![]() |
2011.10.01. 11:50
admin írta:mayer015 írta:Sziasztok!
4:3-as Navi helyére bemegy a 16:9 simán? Kompatibilisek a csatik, vagy másik kell hozzá? Előre is köszi a választ.
Üdv: Dani
Kompatibilis!
2011.10.11. 14:16
2011.10.15. 13:05
2011.10.15. 16:09
Richmond írta:Hello!
JKNAVI-nak üzenném, hogy előre is köszi a segítségedet!
Úgy néz ki, hogy a rádiót megcsinálják. PMikihez vittem el. Azt olvastam a fórumon, hogy Ő is foglalkozik ezekkel.
Viszont a navi probléma még fennáll, ebben biztos kérném a segítségedet.
Hova menjek a géppel?
rich
u.i.: Még mielőtt valaki megszólna, hogy miért nem privát üzenetet küldök, akkor jelezném, hogy valamiért nem mennek át az üzeneteim. Minden ilyen üzenetem a "kimenő" mappában vannak.
Írtam adminnak is emiatt, de az sem ment át.
2011.10.16. 09:14
odus írta:Richmond írta:Hello!
JKNAVI-nak üzenném, hogy előre is köszi a segítségedet!
Úgy néz ki, hogy a rádiót megcsinálják. PMikihez vittem el. Azt olvastam a fórumon, hogy Ő is foglalkozik ezekkel.
Viszont a navi probléma még fennáll, ebben biztos kérném a segítségedet.
Hova menjek a géppel?
rich
u.i.: Még mielőtt valaki megszólna, hogy miért nem privát üzenetet küldök, akkor jelezném, hogy valamiért nem mennek át az üzeneteim. Minden ilyen üzenetem a "kimenő" mappában vannak.
Írtam adminnak is emiatt, de az sem ment át.
Addig a kimenő mappában maradnak, amíg a címzett el nem olvassa őket.
Odus
2011.10.16. 09:52
2011.10.16. 10:13
zzoollyy írta:Hali!
Mk2-es lemezre lenne szükségem Debrecen környékén vki tudna nekem segíteni vagy bármilyen megoldás érdekelne.
Az enyémben még 4:3-as van tv-vel, ha lecserélem 16:9-re azt ha jól értem egy az egybe bemegy, de más a tv modulja vagy az ugyanaz?
Üdv:Z.
2011.10.16. 10:45
Jerry írta:zzoollyy írta:Hali!
Mk2-es lemezre lenne szükségem Debrecen környékén vki tudna nekem segíteni vagy bármilyen megoldás érdekelne.
Az enyémben még 4:3-as van tv-vel, ha lecserélem 16:9-re azt ha jól értem egy az egybe bemegy, de más a tv modulja vagy az ugyanaz?
Nem FELTÉTLENÜL más.
Van amelyik tv modult át lehet programozni 16:9 arányú képmegjelenítésre, viszont a régieket nem. A model number alapján lehet azt megtudni, hogy a tied melyik csoportba tartozik.
2011.10.23. 23:50
zzoollyy írta:Jerry írta:zzoollyy írta:Hali!
Nem FELTÉTLENÜL más.
Van amelyik tv modult át lehet programozni 16:9 arányú képmegjelenítésre, viszont a régieket nem. A model number alapján lehet azt megtudni, hogy a tied melyik csoportba tartozik.
Köszönöm, megnézem mi a száma és beírom.
2011.10.24. 12:17
2011.10.29. 21:51
2011.10.29. 23:28
Kiépíted a csatlakozót és utána tudsz rákötni bármit.De már párszor le írtuk itt.mayer015 írta:Sziasztok!
Ma nézegettem a tv csatornákat a kocsiban, és azt fedeztem fel, hogy van benne egy AV csatorna. Hogyan tudok arra külsős ezközt rákötni? Előre is köszi a segítséget.
2011.10.30. 08:52
admin írta:Kiépíted a csatlakozót és utána tudsz rákötni bármit.De már párszor le írtuk itt.mayer015 írta:Sziasztok!
Ma nézegettem a tv csatornákat a kocsiban, és azt fedeztem fel, hogy van benne egy AV csatorna. Hogyan tudok arra külsős ezközt rákötni? Előre is köszi a segítséget.
2011.11.01. 19:23
2011.11.01. 22:08
csipi írta:Sziasztok!
MKIII-am rosszalkodik, megakad, szerintem nem olvassa a cd-t.
Ha szétszedem, mit nézzek meg rajta?
Esetleg tudják valahol javítani?
Van rajta magyarosítás, és ha nem kell nem vennék megint bontottat,
már 2 cserén is túl vagyok....
Üdv
2011.11.02. 08:52
vaszarig írta:csipi írta:Sziasztok!
Üdv
Elvileg cserélhető benne az olvasófej!
2011.11.02. 12:04
csipi írta:vaszarig írta:csipi írta:Sziasztok!
Üdv
Elvileg cserélhető benne az olvasófej!
És ki, hol mennyiért tudja elkövetni?
Van esetleg infó, mert én eddig alkatrészt drágábban láttam, mint komplett MKIII-at.
Köszi!
2011.11.02. 14:16
2011.11.02. 14:51