* *
Pontos idő: 2026.04.22. 13:43

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 14757 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191 ... 738  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.10.21. 15:18 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 338 alkalommal
Kapott köszik: 688 alkalommal
Széria kód: E60
Motor tipusa: 535d
Évjárata: 2007
Kivitele: Sedan
Blog: Blog megtekintése (0)
jackson írta:
Papi írta:
Sziasztok,

Ma megnéztem EZT az ótót. Bár beharangoztam, hogy viszem a Rackhoz állapotfelmérésre, de le kellett mondanom meló miatt (ha vki elment, elnézést kérek tőle, vendégem egy gokartversenyre!).
Szóval a kép alapján rögtön fel kell tennem egy kérdést. Ez a második autó, és a második antenna, amit szeméylesen látok, ugyanúgy néz ki, és ugyanúgy le volt törve mindkettő. Ez milyen antenna, gsm, vagy rádió, esetleg tv modul?

Ha a hátsó ablak közepén lévő akkor én a GSM antennára sejteném. Nekem a touringon is ilyen kicsi csonk van hátul. Csak nekem meg van a kb.5centis antenna is benne.
Papi írta:
A lényeg, az eladó korrekten többször mondta telefonban, hogy mielőtt nagyon belebolondulnék, tekintsem meg személyesen is. No, én átlagos amatőr szemmel az alábbiakra derítettem fényt. (nem válogatom külön a pozitív/negatív hatásokat, ki-ki nézze saját szemmel, leírom mit érdemesnek vélek megemlíteni.):
- az első lökös jobb oldala lóg, nem deformálódott, lehet, hogy csak elengedte a patent.
- a hátsó lökös alja több helyen (ujjnyi távolságokban) javítva vannak, sajnos látszik, hogy házi kókány, nem színrefújt és nem metál, sima "bóti-kék". Ha műxik a PDC, akkor hogy koccolhatták le ennyiszer az alját?

A lökös lóg inkább az ütközött a kérdés de ehhez akna kel és a nyúlványok állapota a fő kérdés. Most egy lökháritó kocc annyira nem gáz. A PDC semmit nem segit a lökháritó aljának megvédésében annak inkább a különböző fekvőrendőrök az ellenségeik. Nálunk a garázsnál egy 5km/h ilyen van és simán oda vágja bárki az E39 alját aki felém jár. Én ismerem és tudom milyen lassan kell leengedni a kocsit.
Papi írta:
- a szélvédő felső két sarkánál a gumik repedezettek, hiányosak, de belülről nincs folt, nem ázik be.
- a motorház belső borítása megvan egyben, nem rojtos/hiányos.

Ez a lényeg ha nem ázik be nincs gond. Repedtnek mindegyik repedt lessz.
Papi írta:
- a vezető ülés ugyan nincs kiülve, kemény, de a bal oldala fenék és derék tájékon elég repedezett, a bőrtörések iszonyat koszosak, mélyek. Az ülésmozgató gombok alatt csúnyán le van karistolva a műanyag, egy helyen el is van törve.
- A bal oldali ajtóbehúzó kárpit fogója csontig le van kopva.
- mindegyik ülés elektromos mozgatója műxik, még a gerinctámaszok is.
- a vezető oldali ülés viszont zakatol előre-hátra mozgásnál, ott valami nem stimmel, határozottan hornyokba dől időközönként ahogy csúszik előre és hátra.

Vagy a fogak vagy a fogaskerék sérült. Ha a kerék akkor periódikus hibának kéne lennie tehát ismétlődik miközben végig tekered.
Papi írta:
- mindegyik elektromos ablak műxik, akár saját ajtóról, akár a vezetőülésből mozgatjuk.
- a hátsó ülések is jól tartják a testet, nincsenek kiülve, nem puhák.
A kárpit maga mindenhol koszos amolyan olajos jellegű foltokat tartalmaz (még a szőnyeg alatt is), hol koncentráltabb csepp hol nagyobb folt formájában. érdekesség, hogy a tetőkárpiton is van ilyenből 3.
- a majrévasak mindenhol koszosak. Fura, hogy tiszta az autó belseje, de erre mintha nem fordítottak volna figyelmet. Vagy a műanyag annyira elkoszolódott, de akkor viszont azért van, mert forgatták az autót rendesen... :P .
- az anyós ülés előtti légzsák doboza kitüremkedik a műszerfalból, kézzel érintve könnyen szintbehozható, de viszaugrik, ha elengeded. Kb. 4-5 mm-el eláll.

