezdodhet a pereskedes, aztan a jogeros birosag itelete alapjan hogy hajtod be, stb stb..... :evil:

Ezekre a kérdésekre ha minden igaz holnap kapok választ a kereskedőtől,
még csak e-mailek mentek, de azokban elég korrektnek tűnnek, de kösz
a feltevéseket, ezeknek is utána járok! :wink:

2007.03.04. 21:19

balas írta:
Chrisstopher írta:

Szóval vélemény?

Ezekre a kérdésekre ha minden igaz holnap kapok választ a kereskedőtől,
még csak e-mailek mentek, de azokban elég korrektnek tűnnek, de kösz
a feltevéseket, ezeknek is utána járok! :wink:

ok, en csak azert mondtam, mert mostanaban sok kereskedo irja ra hogy garancia, csak epp nem tartjak be, és inkabb kifizeti az ember, csak ne kelljen pereskedi, mert ido es penz... :(

2007.03.04. 21:35

Chrisstopher írta:
balas írta:
Chrisstopher írta:

ok, en csak azert mondtam, mert mostanaban sok kereskedo irja ra hogy garancia, csak epp nem tartjak be, és inkabb kifizeti az ember, csak ne kelljen pereskedi, mert ido es penz... :(

És a verda? Milyennek találod?
Hozzászólás küldése

VigLink badge