![]() |
2012.10.10. 13:11
2012.10.13. 00:28
Jerry írta:Mit jelent a jobb felső sarokban lévő szám?
192-12-09
Minden gyári fékbetéten Jurid van beleütve?
2012.10.20. 16:07
2012.10.20. 17:18
kgandras írta:1999-es évjáratú 525 TDS-be mennyi fékfolyadék kell csere esetén? (lehet, hogy valaki már leírta, de én nem találom)
2012.10.20. 17:33
Imco írta:kgandras írta:1999-es évjáratú 525 TDS-be mennyi fékfolyadék kell csere esetén? (lehet, hogy valaki már leírta, de én nem találom)
Talán Lepke linkelt olyan táblázatot, amiben a a feltöltési mennyiségek szerepelnek.
Azt keresd.
Szerintem...
2012.10.20. 20:45
simi64 írta:Imco írta:kgandras írta:1999-es évjáratú 525 TDS-be mennyi fékfolyadék kell csere esetén? (lehet, hogy valaki már leírta, de én nem találom)
Talán Lepke linkelt olyan táblázatot, amiben a a feltöltési mennyiségek szerepelnek.
Azt keresd.
Szerintem...
1 l elég.
2012.10.20. 21:07
kgandras írta:simi64 írta:Imco írta:kgandras írta:1999-es évjáratú 525 TDS-be mennyi fékfolyadék kell csere esetén? (lehet, hogy valaki már leírta, de én nem találom)
Azt keresd.
Szerintem...
1 l elég.
Köszönöm! Szerdán, cserélem, mert ma megmérték és sok benne a víz... Ajánlom egyébként mindenkinek, aki nem cserélte 2 évente előírás szerint, hogy nézesse meg, mert meglepetés érheti vészfékezéskor
2012.10.21. 07:48
simi64 írta:kgandras írta:simi64 írta:Imco írta:kgandras írta:1999-es évjáratú 525 TDS-be mennyi fékfolyadék kell csere esetén? (lehet, hogy valaki már leírta, de én nem találom)
Azt keresd.
Szerintem...
1 l elég.
Köszönöm! Szerdán, cserélem, mert ma megmérték és sok benne a víz... Ajánlom egyébként mindenkinek, aki nem cserélte 2 évente előírás szerint, hogy nézesse meg, mert meglepetés érheti vészfékezéskor
Akkor egy kalap alatt ki is tisztíthatod a bal oldali pollenszűrőház lefolyóját, ugyanis ott kapta a vizet![]()
Egyébként a kis óra ikon figyelmeztet a cserére!
2012.10.21. 08:37
kgandras írta:simi64 írta:Imco írta:kgandras írta:1999-es évjáratú 525 TDS-be mennyi fékfolyadék kell csere esetén? (lehet, hogy valaki már leírta, de én nem találom)
Azt keresd.
Szerintem...
1 l elég.
2012.10.21. 11:41
simi64 írta:kgandras írta:simi64 írta:Imco írta:kgandras írta:1999-es évjáratú 525 TDS-be mennyi fékfolyadék kell csere esetén? (lehet, hogy valaki már leírta, de én nem találom)
Azt keresd.
Szerintem...
1 l elég.
Akkor egy kalap alatt ki is tisztíthatod a bal oldali pollenszűrőház lefolyóját, ugyanis ott kapta a vizet![]()
2012.10.21. 11:47
kgandras írta:simi64 írta:kgandras írta:simi64 írta:Imco írta:[quote="kgandras"]1999-es évjáratú 525 TDS-be mennyi fékfolyadék kell csere esetén? (lehet, hogy valaki már leírta, de én nem találom)
Azt keresd.
Szerintem...
1 l elég.
2012.10.21. 12:40
kgandras írta:Másfél éve van nálam az autó, azóta nem villant fel az ikonjaMegnézem már a lámpáját, jó-e egyáltalán
A fékfolyadék intervallumot lehet külön nullázni?