Ide legalább egy légyzsák cserével számolj. Mármint vonasd le az árból. Mert ha minden ok akkor nem kéne igy állnia, csak ha már nyilt egyszere és szarul rakták vissza.
Papi írta:
- az eladó szerint a műszerfal hibajelzése ha igyullad, az anyósülés hibajelzésének "hibája".

A diagnak higyél és ne az eladónak.
Papi írta:
- a bal oldali két ajtó fabetétje deformálódott, az ajtókárpittól elállnak (rögzítéshiba?)
- a műszerfal középkonzol jobb oldali részénél a fabetét ketté van törve. Ugyan szorosan illeszkedik egymáshoz, de látszik érintés nélkül is, hogy el van csúszva.
- sajnos több elektromos kütyü hibájára is felfigyeltem. Ezek közül némelyik lámpa (alapvető belső világítás, vagy olvasólámpa hiba), műszerfal, illetve elektromotorhiba.

Egy égő hiba nem gáz, mert lehet egy sima égő csere. De milyen az a motor hiba? Mert az sokkal többe kerül.
Papi írta:
- A műszerfal olvasási irány szerint jobb oldalra folyamatosan elsötétül, a szöveges kijelző vége már nehezen olvasható. Mivel mai napon a napsütés tükröződése kizárható volt, így arra gondolok, hogy esetleg ujjal benyomták a kijelzőt, és ezért vált színhibássá (???).

Szöveges kijelző nem gáz meg van hozzá az olcsó csere forrás. De azért jó lealkudni az árát és a drága műszerfal cserét emlegetni jó.
Papi írta:
- A BC-t körbenyomkodtam, németül beszél, mindent mutat, bár minden nullázva van, nincs sem utoljára megtett km, idő, átlagseb, fogyi, semmi., csak ----.

Próba kör elött nullázd a fogyasztást és a végén nézd meg mennyi az jelent valamit.
Papi írta:
- A csomitartó nem nyílik. Az elektromotor kétszer morog, kattog, majd viszazár. Csak kulcssal nyílik. (ezt a megtekintéskor előre jelzi is az eladó)
- a pótkerék ugyanolyan felnin van, mint a rajta levők, azonos gumival.
- a motor pedálérintés nélkül csak kulcselfordításal kb 2 másodpercen belül indult. A motorból kijövő kipufogónak viszont hibája van, a kereskedő szerint valahol vmelyik csatlakozásnál elmozdulhatott, mert traktorhangot ad. Érdekes viszont, hogy a motor bemelegedésével (amikor már esik a fordulatszám) megszünt a hang is. Ha lukas lenne, nem kellene állandóan hallani?

Ajjaj azért gáz mert a katalizátor elötti rész lehet nagyon drága is javitásilag. Ezt meg kell nézni Bömbi-s szerelővel komolyan.
Papi írta:
- a motorházban a V8 hangja teljesen tiszta, semmi zavaró hang, jel.
- a TV, rádió műxik, igaz álló helyzetben volt bekapcsolva, navit nem néztem meg.
- a jobb hátsó lámpa belülről vizes volt

Csak levonod az árból de semmi gáz könnyen javitható.
Papi írta:
- az általam utastérben fellelhető gombok egyike sem volt kopott, tiszta, rendes rajzolatú volt, az M-es kormánygombok is.

Nekem három viszonylag nagyobb aggályom van. Ha a külső és belső esztétikai dolgokat félre is teszem, akkor a kipufogó rész "helyrehozatala" esetleg cseréje, a csomitartó kulcs nélküli nyitása/zárása, és az első két ülés körüli mizéria sem megnyugtató. Ha a vezető ülést nézem, nem véletlenül vezették át a műanyag kereten az övet, hogy törhetett az el? Úgy tudja az eladó, hogy 2000 környékén hozták be (98/8 havi az ótó), és az utolsó tulaj 4 évig használta kizárólag Bp-en, de nem volt karambolja! A Bp-i városi használatban a tulaj 13,8 l-es átlaggal jött ki. A beszélgetés közben rákérdeztem, hogy milyen a városi használatban, nos Ők is mentek vele. A váltót dícséri, a motor-váltó kapcsolatban nem lehet hiba szerinte, és a gyári adatokat (valamint az előző tulaj adatait) lefedi. 9-16 literig stílustól függően vezethető, nyilván a 9 lötyit a 90-100 km/h-s állandó sebességre mondta. Továbbra is bátran kiengedi a kocsit állapotfelmérésre annál inkább is, mert márciusban műszaki vizsga lejár...

