Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2007.04.26. 19:00

sxoe írta:
Maxi írta:Nem tudom ti, hogy vagytok vele , de engem idegesít mikor az asszony beszállásnál végig huzza a cipőjét /magassarkú/a küszöbön :!: :?: A küszöb karcos ,a gumi meg elszakad tőle! És mikor szólok ezért /normálisan/ :hangos: akkor mindig az a válasz :legközelebb cipő nélkül szálljak beeee :twisted: Maxi

Nekem mutterom csapja be az ajtót folyton. Izomból beküldi mint régen a wareszoknak. Ha a csomagtartót becsukja az meg akkorát szól, hogy nincs egy mélyláda sem ami akkorát üt... :lol:

na akkor képzeld el a fejemet amikor ugyanezt élem át a 330 Ci-ben nap mint nap úgy, hogy ott ugye nincs ablakkeret az ajtón csak az üveg...... :mereg:

2007.04.26. 23:18

Engem az idegesit, hogy mindenféle csilli villi köves nadrágban száll be a kedves és karzolja a bőrt meg le is jönnek a kövek és mindig televan, nomeg a hajszálak!!Lefáradok tőlük nagyon :D

2007.04.27. 09:52

Az én barátnőm is csapkodja az ajtót :? Bár már javulófélben van, mert párszor megjegyeztem neki, hogy gyalog sincs messzebb a cél... :D

2007.04.27. 10:13

az ötlt nem rossz csak szerintem felesleges,mert van 900 regisztrált tag és kb 50 fanatikus aki irogat is a többi meg csak egyszer reggelte magát az oldalra azt azóta végig offline.

2007.04.27. 10:44

Diabolica írta:
sxoe írta:
Maxi írta:Nem tudom ti, hogy vagytok vele , de engem idegesít mikor az asszony beszállásnál végig huzza a cipőjét /magassarkú/a küszöbön :!: :?: A küszöb karcos ,a gumi meg elszakad tőle! És mikor szólok ezért /normálisan/ :hangos: akkor mindig az a válasz :legközelebb cipő nélkül szálljak beeee :twisted: Maxi

Nekem mutterom csapja be az ajtót folyton. Izomból beküldi mint régen a wareszoknak. Ha a csomagtartót becsukja az meg akkorát szól, hogy nincs egy mélyláda sem ami akkorát üt... :lol:

na akkor képzeld el a fejemet amikor ugyanezt élem át a 330 Ci-ben nap mint nap úgy, hogy ott ugye nincs ablakkeret az ajtón csak az üveg...... :mereg:

a kombinál a hátsó ajtó becsapása hasonló traumát képes kiváltani... (gondolom a behúzó motort sem túl jól érinti az esemény...)

2007.04.27. 12:22

Igy igaz Efer, a kombinál nem tesz jót az ajtónak a csapkodás mivel motoros!!! Viszon ezt már megtanulta szépen lecsukni az asszoy :D Amikor ""idegent" viszek, mindig én nyitok zárok,biztos ami biztos!!! Maxi

2007.04.27. 23:59

Ócsán láttam egy szép M-pakettes 530d-t. Tolatott fel a kapubejárójába és egy 5%-os emelkedőn kb. 1mm-re volt az eleje a talajtól. Akinek ilyenje van, sok gondja van vele? Mert ránézésre közel sem látszott ennyire mélynek.

2007.04.28. 00:16

ma nagy trauma ért. megtörtént, ami még eddig egyszer sem a bmw-vel: egy hosszú egyenesben, ráadásul emelkedőn legyorsultak erőből. és hát nem csak úgy épphogy, hanem eléggé... az egyetlen, amiért nem fakadtam sírva: egy E39 volt a tettes :franko:

csak 40i-re tudok gyanakodni, mert 30d-vel már akasztottam össze a bajuszt, és nem tudott meglógni...

2007.04.28. 14:19

efer írta:ma nagy trauma ért. megtörtént, ami még eddig egyszer sem a bmw-vel: egy hosszú egyenesben, ráadásul emelkedőn legyorsultak erőből. és hát nem csak úgy épphogy, hanem eléggé... az egyetlen, amiért nem fakadtam sírva: egy E39 volt a tettes :franko:

csak 40i-re tudok gyanakodni, mert 30d-vel már akasztottam össze a bajuszt, és nem tudott meglógni...

Fokokkal jobb márkatárstól kikapni mint mondjuk egy mercitől :twisted: :twisted:
De kellemetlen érzés lehetett azt elhiszem :\

2007.04.28. 17:13

ViSoR írta:Ócsán láttam egy szép M-pakettes 530d-t. Tolatott fel a kapubejárójába és egy 5%-os emelkedőn kb. 1mm-re volt az eleje a talajtól. Akinek ilyenje van, sok gondja van vele? Mert ránézésre közel sem látszott ennyire mélynek.

Szia!
Hát, van elég gond. Főleg a fekvőrendőrökre és a nyomvályús utakra kell nagyon odafigyelni, mert legyalulják a kipuff. flexi részét, meg a motorvédő lemezt.
Viszont cserébe gyönyörű a darab! :lol:
Üdv.