2012.10.21. 13:36
barbrady írta:kgandras írta:Másfél éve van nálam az autó, azóta nem villant fel az ikonjaMegnézem már a lámpáját, jó-e egyáltalán
A fékfolyadék intervallumot lehet külön nullázni?
A TIS szerint:
"Resetting the oil service interval and inspection and brake fluid renewal interval
- Turn the ignition key to the "0" position.
- Press and hold the trip meter button (in the instrument cluster) and turn the ignition key to "1".
- Hold the button pressed for approx. 5 seconds longer, until the following appears in the display:
"Oil service" or "Inspection" with "Reset" or "Re"
- Press the button again and hold for about 5 seconds until the display "Reset" or "Re" flashes.
- While the display is flashing, press the button briefly to reset the service interval.
After the display has briefly shown the new interval, it will change to the brake fluid renewal interval. The following will appear in the display:
Clock symbol and "Reset" or "Re"
- Press the button again and hold for about 5 seconds until the display "Reset" or "Re" flashes.
- While the display is flashing, press the button briefly to reset the brake fluid renewal interval.
After the display has briefly shown the new interval, it will change to the following display for about 2 seconds:
"END SIA"
Note:
Additional information concerning resetting the SIA (see Enclosure 4)"
2012.10.21. 14:07
muhaati írta:Az itt a baj, hogy boldog-boldogtalan mindenfélét nyomkod a műszerfalon, esetlegesen a gombokért megvásárolt diagon, de lövése sincs mit csinál. Marhára örül, hogy kinullázta az olajcserét, de közben az összes inspekció, és a fékolajcsere is nullázva lett.
2012.10.21. 16:46
hamoriarpi írta:muhaati írta:Az itt a baj, hogy boldog-boldogtalan mindenfélét nyomkod a műszerfalon, esetlegesen a gombokért megvásárolt diagon, de lövése sincs mit csinál. Marhára örül, hogy kinullázta az olajcserét, de közben az összes inspekció, és a fékolajcsere is nullázva lett.
Én a Barbrady által TIS-ből idézett reset módot nem használom, mivel régi és alap műszeregységem van. Azt viszont biztosan tudom, hogy az általam leírt módon 100%, hogy külön lehet resetleni a fékfolyadék-csere periódusát. Csak az óraikont tünteti el. A zöld kockákhoz nem nyúl.
2012.10.21. 17:02
muhaati írta:hamoriarpi írta:muhaati írta:Az itt a baj, hogy boldog-boldogtalan mindenfélét nyomkod a műszerfalon, esetlegesen a gombokért megvásárolt diagon, de lövése sincs mit csinál. Marhára örül, hogy kinullázta az olajcserét, de közben az összes inspekció, és a fékolajcsere is nullázva lett.
Én a Barbrady által TIS-ből idézett reset módot nem használom, mivel régi és alap műszeregységem van. Azt viszont biztosan tudom, hogy az általam leírt módon 100%, hogy külön lehet resetleni a fékfolyadék-csere periódusát. Csak az óraikont tünteti el. A zöld kockákhoz nem nyúl.
A fenti beírás nem annak szólt, aki tudja mit-miért csinál!!!!!!!!!!!!!!
2012.10.30. 13:56
2012.10.30. 13:59
kanyobence írta:Sziasztok.
Fékezésnél elkezd rázni az autó, mi lehet az oka? féktárcsára gyanakodok.
amúgy is szeretném cserélni.
A sport, lyukasztott, hűtött féktárcsára gondolotam,melyiket javasolnátok?
mennyibe kerülnek ezek?
2012.10.30. 14:04
Jerry írta:kanyobence írta:Sziasztok.
Fékezésnél elkezd rázni az autó, mi lehet az oka? féktárcsára gyanakodok.
amúgy is szeretném cserélni.
A sport, lyukasztott, hűtött féktárcsára gondolotam,melyiket javasolnátok?
mennyibe kerülnek ezek?
Nekem is volt ilyen, amikor megvettem a kocsit. Tárcsára gyanakodtam, de végül csak valamelyik silent lógott. Ennek ára töredéke volt a két új tárcsához képest.
2012.11.23. 14:41