Nos én még alszok rá egyet, mert bár tényleg szép az autó (keresett is, amíg ott voltam mások is érdeklődtek), de szeretném véleményeteket kérni, hogy a kipufogórendzser, a csomitartó zárhiba, ami eddig álló helyzetben kiderült, mennyibe fájhat, hogy az műszaki vizsgára rendben legyen?

Ui.: Bocs a folytatásos regényért, a cégnél az egyik főnök szerint grafomán állat vagyok. De mivel korábban többször felbukkant ezen ótó, gondoltam megosztom "élményeim", és ha mégsem nagy problematika a hiba, nos hát akkor hajrá...

"grafomán állat" ezt megjegyzem majd még biztos kapok én is ilyet a fejemhez.

Jackson, aki dettó

Helo Papi
Még a Jackson írásához annyit hozzá kel tenni
Ha a légzsák kinyílott és egy használtat belebarkácsoltak ami látható akkor az elég GÁZ
Elég jól összelehetett TÖRVE ha beindult a légzsák
VIGYÁZZNI a megvétellel :wink:
üdv zoli

Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére

Hozzászólás adatai
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.10.21. 21:31 
haladó
haladó

Adott köszi: 60 alkalommal
Kapott köszik: 37 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: M54
Évjárata: 2003
szia Papi! szép kis leírás. (megkérlek, hogy jacksonnal, soha, de soha ne beszélgess majd itt a fórumon, max telefonon) :lol: :roll:

na de a kérdésedre a válasz: a csomitartó motoros zárja nekem 10.000.-be fájt. házilag cserélhető. egy kipufogó rezgése sztem ennek a fele, hiszen ha megvan a hiba, csak vmi rögzítési probléma lehet. ...rezeg, csörög...
az esztétikai hibák viszont bosszantóak és sokkal nem fogsz tudni mit csinálni. ...műszerfal légzsák... mondjuk díszlécet lehet venni, de azért a leírtak alapján elég igénytelen lehetett az előző gazdi. ...bár ha csak esztétikai problémája lenne, az a legkevesebb. tetőkárpitot, fogódzkodókat lehet venni jó pénzért, az üléseket is ki lehet cserélni (mondom én, persze a fotót nem láttam erről a kocsiról, ezért nem tudom mi van benne) ...az árát sem látom, szóval elég nehéz így bármit is mondani... tegyél fel róla több képet és adatot, úgy egyszerűbb lesz.

üdv,
Labi[/quote]

Szia,

Természetesen nem csalás, nem ámítás, hiszen a rendszám helyén is ott van a puska, ha a ha.hu/abl-t keresed, megtalálod, de itt van a közvetlen link is:

http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/535 ... ic-3290573

Természetesen az autó szép, egy lépés távolságból nézve "egyben" van, ezen nincs mit vitatni. Az biztos, hogy az autót 95 - 99% ban egyedül hazsnálta az ember, illetve a bal hátsó ajtónál azért gyanítom a díszléc lefittyenését, merthogy táskát/kabátot rendszerint oda dobta be. Aztán egyszer sietett, beleakadt, és mjadnem letörte, de nem volt ideje rendberakni, meg neki más értékítélet lévén nem ez számított elsősorban. Sok ilyen van (egyik kollegám kocsijában még a 2008-as őszi falevelek vannak, írd és mond, azóta egyszer sem pucolta ki a kocsit! A kosz csak úgy kerül ki, ha ráragad egy táska aljára, amit az ülésre tesznek...). Lehet, hogy üzletember barátunk is ilyen volt.
Ha meg elviszik az ótót, anniy baj legyen, nem szabad irigykedni, vagy ügyesebb, vagy leleményesebb nálam vki, vagy másik autonepper csap le rá...
:lol:

Hogy segítségedre is reagáljak, ha nem illesztéshiba, hanem a kipufogó első részét is cserélni kell, akkor mi a helyzet anyagilag? Ugye az autót márciusig vizsgaképes állapotba kell rázni. És akkor még nem gurultunk vele, csapágyak, stb rendben van-e. Amúgy a telep tulaja is Bömbit hajt, fekete ültetett sötétített kupé...
8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.10.21. 21:36 
haladó
haladó

lepke írta:
Helo Papi
Nem kell elsietni a dolgot
LABI klubtárs kocsija eladó lesz nemsokára
100%-an rendbe van kívül-belül,sok 1-éves kocsi nem néz úgy ki :franko: :franko:
TÖKÉLETES Külső-Belső-Motor meg minden
üdv zoli

Hohhohhohóóó! <-- remélem ezért a télapó nem kér jogdíjat!