2007.05.08. 20:17

Összesen 14 darab új fix telepítésû sebességmérõ készülékkel találkozhatunk a közeljövõben. Az automatákat az autópályák mellett helyezik majd el, öt darab jut az M1-esre, négy az M3-asra, és szintén öt darab az M7-esre. A közbeszerzési eljárás után telepítendõ berendezésekre 98 millió forintot szán az autópálya fenntartója.
M1-es autópálya
Jobb oldalon az 54-es, 104-es, 156-os,
bal oldalon a 63-as, 104-es km környékén

M3-as
Jobb oldalon a 20-as, 139-es,
bal oldalon a 104-es kilométerszelvénynél

M7
Jobb oldalon a 28-as, 86-os,
a balon pedig a 6-os, 16-os és a 82-es szelvények környékére jut sebességmérõ berendezés.

Jobb oldal – mindig Bp – rõl kifelé menet

Bal oldal – mindig Bp – re befelé menet

Ezek a kamerák várhatóan nem úgy lesznek kihelyezve, mint eddig az M7 – en (nagy dobozba középen), hanem a pálya fölött lesznek rögzítve.

Elvileg már ki is helyezték õket!

remélem sikerül pár forintot megsporolni ezzel az üzivel! :drive

2007.05.08. 21:11

mentoslaci írta:Összesen 14 darab új fix telepítésû sebességmérõ készülékkel találkozhatunk a közeljövõben. Az automatákat az autópályák mellett helyezik majd el, öt darab jut az M1-esre, négy az M3-asra, és szintén öt darab az M7-esre. A közbeszerzési eljárás után telepítendõ berendezésekre 98 millió forintot szán az autópálya fenntartója.
M1-es autópálya

M3-as

M7
a balon pedig a 6-os, 16-os és a 82-es szelvények környékére jut sebességmérõ berendezés.

Ezek a kamerák várhatóan nem úgy lesznek kihelyezve, mint eddig az M7 – en (nagy dobozba középen), hanem a pálya fölött lesznek rögzítve.

Ez nagyon jó!
Ki is nyomtattam!
Köszi

2007.05.08. 21:41

mentoslaci írta:Összesen 14 darab új fix telepítésû sebességmérõ készülékkel találkozhatunk a közeljövõben. Az automatákat az autópályák mellett helyezik majd el, öt darab jut az M1-esre, négy az M3-asra, és szintén öt darab az M7-esre. A közbeszerzési eljárás után telepítendõ berendezésekre 98 millió forintot szán az autópálya fenntartója.
M1-es autópálya

M3-as

M7

Köszi MentősLaci, jól jöhet még ez a kis infó, énis mindjárt kinyomtatom és elrakom az autóba hogy mindig kéznél legyen, a multkoris 210 -el toltam az M3-on. :bmwkiraly

2007.05.08. 22:03

levibeka írta:
M1-es autópálya

M3-as

M7

Köszi MentősLaci, jól jöhet még ez a kis infó, énis mindjárt kinyomtatom és elrakom az autóba hogy mindig kéznél legyen, a multkoris 210 -el toltam az M3-on. :bmwkiraly

mentoslaci és a BMW a :bmwkiraly :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps

2007.05.09. 20:59

bezo írta:
levibeka írta:
M1-es autópálya

M3-as

M7

mentoslaci és a BMW a :bmwkiraly :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps

köszönöm az elvtársnak! :D

esetleg leírnád nekem, hogy a nemrég asszem M1-esre kihelyezett traffik melyik km-nél vannak? egyszer bumerángban hallottam, de sajnos nem tudtam felírni :(

2007.05.09. 21:57

Már működő és tervezett fix mérési helyek:

M1 jobb oldal: 17, 28, 54, 91, 104, 156
bal oldal: 36, 43, 63, 104, 131

M7 jobb oldal: 28, 86
bal oldal: 6, 16, 82

M3 jobb oldal: 20, 139
bal oldal: 14, 104

:wink:

2007.05.09. 22:44

Sziasztok!
Lehet, h félbeszakítottam az eddigi beszélgetéseteket, de azt szeretném kérdezni, hogy van e köztünk olyan e39 tulaj akinek a verdáján nem m-packettes tuning van. hanem csak toldatok vannak felszerelve a sima lökösére. Ha van légyszives küldjön képeket a mailomra--->arameus_@freemail.hu
Azért érdekel ennyire mert ma láttam egy oldalon nagyon sok e39 tuning cuccot baromi jó áronm köztük ezt az első toldatot és ha jól néz ki averdán valószínű h vásároklok rá én is.

2007.05.09. 22:45

VZoltan írta:Már működő és tervezett fix mérési helyek:

köszi szépen! :)

2007.05.09. 22:45

VZoltan írta:Már működő és tervezett fix mérési helyek:

köszi szépen! :)

2007.05.09. 22:50

530d_ írta:Sziasztok!
Lehet, h félbeszakítottam az eddigi beszélgetéseteket, de azt szeretném kérdezni, hogy van e köztünk olyan e39 tulaj akinek a verdáján nem m-packettes tuning van. hanem csak toldatok vannak felszerelve a sima lökösére. Ha van légyszives küldjön képeket a mailomra--->arameus_@freemail.hu
Azért érdekel ennyire mert ma láttam egy oldalon nagyon sok e39 tuning cuccot baromi jó áronm köztük ezt az első toldatot és ha jól néz ki averdán valószínű h vásároklok rá én is.

És mi az oldal címe? Had csemegézzünk mi is! :D
Hozzászólás küldése

VigLink badge