...ha lehet jelentkezni a "Megtekintők listája"-ra, akkor írjatok fel, és értesítsetek!
:wink:

Nem sietek, de csak jobb lenne már benne ülni, addig meg marad a Kispolski. Az a poén, hogy az átiratása csak 20 eFt-al olcsóbb...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.10.21. 21:43 
haladó
haladó

Labi írta:
Celtic írta:
lepke írta:
Helo Papi
100%-an rendbe van kívül-belül,sok 1-éves kocsi nem néz úgy ki :franko: :franko:
üdv zoli

3 hetente szerviz! :) de amúgy irigylésre méltó Labi törzsőrmester kocsija! Szerintem nem fogja eladni, rájön, hogy van férfi klimax is :)

köszi Zoli! :D :oops:

Te Gyuri!!!!.... :lol: :lol: jó pénzért minden eladó :wink:

Papi! gyere el, nézd meg a kocsimat....

Ok, egyeztessünk, ha engeded zargatnálak közvetlenben...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.10.21. 21:44 
E39 FAN
E39 FAN

Papi írta:
lepke írta:
Helo Papi
üdv zoli

...ha lehet jelentkezni a "Megtekintők listája"-ra, akkor írjatok fel, és értesítsetek!

Nem sietek, de csak jobb lenne már benne ülni, addig meg marad a Kispolski. Az a poén, hogy az átiratása csak 20 eFt-al olcsóbb...

Helo Papi
A Labi belső (helo Gábor kérem a %-ot :lol: )
Kép
üdv zoli

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.10.21. 21:55 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 46 alkalommal
Kapott köszik: 72 alkalommal
Motor tipusa: 1.4-es
Évjárata: 1996
lepke írta:
Helo Papi

üdv zoli

...Yoli "Z"

Majd ha eladó lesz a kocsim szólok és írsz majd ilyen szépeket nekem is,hogy 100%-os meg minden aztán lököm én is a %-ot... :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.10.21. 21:57 
E39 FAN
E39 FAN

strobi írta:
lepke írta:
Helo Papi

üdv zoli

...Yoli "Z"

Majd ha eladó lesz a kocsim szólok és írsz majd ilyen szépeket nekem is,hogy 100%-os meg minden aztán lököm én is a %-ot... :lol:

Helo strobi
Természetesen csak jókat
pénz beszél :)
üdv zoli

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.10.21. 22:22 
Moderátor
Moderátor

Adott köszi: 16 alkalommal
Kapott köszik: 93 alkalommal
Motor tipusa: 540iA
Évjárata: 1999
Kivitele: Touring
Papi írta:
Hogy segítségedre is reagáljak, ha nem illesztéshiba, hanem a kipufogó első részét is cserélni kell, akkor mi a helyzet anyagilag? Ugye az autót márciusig vizsgaképes állapotba kell rázni. És akkor még nem gurultunk vele, csapágyak, stb rendben van-e. Amúgy a telep tulaja is Bömbit hajt, fekete ültetett sötétített kupé...
8)

A kérdésre a válasz.
Ezt a képet nézd meg: LINK ODA Ha ott valahol az alsó résznél van a gond akkor drága dolog.
Ez katalizátorral rohadt drága újonnan mivel meg kell venni a katalizátor 300eft környéke (csak a bal vagy a jobb). Bontottan nem tudom mennyi lehet és mennyire lestrapált. Mondjuk az E30-amon is annó cseréltem egy nyak repedés miatt katalizátort is.
Na persze majd jönnek az ilyen olcsón kipufogót vettem és egyéb segitségek csak azt ne feledt ez nagyon komolyan összehangolják mérnökök órákat százait elcseszve vele. Ha valaki bele buherál megy az is csak már nem olyan mint a gyári megtervezett.

Ha valamelyik itt a nyak résznél az annyira nem nagy gáz: LINK A kimölő csövekhez Kábé 63-80eFt egy leömlőcső gyáriban. Le vonni az árból és egyből cserélni. No persze lehet bontottan is szerezni csak 535i-t ritkán bontanak. Ha a katalizátoros akkor az már combosabb mivel 165eft körül a gyári és nagyon nehéz lesz szerezni bontottan (legalábbi szerintem 535i és még katalizátoris is még ritkább).

Mindenképpen tisztázd hol a repedés és milyen/mennyi katalizátorod van mert a 1998/9 hó elött még nem az Euro-3-ra gyúrt négy lambdás rendszer volt ha jól tudom.

Jackson, aki válaszol

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.10.21. 22:30 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 0
Kapott köszik: 0
Motor tipusa: 523i
Évjárata: 1997
Papi írta:
szia Papi! szép kis leírás. (megkérlek, hogy jacksonnal, soha, de soha ne beszélgess majd itt a fórumon, max telefonon) :lol: :roll:

na de a kérdésedre a válasz: a csomitartó motoros zárja nekem 10.000.-be fájt. házilag cserélhető. egy kipufogó rezgése sztem ennek a fele, hiszen ha megvan a hiba, csak vmi rögzítési probléma lehet. ...rezeg, csörög...
az esztétikai hibák viszont bosszantóak és sokkal nem fogsz tudni mit csinálni. ...műszerfal légzsák... mondjuk díszlécet lehet venni, de azért a leírtak alapján elég igénytelen lehetett az előző gazdi. ...bár ha csak esztétikai problémája lenne, az a legkevesebb. tetőkárpitot, fogódzkodókat lehet venni jó pénzért, az üléseket is ki lehet cserélni (mondom én, persze a fotót nem láttam erről a kocsiról, ezért nem tudom mi van benne) ...az árát sem látom, szóval elég nehéz így bármit is mondani... tegyél fel róla több képet és adatot, úgy egyszerűbb lesz.

üdv,
Labi

Szia,

Természetesen nem csalás, nem ámítás, hiszen a rendszám helyén is ott van a puska, ha a ha.hu/abl-t keresed, megtalálod, de itt van a közvetlen link is:

http://www.hasznaltauto.hu/auto/Bömbi/535/bmw_535_535i_steptronic-3290573

Természetesen az autó szép, egy lépés távolságból nézve "egyben" van, ezen nincs mit vitatni. Az biztos, hogy az autót 95 - 99% ban egyedül hazsnálta az ember, illetve a bal hátsó ajtónál azért gyanítom a díszléc lefittyenését, merthogy táskát/kabátot rendszerint oda dobta be. Aztán egyszer sietett, beleakadt, és mjadnem letörte, de nem volt ideje rendberakni, meg neki más értékítélet lévén nem ez számított elsősorban. Sok ilyen van (egyik kollegám kocsijában még a 2008-as őszi falevelek vannak, írd és mond, azóta egyszer sem pucolta ki a kocsit! A kosz csak úgy kerül ki, ha ráragad egy táska aljára, amit az ülésre tesznek...). Lehet, hogy üzletember barátunk is ilyen volt.
Ha meg elviszik az ótót, anniy baj legyen, nem szabad irigykedni, vagy ügyesebb, vagy leleményesebb nálam vki, vagy másik autonepper csap le rá...
:lol:

8)[/quote]

Sziasztok!

Én találtam még egy hibát az autón. A negyedik képen Mónika-só megy a tv-ben :lol: .
Úgy látom épp bunyó készül...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.10.21. 22:33 
haladó
haladó

lepke írta:
Papi írta:
lepke írta:
Helo Papi
üdv zoli

Helo Papi
Kép
üdv zoli

Hehe, kora este munka után izgatjátok itt az embert. De a képről ugrott be. A könyöklőt egyáltalán fel lehet nyitni? Amit megnéztem meg se nyikkant, pedig feszegettem rendesen, vagy majdnem elb..sztam? :?:

Ez plüss kárpit?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.10.21. 22:36 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 115 alkalommal
Kapott köszik: 285 alkalommal
Széria kód: F07
Motor tipusa: 35i
Évjárata: 2010
Kivitele: Compact
Blog: Blog megtekintése (1)
szia Papi!

zargathatsz! :wink:

ez szövet kárpit (nagyon ritka rattan kárpit) ..és a könyöklő tárolós, tehát felnyitható. (van olyan is, ami nem nyitható, az az alap)

Zoli a %-ról még beszélnünk kell! :lol: úgy gondolom drága a díjszabásod! :lol: ...ha már az X6-osokat nézegeted! :oops: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.10.21. 22:45 
E39 FAN
E39 FAN

Labi írta:
szia Papi!

ez szövet kárpit (nagyon ritka rattan kárpit) ..és a könyöklő tárolós, tehát felnyitható. (van olyan is, ami nem nyitható, az az alap)

Zoli a %-ról még beszélnünk kell! :lol: úgy gondolom drága a díjszabásod! :lol: ...ha már az X6-osokat nézegeted! :oops: :lol:

Helo
Kétszáz ezerrel többet mondasz :lol: Papi lealkudik egy százast
nekem megmarad 100 :lol: :lol: :lol: :lol:
üdv zoli

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.10.22. 00:29 
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Adott köszi: 1677 alkalommal
Kapott köszik: 1262 alkalommal
Motor tipusa: 204D1
Évjárata: 2002
Labi írta:
szia Papi!

A telefonos könyöklő nem nyitható általába :!:

Vissza a tetejére
 Profil Twitter Képtár Facebook  

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.10.22. 09:00 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 46 alkalommal
Kapott köszik: 72 alkalommal
Motor tipusa: 1.4-es
Évjárata: 1996
admin írta:
Labi írta:
szia Papi!

A nem nyitható az alap... a nyitható már extra... a telefonos nem nyitható full extra... :kalapács :nyelves: :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.10.22. 09:01 
E39 FAN
E39 FAN

strobi írta:
admin írta:
Labi írta:
szia Papi!

A nem nyitható az alap... a nyitható már extra... a telefonos nem nyitható full extra... :kalapács :nyelves: :wink:

igen ezt akartam én is írni! :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.10.22. 09:52 
Moderátor
Moderátor

Adott köszi: 16 alkalommal
Kapott köszik: 93 alkalommal
Motor tipusa: 540iA
Évjárata: 1999
Papi!

Szerintem meg nézzél utánna annak a másik 535i-nek jobban felszerelt és hagy legyen egy kis konkurenciája a kedvenc 535i klubtagunknak :wink:

Jackson, aki inkább keresztbe rak, hogy Labi klubtag maradjon (ne hogy már egy kis elkeseredés miatt egyből feladja)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.10.22. 15:28 
Guru
Guru

Adott köszi: 1
Kapott köszik: 18 alkalommal
Motor tipusa: M5
Évjárata: 2001
jackson írta:
Papi!

Szerintem meg nézzél utánna annak a másik 535i-nek jobban felszerelt és hagy legyen egy kis konkurenciája a kedvenc 535i klubtagunknak :wink:

Jackson, aki inkább keresztbe rak, hogy Labi klubtag maradjon (ne hogy már egy kis elkeseredés miatt egyből feladja)

Kár keresztebe tenni, Labi úgyis marad, amint eladja az 535-öst, M5-öt fog venni !!! :D :D :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.10.22. 16:11 
E39 FAN
E39 FAN

madox írta:
jackson írta:
Papi!

Kár keresztebe tenni, Labi úgyis marad, amint eladja az 535-öst, M5-öt fog venni !!! :D :D :D

Helo
Nem nem Labinak X5 4.6is van kinézőbe
üdv zoli

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.10.22. 16:18 
E39 FAN
E39 FAN

lepke írta:
madox írta:
jackson írta:
Papi!

Helo
üdv zoli

ne döntsetek már helyettem, felnőtt ember vagyok már! :lol:
jackó pedig megorrolt rám a grafomániája miatt! :evil: :twisted: :lol:

Labi, aki legközelebb Jackónak telefonos segítség kérése esetén ricinus olajat fog ajánlani! :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.10.22. 18:40 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 349 alkalommal
Kapott köszik: 400 alkalommal
Motor tipusa: M51
Évjárata: 1997
lepke írta:
madox írta:
jackson írta:
Papi!

Helo
üdv zoli

Nem, nem!
Rosszul tudjátok mind!!!
Labi sor6-os lesz, és DIESEL-es!!! :wink:
:lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 14757 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191 ... 738  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]